עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות netbook. עכשיו ראיתי של-ACER יש נייד חדש מאד אטרקטיבי, עם מסך גדול ומשקל נמוך. http://www.dtown.co.il/articles/852.html חיפשתי פרטים ומבחנים עליו ולא מצאתי. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה מראש.

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by furyanaor,

השבוע בביתנו הקט הלך לו לעולמו דיסק קשיח נוסף המתנתי בסובלנות שדבר כזה יקרה על מנת שאוכל לתרץ לעצמי השקעה רצינית בציוד אלטרנטיבי אני יודע שצריך למלא שאלון, אך לצערי אופי השאלון לא מתאים למה שאני צריך אז הלכתי על פרייסטייל =] טוב, אז יש לי הרבה מחשבים ולא מעט מידע שלא הייתי רוצה לאבד. כרגע מה ששמן מידי, נשאר על הקשיח של המחשב + מגובה באמצעות כונן חיצוני אחת ל- דרך USB. מה שלא גוזל נפח רב אני פשוט מציב על גבי ענן גוגל דרייב או בדרופבוקס ככה אני רגוע שזה מגובה היטב אף על פי שאני לא מת על היעדר הפרטיות. אך בענן אני נהנה מהיכולת להתנהל מול מספר מכשירים במקביל וגם מגישה למידע דרך הרשת מרחוק. זה עובד נהדר! אז אני שו…

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. היי לכולם, יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר: http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה. דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חבר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by proevo4ever,

היי, אני רוצה לקנות מחשב או Streamer שיישב בסלון ויריץ קודי. אני מתכנן להשקיע עד 500 שקל. השימוש יהיה ביתי בלבד - יותר נכון המכשיר יהיה מחובר ב-HDMI לטלוויזיה. אין דרישות מיוחדות חוץ משיתמוך בעברית ויהיה אפשר להתקין עליו הרחבות של קודי או יותר נכון להתקין עליו גרסה מלאה של קודי יש לכם אולי איזה מכשיר שאתם ממליצים לצורך הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כרגע יש לי כיתת מחשבים שמותקן על המחשבים תוכנות חסימה, הבעיה עם זה שהתלמידים מסוגלים להפעיל את המחשב עם USB ולגלות או לאפס את סיסמת המנהל. חשבתי על פתרון של שרת טרמינל, האם יש שרת טרמינל שממנו אני יכול להוציא כבלים למסך ומקלדת עבור כל התלמידים?, האם יש עמדות גישה מנוטרלות שניתן לגשת איתם רק לטרמינל? ובכלל אם יש למישהו רעיון אחר אני ממש אשמח. אם אפשר בבקשה להיות ספציפים (לינקים) ולקחת בחשבון גם עלויות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. אני לא סגור עדיין אם זה המקום לשאול את זה. אני מחפש פתרון שיתן לי מענה בקשר לקירור זכרונות RAM לכרטיס מסך שלי (הקירור מכסה את המעבד בלבד). הזכרונות בו נוטים להתחמם בצורה דיי קיצונית לטעמי, חשבתי על משהו בסגנון הזה שיוכל להיצמד אליהם עם דבק טרמי (זה דיי קריטי שיהיה דבק כזה מובנה על הזכרונות מן הסתם) אבל הבעיה שלי היא שזה צריך להיות נמוך יחסית (לא יותר מ1.2 ס"מ, אבל עדיף שלא יגיע ל1 ס"מ אפילו) בגלל שיש לי כרטיס הרחבה נוסף שיושב מעליו. הייתי מעוניין לדעת איפה אני יכול להשיג רכיבים דומים לזה באיזון הצפון. בנוסף, אני מעוניין ברכיב דומה אך מעט יותר גדול (אם אפשר בגובה גם דיי דומה) בקוטר של 2 על 2 ס"מ (זה בסדר אם זה יהיה בסנטימטר אחד יותר גדול מזה) בשביל רכיב שנמצא בתוך קופסת אנ…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by Eluha,

