עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא, התקציב הוא מקסימלי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה, שימושי אופיס, משחקי WEB בלבד (בפייסבוק לדוגמא). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאחר והמחשב מוצב בסלון, אבל לא צריך להשתגע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך שהבאתי מחו"ל ( XFX GeForce 9800GT 512 ) - עלה לי 350 שקל. יש לי דיסק קשיח של Segate 750GB, יש לי צורב של LG DVD/RW LightScribe. אני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור מעבד , לוח אם , זיכרונות (4GB) וספק שכולם הולכים להיות באוברקלוק רציני וקירור למעבד ולזיכרונות אם צריך, ושהספק יהיה מספיק חזק לאוברקלוק, כל שקל חשוב פה, ככה שעדיף לי להשקיע במעבד הרבה יותר מאשר בלוח אם אבל שהלוח יתמוך באוברקלוק רציני. בקיצור עד 1300 שקל למעבד זיכרונות לוח אם וספק , מה אתם אומרים?[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 14:21:18 הקפצה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  3. אני דל בתקציב וצריך לקנות מחשב שיספק לי את הדברים הבאים : 1. מהירות מחשב (לא מהירות שיא אבל מהירות שמספיקה וסבירה מאוד). 2. שימוש ביתי - אינטרנט : גלישה באתרים, לשמוע שירים, להוריד שירים וסרטים.. 3. למשחקים.. והשאלה העיקרית האם המפרט הבא מתאים בשביל שאני אשחק במשחק פרו אבולושיין סוקר 5-7 ? האם המחשב הנ"ל יספק לי את הדברים שרשמתי למעלה ? פשוט המחיר הזה ממש טוב לי (מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים יש לי). תודה רבה לעוזרים. * נוסף בעריכה : במידה ותוכלו להרכיב לי מחשב מחנות (בצפון חיפה והקריות) אני אודה לכם.. כי לפי התגובה שהגיבו לי דרך העיתון אני לא אמצא מציאה.. תודה

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Armageddon1,

-המחשב הוא למטרות משחקים , ושימוש כללי של אינטרנט סרטים ואופיס . -התקציב הוא 4000-4200 שקל . -כרגע אין צג ,אני מתלבט בין 22" לבין 24" . (הצג לא כלול במחיר ) -לא צריך שום ציוד היקפי(מקלדת, עכבר ,רמקולים וכ'ו ) -לא מתוכנן אוברקלוק. בעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס i5 750 . לגבי לוח אם וכרטיס מסך : אני מעוניין לשחק במשחקים אבל אני לא גיימר "כבד" אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך בהמשך לטלויזיה FHD . לוח אם לא ממש אכפת לי איזה ראיתי שיש לאינטל ולגיגהבייט כמה לוחות נחמדים . אחרי הקריסמס "צריכה" לבוא ירידת מחירים , אולי שווה לחכות ובנתיים לקנות כרטיס זול מאוד לשימושים כללים בלבד (אפילו יד 2 מקובל .. ) ואז אני ארכוש איזה 4850 .. שישמש אותי למספר שנים . לגבי זיכרון אני צריך 4GB . דיס…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  5. שלום רב אני סטודנט שנה ב' מתוך 4 –לתקשורת חזותית, עיצוב גראפי. למעלה מ-5 שנים אני עובד עם התוכנות: פוטושופ, אילוסרייטור(בעבר פריהנד), אינדיזיין, פלאש ובעתיד הקרוב אלמד גם תוכנות תלת מימד... אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מעדיף PC) בזמן הקרוב, מחשב שיתפקד במהירות ושקט יחסית עם התוכנות שציינתי במקביל+ קבצים כבדים לדפוס. (ללא ציוד היקפי....) ושהמחשב יחזיק מעמד לפחות 4 שנים. אני יודע שמחשב עם כל הדרישות שלי היא השקעה, התקציב האידיאלי הוא מ-3000שח עד 4500 שח עם אפשרות חריגה (עד כ- 500 שח) חשוב לציין, שהמחשב נועד 90% לעיצוב בתדירות יום יומית ו-10% אופיס ואינטרנט אך לא משחקים וכו... חשוב לי לקנות דבר אמין שיתמוך בי לפחות כ-4 שנים, אך אני מעוניין משהו פונקציונאלי ולא מותרות. …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של עד 6800. שיהיה חזק לא כבד ז"א באיזור ה-2.5 קילו. משחקים לא ירוצו על המחשב הזה אבל תוכנות גרפיקה כן וגם, לא בהגזמה. שיהיה במחשב: WiFi Bluetooth תודה , אופיר

