עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? 5500 גם מחשב זול יותר יתאים עם יש 2. מה שימושי המחשב תוכנת solidworks 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט וקריר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף מערכת הפעלה מובנת win 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר באשקלון. אין בעיה עם הזמנה מכל חנות שנותנת שירות אנושי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Dan1919,

אהלן חברה, חשבתי על המפרט הזה: דגם מחיר כמות Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1450 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1200 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 575 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 630 ¤ 1 TOPOWER TOP-550P5 550W 415 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1585 ¤ 1 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard 160 ¤ 1 Logitech® G5 Laser Mouse 350 ¤ 1 CREATIVE PC WORKS SBS LX520 5.1 SPEAKERS 445 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 זה יוצא אחרי הנחה של 3 אחוז 9800 שקל. מה אתם חושב…

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום רב לחברי הפורום. אשמח להמלצה על מחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות. תודה מראש למסייעים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, חריגה של 50 ש"ח, עדיף שיעלה פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש מורה. עבודה ביישומי אופיס, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, לא אמור להתאמץ יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מכוון ל5000, אבל פתוח להצעות לחריגות אם בתקציב הזה לא ניתן לענות על השימושים שלי.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג סרטי HD גיימינג - בעיקרון אני לא משחק משחקים כבדים במחשב, כרגע זה בעיקר football manager, dota 2 , אבל שיחקתי על הלפטופ הקיים (עד שהתחיל לעשות בעיות) גם overwatch. המטרה בגדול זה לא להיות מוגבל במשחקים בשנים הקרובות (למשל אם ייצא GTA חדש או משחק כבד אחר), אשמח למשהו שיכול להחזיק על ההגדרות הכי גבוהות אבל אם להגיד את האמת עוד לא היה לי מחשב שהריץ את המשחקים הכבדים על ההגדרות הכי גבוהות תוכנות - פוטושופ…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Nemesis,

http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T5010 הזמנתי ביום חמישי, כולל Port Replicator ו-Bay Battery. צפוי להגיע עוד חודש, ההפצה שלו רק החלה. אני אעלה התרשמות קצרה ותמונות ברגע שיגיע.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Coca Cola,

שלום לכולם, אז ככה, אני בקרוב מתכוון לקנות מחשב ורציתי לבדוק כמה דברים א. רציתי לראות איזה מפרט יהיה מתאים בשבילי לפי שיקולכם ודעתכם ב. האם כדאי לי לקנות LCD\CRT לפי מצב המפרט החלקים שחייבים להיות במפרט הם: Sunbeam Transformer Gaming P/S not include Blue Case 1 569 ¤ Logitech Media Black Keyboard 1 169 ¤ Logitech MX518 Gaming PS2 | USB Optical Mouse 1 339 ¤ Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ¤ סה''כ: 4 1497 ¤ מה שאומר המחשב עצמו יעלה בסביבות 5500 פלוס מינוס(אין צורך בהרכבה) את המחשב תבנו בבקשה מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות הצעות לשיפור ושינוי חלקים יתקבלו בברכה. עריכה: במקור חשבתי על מסך CRT 700P אבל היום לאחר שהייתי בחנות מחשבים נדלק לי פתאום LCD…

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום חבר'ס, אני רוכש מפרט מפנדה בטווח זמן מיידי ורציתי לשאול אתכם בתקציב הנ"ל מה הייתם משפרים. קחו בחשבון שאני מעוניין במפרט שישאר עם I7, המארז ועם המסך הנ"ל, תודה. מפרט : מעבד :I7 920 לוח אם : Asus P6T זיכרון : 6GB G.skill 1600Mhz קשיח : Samsung F1 - 1 TB כרטיס מסך : Sapphire 4890 1GB - regular version קירור למעבד : Noctua מארז : Antec P193 ;D ספק כוח : Corsair HX 620W צורב : Asus הדגם המוכר מסך : Dell 2209WA סה"כ יוצא מחיר של 8,500 +/- אשמח לשמוע חוות דעות נוספות ממש לפני שאני מזמין. תודה לכולכם

