עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shemaviv,

אני צריך מפרט כולל מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב DVD.. שיהיה סבבה למשחקים, לסרטים. עד 2500 שקל, בלי לחרוג בבקשה.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by charm,

היי לאחר שסקרתי הרבה מחשבים ויצאתי דיי מבולבל בעיקר הגעתי למסקנה שיש שני מחשבים שמתאימים לי גם מבחינת מעבד, גודל , משקל, מחיר למרות שזה בקצה של מה שאני רוצה להשקיע על מחשב נייד וכמובן שירות שבמקרה שאזדקק אדע שיש עם מי לדבר אז אשמח לדעת את דעתכם ואם חושבים שיש משהו שמתאים במקומם אתם מזומנים להציע לנובו http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=3912 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5403&CatCode=315 החנויות שמוצגות שם בעיקר לצורך המפרט ולאו דוקא שמשם אקנה בתודה מראש ארז

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 אני מפנה בעיקר לאלה שיש להם את המחשב, או שיש להם ניסיון כלשהו איתו המפרט נראה סביר, במיוחד ביחס למחיר - 2385 ש"ח השאלה שלי נוגעת ל3 מישורים עיקריים : 1) אמינות ההרכבה של המחשב (בזה אני מכליל גם את טיב המקלדת), איך התרשמתם ממנו ? 2) זמן הסוללה, כמה זמן ברצף יצא לכם לעבוד עליו ללא צורך בחיבור החשמל ובאילו אפליקציות ? 3) איך התרשמתם מהיכולות תקשורת שלו, קרי, האם הוא מצליח להתחבר לרשתות האלחוטיות השונות ובאיזו איכות (התנתקויות) ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מה המצב חבר'ה ?.. טוב התחדשתי עם מחשב נייד חדש אתמול וכבר יש בעיה .. הכונן בנייד לא קורא 98% מהדיסקים ולפעמים הוא משתגע וקורא איזה דיסק או 2 .. נסעתי היום לפנדה מחשבים (איפה שקניתי את המחשב) ואצלם הפלא ופלא הכל עובד .. עשיתי לעצמי פאדיחה למרות שבבית זה לא עובד לי .. אף דיסק שהבאתי איתי היום לשם שעבד אצלם לא עובד לי .. ממה זה יכול להיות ?.. איך מסדרים את זה ?.. תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by aviran_n,

אני צריך נייד שישמש אותי ללימודים בבית הספר.. אחד שלא יעשה בעיות מבחינת סוללה, ביצועים נחמדים+ (מהירות.. אפילו שזה רק ללמודים.. מחשב איטי זה מעיק) הוא ישמש אותי בבית הספר להקלדה בזמן השיעורים וכו' ובשאר הזמן הוא יחובר לרשת בבית שלי (רשת חוטית 10/100) לגלישה באינטרנט וכו' עדיפות למחשב עם תמיכה בבלוטוט' אם זה לא מנפח את המחיר בצורה קריטית. אני עם תקציב לא מנופח ביכלל ושואף להוציא כמה שפחות.. באיזה טווח מחירים יהיה מחשב שיענה לדרישות שלי, אך גם לא יהיה "בור" מוחלט מבחינת משחקים (שיהיה לו כרטיס מסך חלש אבל נוראמלי יחסית.. משהו קצת מעל הרמה של כרטיסי שוק הLOW במחשבים הנייחים...)? תודה רבה לעוזרים... ואם אפשר, יחד עם העזרה בנוגע לטווח המחיר, המלצה על דגמים..