הלך לי מאוורר של קירור מעבד (תקוע ובקושי מסתובב) הנה לינק דוגמא http://www.pchub.cn/uph/laptop/88-29206-6347/SUNON-GC056015VH-A-Cooling-Fan.html בלינק הוא מופיע אם גוף קירור אבל אני צריך רק מאוורר! למישהו יש מוסג איפו אפשר להסיג דבר כזה? מעבדה, חנות,משהו...... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by drorleon,

שלום, אני מתכוון להחליף מחשב בעתיד הקרוב, כבר די סגור על רוב הרכיבים, אבל זקוק להלצות לגוף קירור. המטרה: גיימינג על 1920X1200 של משחקים נוכחיים (אני גם ככה מכוון לשחק בהם בעוד שנה... יש בק-לוג עצבני...) המטרה השנייה היא - שקט יש לי מעבד i7-2600k ואני מתכוון להניח אותו על asus p8z68v pro (כנראה), זכרון כנראה משהו לא מיוחד 1600 ואני יכול לדאוג שלא יהיה גבוה במיוחד. אני שמתי עין על כרטיסי מסך של אסוס מסדרת dcII הם רחבים מאוד, אבל כוללים מע' קירור מעל הסטנדרט. (או 6970hd או 570gtx) עכשיו, ברור לי שזה כנראה עדיין יהיה החלק היותר רועש במערכת, בכל זאת, אני רוצה גוף קירור שישמור את המעבד מתחת ל60 גם בעומס אמיתי (= לא מעניין אותי prime95...). צריך המלצות! חשבתי בהתחלה על ה nd-h14…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. * מטרות המחשב? גיימינג(BF3, League Of Legends) עריכת מוזיקה(Dubstep) * גודל המסך? 15" מינימום * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו יחזיק הרבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB או 1T * כונן אופטי? לא משנה(אם כן אז לא משהו כזה גדול * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הבנתי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את AllienWare M17 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? RAM 8GB Bit 64 Windows 7 שמונה פחות אהבתי... קצת חקרתי וראיתי את הסרטון ג…

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by RehubenArt,

אוקי יש לי מחשב נייד ממש מעולה לצרכים שלי אבל אני צריך מחפש נייד שיעשה את התוצאות הבאות שיצליח להריץ Photoshop , Photoshop Lightroom . Avid / Sony Vages / Adobe Primire Pro אני צלם אירועים וישנם מקרים שאני צריך לעשות עריכות מסיביות כן גם בדרכים ואני חייל ברגעים אלא אז כך שהסכום הכסף שלי די מוגבל אני מאמין שאצליח להוציא עד 3 אלף אבל אני רוצה גם בפחות

11. שלום, יש לי מחשב נייד HP Probook 4330s הוא מגיע עם 4GB DDR3 ותומך עד הרחבה ל8GB הורדתי את התוכנה CPU-Z וזה מה שזה מראה לי בחלון של הMEMORY דבר ראשון בתדר זה מראה 600 ומשהו כשבפועל זה אמור להיות 1666 נראה לי - הבנתי שזה קשור לBIOS או משהו בסגנון...? יש אמת בדבר ואם כן איך אפשר לשנות אותו? והשאלה המרכזית היא - יש לי מע' הפעלה Windows 7 64bit, אם אני אשדרג ל8GB זיכרון - אני ארגיש הבדל משמעותי בביצועים? האם השדרוג כדאיי (סטיק עולה כיום כ130שקלים) אך האם אראה שינוי או שאין טעם אפילו להשקיע את ה130שח האלה... אם זה לא קשור לכאן אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפורום המתאים, תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  12. המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 זיכרון: 4GB כרטיס מסך: 460GTX ספק: Enermax 500W כמובן שהפיתרון הכי זול יהיה פשוט לקנות Q9550/Q9450 ביד 2 וזהו, אבל אני רוצה למכור את הרכיבים הישנים כל עוד הם שווים משהו בשוק ועל ידי כך לסבסד את השדרוג. הרכבתי מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD AMD FX-4100 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16916 כמות: 1 מחיר: 593 ש"ח ( למזומן:581 ש"ח ) GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15846 כמות: 1 מחיר: 556 ש"ח ( למזומן:545 ש"ח ) זיכרון Kingston DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-27 HyperX http://www.z…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. Started by Shiker,