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by The-Magician,

אהלן... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך משחקים [אני מתכוון במשחקים להוציא את המינימום של הכרטיס מסך מהמחיר] סרטים ואינטרנט עד 4000 ש"ח לא גמיש בכלל אם זה 4010 אל תהיו קטנוניים * העדפה לחברה מוכרת * זיכרון מינמנלי של 2 גיגה רם

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא יצא לי להתחבר לאתר, הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש. סומך עליכם למפרט הטוב ביותר. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה בתקציב הזה סיבה אמיתית לחרוג אלא אם יש באמת משהו מיוחד (חריגה לא מוגבלת אבל שוב, אם אין טעם אז אין סיבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי HD וכנראה גם תוכנות תכנות אמבדד. הכיוון העיקרי לדעתי כאן הוא כלפי משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי", שבו אעבוד עם עריכת תמונות בפוטושופ (מניפולציות - 100 שכבות+) , סרטים ושיוכל להריץ משחקים כמו Dragon Age - Assassin Creed , The Witcher , C&C3 ודומים , אין לי חשיבות להגדרות הגבוהות ביותר - רק שיעבדו בצורה סבירה . גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ומעלה , זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל, אם יהיה יציאת HDMI - טוב , אם לא - לא נורא , גודל הכונן הקשיח - 250 לפחות , זיכרון פנימי - שיספיק , 2GB עד 4GB (אם יש אפשרות הרחבה אשמח אם תציינו) אם אפשר גם המלצות לחנויות אמינות עם האחריות, ראיתי הרבה דגמים של מחשבים ניידים בסביבות המחירים של בין 4K ל 5.5K והרבה נראו לי דומים או שלא הצלחתי ל…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Samsung Cream 2333T 23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

12. Started by Discovery,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש. והרכבתי לבדי מפרט כל חלק וחלק נבחר עם חשיבה גדולה. (חוץ מהמסך שאני בודק עליו עוד). זה המפרט. PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor ($348.98 @ NCIX US) CPU Cooler: Corsair H110i GTX 104.7 CFM Liquid CPU Cooler ($92.99 @ NCIX US) Motherboard: Asus MAXIMUS VIII HERO ATX LGA1151 Motherboard ($219.99 @ Newegg) Memory: Corsair Dominator Platinum 16GB (2 x 8GB) DDR4-2400 Memory ($132.99 @ Newegg) Storage: Samsung 950 PRO 256GB M.2-2280 Solid State Drive ($181.99 @ Newegg) Storage: Western Digital BLACK SERIES 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Driv…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום, אני כבר לא כל כך מעודכן בכל הדברים הטובים / פחות טובים שהולכים היום בשוק לכן אני פונה לעזרתכם. אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש מחשב חדש, והתקציב שלי הוא 1500 שקל עם התנדנדויות לכל כיוון. שמעתי ש-AMD כרגע גם יותר משתלם מאשר INTEL, אבל אולי אני טועה. בעיקרון מה שחשוב לי זה מספיק זיכרון RAM, וכרטיס מסך שהוא לא משולב על הלוח. מיועד למשחקים לא בסטנדרט הכי גבוה, ובעיקר למולטימדיה. לגבי דיסק קשיח, אין לי צורך במשהו פסיכי, אפשר להסתפק ב~150 ג'יגה, אבל אם הפרשי המחירים לא גדולים אז מן הסתם אפשר יותר. ציוד היקפי כמו רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך וכו' אין צורך. הבנתי גם שרוב המחשבים באים כיום עם כונן DVDRW כזה או אחר. גר במרכז הארץ. בכל מקרה, אשמח לקבל את עזרתכם. תודה.