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by asta,

אבקש מכם להציץ בלינק הבא כדאי שתבינו את הסיטואצייה שאני נימצא בה כעת והדילמה שנובעת ממנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204056.0 לאחר שהתעוררו אצלי ספקות לגבי הטעם בתיקון של המחשב הישן שלי (לוח האם והכרטיס הגרפי נפחו את נישמתם והמחשב כבר ישן מדי טכנולוגית כדי שיהיה כדאי לתקן אותו בעלות של 600שח) החלטתי להרכיב מיפרט חדש שבחלקו מיסתמך על חלקים מהמחשב הישן בשאיפה לקבל את מקסימום התמורה במינימום הכסף תוך התפשרות מועטה ככול האפשר על אמינות וביצועים ולכן היגעתי למיפרט הבא : conroe e6300 שח 1140 asrock ?775Dual-VSTA שח370 x1800xt מוחלף ללא תוספת מחיר סך הכל 1500 שח ,כלומר ב-900שח יותר יקר מעלות התיקון של המחשב הישן ,אבל מיתקבלת מערכ…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by liortaib,

אוקיי אני צריך חוות דעת על המחשב הזה מעבד-Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX-1532 לוח אם-GIGABYTE GA-EX38-DS4-888 כרטיס מסך-Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit-1900 זיכרון-G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ-433 דיסק קשיח-SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB 32MB SATA II -329 מארז-THERMALTAKE SOPRANO Black + Window-356 ספק כוח-Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails-351- מסך-Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI-1484 עכבר-Logitech G5-225 צורב-LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black-115 תקישבו אני צריך להתייעץ על. 1.המארז-האם הוא שקט וטוב?אם לא אני רוצה לקבל הצעה למארז טוב באותו סכום בערך 2.ספק כוח-האם הוא יחזיק את המערכת ו…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by messi25,

שלום אני מעונין לכרוש בקרוב מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך הכי משתלם לי לרכוש אז ככה המחשב שלי יהיה בעיקר למשחקים כבדים כמו קריסיס gta iv ושיחזיק לי לפחות 4-5 שנים טובות בלי שכל שנה אני אצטרך לשדרג משהו אחר אז ככה בבעלותי מסך 19 אינץ lcd והשאלה שלי איזה כרטיס יהיה הכי טוב והכי משתלם שיחזיק לי למשחקים כבדים להמון שנים ועוד משהו האם כבר לא עדיך לקחת מעבד 4 ליבות מחשש שבשנים הקרובות המשחקים אשר יצאו יהיהו בעל עדיפות והרצה של המשחקים הכבדים על מחשב שמבוסס על מעבד 4 ליבות כמו ה q9550 למרות שהיום עדיף לקחת את e8400 למשחקים בשל עדיפות בביצעוים במשחקים מאשר של 4 ליבות?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. נגיד מ logic אחרי שאתם עושים "הדפס" מה אתם עושים תמיד אני מדביק לפורום ונותן לי חירבוש מה יש לעשות שידביק טוב ? תודה רבה לא לנעול בבקשהה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. מתוכנן oc

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. אך ורק למשחקים ללא ציוד הקפי וגם ללא מסך . עם ניתן אז עדיפות לחנוית: KSP, IVORY,NOACOMP

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הנייד שלי כבר בן 6 (Macbook pro 2012), והגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך, גם טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה, משחקים בפיתוח תוכנה, מכונה וירטואלית או שתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -Doom 2016, Team fortress 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

13. Started by LIVNA,

אני סטודנטית לגרפיקה ואני צריכה ליקנות מחשב נייד שמעתי שיש מחשב נייד חדש של אסוס VIVO BOOK S15 האם הוא מומלץ לגרפיקה ?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  14. האם המפרט הזה מתאים למחשב לגיימינג קל? ואיך הוא ביחס למחיר? עלות מחשב זה היא 2588 SSD: חברת corsair/liteon sata3 Corsair CSSD-F240GBLE200 Lite-On MU-3 240 GB (PH4-CE240) כרטיס זיכרון: חברת crucial מעבר לזה אין לי מידע החנות היא סי די לוג בנתניה, אשמח להמלצות/דיס המלצות המחיר הוא דרך הנחה שיש לי תודה מראש על העזרה מפרט.pdf

