עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, באג מציעים שני מחשבים באותו מחיר (5500 ש"ח) - תואמים לצרכים שלי (משחק פה ושם, סטודנט, ואולי תוכנות קצת כבדות, אבל בעיקר שיחזיק לי כמה שנים). אשמח אם תעזרו לי לעמוד על ההבדלים ביניהם: 1) Dell Inspiron 1564 מעבד: i5-520M, 2.4GHz מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8273&perur=2&t=1&c=441 2)Dell Studio 1555 מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8700 2.53GHz, 1066MHz, 3MB מסך: 15.6´´ Widescreen Full HD WLED with TrueLife רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz Dual Channell דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום רב, רציתי לקבל מכם חוות דעת לגביי המפרט הבא: מעבד : 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 1366 לוח אם : X58 PRO-E 7.1 1 GLAN MSI כרטיס מסך :GeForce 220GT 1G Gigabyte דיסק קשיח : 500GB SATA2 16MB WD זכרון : Value Geil 3X1GB DDR3 1333MHz ספק כוח : FAN 12cm LiterPower 600W Thermatke זה מחשב שאייבורי הציעו לי. אני צריך אותו בעיקר להרצת שרתים וירטואלים עם VMWare, בנוסף גם שיתאים למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מדי - אני לא גיימר אבל אם כבר קונים מחשב חדש אז לפחות שיחזיק משחקים רגילים. זהו בעיקרון. מה אתם חושבים? אני קצת מתלבט לגביי הלוח של MSI, אני לא לא יודע אם זה רעיון טוב לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE ביחד עם לוח אם של MSI. אני גם לא יודע עד כמה MSI נחשבים טובים מבחינת לוח אם. מחכה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכם -- כפי שתוכלו לראות מימין, אני מומחה לרשתות ואינטרנט בפורום רשתות, אבל לפני מספר שבועות קבלתי הזמנה לתערוכת CES 2010 שמתקיימת בלאס וגאס. CES היא תערוכת האלקטרוניקה הבידורית והמחשוב הגדולה ביותר בעולם ומציגות בה כ-2,500 חברות מהגדולות ביותר בתחום. את ההזמנה לכנס, על תקן של עיתונאי ועורך אתר אינטרנט, קבלתי מאנשי יחסי הציבור של התערוכה, על בסיס הפעילות של אתר NetCHEIF כאן -- http://www.netcheif.com. חדשות ומידע מהתערוכה ניתן לקרוא בבלוג שלי. הפוסט על המחשבים החדשים של ASUS נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=80

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  4. אין לי שום דרישות חוץ ממה שבכותרת דרישות הכי בסיסיות שיש[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 13:29:45 אה וגודל לא משנה לי רק שיהיה בין 10 -15 אינטשכן אני יודע דרישות מוזרות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Zippy,

אני מתלבט בין 3 הספקים הבאים, יש לציין שהמחשב שלי לא צורך הרבה אנרגיה - כ. גרפי מוכלל בלוח אם, ולשימוש בסיסי של אינטרנט ואופיס: HEC RAPTOR 400W - RETAIL OCZ MODXTERME PRO 400W : OCZ400MXSP SEASONIC S12II 330W BRONZE - RETAIL כמו כן אני מתלבט בין שני זכרונות DDR3 Patriot Viper II Sector 5 4GB (2 x 2GB) DDR3 1333 PC3 10666 http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16820220431 לעומת Patriot Viper 4GB (2 x 2GB) DDR3 1600 PC3 12800 http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16820220285 שניהם בתזמונים 7-7-7-20 ההבדלים ביניהם שהראשון זה דגם יותר מתקדם (כמו שאפשר לראות בשמות שלהם) רק אני לא יודע מה זה אומר. ושהראשון זה PC1333 בצריכה של 1.65V והשני זה PC1600 בצריכה של 1.9V המחיר של…

