עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב מקסימלי 8.5K כמובן עדיף פחות אם ניתן לחסוך. המחשב ישמש לתכני HD, מעט גרפיקה כללית (פוטושופ ורינדור תלת מימד), הרבה עבודה עם תוכנת Solidworks, וקצת משחקים פה ושם. הציוד הנלווה הנדרש - עכבר ומקלדת אלחוטיים, ומסך. המחשב ימוקם בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. לא מתוכנן אוברקלוק או שום דבר כזה במחשב. אין צורך בשום תוכנה, כמו כן הרכבת המחשב בחינם - יתרון, בתשלום - אפשר להסתדר לבד בבית. אין העדפה לחנות, איזור ראשל"צ. USB3 חובה. אם ניתן שהמחשב יהיה כמה שיותר ניתן לשדרוג. גודל המסך הנדרש הינו 23-27 אינץ' במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by efee123,

שלום, אני זקוק לשני מחשבים נייחים ללא מסך. מעוניין לקנות רק מKSP. 1. התקציב הוא 4000 לשני המחשבים 1500 למחשב אחד 2500 למחשב שני. חריגה בתקציב עד 300 שקל. 2. מחשב 1: 1500 ש"ח: מחשב לילדה בת 17, שימושים בסיסים, חשבתי על i3- אינטרנט, פייסבוק, סרטים וכו. מחשב 2: 2500 ש"ח : מחשב למשחקים בסיסים, אינטרנט וכו'- אין צורך בכרטיס מסך כרגע, יש כרטיס קיים GTX220 בעתיד יקנה כרטיס חדש. 3. אין צורך בציוד היקיפי. 4. 5. שקט. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך ב OS. 8. KSP בלבד. 9. עדיפות לUSB 3 ולמחשב של ה 1500 ש"ח שיהיה חיבור DVI/HDMI. 10. חשבתי על סדרת המעבדים *** i3 2 למחשב הבסיסי ו ***2 i5 למחשב השני. אשמח לעזרה! תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך שני מחשבים,לי ולאחי, שניהם לשימוש ביתי- משחקים וסרטים ללא מסך לא מעוניין באוברקלוקינג עם אפשרות לשידרוג בעתיד באחד מהם אני צריך כרטיס טלויזיה כי אין טלויזיה בחדר, בשני לא מה אתם חושבים על ה- 8800gts 320mb שווה את הכסף? או לקחת משהו פשוט יותר אני מניח שאני עוד אשאל הרבה שאלות כי כזה אני אז אני מצטער על הטירחה המון תודה לכולכם.

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by almor12,

אהלן חברים! אני רוצה לבנות שרת NAS בשביל לאחסן את עבודות ותוכנות שאני עובד איתם 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון הHDD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיבוי עבודות, סרטים, מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 18.5'' ברזולוציה של 1366X768 - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות - בגדול לא צריך כרטיס מסך אפשר להש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=489) ומעוניין בשטח גידול עד שמונה כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eXeCuTe,

אהלן, השרת המשרדי שלנו (שהיה בעבר מחשב ביתי רגיל) התחיל קצת לקרטע ואנחנו מחפשים אחד חדש. אנחנו מריצים לינוקס (אובונטו כמובן :-) ללא שרת X (משמע ללא שום ממשק גרפי). הוא משמש אותנו בעיקר לפיתוח (Python/Ruby/PHP/Perl) ומריץ שרת ווב (Apache), סמבה (לא מעביר קבצים גדולים במיוחד, לא משמש בתור שרת הורדות או משהו בסגנון), דאטאבייס (Postgres + MySQL), שרת SVN ו Trac. אין צורך בכרטיס מסך/קול, ציוד הקפי, כונני דיסקים/דיסקטים (מישהו עדיין משתמש בהם?) או מארז משוכלל (הלבן הסטנדרטי זה אחלה לגמרי, למרות שנראה לי שלא מוכרים כאלה כבר). למעבר חלק מהשרת הנוכחי, אנחנו מעדיפים להישאר על 64 ביט, אבל זה לא חובה. התקציב יכול להתגמש למעלה אם יש צורך, אבל אנחנו מעדיפים להשאר על ה 2000 ומטה. אם אתם…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by Black_wizard,

