ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך מפרט מחשב לא למשחקים, למשתמש פשוט כולל מסך (לא דק) וצורב DVD. intel בבקשה, חשוב גם יהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד . אנא כיתבו לי גם את שם החנות ממנה אתם לוקחים את המחירים. תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אם המחשב שלי באחריות ואני רוצה להחליף כונן קשיח או להוסיף זכרון, האם אני יכול לפתוח את המחשב ולעשות זאת או שזה יפגע לי באחריות?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום רב, התקציב המירבי הוא 7K (כאשר אני קונה את המחשב באילת). השימוש של המחשב הוא אך ורק לאימון מודלים של AI לכן נדרש כרטיס גראפי עוצמתי (כדאי עם 12Gb vram לפחות). מעבד שיהיה חזק מאוד אבל לא צריך להתפרע במחיר, זיכרון נדרש 32Gb ואם אפשר יותר אז זה אחלה, לSSD 1T וגם הארד דיסק של 1T, לוח אם טוב שיתמוך בכרטיס גראפי, ספק כוח אמין שיתמוך בכרטיס גראפי. הדגש במחשב הזה הוא על הכרטיס הגראפי בגלל העבודה האינטנסיבית של ה-AI. אבל גם נדרש מעבד חזק עבור תכנות. לא נדרש ציוד עיקפי. תודה, ברק
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי : E8400 HD6450 2x2GB DDR2 DFI LanParty DK X38-T2RB Hiper Type M 630W מארז Cooler Master Cosmos S איזה מחיר ניתן לדרוש על המחשב הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ייעוץ לרכישת מחשב נייח עבור עריכת תמונות נעזרתי בפוסט להנחיות להרכבת מחשב Photoshop, לבנייה של מפרטים: https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/3RZCS8236NBX1X594VWK https://ksp.co.il/t/6ty7OA אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
- 2 followers
-
-
נתקלתי במפרט די מפתה של חברת ZED מחשבים http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח אינטל מקורי-DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-SEAGATE-500GB SATA II 32M כונן -DVDRW X20 S.ATA מחירו 3390 שקל בלבד. בהנחה והמארז+ספק ירודים, עדיין המחיר מאד אטרקטיבי, אז איפה הקטש? האם יש מצב למחשב עם רכיבים איכותיים (לא מיועד בכלל למשחקים) והחלפה של המארז וספק הכוח + קירור במחיר של עד 4000 שקל? המחשב מיועד לעבודה גרפית דו מימדית ועריכת סרטים(הכרחי לוח אם אינטל עבור תוכנת העריכה בה אשתמש) אין צורך במסך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים ומשחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA 4, פיפא, מנג'ר, פרו אבולושן וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד E6500 של דל. מערכת הפעלה של ויסטה ביזנס 64BIT אני שם לב בזמן האחרון כשאני מביט ב-C שהמקום הנותר בהרד דיסק הולך ומצטמצם, לדוגמא, נותרו 149GB ובפעם הבאה שאני מדליק את המחשב ועובד עליו המספר פוחת ופוחת, זאת מבלי שאני שומר דבר על המחשב (אני מקפיד לשמור על כונן חיצוני) פרט לגלישה באינטרנט וגם זה באופן מוגבל. הקפיצות הן תמיד ב-GB. לאחר ניקוי דיסק 'הצלחתי' להשיב 1.19GB אך אני יודע שיש עוד, אלא שאני לא יודע היכן. נדמה שמשהו משתמש במשאבי המערכת שלי שלא בהתאמה לכמות השימוש שלי (הורדות, גלישה באינטרנט וכד')... אשמח לרעיונות מה זה יכול להיות, או על מה זה יכול להעיד. תודה מראש, אא.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט מחשב לבן דוד שלי, בן 14. השימוש הוא בעיקר משחקים. למחשב יחובר מסך 22'. לא מתוכנן OC, והוא צריך להיות עם הארד דיסק 500 ג'יגה. התקציב הוא בערך 2500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה (נגיד, עד 2800 אם זה יגרום להבדל מהותי). עוד משהו- סביר להניח שהמחשב הזה יצתרך לשרת אותו כמה שנים, ובגלל שהתקציב נמוך אולי יש היגיון לשים מעבד חזק וכרטיס מסך חלש יותר, ככה שבעוד שנתיים אפשר יהיה לשדרג רק כרטיס מסך והוא עדיין ירוץ טוב (ברור שבתקציב כזה המשחקים לא יעבדו על הגדרות מקסימליות בכל מקרה).