לוח אם תומך PCI למעבדי AMD 64 כרטיס מסך PCI זכרון מינימלי 256 מסך LCD 19 וזהו אני חושב שנאי מעוניין לשדרג

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לשדרוג המיפרט הקיים למטרות משחקים. העניין הוא כזה, בדר'כ אני לא משחק במשחקים של השנה הנוכחית, אלא משחקים של שנה שעברה ודרומה או במילים אחרות מה שנמכר בסטים מתחת ל-10$. אבל כן חשוב לי שהמשחקים האלו ירוצו בלי שום פשרות מצדי. כמו כן, אני שמח לקבל (במידה ואפשרי) שקט משידרוגים לשנתיים - שלוש הקרובות בתנאים שציינתי למעלה. זהו המיפרט הנוכחי: AMD 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H OCZ Golden Edition 1GBX2 DDR 2 800 MHz Kingston Value Ram 2GB DDR 2 667Mhz MSI 4850 512MB DDR 3 Seasonic M-12II 520W Benq 19' 1440x900 Western Digital WD Blue WD800JD 80GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 הסכום כפי שציינתי הוא 2.5K להתקמצן איתו. עוד פרט חשוב: את הרכי…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 2.4 GHZ לוח אם ABIT BH7 זכרון: 2*256 MB כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE FX 5200 נראה לי שהכי נכון בתקציב הזה הוא להחליף לוח אם,מעבד ולהחליף סטיק זיכרון.... אני לא חושב שכדאי לנסות להתאים כרטיס מסך AGP אלא להחליף לוח אם,לחסוך קצת ולקנות כרטיס מסך איזה שרוצים... מה אתם אומרים? נראה לי שילוב של AMD 3200+לוח אם של DFI (לא מכיר סוגים-תמליצו) יספיק... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by egozoid,

מפרט נוכחי : מעבד : INTEL PENTIUM 1 , 63 Mhz לוח אם asus 1x agp 2x כרטיס מסך ati rage 8Mbyte מחובר לעוד אחד כזה ב SLI עם אוברקלוק של 5 HZ זכרון 2GB ram DDR2 Corsair כרטיס קול mega blaster creative ultra edition 0.01 קירור : THERMALTAKER 5 PRO , ARCTIC COOLER 500K ואני גם מקרר אותו בחנקן נוזלי --------------- תודה מרגל.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  17. בעיקרון אני רוצה לשדרג את החלקים האלה (העליון הכי דחוף) רמקולים-בנתיים אני עם אוזניות ב50 שקל בעלות צד עובד אחד בלבד) זיכרון-בנתיים יש 512X2 ואני רוצה לשדרג ל1X2 לפחות (יש רק 2 סלוטים בלוח אם הזה אז זה או 2 או 4) מארז-פיסת פח פיצית חסרת יכולות אוורור כמעט מפורקת לחלוטין ואז אחרי זה יש את רכיבי הליבה שהם בעדיפות אחרונה (אולי חוץ מהלוח אם שיש לו PCIEX4 בלבד) אז לרמקולים כרגע בחרתי את הT6060 של קרייאטיב ששמעתי אצל חבר וממש נהנתי מהם (אם למישהו יש הצעה לרמקולים 5.1 בתקציב של בערך 450 שח אז אחלה) מה שבעצם משאיר אותי עם 350 שקל לזכרון או מארז... בעקרון המשכורת הבאה היא ב10 שזה ממש עוד מעט אבל מכאיב לי להוציא ממנה כסף (אמור ללכת לרישיון) מה שמשאיר אותי עם 2 בחירות או 4G…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by Hotmetal,