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by אמתי,

אם יש לי סוללת 12 תאים אם הספק של 8800 וסוללת 6 תאםי עם אותו הספק יש הבדל בינהם ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד חדש. מחיר מקסימלי עד 4000 ש"ח, עדיף בין 3000 ל3500 ש"ח (אלא אם כן ההבדל הוא עצום) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כ"כ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 GB נראה לי סביר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. שלום לכולם, יש באפרשותי לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 דגמים. אשמח לקבל חו"ד המלצות ומה ההבדלים בין שני המחשבים ,האחד של ACER השני של LENOVO ACER: מעבד: intel dual core T4200 2GHZ זיכרון: נפח-1X2GB 667MHZ יכולת מקסימלית 4GB מהירות: 667MHZ חריצי זיכרון פנויים 1 חריצי זיכרון נגשים 2 דיסק קשיח –נפח 250GB מסך- כרטיס X4500 גודל צג: highbrightness TFT LCD 16:9 8MS 15.6'' WXGA HD רזולוציה 1366X768 כונן אופטי RW MULTIBURNER סוללה 6CELL כולל מצלמה מובנית. LENOVO: P/n: NTDRDIV CPU:T4200 CPU SPEED:2GHZ CACH/FSB: 1MB/800MHZ TFT Type: LED Glossy 15.6'' Resolution 1366 768 Chipset: Intel Gl40 Grafics: 4500MHD MEMORY: 3GB DDR2 HDD SATA 250GB CD/DVD-MULTI תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

אהלן! אחרי הרבה זמן שאני לא פעיל במפרטים, אני צריך המלצה למפרט מחשבלשימוש משרדי+משחקים לילד בן 7 שיהיה כולל מסך עד 2K. ישולם באשראי, ורצוי כמה שיותר תשלומים אריאל

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  10. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4626&CatCode=315 לשימוש של אינטרנט אייסיקיו וכו... אני צריך שהמחשב יעבוד חלק והשאינטרנט יהיה זריז

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  11. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש,. חשבתי על מחשב שמקביל בעוצמתו למחשב של DELL שלהלן, ואולי אף איכותי ממנו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8274&perur=2&t=1&c=180 שימושים: המחשב אמור להחליף את ה-HP הנייח שמשמש אותי כרגע לעבודה השוטפת, כולל גלישה באינטרנט, ועבודה עם סרטים. לא מדובר במדיה סנטר, כי יש לי כבר אחד כזה בסלון, אבל אני צריך לבדוק את הסרטים ולהכין אותם לפני העברתם למדיה סנטר, ולכן הוא צריך להיות חזק מספיק בכדי להריץ בלו-ריי בקלות, ובלי שום קרטועים והפרעות. דרישות: 1. מאוד חשוב לי לקנות את המחשב בחנות מאזור חיפה שמציעה אחריות מלאה על כל המחשב ל-3 שנים, כולל תמיכה ושירות בבית הלקוח. 2. מעבד של אינטל, חזק ככל האפשר. קרוב לוודאי שיגידו לי שמעבד כזה ה…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. לאינטרנט משחקים סבבה לא כבדים יותר מידי וסרטים (חשוב חיבור לטלויזיה) חשוב מאוד שיהיה אמין אין לי מושג במחשבים ניידים אני זקוק לעזרה נואשות אם מישהו יכול להמליץ אני ישמח . מחכה לתגובות.. תודה לעוזרים! יש לי אפשרות לקנות גם באירופה אבל הבנתי שהמחירים דומים תקנו אותי עם אני טועה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. הי לכולם, הנה מפרט של מחשב HTPC שאני רוצה לבנות: לוח אם - P5QPL-AM Asus מעבד - Core 2 Quad Q9400 Tray Intel זכרון - KVR800D2N5/2G Kingston X2 כונן קשיח - WD5000AAKS Western Digital כרטיס מסך - ATI Radeon HD4670 1GB PCIe Sapphire מאורר למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Fan 1) מה דתעכם על הלוח אם במפרט? 2) תמליצו לי בבקשה על ספק טוב שיהיה גם שקט, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. עיקרי השימוש במחשב זה לצפיה של תכני HD ועבודה עם תוכנת שירטוט בתלת מימד(solid works) תודה,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by caspib,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של HP, בגדול כבר נסגרתי על דגם ספציפי : HP Pavilion DM3-1010ej שמתי לב שמספר חנויות כמו : KSP, IVORY, BUG... מציאות את אותו הדגם בשם טיפה שונה HP Pavilion DM3-1100ej ובמחיר יותר גבוהה. משיהוא יכול בבקשה להסביר לי האם מדובר באותו הדגם ? ובמידה שלא - מה ההבדל בינהם ? DM3-1010ej / DM3-1100ej

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מחשב לשימוש ביתי,שיעבוד מהר,עם אינטרנט אלחוטי זריז שלא יעשה הרבה בעיות.. לשימוש בעיקר של אינטרנט