המפרט יכלול : מעבד - אינטל או AMD קירור הולם למעבד (לא הולך לעבור OC) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ג'יגה זיכרון ראם הארד דיסק מינימום 80 SATA II מארז ספק 420W איכותי קחו בחשבון שהרכיבים צריכים להיות עמידים כי השרת אמור להיות דלוק כמה שנים טובות ברצף נכון לשרת הנכוחי שלנו (תיכון אהל-שם ר"ג) הוא מחזיק ב UPTIME של כמעט 3 שנים טפו טפו אך החומרה שלו כבר לא נותנת ביצועים אופטימליים (פנטיום 3 עם 512 ראם). תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by GRiM,

שלום לכולם, התכנון הראשוני שלי היה להרכיב מפרט Core 2 Duo בתקציב של 3000 ש"ח - אפשר להגיד שהצלחתי, אבל הייתי צריך להתפשר יותר מדי על שאר הרכיבים, לכן החלטתי להגדיל את התקציב ל-4000 ש"ח. המחשב מיוחד למשחקים, אבל הגדש שלי הוא על לוח אם וזיכרון איכותיים, אפילו על חשבון כרטיס מסך, דיסק קשיח או כונן אופטי. הדרישה שלי היא מעבד E6300, לוח אם איכותי (אני לא אשתמש ב-SLI, אבל הוא לא יפריע), 2GB זיכרון פנימי שיעבוד ב-Dual Channel וכל השאר איך שנכנס בתקציב. התחלתי לבנות מפרט, אבל לא הצלחתי לסיים אותו: SKYPC - Intel Core 2 Duo E6300 1.86Ghz - 1121 KSP - ABIT AW8D 975X - 890 PANDAS - PQI Turbo 2Gb DDRII 667MHz 4-4-4-12 - 1130 3141 ש"ח

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by chubakon,

שלום, אני מחפש מפרט מבוסס קונרו למשחקים ולגרפיקה, אני די סגור על כרטיס 7600GT של GIGABYTE לא צריך מסך ,צורב וציוד היקפי, תודה.

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט: -האם שווה להשקיע בDUAL CORE או שכדאי להשקיע את הכסף בעוד RAM? -האם כדאי לקנות RAM של KINGSTON או OCZ? -האם באמת יש יתרון בלקנות M.BOARD של INTEL? -האם יש טעם ב SATAII ? -איזה מארז מומלץ ולא הכי יקר יש שיהיה שקט ומספיק מאוורר? אודה מאוד לכל מי שיעזור...

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  11. שלום! אני מחפש המלצה למפרט טוב ואיכותי שישמש לגלישה באינטרנט די אינטנסיבית, צפייה בסרטים ותוכנות אופיס ושאר תוכנות שוליות (לא זוללות אנרגיה). אשמח למפרט איכותי וחזק באזור המחיר שרשמתי. אשמח אם תכללו בו 4 ג'יגה זיכרון וגם כרטיס מסך סביר ולא מובנה. תודה רבה!

12. מחפש לבנות מחשב מולטימדיה לסלון. ללא מסך. עד 4000 ש"ח. 1. מארז קטן ואלגנטי. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. 2. חיבור למערכת הקולנוע הביתית. 3. ישמש בעיקר להורדות והשמעת MP3 והרצת סרטים. 4. מעוניין באפשרות שישמש למשחקים על גבי הפלזמה/מסך בסלון. ( האם יש בקרים אלחוטיים?) 5. יתחבר לרשת האלחוטית בבית. 6. שיהיה אפשרות לשדרג אותו בעתיד. אם יש המלצות לתוספות נוספות הדרושות - אשמח.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח ללא חריגה. או מחשב יחסית חזק ב 6,500 לעבודה שלבסעיף 2 + מחשב כתחנת רנדור בלבד ב 3,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד ב 3dStudio MAX ורנדורים ב VRAY + עריכות עיבוד תמונה גרפיות בפוטושופ ואפטר אפקט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. חוץ מאשר שוקל להחליף מסך. כרגע עובד עם 2 מסכים 19" של סמסונג איכותיים. אשמח להמלצה למסך עד 1,500 ש"ח בגודל 29-34" עם כיול צבעים טוב לעבודה גרפית. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