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. ​המחשב אמור לשמש בעיקר לתיכנות וגיימינג כבד. הרכבתי מפרט סופי אבל אני לא בטוח האם הרכיבים מתאימים אחד לשני (מבחינת גודל פיזי לפחות). -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. הרבה זמן הייתי נעול על SSD של אינטל אבל ההבדל במחירים דיי גדול ולאחר מחקר גם הבנתי כי SSD של סמסונג בגרסאת 840 EVO מהיר יותר מהSSD החדש של אינטל בגרסאת 530. -המארז עם דגש על שקט מפני שרמת הרעש חשובה לי מאוד. בדקתי כבר שהכ. מסך מתאים בגודל הפיזי שלו למארז. המחירים נלקחו כולם מהאתר של KSP. משום מה לאחר בדיקה קצרה ברשת נראה כי המחירים של הרכיבים בIVORY הם בדיוק כמו בKSP עד לרמת השקל הבודד (סתם משהו מוזר שמצאתי). המפרט: [TABLE=width: 500] [TR] [TD]EVGA GTX7…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. 1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Oriz,

עכשיו כשסיימתי את תקופת האבל על זה שלא הצלחתי בסוף להביא 6800GT מארה"ב הגיע הזמן לבנות מפרט חדש בארץ... המחשב הוא למשחקים כבדים ואני רוצה שהוא יריץ אותם כמה שיותר טוב בשנה הקרובה (עוד שנה אני מתגייס). התקציב - 4800 ש"ח והמקסימום שאפשר לחרוג זה עד 5000, בלי מסך וכל החרא הזה, רק מארז וכל מה שבתוכו (כולל צורב DVD כמובן, כמו הNEC 3540A). אם יש איזשהי דרך להכניס 6800GT למפרט אני יסגוד לכם (דרך אגב, יש 6800GT PCIE של לידטק ב2250 שקל בנעה מחשבים, איכשהו תמיד יש להם מחירים טובים יחסית לכרטיסי מסך יקרים, אז אם מישהו מוצא דרך להשאיר 2250 שקל לכרטיס מסך...) תודה רבה!

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by iyehuda,

שלום הבן שלי בן 15.5 זכה מקום שלישי באולמפידה למתמטיקה הוא נמצא במסלול סייבר לפני שנה קניתי לו מחשב ,ולאחרונה הוא אמר לי שכואב לו הגב מרב שהא עובד על המחשב (מתכנת באסמבלר ) אז חשבתי לקנות לו מחשב יש המלצה על מחשב נייד בסביבות 2000 ש"ח האם המבצעים אלה שווים : http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=2311&t=116&m=1

18. אני מחפש כבר לא מעט זמן מחשב נייד, אחרי יותר מדי זמן מבוזבז- אני כבר צריך להזמין. צמצתי את הרשימה שלי ל 3 דגמים עיקריים, אבל זה כאילו בכל אחד תקעו פאק שמונע ממני לרכוש אותו על המקום. לכל המחשבים מפרט זהה- i5 3317U, זיכרון 6GB RAM, הארדיסק 500GB ו SSD 32GB, מסכי 14". והמתמודדים הם: 1- Dell inspiron 14z למה כן- החבילה המאוזנת ביותר, זמן סוללה טוב, סוללה נשלפת למה לא- זויות צפיה מזוויעות במסך, איכות בניה קצת לוקה בחסר 2- HP Envy 4 למה כן- רמקולים מעולים+כרטיס קול מצוין, איכות בניה טובה משל ה DELL, קל. למרות שהסוללה אינה נשלפת- היא לא hard wired וזמן הסוללה טוב, כלומר בעתיד יהיה אפשרי להחליף אותה בלי בעיה. למה לא- אין כונן אופטי, ניגודיות מסך טיפה נמוכה מ 2 המתחרים. 3- Asus V…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. רציתי לדעת אם יודעים על הדבר הזה בארץ? כי אני מאוד מתעניין בזה ואני מתכוון לקנות מה זה ה ViDock ? ה ViDock זה קופסה לכרטיסי מסך רגילים של מחשבים נייחים. את הכרטיס מסך של מחשב נייח (שנועד במקור להיות בתוך מחשב נייח בלוח אם שלו) מכניסים לתוך הקופסה ומחברים אותו בתוכה ואת הקופסה פשוט מאוד מחברים ללפטופ דרך חיבור pci express 2.0 שאין לכל הלפטופים שהוא מהיר בהרבה מה USB 2 וכנראה גם מה USB 3.0 . אחר כך פשוט מאוד מתקינים את הדריוור של הכרטיס מסך ממש כאילו יש לכם אותו בתוך המחשב בצורה רגילה לחלוטין , עושים ריסטרט ללפטופ ואז משחקים עם הכרטיס מסך שבקופסה. הלפטופ משתמש בכרטיס מסך שבקופסה בתור המעבד הגרפי עבור המשחק כך שתוכלו לשחק עם הגדרות גבוהות בהתאם לכרטיס מסך שהכנסתם לקופסה.…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי:4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: אפשרי לנצל את כולו ואם זה קריטי גם לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציבעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): השימוש העיקרי הוא למשחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו לייטרום וגם אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefiled 4, call of duty ghost וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום חברים חבר מתחיל ללמוד הנדסת מכונות וזקוק ללפטופ שיוכל להתמודד בקלות עם אתגרי SolidWorks. בנוסף הוא גיימר, לכן חשוב כרטיס מסך טוב, וכמובן מסך 15 אינצ'. לגבי משקל, גבול עליון של ~2 עד 2.5 קילו. לא משנה מסך מגע\מט,מבריק. כמובן שעדיף סוללה כמה שיותר טובה, אבל זה לא פקטור מכריע. ההבדל בין הארדיסק 5400 ל7200 באמת מורגש? עוד דבר, הלפטופ אמור לכלול גם מערכת הפעלה. http://ksp.co.il/?uin=24442 Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?uin=21689 Lenovo IdeaPad Y510P http://ksp.co.il/?uin=24023 Lenovo IdeaPad Y50-70 אשמח לקבל המלצות\הערות\הארות