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. התחלתי להתעניין בקניית מחשב נייד פרטי בשבילי, יד שנייה, כי המחשב של הבית מלא בזבל של כל תושבי הבית. קראתי את המדריך שמפורסם באתר והוא הבהיר לי כמה נקודות, אבל הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים והאפשרויות שיש. השימושים שלי בסיסיים מאוד: גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, הורדת קבצים דרך האימיול שמיעת מוזיקה וכו'... אבל הייתי רוצה שיהיה בנוי לקצת יותר מזה אני גם מתכנן לצפות פה ושם בסרטים, קצת משחקים, עריכה של תמונות ולעיתים שימושים יותר אינטנסיביים במחשב. חשוב לי שהביצועים שלו יהיו טובים ועם זה שיהיה אמין. עדיפות למסך גדול-לא ענק אבל גם לא בינוני. משקל לא כל כך משנה כי הוא הולך להיות רוב היום בבית מחובר למטען. התקציב לא בשמיים בסביבות ה-2000 ש"ח +-. אני יודע שיכול להיות שאני מבקש הרבה י…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. המחשב נקנה בBEST BUY ארה"ב. STUDIO 1537 T6400 במרכז המסך מופיעים קווים שחלקם כנראה נוצרו מלחץ של המסך עם המקלדת. הפסים האלה לא יורדים (ניסיתי להשתמש בתרסיס ניקוי , שום דבר), כשמעבירים את האצבע מרגישים כאילו חלק מהצג נאכל. לא ראיתי דבר כזה בחיים, זה לא נראה כמו פיקסלים שרופים כי זה בחלק החיצוני של הצג. Liquid Crystal Display 15.4WXGA, Light Emitting Diode True Life, 0-2BD, Lg Philips Lcd אם הקווים האלה נוצרו בעת סגירת המחשב (ללא ניילון מפריד), נראה שזו פגיעת יצרן כי דבר כזה לא אמור לקרות. יש לי אחריות בינלאומית לשנה (עוד חודשיים נשאר). האם CPM תומכים במחשבים שנקנו בBEST BUY או שיש מעבדה אחרת שאתם מכירים שתומכת בDELL בינלאומי בישראל תודה מראש

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות נייד הארה"ב ומצאתי משהו שאני חושב שיתאים לי AMD Turion X2 Dual-Core ZM-84 (2.3GHz/2MB L2 Cache) 4GB DDR2 SDRAM 500GB 5400 RPM SATA Hard Drive 13.3 WXGA BrightView (1280 x 800) Super Multi 8X DVDRW w/Double Layer Support ATI Radeon HD 3200 w/Webcam 5-in-1 media card reader, Fingerprint Reader 13.15" (W) x 9.45" (D) x 1.34" (min H)/1.57" (max H) השאלה שלי היא לגבי סוג המעבד? האם הוא טוב ? המחיר שלו 700 $ האם הוא מצדיק את המחיר??

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  19. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב שיהיה מיועד בעיקר ל HTPC, ושימושים "קלים" - הורדות,אינטרנט וכד'. מצאתי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132259&section=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 כאן במפרטים מומלצים, שנראה לי די מתאים. כמה שאלות ברשותכם - 1. האם מעבד E6300 יהווה שיפור כדאי ? (רק עוד 70 ש"ח בערך) 2. יש לי בבית כרטיס גרפי Radeon X600Pro 256Mb V/D/Vo . האם הוא יתאים ללוח אם שבהמלצה (GIGABYTE GA-73PVM-S2H) ? אם כן,האם הוא יהווה שיפור לכרטיס OB שיש על הלוח ? 3. האם ישנם הערות עדכון אחרות למיניהם ? (ההמלצה מלפני כמה חודשים) 4. עד כמה שהבנתי, אם אני ארצה עוד שנה נניח מעבד הרבה יותר חזק - Quad למשל - ה…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר למשחקים [לפחות ל3 שנים הקרובות] ולתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים , יש צורך בצורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צור…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by m_rtl,