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by zone,

מעבד AMD Athlon 64 3200 939 Tray VENICE STEP E6 + THERMALTAKE TR2 cooler for AMD K8 64-BIT COOPER BASE זיכרונות Geil - 1024Mb (512x2) Retail Value Series לוח GIGABYTE GA-K8NF-9 דיסק קשיח Western Digital 200Gb *** SATA - II כרטיס מסך ATI RADEON X800GTO 256 mb PCI EXPRESS bulk צורב DVD LG GWA-4167B x16 DUAL LAYER Bulk BLACK מארז X-BLADE 500W PFC Black (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+Tooless מסך INFINITY 17" Pure Flat (Samsung MagicBright Tube) Silver מחיר 5400 מה אתם אומרים??????????????????????איזה כרטיס מסך יותר טוב? גיפורס 6800? או ראדיון מה שמתי במפרט?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by termister2000,

שלום לכם... אחרי משהו כמו שנה שלא הייתי בפורום חזרתי.. ולא שמח במיוחד ת'אמת. לפני יומיים בעת עבודה שגרתית עם הנייד שלי ללא חיבור לחשמל, החזרתי אותו להטענה. הכל היה רגיל, הסוללה נטענה. כהצג של ההטענה הראה 100 אחוז קרה משהו מוזר - האור של ההטענה, שהיה כתום ואמור היה להתחלף לירוק רציף, התחלף לירוק, נכבה, התחלף לכתום, נכבה וכך הלאה. זה נראה כאילו הוא לא ידע עם הסוללה מוטענת עד הסוף וניסע להטעין אותה שוב ושוב.. חשוב לציין שהכל עובד ועבד, גם בלי חיבור לחשמל. המצב שתיארתי נמשך ככה כל הזמן. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה החזרתי והדלקתי כאשר המחשב מחובר לחשמל. המצב נמשך... רק לאחר מספר ניסיונות רבים של חיבור והוצאה של כבל ההטענה האור הירוק חזר והראה סוללה מלאה. היום, שוב עבדתי ע…

9. שלום, יש לי מחשב חדש חדש וזה גם המחשב הראשון שהרכבתי לגמרי בעצמי. אשמח לקבל חוות דעת על מה שיש עכשיו ומה היתם מחילפים, משדרגים או מוסיפים.. מפרט מחשב: לוח אם: Intel DH87RL לינק מעבד: Intel Core i7-4770 קירור: Zalman LQ310 לינק מארז: Zalman z12 לינק זיכרון: Kingston HyperX blu - 16GB Kit* (2x8GB) - DDR3 1600MHz כ.מסך: Galaxy GeForce GTX770 GC 2GB לינק ספק כח: (Zalman ZM600-GT (600W לינק דיסק1: Kingston 120GB V300 SATA 3 בשביל מערכת הפעלה (Win7 64bit) לינק דיסק2: WD 1TB Green המחשב משמש בעיקר לעבודה עם תוכנות תלת מימד ורנדרים, מעט לגרפיקה ומעט למשחקים (למעשה יש לי משחק אחד וזה Crysis 3) תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בקשה קוראים לי מיקי בקרוב אני קונה מחשב ללא מסך ללא מקלדת ועכבר ללא כונני פלופי וסי די רום מחשב בלבד אני צריך שתעזרו לי להרכיב את המפרט הכי טוב שאני יכול להביא בסוכום הזה ושיהיה טוב למשחקים.. מעדיף מעבד של amd תודה לכל מי שעוזר לי..

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  11. הסבר - יש לי שני מחשבים, אשר אחד משמש למשחקים (AMD3800 X2) השני הוא P3 אשר מחובר רצוף לאינטרנט ומשמש להורדות בלבד. מחשב הP3 הישן שלי שווק חיים סופית אתמול (לאחר 6 שנים של פעילות רצופה) ואני צריך להחליף אותו. אני רוצה להשקיע את המינימום שבמינימום, הרי לא משנה איזה מפרט ארכוש היום הוא יהיה טוב יותר מהמחשב הישן (שהספיק בהחלט למטרותיו). המפרט הזול ביותר שמצאתי עד כה הוא באייבורי 975 ש"ח לSEMPRON 2800, מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by dvirzilbi,

התקציב: 2000-3000 דרישות: מעבד + לוח אם של אינטל . כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזולוציה 1920X1200 אך גרפיקה נמוכה. שיהיה שקט במיוחד. אין צורך בציוד היקפי. נ.ב. פורום מדהים יש לכם עם המון מידע חשוב. כל הכבוד!. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - מדי פעם CUBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא יזיק שיצליח לסחוב במידה נורמלית את המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by Emperor^Monsta,