15. שלום, אודה על העזרה בהשוואה בין שתי הצעות שקבלתי מ 2 ספקים בסד"ג של כ 3000ש"ח +/-. המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ושימושים משרדיים בעיקר. יעבוד בתכנת Coral6 או Pinnacle 15 הצעה מספר 1: מעבד intel Core i5-4430 Processor ( (6M Cache up to 3.2 GHz) לוח אם: Arsock צ'יפסט Intel H61 עם יציאת רשת ג'יגה כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6670 זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600Mhz 240Pin Long DIMM דיסק קשיח: SEAGATE Sata3 6Gb/s זכרון מטמון 16MB צורב: HD dvd1265i מארז: ATX Midi Tower כניסות ויציאות קדמיות - HD, AC97&2x, MIC, Audio ספק כח ATX520W 80mmFAN הצעה מס. 2 מעבד: Intel Core i5-44403.1 GHz Haswell לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 כרט…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  16. ממקום לקנות את המערכות המורכבות כבר בחנויות ( עם איזה ספק ג'נרי ). אולי אפשר להוציא משהו עדיף ואכותי יותר כאן. אין כל כך הרבה פרטים. מחשב לילד קטן -איטרנט וסרטים. ללא ציוד הקפי ומסך. המחשב יהיה על מסך 22 ורזולציה 1680 1050 . חנות מעודפת TMS . מארז הכי קריר שניתן להכניס לתקציב. לא חשוב השקט.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  17. אהלן! למזלי התנתקתי מהכבלים וכל מה שנותר הוא מחשב שישדר לי שידורי אינטרנט למסך טלוויזיה. אז אנא עיזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה והזרמת וידאו למסך טלוויזיה 38' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by tsr,

[table][tr][td] [table][tr][td]שלום חברים, אני רוצה לקנות לאמא שלי מחשב בתקציב של עד הרשום לעיל, צירפתי טופס בקשה עם כל הדרישות, תודה רבה לכם!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיפות לאייבורי, KSP, TMS. תקציב:2800 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: ללא חריגה. יד ראשונה\שניה: חדש. זמן אחריות רצוי: שנה-שלוש. חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה. מערכת הפעלה מועדפת: אם יש אפשרות שיגיע ללא מערכת הפעלה ולהוזיל במחיר - מה טוב. גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 14' או 15.6', במידה וישנה עדיפות בביצועים, לא משנה מה גודל המסך. זמן סוללה רצוי: לא משנה. צבע המחשב הרצוי: רצוי שיהיה שחור. אפשרויו…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  19. אני מעוניין להשקיע במחששב נייד חזק. כרגע יש לי את הלנובו N200 אבל הוא גדול15.6 וכבד ואני לא כל כך מרוצה מזה. אני רוצה להחליף למשהו קטן(אבל לא יותר מדי) אני מזמין מחו"ל את המחשב אמרו לי שהCORE I7 באולטרה בוק הוא שתי ליבות והוא לא חזק במיוחד? באם זה נכון? הציעו לי גם אופציה שניה הTHINKPAD X220 TABLET אני ממש התלהבתי ממנו אבל הוא גם שתי ליבות.. השאלה שלי במה אתם ממליצים? והאם אין מחשב שהוא קטן עד 14.1" עם 4 ליבות? בגדול אני לא איזה גרפיקאי אבל שאני מרנדרר קובץ וידיאו או דברים כאלו אני רוצה שהמחשב יסחוב אם כבר אני משקיע הרבה כסף אני רוצה גם תוצאה... יכול להיות שהמחשבים האלו מספיק חזקים לכן אני שואל פה אתכם בגלל שאני לא מבין בחומרה כל כך ובביצועים... תודה רבה

20. Started by Genom_g,

אז ככה חברה אני צריך שהמפרט יהיה טוב למשחקים אני צריך שיהיה מעבד עם 4 ליבות ו 4 ג'יגה זכרון פנימי כל השאר אתם תעשו את העבודה תודה חברה וכרטיס מסך שיהיה ג'יפורס בבקשה שהמחשב יכלול מסך 22 אינץ' הם זולים היום ואם אפשר גם רמקולים 5.1 [br]פורסם בתאריך: 23.12.2008 בשעה 11:49:44 האם יש משהו שהחסרתי או שעשיתי לא נכון שבגללו אתם לא עוזרים לי ?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  21. בידי יש תקציב כ3000-3400 ש"ח כמו שנתון בכותרת ואני מעוניין לקנות בתשלומים .. והמטרות המחשב שאני מעוניין בו היא לעריכת ויצירת מוזיקה,כמו כן המעבד של המחשב צריך לסחוב עומס ,זיכרון פנימי רחב מעוניין ב4GB זיכרון חיצוני לאיכסון כמות גדולה של קבצים ונתונים .. כמו כן המארז שיהיה סביר שקט שהמחשב לא יעשה הרבה רעש.. יש להדגיש שאני מעדיף את חברת GIGABAYTE תודה מראש =].. אם יש אי הבנות כל שהן אני ישמח לתקן בעזרתכם

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by ronik56,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי, העיקר שתתקבל המפלצת הכי מטורפת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, אולי ב-1000 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, טיפה סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, FIFA 12, כל הכבדים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

23. Started by -=HOLY=-,

שלום . חבר שלי מצא במחסן כרטיס מסך ורציתי לדעת אם הוא עדיין שווה משהו. זה המפרט של הכרטיס: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 350, align: center][/TD] [TD=width: 342, align: right][TABLE=width: 342] [TR=bgcolor: #999999] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Product Name : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]Gainward 9600GT 512MB GS[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #666666] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Barcode : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]471846200-9115[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #999999]…

24. היי חברים, אני קונה מחשב לסבתא שלי. התקציב נע בין 900 ל-1300 ש"ח, השימוש שלה הוא ממש לא רציני: - משחקי הקלפים למיניהם במחשב. - צפייה בתמונות. - פה ושם קצת אינטרנט. *** צריך לקחת בחשבון שהמחשב דולק 24 שעות, היא לא מכבה אותו בכלל. קיבלתי מפרט מ-KSP (מצורף קובץ) אני בכל זאת כן רוצה מעבד i3 הארדיסק אפילו פחות מ-500 ג'יגה (אם יש) חשוב שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי, כי המחשב לא מתחבר עם חוט. המחשב צריך להיות "חזק" מהבחינה שהוא יהיה דולק כל היום. יש אולי מפרטים טובים יותר (גם מבחינת מחיר וגם מבחינת חומרה) ?!? אני רוצה לקנות עוד היום או אפילו מחר.

25. שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי לבנות את המחשב שלו ציפיתי כבר המון זמן, כרגע חי עם פנטיום 4 ... אני רוצה שהמחשב הבא יהיה חזק ויטיס לי כל דבר שאזרוק עליו, מתכנן להתקין מערכת הפעלה 64bit . כמו כן הוא ישרת אותי לכמה שנים טובות. לא מתכנן oc או שילוב של שני כרטיסי מסך, בנוסף חשוב לי שהכרטיס קול יתמוך בdulby, dts וכו'. (מתכוון גם לחבר את המחשב לLCD בסלון לטובת סרטי HD) *מתכוון להשקיע מה שצריך אך אם אפשר לחסוך מה טוב! *שימושים בעיקר לתכני HD ומשחקים *מסך עם רזולוציה של 1680X1050 *אין משחק ספציפי *הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות *חשיבות השקט - 7-8 התלבטתי בין הphenom 955 לcore i5 בכדי להוזיל עלויות ואפילו חשבתי שאולי i3 יספיק לי? אבל אולי 4 ליבות ישתלם למה שעתיד…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.