ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להזמין מחשב עבור אבי. המחשב מיועד לשימוש משרדי/כללי ובנוסף לעריכת תמונות ווידאו ביתיים. אשמח לקבל רעיונות :-) תודה ענקית מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות + וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע על תוכנות ספציפיות מידי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לקנות מחשב זול יחסית לאופיס ואינטרנט בלבד. חשוב שיהיה מחלקים סבירים (וספק סביר) שיחזיק הרבה זמן. מה דעתכם על המפרט הזה? (KSP) : Pentium 4 3.0Ghz, s775, 1MB (531) 380 1 380 945GZM-S2 s775 Conroe, DDRII533, VGA, PCI-E 360 1 360 512MB Kingston 220 1 220 Deskstar 80GB SATA II 240 1 240 DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 175 1 175 HJA-7610 MIDI 500W Max Beige 180 1 180 PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 170 1 170 Cordless Desktop EX 110 210 1 210 Total price + system assemly 2035 ¤ for payments 12 X 194 ¤
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני מחפש מחשב אשר אני מייעד אותו לעבודה משרדית. התקציב שלי הוא:1500 גמיש לא כולל מסך מה דעתכם על המפרט הזה: פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS - 3Y Warranty 350 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD800JD - 3Y Warranty 250 צורב DVDRW BLACK LG H42N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 185 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס קול …
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. הוא רוצה לקנות מחשב לעצמו... המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. אין תקציב, אבל כמובן אל תתפרעו כי לא צריך. הקו המנחה זה לא ללכת על חלקים שנחשבים זבל'ה כדי שייצא זול, אבל גם לא ללכת על חלקים יקרים שאין צורך בהם. כמה שיעלה יעלה - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. צריך את כל החלקים - מסך 17/19 אינץ', רמקולים, מקלדת, עכבר, מארז + החלקים בפנים…
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא מתכוון לחסוך, כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית , אינטרנט , אופיס ולראות סרטים באיכות הכי טובה מהמחשב לטלוויזיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מאמין fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב -לא לגרפיקה, כמו שציינתי רק רוצה לראות סרטים בטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - חשוב מאוד השקט, לא מעוניין במחשב שירעיש בזמן הלימודים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 83 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
אני יודע שאני רוצה i7 , 8 או 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI, SSD קטן למערכת הפעלה מארז איכותי (אם קיים מארז עם מערכת כלשהי נגד אבק, או מארז שיותר נוח לנקות אותו מאבק) מערכת קירור כלשהי, השקט חשוב מ1 עד 10 בערך 6. אני משחק משחקים פעם ב... המחשב מיועד למשחק פוקר מאסיבי, כרגע יש לי נייד של אסוס i5 מחשב פצצה תכלס, שמקרטע כשאני משחק מעל 9 שולחנות במקביל, וכשאני משחק מעל 15 זה נהיה סבל רציני. המטרה שלי היא שהמחשב לא ייתקע בכלל ויהיה כמה שיותר מהיר, מתכוון להשקיע בין 5 ל7 אלף שקל. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500-2000 לא כולל ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. לא יותר מזה. א-ו-ל-י כמה משחקים ממש פשוטים. נכנסתי לשרשור של המפרטים המומלצים ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי המפרט הזה. 1. המעבד (הראשון) רשום כ-3800 dual core...אני מניח שהכוונה היא ל-1.9 כפול ליבה ככה שביחד זה 3.8, תקנו אותי אם אני טועה האם באמת מחשב שהייעוד שלו הוא לעבודה משרדית צריך מעבד כזה? לדעתי אפילו 3 ג'יגהרץ יספיק, וגם זה בהגזמה. יש לי מחשב לעריכת סאונד עם מעבד במהירות 2.66 והוא מחזיק מעולה... אז חשבתי ללכת על המפרט עם המעבד הקצת פחות טוב כי גם הוא יס…
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. הוא רוצה לקנות מחשב לעצמו... המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. אין תקציב, אבל כמובן אל תתפרעו כי לא צריך. הקו המנחה זה לא ללכת על חלקים שנחשבים זבל'ה כדי שייצא זול, אבל גם לא ללכת על חלקים יקרים שאין צורך בהם. כמה שיעלה יעלה - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. צריך את כל החלקים - מסך 17/19 אינץ', רמקולים, מקלדת, עכבר, מארז + החלקים בפנים…
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לעבודה עם סוני ווגאס (תכני HD) שיעבוד טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העיקר שיעבוד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית+ עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכי…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב. מחפש מפרט עד 2000 שקל לעבודה באינטרנט , מסמכים וקצת ממש משחקים. אם אפשר מפרט בKSP אז יותר טוב. הכי חשוב שיהיה שקט. בלי מסך המחשב יקנה מ KSP תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים כבדים ועבודה שוטפת באופיס ושאר התוכנות הפופולאריות. המחשב אמור להחזיק 5 שנים ללא שדרוג ולכן המחיר הגבוה שאני מוכן לשלם. לא יבוצע בו OC. דרוש לי מסך 19 אינץ' מינימום ושיהיה ממש טוב. הייתי שמח לקבל מספר אפשרויות למסכים מומלצים (אפשרי גם ווייד סקרין). באופציית המעבד הייתי רוצה לקבל הצעות רק של אינטל. אין לי כוונה לרכוש שני כרטיסי מסך ולהתקינם במקביל או משהו כזה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מחפש מחשב לעבודות גרפיקה, בעיקר פוטושופ וקצת 3D. אבל: * המחשב יושב בחדר ולכן הוא צריך להיות שקט. * קטן יחסית (אולי אפילו מהמחשבים הקטנים). * בעל אפשרויות שדרוג (זיכרון, HD וכרטיס מסך). * שיתמוך ב-MAC ו-VISTA שיבואו עלינו לטובה... הכי חשוב שיהיה בעל "אורך חיים" מקסימאלי - כלומר בנוי ממוצרים אמינים שיחזיקו לאורך זמן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לסבתא שלי... היא צריכה מחשב מאוד פשוט - לעבודות משרדיות מאוד פשוטות (WORD) , טיפה מוזיקה , טיפה תמונות וקריאת מיילים. +מסך (19 - מסך סביר יספיק) איזה מחשב שמתאים למטרות שהזכרתי למעלה אפשר לקנות בתקציב של 1800 שקל? *חייב להיות בKSP , אל תשאלו... (היא כבר שילמה להם.... , כן אני יודע |: )
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט לעריכה גראפית ללא מסך ואין צורך ב OC אגב המעבד שאני לוקח זה ה הcore 2 quad q 6600 ב800 ש"ח. אז תתחשבו בזה כחלק מהמחיר. את כל השאר תוסיפו לי ב4200 ש"ח . תודה רבה !
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב שיהיה מספיק טוב להפוך בעתיד למחשב שאני יוכל לעבוד איתו בCUBASE עם כל הסמפלרים והכלים הוירטואלים שיעבוד חלק . כרגע אין צורך להמליץ על כרטיס קול זה אני אקנה בנפרד בהמשך. חשוב לי גם שהמחשב יריץ טוב משחקים... התקציב הוא בין 4.5-5 אלף ללא מסך. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לקולנוע שנה אחרונה, מתעסק דיי הרבה בעריכת וידאו בעיקר בתוכנות avid ו after effect . אני מחפש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו בסכום של 5000 שח כולל מסך. אפשר למשוך מעט למעלה אם הדבר הכרחי. הדרישות המינימליות שלי הם מעבד 4 ליבות וזכרון של לפחות 4 גיגה. לגבי המסך אני לא רוצה שהוא יקח חלק נכבד מהתקציב רק שיהיה סביר פלוס ויעשה את העבודה. תודה לכל מיי שיענה לי דודו
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו, עבודה עם תוכנות גרפיקה (תמונות) ומשחקים. אני כרגע בכיוון של AMD64 עם NF4 (גוזר כרטיס PCIe). חשבתי על כרטיס עם VIVO. בקיצור אשמח לרעיונות. אני רוצה לקנות עוד השבוע - בתקווה עד יום רביעי. תודה לכולם. אלעד
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בנושא מפרט מחשב (מארז בלבד) לעריכת מוסיקה (קיובייס 5 + REASON) - בשימוש ביתי, להכנת סקיצות ועבודות ברמה סבירה (ללימודי מוסיקה) חשוב מאוד לציין - יש לי כרטיס קול חיצוני (M-AUDIO) לכן אני מנסה להוזיל עלויות על לוח M (ועל כל מה שעוד אפשר) פרטים נוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? רצוי לא לעבור 2500 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג עד 3000 גג (אבל לא רצוי) 2. מה שימושי המחשב: משרדי + הקלטת ועריכת מוסיקה (קיובייס5 + REASON) לשימוש בייתי. לפעמים קצת סרטים, ללא גיימינג בכלל 3. לא צריך ציוד היקפי כרגע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי דיסק קשיח 500GB די חדש. אז דיסק נוסף של 500GB יספיק. כמו שאמרתי, יש לי כרטיס קול חיצוני לכן (נראה לי) שאפשר לחסוך…
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שללללום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לאחותי, לצרכי אינטרנט (מהיר, מן הסתם) ואופיס. הדרישה העיקרית שלי היא מחיר נמממממממוך ביותר. כלומר כמה שיותר זול, אך עם זאת שיהיה יעיל ושהאינטרנט לא יקרטע, וכנ"ל לגבי האופיס. אני מודע לזה שיש מפרטים שאולי עדיפים יותר/פחות, מאחר ויש כאלה שניתנים לשידרוג, ויש כאלה שכמו שהם, ישארו כך עד שהמחשב ימות- אשמח לשמוע הצעות לשני המקרים. כאמור, המחיר אמור להיות זול(!!!) אז אם אתם חושבים שלוח-אם שכולל כרטיס מסך (וכרטיסי קול ורשת, מן הסתם) יעשה את העבודה גם כן, מבלי לפגוע בביצועים יותר מידי- אז אשמח להצעות. (או אם יש אפשרות קיזוז למשל- תוספת זכרון RAM על חשבון כרטיס מסך נפרד, או להפך, משהו כזה) (צאו מנק' הנחה שלא יהיה צורך ביכולות גרפיות מורכבות או שמע א…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי חברים החלטתי לקנות מחשב חדש הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים סרטים ומשחקי ספורט בעיקר, אשמח אם גם יוכל להריץ משחקים טובים שיש כיום בשוק אבל לא אם זה חורג מהתקציב אין צורך במסך ובשאר הציוד חיצוני תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט טוב למחשב גרפי?[br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 13:35:29 תקציב נע בין 2500 ל- 3000 ש"ח בערך אין צורך במסך
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי חבר'ה אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט ממש טוב למחשב נייח לצורכי גרפיקה (בעיקר תוכנות תלת מימד ואנימציה כמו maya,Zbrush,photoshopcs4 ו-freehand) וקצת לצורך משחקים. תחום התקציב נע בין 3000-3500 אבל אפשר לחרוג ממנו קצת. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך אוזניות או רמקולים. תודה. טל
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מחפש מפרט לקולנוע ביתי עד בערך 3000 שקלים-אפשר גם פחות(איזה עוד מידע להוסיף?) אני די סגור על הכרטיס מסך-HD4670(לא מחייב) מעבד של AMD על הלוח אני לא סגור... תודה
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחפש מפרט לקולנוע ביתי,עד 3000 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-