ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם זיכרון במהירות הנ"ל יעבוד עם המחשב הזה או שהזיכרון מהיר מידי ועלי לקנות 667? תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות נטבוק 10.1, ואחרי חיפושים רבים צמצמתי לבחירה בין asus 1005ha ן dell 1012 ואני פשוט לא מצליחה להחליט - מה עדיף?... השימושים שלי הם פשוטים מאד - וורד, אינטרנט, וקצת סרטים ומוסיקה האם המעבד (280 / 450) הוא משמעותי? האם ההבדל בין 160 ל250 בדיסק הקשיח משמעותי? האם העובדה שאחד בא עם ווינדווס 7 והשני עם XP משמעותית? בהנחה שזה לא כ"כ משנה לי האורך סוללה, כי ממילא רב הזמן הוא יהיה מוטען - מה אתם ממליצים? המון המון תודה תמר
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
sheela legabey mehes...im ani kone oto ke gift be amazon.de ani zarih leshalem mehes?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני לפני קניה של המחשב והבנתי שמומלץ מאוד לשדרג את הזכרון שלו ל 2G . אני לא מתכוון לקנות את הסטיק בארץ מבקש את עזרתכם בקישור לדגם המדוייק שניתן להתקין עדיף של חברה מוכרת קינגסטון וכו'. קישור לרכישה בחו"ל יתקבל בברכה . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי בשעה טובה את המחשב . בכל המבדקים אני רואה שהסוללה משכה 8 שעות בלי שום בעיה (היצרן מצהיר על 10) אבל אצלי משום מה כשהא טעון 100% הוא מראה על 4 שעות . טענתי את הסוללה טעינה ראשונה כ 14 שעות ,נתתי לה להתרוקן לחלוטין וטענתי כ 8 שעות אבל עדיין רשום שהיא טובה ל 4 שעות . מה יכול להיות לדעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהוא מישתמש במחשב הנ"ל ASUS1101HA צריך חוות דעת עלו קצת דחוף הולך ליקנות היום שימושים בעיקר אינטרנט תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על ASUS 1201 או המלצה אחרת לצרכים הבאים. נטבוק שיריץ סביבת Visual Studio Csharp יציאת VGA לחבר למסך גדול יותר ואפשרות לתמוך ברזולוציות גבוהות .. 1600 /1200 גודל ומשקל כמה שיותר קטן - הרעיון הוא לסחוב לכל מקום ולחבר למסך גדול יותר כשיש אפשרות מחיר - עד 2500 ש"ח. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק שלא יהיה איטי יותר מידי, כי זה דבר שמחפרן. התעניינתי מאוד ב Asus 1201N, ראיתי עליו ביקורות וכן ראיתי ביוטיוב אנשים שמפעילים משחקים כגון: Cod mw2, Gta iv וכו', והמחשב סוחב אותם דיי טוב. השאלה שלי, האם באמת שווה לרכוש את המחשב או לחכות עוד קצת (לא לחוץ לי) ויצאו עוד הברקות בסגנון של המחשב הזה או שזה רק בעתיד הרחוק יותר. כמו כן, האם יש אלטרנטיבה לנטבוק הזה , דגמים של יצרנים אחרים במחירים זולים יותר?; המחיר שלו שוחט כיסים. אשמח לקבל תשובה, תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשבוע את הנייד הנ"ל ובאריזה לא היה דיסק של מערכת ההפעלה. זה אמור להיות ככה? כעקרון אין בנייד כונן דיסקים, אבל בכל זאת הייתי רוצה דיסק..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון ושני המחשבים האלה כמעט זהים לגמרי, איפה אני אקבל זמן סוללה עדיף ? כמו כן, האם יש שוני נוסף בין שני המחשבים בתצורה החזקה ביותר הקיימת ? תודה. .[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 04:46:15 או הLenovo IdeaPad S12 2959-KUG .תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הנטבוק שהזמתי מארה"ב - ASUS 1215B. http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ יש לי כמה שאלות: 1. אני מעוניין לשדרג את הזכרון מ-2GB ל-4GB, האם השדרוג שווה את הכסף (בערך 200 ש"ח) והאם אני ירגיש הבדל בביצועים? 2. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD, שוב, האם השדרוג שווה את הכסף (בערך 500 ש"ח) והאם אני ירגיש הבדל בביצועים? 3. אני רוצה לפרמט, יש לי דיסק מקורי של Windows 7 Home Premium 64 Bit שקניתי בארץ (גרסא באנגלית), כביכול זו אותה הגרסא בדיוק שמותקנת גם על הנטבוק. רציתי לשאול אם אולי יכולה להיות בעיה עם האקטיבציה בגלל שזה גרסא מהארץ והרי שהסיראל שרשום על גב הנייד הוא כביכול של גרסא מארה"ב, ונניח שתהיה בעיה, האם מיקרוסופט ישראל יעזרו לי לעשות אקטיבציה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי אותו פה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=111482&CatId=2508 במחיר מציאה של 300$..... כבר יש לי מחשב שולחני חזק לגיימינג וכל שאר צרכים תובעניים..... המחשב הזה הוא לאינטרנט וסרטים נטו ובעיקר שיהיה נייד, רוב הזמן שהוא יהיה בשימוש לא יהיה בבית. מה אתם אומרים, להזמין?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל אך עפ"י שיטוט באתר זאפ המחיר שלו הוא מעל 3000 ש"ח. 1. האם כדאי כבר לרכוש בחו"ל? החנויות בארץ נותנות אחריות בינלאומית לשנה בלבד שזה גם ככה מה שמקבלים גם בחו"ל ככה שמבחינת האחריות אני לא רואה שזה משנה משהו. 2. האם יש אתרים מומלצים להזמין מהם את המחשב מחו"ל ומה המיסים שאצטרך לשלם על המחשב בארץ? (מכס/מע"מ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה מה עדיף לבחורה סטודנטית ליסומי אינטרנט WORD EXEL וצפיה בסרטים בסבבה? אין לי נסיון עם נטבוקים בכלל ואת שני הדגמים האלה אני יכול להשיג ב 1500 שח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את המחשב asus 1215n ב750 ש''ח ללא בטריה(עובד רק שהוא בחשמל) רציתי לדעת אם זה שווה ואם המחשב מספיק טוב לדרישות של סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט ופה ושם משחקים לא מהכבדים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאישתי יש נטבוק Asus 1215N שבזמנו היה לא רע בכלל (מעבד D525 ו 2 כרטיסי מסך). עם הזמן כמובן שהתחיל לעשות בעיות ולהיות איטי מאד, עשיתי התקנה נקיה של מערכת ההפעלה ומחקתי כמעט את כל התוכנות של אסוס (bloatware) אך המחשב עובד עכשיו ממש גרוע, במצב idle לפני שאני פותח תוכנות מעל 1 גיגה ראם תפוס (יש 2GB פיסי) והוא בקושי זז. אז עלה לי הרעיון להוסיף זכרון (4 גיגה) ולשדרג ל SSD, מה אתם אומרים, לשדרג או לזרוק?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Intel Core i5-450M CPU (2.40GHz; dure-core with Hyperthreading) 4GB of DDR3-1066 RAM 14" LCD (1366x768 resolution) Intel GMA HD Graphics (Arrandale) 640GB (5400RPM) WD Scorpio Blue WD6400BEVT 802.11b/g/n Wi-Fi 8x DVD±RW/CD-RW optical drive 0.3 Megapixel Webcam VGA and HDMI Outputs USB 2.0 x 2; USB 3.0 x 1 RJ-45 (Ethernet 10/100) Headphone / Mic Input Jacks SD / MMC / SDHC / / MS / MS Pro Multimedia Card Reader Stereo Speakers Intel Wireless Display (TV adapter not included) 'Chiclet' Keyboard Gesture-Enabled Elan Multi-Touch Trackpad 4.73 Pounds (with 8-cell battery installed) Removable 8-Cell (5600mAh) Li-ion Battery "Up To 5.5 Hours" Claimed Batter…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים 1. Asus 2101N - מצאתי ב2500 ש"ח יד שנייה. 2. Lenovo X61s - מצאתי ב 2300 ש"ח יד שנייה. שניהם מסך 12.1 זה מה שאני מחפש. ה אסוס הוא דגם חדש עם מעבד חדש וכרטיס מסך חזק יחסית ללובו הלנובו הוא דגם ישן ומוכר שהוכיח את עצמו עם מעבד יחסית חזק אבל כרטיס מסך חלש אני צריך את המחשב לVisual Studio itunes win7 , גלישה ודואר לא למשחקים אבל מדי פעם כן לראות סרט. מה כדאי ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יכול בקשה להסביר לי איך לתפעל את המסנגר בASUS 700??
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2099 למטרת סרטים 1080p או שאני יכול לקחת משהו יותר טוב במחיר יותר טוב התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נייד חדש והיות ושני הניידים הנ"ל תואמים בדיוק את צרכי אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על איזה מהם תמליצו יותר. LG T1-DUKE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2297&products_id=13152 ASUS A8Jn http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2371&products_id=16023 במבט ראשון ה ASUS נראה מבטיח יותר (למרות מחירו הנמוך משמעותית), הוא מתבטא במעבד חזק יותר , כרטיס מסך חזק יותר, דיסק קשיח גדול יותר. אבל עדיין הוא לא LG...ומעוצב קצת פחות ממנו. קשה להתעלם מהדמיון במראה שלהם כאשר שניהם פתוחים. אשמח לשמוע חוות דעת על איזה מהם הייתם ממליצים יותר. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולםת אחרי התלבטויות רבות יצא ASUS חדש לשוק, עם מעבד מרום C2D 1.8 אחד גיגה זיכרון, 120 SATA HD מסך 14 רחב... נראה טוב מאוד לדעתי...השאלה מה ההבדל בין NVIDIA 7700 ל-X1600 מי יוצתר חזק,חלש ובמה זה מתבטא? תודה..זה כנראה ההחלטה הסופית שלי ..רק רציתי לדעת... http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1373&l1=5&l2=26&l3=270
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-