ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב מחשב לעבודה, אני אשתמש בעיקר בתוכנות עיצוב תלת מימד, תכנות ותוכנות שצריכות חישובים מורכבים. אני חושב לקנות כרטיס מסך quadro מעבד i5. תקציב 4000-5000 שקל אם אפשר פחות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* זה שרת יעודי * מעבד: Q9550 2.83ghz. שטח דיסק: 250GB. זיכרון: 8GB. רוחב פס: 10MB. צורך: הרצת שרתי משחק. מחיר חודשי: 550. האם השרת הנ"ל שווה את המחיר, ושרת שנחשב טוב? זה לא מפרט של מחשב, אבל לא מצאתי מקום לפרסם את זה אז אני מקווה שזה בסדר, אם לא, לא לנעול או משהו בבקשה אלא להעביר. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה בבניית מפרט עד 5500 ש"ח למשחקים כבדים לטווח ארוך. ללא OC מתוכנן, דגשים וסדר עדיפויות: 01 עדיפות לקומבו של אינטל + נווידיה 02 קור 03 שקט 04 הארדיסק עם נפח כמה שיותר גדול. המסך שלי הוא 22 אינץ' התומך עד 1680x1050 אך לעיתים אני מחבר את המחשב לטלויזיה ולכן יש צורך בתמיכה מעולה עד לרזולוציית 1080. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב. דרישות: 1. תקציב - עד 7000 ש"ח, לא חובה לנצל את הכל אבל גם אין צורך בלנסות ולחסוך יתר על המידה. 2. שימוש במחשב - אני מתכוון לשחק במשחקים כמה שעות פעם, פעמיים בשבוע. משחקים בסגנון של FPS ואסטרוטגיה (כגון SC2). גלישה ברשת, קצת עבודת Office ושימוש בתוכנות כגון Matlab ו Quartus. בנוסף המחשב ישמש לצפיה בתחני ה HD (לא כטלויזיה). אני אסתפק בהגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. ברשותי מסך מחשב חדש של LG 22 inch. 3. ציוד הקפי - כאמור, המסך קיים, וגם המדפסת נשארה מהמחשב הקודם. אני צריך עכבר ומקלדת (חושב ללכת על Logitech MX 5500) כי זה נרא ומרגיש מצויין ואני רוצה לפנק את עצמי בסט איכותי. אני גם צריך רמקולים (חושב ללכת על Logitech Z523 2.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר שבוע מחפש לקנות מחשב גודל מסך 14 אינץ מעבד I7 512 GB 8 זכרון Geforce 940Mx ואני רוצה שיהיה חיבור רשת קווי שמתי לב שברוב המחשבים כבר לא קיים חיבור רשת קווי. אבל מצאתי אחד שכן מה דעתכם עליו? HP Pavilion 14-BF100NJ / 2PP13EA - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23192&s... והאם יש המלצות למחשב אחר שעומד בנתנוים? תודה רבה לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מבררת בשביל חבר - הלך לו השנאי. דגם: HP PAVILION DV5000. האם רק שנאי מקורי יתאים? היכן מומלץ לקנות? מה טווח מחירים סביר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל בכוחמה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כבדים ,סרטי HD, גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכוון לרכוש את המסך : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 . גודל 23 " עם רזולוציה של FHD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד אז חבל לענות על השאלון. אין רמת רעש מיוחדת, כמובן שהמחשב לא מיועד למשחקים או ל OC. המחשב מיועד למשפחה שרוצה להוציא כמה שפחות על המחשב אבל לא מעוניינת כול 3 שנים לקנות מחשב חדש אז אם אתם חושבים שאולי אפשר לשפר משהו שיחזיק יותר לטווח הארוך, אשמח להמלצות. התקציב הוא בערך 1700-1800 אבל אפשר לחרוג עד 2000-2100 במידה ויש ערך לכך. תודה רבה הורכב ב TMS [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]ק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C3240T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align:…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רציתי לשדרג את המחשב שלי שיתאים להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אני לא יודע איזה טופס צריך לזה אז אני פשוט אתן את המפרט השלם...(אם יש בעיה שהמנהל יפנה אלי בפרטי..) מעבד: Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz לוח אם: gigabyte H55M-UD2H זיכרון: 4gb ddr3 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800gt ספק: ezcool 450w מארז: לא יודע במדויק דיי גדול יהיה בסדר אני יודע שהספק שלי זבל אם אפשר אחד עם ספק ואחד בלי ספק כי מקסימום אני ישקיע תקציב נפרד בספק... תקציב 3000 חריגה של כמה מאות בודדות רק אם זה שווה... תשלום במזומן... לא אכפת לי אפילו שהחלקים יהיו מכמה חנויות העיקר שכל חלק יהיה במחיר הזול ביותר שלו. שאלה …
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול בכלל להחליף את המעבד של המחשב הנייד שלי, זה הפירוט שלו? os: windows 8 64-bit GHz 1.0) processor: amd dual core processor a4-125) lcd: 11.6 multi touch hd lcd grathics: amd radon hd 8210 memory : 4 gb ddr3 memory storage : 500 gb hdd optical drive : n/a wlan/bluetooth : 802.11 b/g/n & bt wwan : n/a webcam " acer crystal eye hd webcam battery : 3-cell Li-ion batteru software : microsoft office trail . אם זה כן אפשרי, האם תוכלו להמליץ לי על מעבד חזק? כי המחשב עובד ממש לאט, השימוש הוא לצרכים לימודיים, לא למשחקים תודה רבה על זמנכם היקר!
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני קונה מחשב , אספתי דרך אתר אינטרנט של החנות , ואני פוחד שהחלקים לא יתאימו , למשל הכרטיס ללוח אם , או הלוח אם למארז... אני לא רוצה שיהיו בעיות אח"כ, לכן רציתי לשאול פה אם זה בטוח לקחת את המחשב הנ"ל : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL PRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4850 Sonic 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W תודה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 אפשר חריגה פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, פיתוח משחקים ביוניטי, וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן windows `10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחזור ולשחק משחקי מחשב (אחרי שנים של הפסקה) מבקש את עזרתכם ברכישת מחשב למשחקים כמו CALL OF DUTY החדש וכאלה.. תקציב עד 5K (לא צריך מסך כן צריך מקלדת ועכבר טובים לגיימינג) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה אז אני רוצה לשפץ קצת את המחשב שלי עכשיו התחלתי בלוח אם ומעבד, אם מישהו יוכל לתת לי עצה במה להמשיך לשפר? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים assassin's creed, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית BenQ 16:9 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רוב העבודה היא בכתיבה וגלישה באינטרנט. 10 אינצ' יספיק?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500¤ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל להגיע לכיוון ה 6000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין גמישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית/עריכת וידיאו מתקדמת, עבודה במקביל על התוכנות הנ"ל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד & פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא! 4. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, דרוש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, אבל כמובן שהוא צריך להיות חזק אממ ללא ציוד היקפי וללא מסך, רק מחשב. שיכלול מארז יפה , שיהיה לפחות 2GB זיכרון (אם לא יותר..) ואם אפשר לכלול את המעבד החדש של אינטל. תודה רבה, דן.
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בבקשה רישמו לי שני מפרטים למחשבים מבוססי אינטל וAMD המחשב מיועד לעריכה ועיצוב של סרטים ווידאו לא כולל מסך וציוד היקפי עד סכום של 6000 שחשחים לא מתכונן אוברקלוק וכו'... במחשב חובה די.וי.די
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גרפקיה. עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PHTOSHOP SOLIDWORKS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?)רינדורים וכדו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם …
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 655 1 655 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI 360 1 360 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 130 1 130 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 630 1 630 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 כרטיסי עריכה וטלויזיה AverMedia Price Units Total AverMedia AVerTV Speedy FM TV Tuner PCI-E 249 1 249 מארזים Price Units Total JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W 265 1 265 איך המפרט בסדר? לא לקחתי את המעבד E5200 כי הוא לא סו…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אין לי שמץ של מושג במחשבים ניידים. אני מניח שמה שחשוב שתהייה יותר משנה אחריות, לפחות 1GB זיכרון, מסך עדיף 15.4" אני לא סגור על התקציב, אפשר לחרוג קצת אם צריך.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שישמש אותי למשחקים כבדים ולקצת עבודה בפוטושופ. הרכבתי כבר מפרט, אבל לדעתי הוא לא משתלם מספיק. אני מעוניין בתקציב הזה לכלול גם מסך T220 של סמסונג. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1603 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD3R ¤1131 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX275 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤1445 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤300 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤130 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL 8-8-8-24 - GOLD EDITION : OCZ3G1600LV6GK ¤610 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU - זמין במלאי ¤409 ספק כוח: [..] CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VX…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, חדש פה בפורום, קראתי הרבה ורמת הידע פה מרשימה ועוזרת מאד. לאחר שלמדתי קצת, מחפש מחשב בתקציב של כ-6000 ש"ח כולל ציוד הקפי להלן תשובות לשאלון ומפרט שהרכבתי אודה לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ללא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, עריכת וידאו קלה, משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ - שימוש תדיר, חשובה מהירות בתוכנות אלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא, רק משחקים קלים של הי…
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
זקוק למפרט לגיימר ולשימוש כללי במחשב , כולל ציוד היקפי (מסך דק , צורב DVD , רמקולים) תודה !
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ביתי עד 2100 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי השימושים לאופיס אינטרנט וקצת פוטו שופ מעבד - Intel® CoreTM i3 3225 Ivy Bridge קרור - Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 Asus דגם P8H61-M LX R2.0 צ'יפסט H61לוח דיסק קשיח - Western Digital 1TB 7200RPM 64MB Buffer זכרון - Kingston 4GB DDR3 1333MHz צורב DVD SONY X24 מארז Thermaltake V3 ספק כח A.PFC NAXN 450W ENERMAX
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-