אהלן חברה אני מנסה להרכיב איזשהו מפרט בתקציב של 5000 שקל (אם זה הכרחי ושווה את זה אני מוכן להוסיף עוד אבל מעבר לזה לא להתפרע) המחשב צריך להריץ משחקים חדשים חלק, לעבוד יפה עם ריבוי משימות - תוכנות כבדות מאוד שמסוגלות בכיף לתפוס איזה 2-3 ג'יגה זכרון במצבים רעים. בקיצור מחשב חזק שיעשה את העבודה, אני לא מחפש משהו זול, אלא משהו יציב שיחזיק לי שנתיים - שלוש לפני שאני אחשוב על להחליף איזשהו חלק. תנאי הכרחי - בלי ATI וAMD. נסיון לא טוב איתם. וחשוב גם שהמפרט יתמוך ב64 ביט אבל אני לא חשוב שזו בעיה היום. שוב, אפשר לעבור את ה5000, אבל זה בערך התקציב מודה לכם ! נ.ב - הכי חשוב שיריץ לי את סטארקרפט 2 על ההגדרות הכי גבוהות בלי ירידות פריימים. הכל מתגמד לעומת זה!

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by Klayhamn,

שלום, כמו שכתבתי בפוסט אחר - הזמנתי את ה-UL30A של אסוס והוא מעולה הבעיה היחידה כאמור היא זמזום מעצבן שהוא משמיע כל פרק זמן מסויים - שנע בין 15~30 דקות הזמזום הוא לעיתים חלש וממושך, או חזק וקצר אני חושד שמדובר במאורר, כי הוא והכונן הקשיח הם שני הרכיבים הנעים היחידים בנייד (אין לו כונן דיסקים). יש למישהו מושג איך אני יכול לוודא שמדובר במאוורר - ויותר מכך - מה לדעתכם הבעיה או איך ניתן לפתור אותה? האם לדעתכם כדאי לפנות לרונלייט היבואנים הרשמיים כדי שיבדקו את המכשיר - או שמישהו מכם מכיר איזה טכנאי/מעבדה נורמלית שאפשר לגשת אליהם עם המחשב ועל המקום הם יעיפו מבט? (אני יוצא מנקודת הנחה שאני עצמי לא יכול להגיע למאורר בלי לפתוח את המארז כולו, מה שלא כל כך מתחשק לי לעשות) מה שבאמת מע…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by danr,

אהלן, אמא שלי היא מעצבת גראפית עצמאית (עסק משלה) עם סטודיו אישי בבית. היא מעוניינת לקנות מקבוק ומכיוון שבארה"ב הוא זול הרבה יותר עלתה השאלה הבאה: אם היא מזמינה מAmazon למשל ושולחת לארץ באמצעות FEDEX\UPS, היא יכולה להכריז על זה כהוצאה מוכרת? אם כן, ממה היא פטורה? רק מה16% מע"מ? גם מהמשלוח? כי הבנתי שלניידים אין מכס, רק מע"מ. ואני לא מתכוון שהם יחזיקו את זה אצלם יותר מדי (אל תחשיבו דמי אחסון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by bv_beaver,

שלום! עזרתכם בבקשה, אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח(עדיף פחות) שימושי המחשב הם: בעיקר גיימינג בינוני(קצת Call of Duty, Operation Flashpoint 2 וכו') ותכני HD. בקשר למסך - 2מסכים, אחדLCD 17(ישן) ואחד טלוויזיה LCD 27 HD (משתמש ב''17 כאשר אני רואה טלוויזיה למשל - העדיפות שלי היא להשתמש כמה שיותר ב 27'') אין צורך בציוד היקפי, כוננים למיניהם, דיסק קשיח ומערכת הפעלה. השקט לא חשוב במיוחד. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  25. בס"ד שלום! אני מעוניין לשמוע הצעות למחשב נייד לשימוש ביתי+. אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' וצריך אותו בעיקר לשימושי אינטרנט, אופיס, תמונות, סרטים (לא המון), וקצת מטל"ב. ממה שקראתי - אשמח אם הוא יהיה חזק מספיק, בנוי טוב, זמן סוללה טוב, ועם אחריות ארוכה... התקציב לא גבוה במיוחד אך גמיש. אם יהיה יקר משמעותית מנייח יתכן ואוותר על הנייד לטובת נייח. כיוון שזה המחשב היחיד בבית - רצוי שהמסך יהיה מספיק גדול (לפחות 15''). אין לי כרגע WIN אך אני יכול לקנות בזול דרך הסתדרות המורים (האם צריך תוכנה מיוחדת לנייד?), כך שאם זה מייקר ניתן לוותר. כמו כן, אני חושב שאני מסתדר טוב עם XP. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.