עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ראשית אציין שכבר ביקרתי כאן וקיבלתי ייעוץ על מרבית מרכיבי המחשב שיהיה מבוסס מעבד i5, לוח וזיכרונות תואמים, מארז אנטק 182/3, כרטיס מסך כרגע יהיה ברמת אנטרי ,משהו כמו 4550 פאסיבי (אולי יורחב בעתיד). כרגע כונן קשיח אחד, נפח 1 טרה. זיכרונות 4 גיגה. כרטיס טלויזיה. שימושים- רב תכליתי, משחקים לא מהכבדים ביותר, לא מתכנן כרגע oc. נותרו פריטים אחרונים לגביהם מבקש יעוץ. שקט העבודה הינו מרכיב חשוב ביותר אצלי. מבקש המלצה על ספק כוח, 500-550 וואט, שקט ביותר, בדילמה בין seasonic, enermax, corsair או משהו אחר. יכול להיות שמספיק לי פחות וואט, אך אני רוצה קצת מרווח בהספק, להרחבות בעתיד, וגם, כי כאשר ספק הכוח לא מנוצל ברמות הגבוהות שלו הוא יעבוד שקט יותר.(בחישוב באתר מיוחד לכך יצא לי כ- 420…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nitzant,

שלום, קניתי מחשב מחודש והייתי רוצה לדעת אם אפשר להעריך את מצבו\ גילו \ עתידו...ואם כן אז איך? יש לי רק חצי שנה אחריות (למרות שבעצם גם לחדשים היום יש רק שנה...) אבל עדיין אני יכול לבטל את העיסקה. תודה רבה (בעיקרון מדובר ב-DELL - D420 אם זה משנה)

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by Cahiml,

שלום, האם קיימים באתר מפרטים מומלצים למערכות Corei5/i7 ??

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. Started by avi326,

שלום כולם.. אני רוצה לקנות מחשב נייד אך אני מתלבט מה יותר טוב לצרכים שלי. שלושתם של לנובו. יש את: ‏Lenovo ThinkPad SL510 NSLQ9IV‎ Intel® Core 2 Duo Processor T5870, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB 3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB 250GB Sata ווינדוס 7 והשני: ‏Lenovo G550 NTDK3IV‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6500, 2.1GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 320GB Sata ווינדוס ויסטה השלישי: ‏Lenovo G550 NTD99IV ‎ CPU Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB Memory 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 320GB Sata ווינדוס 7 שאר המפרט של שלושת המחשבים דומה פחות…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  6. Started by ssip96,

מפרט: Intel® Core™ 2 Duo processor P8700 ( 2.53GHz 1066MHz 3MB ) Genuine Windows 7 Home Premium 64 NVIDIA GeForce GT 240M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 14.0 " HD Wide LED 1366x768 Industry Standard Touchpad 320GB 5400 DVD Recordable (Dual Layer) 6 Cell Lithium-Ion Intel Wireless Wi-Fi Link 5100 Bluetooth Version 2.1 + EDR שוקל 2.1 ק"ג זמן סוללה (ע"פ האתר 6.5 שעות לסוללת 6 תאים) ומשטח טרקפאד מולטי טאץ' . נשמע מבטיח לא?.. מדובר על הדגם 41896HU http://shop.lenovo.com/us/notebooks/ideapad/y-series/y450

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by yossipon,

שלום , אני מעוניין במפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא כ-4000 ש"ח. מצד אחד - אין חובה לכסות את כל התקציב אם אין צורך, מצד שני - ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה מאוד. המחשב ישמש למשחקים כמו COD6 GTAIV FIFA10 PRO10 ואני רוצה שגם משחקים שיצאו בעתיד ירוצו טוב. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך מתאים, מקלדת, עכבר ורמקולים). המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. אני מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס על אינטל. תודה.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. Started by idanpc,