מטרת המחשב : משחקים כבדים המפרט הנוכחי : intel pentium 4 2.4 Ghz 512 RAM DDR2 KINGSTONE לוח אם -אין לי מושג משהו של ASUS (לא מעוניין לשנות AGP 8X) GEFORCE 6200 256MBIT ספק כוח (270W) אני לא יודע אם מומלץ לשנות ----------------------------- מה שאני מעוניין בשדרוגים : 1. מצאתי כרטיס מסך שאני מעוניין לקנות RADEON X1650 הוא מתאים ללוח אם שלי אבל אני לא יודע אם אוכל למצוא משהו טוב יותר או זול יותר (480 ש"ח) 2. RAM 1024 3. צורב DVD (מה שתמליצו העיקר שיהיה זול) 4.קירור סטנדרטי לכרטיס המסך ו \ או למארז (תמליצו אתם) מוכן לחרוג ב 50 ש"ח. אם ניתן אז תציעו מארז+ספק טוב במחיר זול בבקשה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  19. אחרי שהבנתי שהפער בין שדרוג חלקי של המערכת לבין החלפה של הקרביים הוא קטן, החלטתי לחפש שילוש חדש. אשמח אם תוכלו לתת כמה אופציות כדי שאוכל למצוא חנות מתאימה בקלות (או- פערתי מתחום החומרה מזמן ואני לא מבין כלום ) אז ככה, אני מחפש מעבד+לוח+זיכרונות לשימוש "משרדי", בתחום של ה-800 ש"ח. וצריך שבלוח יהיה כרטיס מסך. יש לי ספק hec300, הוא יספיק? תודה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  20. שלום, לאחר שהנטבוק הישן שלי נפח את נשמתו (Asus eeePC 1101HA) ונשבר לי מסך ה-Nexus 7, החלטתי לקנות מכשיר משולב שיכול להיות גם טאבלט וגם מחשב נייד, בסדר הזה. כטאבלט - בעיקר לצריכת מדיה כמו גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות, נטפליקס... חשוב שיהיה נוח יחסית לאחיזה מבלי להכביד במשך סרט שלם. כמחשב נייד - ישומש מדי פעם לגלישה באינטרנט, בניית מצגות, הקלדת מסמכים... לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - מעדיף סדר גודל של ~10 אינץ' לצורך נוחות אחיזה. אם המפרט שווה גודל יותר מסורבל - ניתן לשקול. תקציב עד 2,500 ש"ח, מסוגל גם להביא מחו"ל. מכירים מכשירים מומלצים? תודה, מדוקס.

21. שלום, אני מחפש מעבד+לוח+זיכרונות וספק כוח. המחשב יבצע עבודות משרדיות בלבד ואין שימוש בכלל במשחקים. התקציב בערך 1300 ש"ח אבל עדיף שיהיה כמה שפחות מחנות באיזור המרכז (די גמיש). יש לי כרטיס מסך X800GT שאני יכול להוסיף למחשב, כך שאני לא יודע אם עדיף ללכת על לוח עם כרטיס מסך מובנה או להשתמש בכרטיס מסך הזה. אשמח לעצות. תודה.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה שלא התעדכנתי בתחום, אני מחפש שילוש וספק להורים שלי, מאחר והמחשב שלהם החליט למות. מארז, כונן קשיח, וציוד היקפי אני אשמור מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין טעם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ומשחקים פשוטים מאוד (דפדפן וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מעוניין אך ורק בשילוש + ספק (אלא אם כן יש דיל לספק + מארז) 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by assman,

היי! טוב אז ככה נשרף הלוח אם,מעבד, הזיכרון והכרטיס מסך.נשארתי עם דיסק SATA 200GB צורב+ מארז +ספק.מחפש תחליף לרכיבים הנ"ל עם אפשרות שידרוג עתידי(הכי חשוב).שימושים בעיקר לצפיה בסרטים(חשוב TVOUT ו SPDIF) קצת משחקים ועבודה נורמלית של סטודנט.תקציב 1000ש"ח או קצת יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי הכי זול שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון מסניף KSP אילת כי יותר זול שם. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לוח מעבד זיכרון ומארז המחשב יחובר למסך 32אינץ (TV). קשיח+SSD+צורב כבר יש לי ממחשב קודם. זיכרון אני חושב ללכת על Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16 מעבד אני חושב ללכת על Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray מארז Antec Dark Fleet DF500 R…

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונות וירטואליות (תחביב) ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV /V לכשיצא, Just cause וכו'. בכל מקרה, נשאר איתי GTX460 שמספק אותי עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.