14. שלום לכולם, חשוב לי גם שיתאים למשחק אחד fifa לסוגיה. אם יש אפשרות אז גם שיהיה לוח עם FIREWIRE OB הייתי מעוניים גם במפרט של אינטל וגם של AMD תודה מראש

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by jo,

שלום לכולם! אין לי מושג ירוק במחשבים והאפשרויות הן כה רבות שיצאתי משוגע מכל העסק. : התקציב שלי עומד על כ 6000 ש"ח פלוס מינוס. זקוק למפרט שיהיה לו מסך דק + דיסק גדול בעיקר למשחקים + עבודות בוורד וכרטיס רשת על מנת לחברו ברשת ביתית. זקוק לעזרה מיידית הילדים משגעים לי את השכל .

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם. חבר שלי ביקש ממני עזרה בשידרוג המחשב שלו. כרגע, יש לו פנטיום 2 350, זכרון 64mb, כרטיס מסך של ati rage pro, כונן תקליטורים x42. מה להמליץ לו בתקציב 3000 ש"ח (פחות או יותר)? תודה לכולכם על העזרה...

• 26 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. מארז מעבד AMD או Intel עם 64 ביט כרטיס מסך דיסק קשיח כרטיס מסך לוח אם זכרון אם יש מספיק כסף תוספת צורב DVD . תודה בראש

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by Silver Dragon,

מסך LCD 17" ... סומך על הטעם שלכם! ** רק מ Ksp.co.il , תודה. **

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  19. [glow=red, 2, 300]אז יללה להציע הצעות , ותודה מראש [/glow]

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ViPeRT,

יש לי תקציב של 1500 ש"ח למחשב שיעשה את העבודה - אני צריך לעבודה באינטרנט, שמיעת מוזיקה דיבור עם אנשים... לא משהו שמעמיס. מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב כזה? בלי מסך בלי עכבר ומקלדת בלי CD ופלופי בלי הארד דיסק צריך לוח אם מעבד זכרון RAM תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by ofeky1,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב הוא 3000ש"ח!! אני מעדיף שיהיה AMD Athlon64 3000 ומעלה!! שהלוח אם יתמוך ב DDR400 (כי יש לי 2 זכרונות חדשים של 512מ"ב) וחריץ PCI-E ושהכרטיס מסך יהיה איכותי!!!(חשבתי 6600GT אבל לא חייב) ועוד שאלה קטנה המארז הזה Sunbeam Samurai SILVER מתאים לכל הלוחות אם החדשים והישנים?? הנה קישור אליו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535 תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by igor5,

המחשב מיועד למשחקים והורדות . מחשב שיהיה יציב ושאפשר יהיה לשדרג אותו בעתיד . ושיהיה בו מערך cross-fire

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by T3,

4000 ש"ח בלי מסך בלי צורב בלי מקלדת עכבר רק המחשב חומרה!!! אייתי מעדיף כפול ליבה של AMD זה מחשב שאני רוצה למשחקים מה אתם אומרים כדי כפול ליבה כן או לא או שאפילו כדי intel מחכה לתשובות תודה מראש!!!...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. Started by talag,

אני מחפש מחשב למשחקים ועבודה עם מטלב וסימולינק ישנה אפשרות ל OC מעבד אינטל בלבד לא מעוניין ב AMD תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by benhalaf,

מחפש מפרט מחשב ב3500 למשחקים של AMD

• 1 תגובה
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.