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תעזרו לי בהרכבת מפרט לדרישות הבאות. מיקום החנות לא קריטי. במידה ואני חי בסרט והתקציב ממש לא מתאים אשמח לשמוע את דעתכם... (כמו כן אם אתם ממליצים להוסיף משהו שלא רשמתי) 1. תקציב: 3000 ש"ח במזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, הורדות, עריכה גרפית דו מימדית, תכנות. 3. ציוד הקפי: מסך 20/22, מקלדת ועכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: כל השאר. 5. העדפות: אולי למעבד 5200 (לא הכרחי) 6. קירור ועיצוב: מארז יפה אך לא מצועצע מדי עם כניסות USB נגישות. 7. מערכת הפעלה, הרכבה או התקנות: לא. 8. צרכים מיוחדים: מותאם לעבודה עם תוכנות כגון Visual Studio, Eclipse, Flex Builder ודומיהן. מותאם לעבודה ממושכת מול המחשב …
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום,הזמנתי את המפרט הבא מTMS שבו חלו שינויים קלים. אשמח לשמוע עד כמה זה משמעותי. המפרט שהורכב, http://tms.co.il/preview/spec/g9qpfn3l השינויים שחלו הם: *החלפת הספק בטענה שהוא לא יספיק למערכת ל Corsair 550VX 41A @ 12V *החלפת הכרטיס מסך ל - BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail תודה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בסיסי, שיתאים לגלישה באינטרנט עבודות אופיס למינהם, ובנוסף שיוכל להתאים למפתח Web מתחיל. דברים מיוחדים שירוצו על המחשב של שרת IIS לוקאלי, לא שימוש מקצועי, יריץ PHP ברקע ומסד נתונים MySQL, לא נראה לי צריך להשפיע על המחשב. אני מנסה להימנע מלהזמין מ Ivory אז אשמח לשמוע אם ניתן להרכיב מחשב שיעמוד בתקציב שיש לי. אשמח אם אפשר יהיה לכלול בתקציב את החלקים הבאים מעבד C2D של אינטל, E7200 משהו בסגנון. זיכרון, של 4GB דיסק קשיח של 320GB. אין צורך בכרטיס מסך מקצועי, אין צורך בצורב, או כונן דיסקים כלשהו. אשמח לקבל את המלצותיכם בנוגע למפרט שאני מעוניין לבנות. תודה ושיהיה המשך יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
למה המחשב הזה טוב ? ( בהנחה ש G2020 עגלה ) * מאמץ יתר / כל תוכנה גורמת למעבד להגיע בקלות לאיזור ה 100% . קיבלתי הצעה לרכישה . 10W מדהים זה מעבד של מחשב נייד , קריר ברמות מטורפות יכול לעבוד 24/7 .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב למטרת לימודים מה שאומר שיש צורך גבוהה בניידות, כלומר שלא יעבור את ה 2 וחצי קילו ומסך מקסימום 15.4 אינץ' עם כל זאת אני גם חובב משחקים והייתי רוצה להעריץ עליו משחקים כגון:call of duty, far cry,crysis וכו'. התקציב עד 4000 ש"ח מוכן לחרוג בשביל משהו יוצא דופן. מאוד אהבתי את המפרט של המחשב Acer Aspire AS6930G: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik אך הגודל והמשקל לא מתאימים לי. אשמח גם לקבל חוות דעת על הנייד MSI EX400: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3195&CatCode=315 אני קראתי מה כתבו עליו בפורום הזה אבל לא העלו שאלה מה באמת אפשר להריץ על ה כ.מסך שלו אני מבין שהוא חלש אבל המחשב מתאים לי בגודל ולכיס שלי רק שכ.מסך מבאס. …
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני רק רוצה להגיד שיש לכם אחלה אתר ואתם עושים עבודת קודש אני צריך את חוות דעתכם לגבי מפרט שקיבלתי. המחשב מיועד בעיקר לעבודה על תוכנות סרטוט גראפיקה כגון: Autocad,sketchuo,photoshop 3dmax וכו' להלן המפרט: מעבד: Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value *2 כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Pioneer DVR-215D DVD±RW …
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך משהו לא ממש חזק , משהו לסרטים אי סי קיו , אינטרנט , מוזיקה..משהו חמוד.. כולל ציוד הקפי מסך שטוח תקציב לא משנה לי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד לפני 3 חודשים, והתקנתי מחדש את המערכת הפעלה ומאז הבטריה לא נטענת לי המחשב שלי הוא dell בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא מזמן שידרגו לי את המחשב בצורה בסיסית ביותר ולכן אני מעוניין לשדרג אותו שוב. מפרט: כרטיס מסך 8400gs של gygabyte לוח אם p5gc-mx\1333 מארז trendsonic כולל ספק 480w ספק - 480w זיכרון gbx2 או 667mhz או 333mhz מוזר בתוכנה של הבדיקה רשום את שתיהם. מעבד: dual core e2160 כונן קשיח: 160gb+80gb מסך:190cw philips רזולוציה טבעית של 1440X900 המחשב יתחבר לטלוויזית sony kdlp3000e לצפייה בסרטים באיכות hd מהמחשב. עכשיו לשאלה מה כדאי לשדרג בתקציב הנ"ל עם אפשרות חריגה קטנה. חשבתי על מעבד:intel core 2 due e8400 box כרטיס מסך: radeon 4850 כונן קשיח 500gb - http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=598377 ג'יגה זיכרון cl5 במהירות של 667mhz (המהירות המקסימלית של הזיכרון שהלוח …
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
אהלן. חבר שלי רוצה לקנות מחשב סלוני לחדר שלו. המטרות העיקריות הן לראות סרטים לשמוע מוזיקה ואינטרנט. שיהיה בין 2000 - 2500 ש''ח. תודה והמשך יום מעודן
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הציעו לי מחשב של gigabyte דגם W4682N-P81M2 אני צריך עקרונית את המחשב למשחקים קצת, ללימודים בגדול וסרטים פה ושם. האם המחשב הזה טוב ?, נחשב אמין ?, האם AS5920G-5A2G25MI של ACER יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי מעבד core 2 duo e8400 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L זכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK כ. מסך geforce 9600gso 768 mb ספק Thermaltake Litepower 400W TT-W0161 האם יש לי צווארי בקבוק משמעותיים? המערכת לא מיועדת לאוברקלוק תודה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המפרט המיועד לעבודה משרדית,אינטרנט,סרטים : מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box מחיר - 930 שח' לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard מחיר - 430 שח' זיכרון פנימי: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 מחיר - 450 שח' דיסק קשיח: 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AAKS - 3Y Warranty מחיר - 320 שח' צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe מחיר - 160 שח' כרטיס מסך: Radeon HD3650 PRO 512MB - Asus - Silent passive cooling - DVI מחיר - 350 שח' כרטיס קול: Onboard - מובנה על לוח האם 0 שח'כרטיס רשת: Onboard - מובנה על הלוח אם 0 שח' מארז: An…
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 שקל, רצוי שלא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד וורד וקצת גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף ווינדוס - אבל כנראה שזה לא נכנס בתקציב... 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט צריך להיות במסגרת של 6000 עד 6500 ש"ח, אפשר לחרוג ל-7000 (אם זה ממש הכרחי). שימושים למחשב: משחקים, אינטרנט, עבודה עם יישומי Office וכו... בקשות 'מיוחדות': צג עדיף LCD 17, כונן קשיח SATA 80 ג"ב לפחות, זיכרון 512 DDR לפחות... עם צורב (רגיל, לא דיוידי). כרטיס קול לא משנה, יכול להיות מובנה. ללא מערכת הפעלה. חשוב שיהיה כרטיס מסך איכותי וחזק. תודה מראש לכל העוזרים, ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-