22. אהלן, אני זקוק למחשב להרצת אנליזות מבני חלבונים (פירוט בסקר). המחשב יריץ לינוקס. הניסיון שלי ליצור מפרט מופיע למטה. אשמח לכל פידבק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך, אפשר לעלות אם אין ברירה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יריץ לינוקס שעליו ירוצו תוכנות יעודיות לאנליזת מבנה חלבונים. התוכנות מנצלות בעיקר CPU, אבל יש צורך גם ב-GPU כדי להציג מבנים גרפים מורכבים, וכדי לשמור מקום להאצות בהמשך. במידת הצורך, אוכל לשלוח את רשימת התוכנות. סבירות קטנה להרצת windows 10 home ע"י VMWare או וירטואליזציה אחרת למטרות…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by omer810,

היי חברים, אני ממש צריך מחשב חדש אחרי שהקודם נשאר בארץ. בגדול הצרכים שלי פשוטים: אני צריך מחשב נייד חזק ועמיד שיעבוד מהר מאוד בעיקר על הדברים הפשוטים: office, גלישה בחלונות מרובים באינטרנט. סרטים באיכות גבוהה וקריאה מרובה. מדי פעם גם תוכנות קלות ובסיסיות אבל לא מעבר. חשוב! בעתיד קרי עוד שנה המחשב עתיד לשמש ללימודים כך שרצוי שהסוללה תחזיק ככל שניתן. מאוד חשוב לי הנושא של המהירות והעמידות שכל היישומים יעלו מהר ושהמחשב יחזיק לאורך זמן. עוד משהו חשוב כמו שכתוב בכותרת אני עתיד לרכוש את המחשב באמריקה כך שאשמח להמלצות לקנייה כאן בבוסטון אם זה משנה. התקציב הוא סביבות ה- 700-800 דולר כשאני ראיתי מחשבים שלדעתי התאימו באמזון בסביבות ה560 ככה שזה גם נראה לי דיי הרבה. במידת הצורך ניתן…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. מרגישים שלבחור איזה לפטופ לקנות הופך למשימה בלתי אפשרית ? זה לא אתם, זה היצרניות של המחשבים הניידים, שבתכל’ס, זה מה שהן רוצות, שפשוט תלכו לאיבוד … https://www.youtube.com/watch?v=YKxTXnmsSu4

25. האם מישהו יודע האם מחירי המחשבים הניידים בהונגריה זולים יחסית לישראל ? ואם כן, האם תתוכלו להמליץ על חנויות ספציפיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים