ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המחשב שמצוין למעלה והמטען ממש ענק וזה מטרד להיסחב איתו ללימודים. המטען ענק כ"כ בגלל הI7? (דגם 2630) אפשר להשיג מטען קטן יותר שמתאים למחשב? איפה? איפה אפשר להשיג סוללה 9 תאים או 12 תאים למחשב בארץ? יש הפרש מחירים משמעותי לעומת חו"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מהדגם בכותרת, הסוללה שמגיעה איתו היא רק 6 תאים, מספיק בערך לשעתיים / שעה וחצי במקרה הטוב. רציתי לדעת איזה סוללות מומלץ וכדאי לקנות למחשב, שיהיו יותר חזקות מנהנ"ל? ואיפה מומלץ לקנות כאלו (אין בעיה עם רכישה מהאינטרנט). התקציב בכותרת... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפי אתר HP - סוללה 6 תאים מקורית -קוד KS524AA לפי אתר HP - סוללה 12 תאים מקורית - קוד KS527AA אבל מה שיש במחשב - 6 תאים - קוד HSTNNCB73 4840MAH ( אולי תואמת? או אולי הוחלפה במסגרת תיקון בעבר?) מה שהציעו לי בחנות של STNNUB72 4200MAH HP תאים 6 - ב 570 שח או סוללה של 12 תאים ב 620 שח בקיצור מה לקנות ואיפה ? לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות סוללה לנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לרכוש סוללה למחשב נייד מסוג dell inspiron 1545 מה הדגם של הסוללה? איזה אני צריך לקנות? כמה תאים(אני פשוט ממש לא מבין בזה כלום)? כמה זה עולה בארץ? והאם כדאי לקנות מאיביי ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוללה חליפית למחשב, הסוללה עכשיו מספיקה לי בלחץ לשעה אני רוצה סוללה חזקה למחשב המלצות??
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דגם toshiba satellite p300-133 כמה שיותר גדולה.... כמה שיותר חזקה..... למישהו יש מקום לקנות? (רצוי בארץ)
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בתקופה האחורנה הספק והמאוורים במארז שלי החליטו למרוד בי, לכן לדעתי הגיע הזמן להחליף אותם. אז ככה, אני לא צריך ספק SLI, יש לי 3 דיסקים קשיחים + צורב DVD, יש לי כרגע ספק סטנדרטי. ומאוור מעבד יש לי את המקור של אינטל. חשוב לי להדגיש שאני כן מנקה בתדירות גבוה את המאוורים וכל זה, אבל זה כבר לא עוזר. בכל מקרה, אני ישמח לתגובות והצעות ומחירים וחוות דעת בתודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי לפתוח סטודיו והוא מחפש ספק אמין/חנות אמינה עם דגש על שרות לאורך זמן. אשמח לקבל המלצות מכאלו שהתנסו עם חנויות כאלו ואחרות, חשוב לציין שהוא מעדיף ספק/חנות שהוא לא אייבורי או KSP (נכווה בעבר) תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי חברים, הצלחתי סוף סוף להשיג RTX 3080. כיום יש לי את הספק כוח: Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular האם הספק הזה מספיק בשביל 3080? אני מניח שלא ולכן מעוניין לקנות ספק חדש על מנת שיעמוד בדרישה, האם הספק הבא מתאים: https://tms.co.il/power-supplies?product_id=19294 https://tms.co.il/power-supplies/cp9020130eu https://www.amazon.com/dp/B07WDLTGC1/ref=cm_sw_r_wa_api_glt_fabc_951H13J1Q8DQDG5BYZ7H אשמח לחוות דעת\האם יש ספקים משתלמים או טובים יותר בטווח המחירים הזה. כמו-כן, האם יש הבדלים משמעותיים בין הסדרות השונו…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/t…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הדברים האלה(ספק כוח,לוח אם(AMD), מעבד(AMD) וזיכרון) שיהיו טובים והתקציב שלי כ 2000ש"ח ואני קונה מ KSP! (ולא מאף אחד אחר, ככה שהמלצות לחנויות-לא צריך). עכשיו הבעיה שאני צריך ספק כוח טוב כי יש לי כרטיס מסך בלי מאוור אלה עם קירור(כמו מקרר כזה מברזל) 8800GT שהוא צריך ספק כוח לא רע +1500זיכרון ואני רוצה לקנות עוד 2גיגה(המלצות). מעבדים שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6400+ מחיר: 650ש"ח. Phenom Quad-Core 9550 מחיר 750ש"ח. זיכרון יחסית זול של 2גיגה 800MHZ קינגסטון 190ש"ח. לוחות אם שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI GIGABYTE מחיר: 410ש"ח. M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E AS…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הסקירות של ה-P עם ויסטה המקוללת (והלא מתאימה בעליל) כולן תמימות דעים שהוא לא מסוגל לבצע אפילו פעולות פשוטות ובסיסיות באופן סביר. לעומתן, סקירה של הדגם עם SSD ו-WIN7 דווקא והופכות כמעט לחלוטין את התמונה על פיה.אני מחפש סקירות של ה-P עם XP או WIN7, עדיף עם גרסת ה-HDD כי היא זולה משמעותית (~600$ בחו"ל) אבל גם עם SSD כי אז ה-P דומם לחלוטין, זריז בהרבה וקריר. גם רשמים מניסיון אישי יתקבלו בברכה. תודה מראש, גונן.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ללא מסך. מקלדת, עכבר, רמקולים. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר. כמובן שבתקציב הנ"ל לא תוכלו להכניס שם כרטיס מסך מתקדם ביותר אך הייתי שמח למצוא איזון ושהמחשב יהיה מהיר ואיכותי. *עריכה* אני אשמח אם תרשמו את שם החנות ממנה נלקח המפרט.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש שישמש אותי בעריכת וידאו בHD, גרפיקה (פוטושופ, לא תלת מימד או יותר מזה), והרצת משחקים ברמה שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה גבוהה (HD על מסך 42") בלי שיתקעו. התקציב הוא די נמוך לצרכים האלה - 3,500 ש"ח, ובכל זאת רציתי לדעת מה אפשר לעשות איתו (מתפשר על 200 ש"ח חריגה, וכמו שכתבתי בכותרת אין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא במערכת הפעלה). המחשב שלי חגג לא מזמן 4 שנים אבל שדרגתי אותו פה ושם והוא סוחב לא רע כשאני עורך וידאו בDV ואפילו כשאני מנסה לעבוד במקביל על פוטושופ, אבל בHD הוא פשוט לא מתפקד - שמתי לב גם שהCPU קופץ ל100% ברגע שאני מנסה לנגן סרט ב720p. ההחלטה לשדרג את המחשב הגיעה מהעובדה שהמעבד לדעתי כבר התיישן, לדעתכם בא בחשבון לשדרג את המחשב הקי…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שיתאים למשקפיים האלה. מצ"ב דרישות כפי שמצאתי באתר החברה. אם אפשר שהלוח יהיה MICRO או MINI-ITX שיהיה נוח לקחת אותו. תודה מראש לכל העוזרים טל.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות שמוכרת מחשבים ניידים חדשים עם תמיכה של XP בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי עם יציאה 9 פינים (לא חייב) כי יש מתאם מעבד I3 ומעלה , מישהו מכיר חנות כזאת או דגם מחשב שאפשר להתקין אליו?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שלי (HP PAVILION ZE4942EA), הכונן הנ"ל כבר הרבה זמן עושה המון רעש בזמן נסיון קריאה, ובד"כ ללא הצלחה, אולם כבר עבר הרבה זמן מאז הפורמט האחרון שלו, וייתכן שאצטרך כונן חדש/משומש במקומו. מקור הבעיה שלו זה (אם אני זוכר נכון) גלגל שיניים שמניע את ה"מקל" ממתכת שגורם לתזוזה מדוייקת של ראש הלייזר, לא הצלחתי למתוא לזה תחליף מלפטופ אחר לא טוב.. זה לא התאים, גם הכונן לא התאים. תהיתי אם מישהו פה יודע איך אני יכול לדעת בדיוק שזה ייכנס ללפטופ אם אני מזמין אחד ב- EBAY? או יכול להמליץ על מישהו אמין שיכול לעשות את זה בדרום עדיף? הלפטופ ישן ולא שווה אפילו אלף, אז ממש לא הולך לשלם מאות שקלים על אחד מקורי...
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקחת איתי לצבא. הידע שלי בניידים הוא אפסי, לכן אני פונה אליהם המומחים. יש לי תקציב בסביבות ה3000 ש"ח, אפשר יותר אם זה שינוי דרסטי בביצועים. למען האמת, כל מה שחשוב לי זה לראות עליו סרטים, להקליד מסמכים ולגלוש באינטרנט. המשחק היחיד שחשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ זה World Of Warcraft. תודה מראש, אני כבר ממש לא יודע לאן לפנות.[br]פורסם בתאריך: 11.03.2008 בשעה 07:12:58 סליחה על הפוסט הכפול, אפשר למחוק אחד.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקחת איתי לצבא. הידע שלי בניידים הוא אפסי, לכן אני פונה אליהם המומחים. יש לי תקציב בסביבות ה3000 ש"ח, אפשר יותר אם זה שינוי דרסטי בביצועים. למען האמת, כל מה שחשוב לי זה לראות עליו סרטים, להקליד מסמכים ולגלוש באינטרנט. המשחק היחיד שחשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ זה World Of Warcraft. תודה מראש, אני כבר ממש לא יודע לאן לפנות.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תרשים\תמונה של פירוק לפטופ T43 של IBM אינני מנוסה בכך, ויש לי מחשב "לניסיונותן"
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
עד היום לא התעניינתי כל כך במחשבים ניידים אך לאחרונה יש לי רצון לקנות אחד שיספק אותי. תמיד אמרו לי שהמחיר לא שווה את התפוקה אך לאחרונה הבנתי כי יש מחשבים ניידים חזקים, נכון? אני מבין שיש המון סוגים והמון חברות וחזקים יותר וחזקים פחות לכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה, סרטים, משחקים חלשים כמו maple story למי שמכיר ואולי counter strike. צריך שיהיה הרבה מקום בדיסק הקשיח משהו כמו 160-200. אני רוצה שירוץ חלק ללא שטויות אבל לא חייב להריץ ויסטה אני גם ככה לא מרוצה ממנו. אם אתם חושבים שיש איזושהי הצעה של מחשב נייד יד שנייה שיכולה להתאים לי או שכדאי לי לחפש אנא הציעו לי אני אשמח לחסוך כסף כי המחשב לא יהיה הרבה בשימוש. דבר נוסף שאני צריך הסבר לגביו הוא מהן הדרכים ל…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי, חשבתי לשדרג במעבד, מסך ורמקולים (אפשר לוותר אם לא נכנס בתקציב) ומארז הייתי רוצה מסך 27" אם התקציב לא מספיק בכלל או שכדאי לשדרג עוד דברים אני אשמח לשמועץ המפרט הנוכחי הינו: CPU: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM: 24.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz ( MotherBoard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) GPU: Gainward NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB HD: 223GB Corsair Force LE SSD (SATA (SSD)) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA ) Monitor: ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל מי שמוכן לעזור! מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח יש לי אפשרות להביא את המחשב מחו"ל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדתית ומשחקים (לא מעבר לFIFA). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב נייח ובתקציב של עד 2000 שח רציתי לקבל ממכם מפרט שמתאים לתקציב עם מעבד חזק (עדיף i5) אציין שאני לא גיימר, אמנם אני משחק פה ושם אבל אי אפשר להגדיר אותי כגיימר השימוש שלי הוא לרוב מוזיקה סרטים והרבה אינטרנט במקביל, אני מחפש מחשב שאני יוכל ״להתחרע״ עליו בלי יותר מידי חשבון ושיעבוד מהר בלי תקיעות תודה לעוזרים שלומי.
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-