היי, אני רוצה להקים שרת למשרד חדש שאני מקים. כבר הרכבתי שרת מחלקי מחשב בעבר... אבל השתנו דברים. אני כבר השתגעתי עם כל לוחות האם שיש היום! אני צריך לוח אם עם בקר RAID מובנה שיתן לי RAID5. או איזה בקר חיצוני. אני לא צריך פיצ'רים של גרפיקה או משהו דומה. העבודה תהיה בעיקר על קבצים שיהיו בשרת ושיגשו אליהם ממחשבים אחרים, ירוצ עליו SQL E, ועוד 2 תוכנות שרת. יבצע גיבויים בלילה. ויעבוד 24\7. אולי גם בעתיד יותקן VMWARE. תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך זמן סוללה של מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) בHD * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אכפת לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וHP

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by curdi1,

שלום נשרף הדיסק הקשיח בנייד ibm t41 האם יש מגבלה נפח הדיסק הקשיח שאני יכול לקנות לו ? תודה רבה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  11. שלום הילד הגדול בן 15 אוהב לשחק משחקים כבדים כמו קול אוף דיוטי--- כרייסז --לומד תכנות--- ג'בה ועוד קיבלתי הצעה לקנות מעבד i7 920 אקסטרים סוקת 1366 לוח אם ex58udr3 של ג'יגהבייט כרטיס מסך hd 5850 ati זיכרון טריפל 3x2=6 של ocz ספק 650 w סי סוניק ----או אנטק דיסק קשיח--של סמסונג 1 t בקיצור 1000 ג'יגה והאם יש הבדל בין f-1 ל- f-3 מארז-- ???????????. אשמח לעצה להמלצה כמה זה צריך לעלות המון תןדה

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by tzolerguy,

היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC ....

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הינו 4000 ללא חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך, ם אם אלו שיפורם שישפיעו על הביצועים אז כמובן שבכל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג אך אני מקציב לזה 100 שקלים גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים כבדים, סרטי היידפנישן, הורדות ומשחקי רשת. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - לא הבנתי בדיוק את השאלה, אך המחשב הולך לעבוד הרבה תחת שימוש של משחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מ…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  14. מישהוא מישתמש במחשב הנ"ל ASUS1101HA צריך חוות דעת עלו קצת דחוף הולך ליקנות היום שימושים בעיקר אינטרנט תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום. שלום. ברצוני לרכוש מחשב לסלון שיהיה HTPC ברוב זמנו, וכאשר הוא לא בשימוש שיהיה מסוגל לערוך ולעשות RENDERING לסרטי 1080P ב VEGAS/PERMIER. המחשב יחובר ישירות ל LCD בחיבור HDMI בלי רסיבר. התקציב הוא 3500ש"ח (כולל סט מקלדת ועכבר) והמgrfu, שבניתי הם אלו: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪804 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. 1. תקציב מקסימלי: 4500 (ללא מסך, ללא ציוד הקפי) -לנצל את כל התקציב -חריגה מותרת רק באם הדבר ישפיע על שיפור (עוד 500) 2.שימושיי המחשב: משחקים חדישים ביותר-סרטי HD א. GTA החדש ואם יש משחק שדורש גרפיקה גבוהה יותר אז לפי הגבוה יותרר. ב. לא מבין את השאלה אז מניח שגם לא רלוונטי לגביי. ג. * 1920X1080 - full hd - W2353V - LG * GTA, DIRT 2 , חדישים ביותר *הכי גבוהות שיינתנו במשחק 3.לא, יש לי הכול 4.אין צורך ב: כונן דיסקטים, כרטיסי טלוויזיה, כרטיס קול שאינו מובנה(אין צורך באלו) *אך יש צורך בצורב dvd ואם אפשר להוסיף למפרט צורב blu-ray לשם הסקרנות שלי(שלא יכלל כחלק מהתקציב של המפרט) 5. יש לי : -מעבד: intel i5-750 שאלה, לקנות tray עם מאוורר שאתם תציעו לי או box? -כרטיס מסך: מתלבט …