אוקיי אז ככה, אני צריך לחשוב על הזכרונות ראיתי מספר זכרונות די זולים A-data Elixir שהם מאוד זולים, האם כדאי לקנות אותם? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק לזכרונות. דבר שני האם כדאי לקחת סטיק אחד של 256 והשני של 512? האם זה יתן לי Duel Ddr? או שבכל זאת עדיף לקחת 512 ולא לשבור תראש... דבר שלישי מארז, איזה מארז אפשר לקנות בפחות מ 300 שקל עם ספק איכותי שיחזיק לי תמחשב בכבוד? זה המפרט: מחיר AMD 64Bit : ATHLON 64 +3000 1600FSB 512K- BOX ¤ 1044 GIGABYTE : GIGABYTE GA-K8VT800M ¤ 512 DDR : 512MB ELIXIR 400MHz ¤ 475 DDR : 256MB ELIXIR 400MHz ¤ 240 Western Digital : WD 80 GB- JD(SATA) 7200 RPM ¤ 437 ATI Radeon : GIGABYTE RADEON 9800 PRO 128MB 256 BIT TH DVI TV/O ¤ 1342 פנ…

15. שלום לכם, ברצוני לקנות מחשב NETBOOK עיקר הפעילות שלי במחשב היא:אינטרנט-גלישה והורדה של שירים\סרטים אופיס-כתיבת מסמכים והדפסתם,אקסל, תמונות דואר אלקטרוני outlook2007 בגדול זהו. אני מחפש מחשב ממש ממש חזק במסגרת הNETBOOK מעבד CORE2DUO חשוב לי מעבד הכי חזק בשוק לנטבוק 1.66GHZ ומעלה זיכרון 2 ג'יגה ומעלה עם אפשרות הרחבה עד 4 ג'יגה דיסק קשיח 160 G צורב מסך 10.2 ומעלה מקלדת כפתורים גדולים ונוחים סוללה 5 שעות עבודה לפחות משקל לא הכי חשוב כי זה "נייד מיני" אבל שלא יהיה 4 ק"ג מערכת הפעלה WIN7 64BIT חיבורים וקישוריות-פרוטוקול אינטרנט 802.11N בלוטות USB בין 2 כניסות ל-3 עד מחיר לכיוון ה3800,אבל אני מדגיש שאני רוצה מחשב "נייד מיני" NETBOOK לא מחשב נייד רגיל המטרה שלי שהוא יהיה ממש ממש…

• 50 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by clmn10p,

שלום לכולם, מזה מספר שבועות אני חושב על לבנות את המחשב הראשי שלי מחדש וחושב על קומבינציות ואפשרויות הרכבה. את רוב הדברים אחליף אבל בשביל החיבור האישי והנוסטלגיה אני משאיר חלק מהמרכיבים (בכל זאת מחשב שאוטוטו בן 9 שנים ועברתי איתו המון). אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, מה הייתם מוסיפים / מורידים / משנים, וטיפים נוספים שלכם. כלל המחירים כאן מבוססים על אתר KSP במחירי אילת. הרכיבים שהכותרת שלהם מודגשת עם הרכיבים שאני רוצה/צריך לקנות (כל השאר כבר קיימים ונמצאים ברשותי). תודה חברים! מארז: משתמש בנוכחי שלי שאני מת עליו Enermax HOPELITE ECA3220 ספק כוח: ספק מפלצת שיש לי מאז ינואר 2015 ואקח אותו גם לחדש SeaSonic 1000W 80+ Platinum Platinum-1000 מעבד: מבחינת ביצועים…

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  17. אהלן, מצ"ב לינק של מכירה קבוצתית בוואלה. אני אישית נגד קניית מחשבים או בכלל מוצרים מאתרים כאלה. אבל עדיין, משהו פה ממש מוזר. זה הקישור: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E ואותו מחשב באתר אחר.. http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?productID=565 תגידו לי אתם, מה דעתכם. צורכי המחשב הם לאינטרנט ולעבודה משרדית נטו.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  18. היי חברים לידידה שלי יש Lenovo Ideapad Z360 עם Windows 7 איך שהגיע, עם הכל מותקן עליו. המצלמה דרך התוכנה שמגיעה עם המחשב עובדת, אך עם Google Talk - לא מזהה את המצלמה האם לפי דעתכם הבעייה היא בתוכנה? אולי להתקין סקייפ לבדיקה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by mark0455,

שלום, אני חדש בעולם בניית המחשבים ואני מעוניין בעזרה כי אין לי כל כך מושג בנושא. הפרטים על המחשב שאני מעוניין לבנות: 1. עד 8000 יש אפשרות לחריגה. 2. המטרה המרכזית של המחשב תהיה הרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית לכן 32 ג'יגה ראמ צריך להיות לפחות, גיימינג פחות חשוב לי כי אני לא כל כך משחק במשחקי מחשב. 3. ציוד הקיפי אני לא צריך רק את המחשב עצמו (נייח) 4.אני צריך את כל החלקים שצריכים להיות למחשב (אני בונה מאפס) 5. עדיף שקט אבל אני גמיש בזה 6.ההגבלות הפיזיות של המחשב פחות חשובות לי ובנוסף אני לא רוצה שיעשה אורות בכלל (חוץ ממה שהכרחי) 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני אדאג לזה 8.אזור הרכישה בהעדפה באזור חדרה-בנימינה 9.לגבי מוע…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  20. Started by XsqlL,

חברה אני רוצה שכינו לי מפרט ב6 אלף כולל ציוד היקפי חוץ מרמקולים אני דורש שתכינו לי מהחנויות האלה KSP ו זיגזג עריכה : שחחכתי לצין אני משחק במחשב וגולש באינטרנט אני בקיצר אחד שקורע את המחשב

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by galinka,

יש לי תקציב 5000 שקל ואני צריך מחשב חזקקק למשחקים יש הצעות? רק עם אפשר כרטיס מסך של Gefroce 8800GTS תודה

• 13 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by RaynN,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם לגבי המחשב הנ"ל. להלן המפרט : http://www.geek.com/articles/chips/review-gateway-p-7811-fx-gaming-notebook-20081015/ מחירו הוא באזור 1750$ כולל משלוח לישראל אחרי מע"מ. תודה.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. קודם כל תודה שהקדשתם מזמנך להכנס לאשכול שלי. כמו שציינתי בכותרת חברה שלי מתחילה ללמוד השנה , היא הולכת ללמוד אדריכלות. ואני מחפש מחשב נייד שיעזור לה בלימודים(מתנה). כמו שאני יודע היא הולכת להשתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ועיצוב למיניהם אז חשוב לי נורא שהמחשב יהיה מספיק חזק בשביל להריץ את התוכנות בסגנון, וכמו כן הייתי רוצה שהרזולוציה של המסך תהייה כמה שיותר גבוהה (1920x1080). אני מחפש מחשב שהוא עם מסך גדול יחסית(15.6 ולא המיני למיניהם) וגם למרות שזה סותר אני מחפש מחשב כמה שיותר קל מכיוון שעדיין הוא מיועד לבחורה. גם הסוללה חשובה שתהייה כמה שיותר חזקה ומצד שני שתהייה כמה שפחות מזיקה ( שתפלוט כמה שפחות קרינה!!) וכמובן שאני מחפש המצלה למחשב של יצרן טוב ( לפי מה שידוע לי זה DELL ) …

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Nirdr27,

*התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, הדגם שלי הוא (u400 pro -12p) עכשיו, אני רואה בכרטיס מסך Mobile intel 965express chipset family... כשבעצם בדגם שלי אמור להיות GMA X3100. ה-965 זה אולי שם שקול או משהו? או שקיבלתי משהו מסריח במחשב? =\ *אני רוצה לחבר את המחשב דרך הכבל של המודם שאני משתמש בנייח. הורדתי כיביכול את כל הדרייברים מאתר טושיבה, אך עדיין, אין שום זיהוי כאשר אני מחבר למחשב. ובעיה נוספת שאני לא יודע למה היא קשורה, אני נכנס לאתר ADOBE להתקנת FLASH PLAYER, ועם הכניסה לעמוד ה-FP אני מקבל הודעה מאוד מעודדות: "המערכת שלך לא נתמכת בפלאש פלייר" *שאלה נוספת שנזכרתי בה עכשיו, עברית. התקנתי מקלדת עברית בוויסטה, אך יש תמיכה מאוד דלה בפונטים העבריים, ב-FF לדוגמא אני מקבל מין פונט מוז…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DjRoth,

היי, יש לי כרגע מחשב גיימינג ממוצע אני לא הכי ספץ במפרטים אבל אני לא יודע האם שווה לשדרג את כל המחשב או רק את הכרטיס מסך, יכול להיות שהמעבד שלי מספיק או שעדיף כבר להעיף אותו ואחד חדש יעשה את העבודה? Intel i5 2500 @ 3.6 Gigaybyte H67M-D2-B3 8GB 1330Mhz Sparkle Geforce 560GTX Ti כמובן לשימוש גיימנינג בלבד, האם שווה לקנות מחשב חדש (התקציב שלי למחשב חדש יכול להיות 4000 שקל ולא יותר) או רק כרטיס מסך חדש יספיק? (עד אלפיים שקל) האם יווצר צוואר בקבוק עם כרטיס מסך יותר חזק? כרגע המחשב שלי סוחב יחסית יפה משחקים, אבל אני רוצה באמת לקחת את הביצועים כמה צעדים קדימה כדי להנות יותר. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.