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. http://www.extremepc.co.il/product.aspx?p_id=7377 המחיר לדעתי מצויין והכל מתאים לדרישות שלי הדבר היחיד שיש לי ספק לגביו זה המעבד השאלה שלי היא האם המעבד הנ"ל יצליח להתמודד עם ווינדואס 7 - לא גרסת סטארטר נ.ב HD יעשה בעיות?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by Shbd,

טוב, אחרי כמה שנים טובות, המחשב שנקנה בהמלצת חברי הפורום כאן כבר די גוסס והגיע הזמן להתחדש. ובכן, שימושי המחשב החדש יהיו בעיקר תכני HD, קידוד תכני וידאו, עריכת וידאו (VEGAS), פוטושופ, ובמסגרת התקציב הזה, משחקים זה לא מן הנמנע. המחשב יעבוד כל הזמן עם המון דברים במקביל ולכן הדרישה העיקרית שלי היא מעבד חזק ו-4GB זיכרון, ואם גם אפשר לדחוף כרטיס מסך יותר מטוב, אז מצויין. *אין צורך בהארד דיסקים וכל ציוד היקפי כלשהו. *דרישה חשובה נוספת- מארז פשוט עם סירקולוציה טובה (עייפתי מלנקות כל הזמן ובנוסף היופי לא מעניין אותי). *חשוב גם שהמחשב יהיה שקט מאוד (!). *לא מתוכנן OC. המלצות גם לחנויות טובות ואמינות במרכז, יתקבלו בברכה. יום טוב ותודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. משחקים לא כבדים במיוחד, ללא OC, מסך 19" שישודרג ל22" בקרוב. לא הייתי סגור על הלוח אם והכרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לשפר לי אותם אם אפשר. תודה רבה!! מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP41-UD3L ₪362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950020 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪241 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTS 250 512MB DDR3 PCIe ₪570 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28686 צו…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by caspiha,

הי חברה, סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב…

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  21. היי , אני צריך בבקשה עזרה לגביי הרכבת מפרט מחשב . הסכום ינוע בסביבות ה-4000 ש"ח. יש מס' רכיבים שהחלטתי שבטוח יהיו כחלק מן הפרט והם: #מעבד: i5 - 750 שאלה- האם לקנות tray ולהוסיף קרור שונה למעבד הזה? #כרטיס מסך: אני מתלבט בין 3 כרטיסים, כולם מבית ati 1- 5870 2- 5850 3- 4870x2 אלא אם כן תציעו לי כרטיס מסך מבית nvidia שלטענתכם יהיה טוב יותר מבין השלושה אשמח לתגובה בהקדם האפשרי. בתודה - חן

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. Started by omer_xd,

שלום רב, בירצוני לדעת כמה יעלה לי מחשב עם כזה מיפרט טכני: מעבד: Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz פתרונות קירות למארזאודה אם תגידו לי אם דבר כזה הוא נחוץ) 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm גוף קירור למעבד: NOCTUA NH-U12P SE2 לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3 זכרונות: 2GB DDR3 1333MHz זכרונות2: 2GB DDR3 1333MHz כונן קשיח: Seagate Barracuda ST31000528AS - 1TB/7200RPM/16MB כונן אופטי: DVD-RW - SATA כרטי מסך: מבוסס Radeon HD 4850X2 2GB GDDR3 HDMI מארז: ANTEC NINE HUNDRED II (אשמח אם תציעו לי משהו יותר זול) ספק כוח: CORSAIR 650W TX

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. בדקתי באחריות של לנובו לפי הסריאל שלי וכתוב שאני עדיין באחריות, אך לא ברור לי אם היא בינלאומית. המחשב נרכש בחו"ל אבל לא זוכר אם הקפדתי על אחריות בינלאומית. הנה מה שכתוב: This product has a three year limited warranty and is entitled to EZServ/Depot service. Customers may call their local service center for more information. Dealers may provide carry-in repair for this product. Batteries have a one year warranty. למי אפשר לפנות לבירור העניין?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. מבקש דעת החכמים והמבינים: על המחשב הנ"ל : LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים? האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ? האם כדאי? ישנם ביות ידעות לכם עם לנובו מאז שמיוצר בסין? תודה, אמרו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.