ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
עקרונית התקציב הוא 3000 ש"ח דרישות מהמחשב שיהיה קטן כמה שאפשר חסכוני בצריכת חשמל כלומר WAT שיהיה אפשרות להרחבת PCI אחת לפחות שיהיה בעל כרטיס קול 5.1 ומעלה ואם אפשר איכותי המחשב יריץ מקס' מוזיקה + קבצי וידיו DIVX למינהם ולא יותר גלישה באינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה כבר ריאלי להרכיב מחשב שולחני על בסיס PENTIUM M? אני רוצה מחשב בעיקר לעבודה משרדית, אבל גם לתמוך משחק חדיש מדי פעם. לא אכפת לי להיאלץ לשחק ברזולוציה נמוכה. אז לוח תומך PENTIUM M. רצוי מיקרו ATX. (או עם הממיר של ASUS) אני לא רוצה כרטיס מסך ב1000 ש"ח. תומך DIRECTX9 אבל באופן מינימאלי. קירור פאסיבי. דיסק קטן ושקט לא צריך CD בכלל. ספק כח שקט, ולא סתם לדחוף 550W כי אפשר. תודה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התקציב הינו 3000 ש"ח וישנה אפשרות לחרוב בעד 500 שקלים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (אך לא גיימינג),פנאי וכן הרצה של סרטי HD. הרזולוציה שהמחשב יריץ תהיה 1920X1080 אולי יותר אם יתאפשר. הבניה היא של מחשב שלם חוץ מהציוד ההיקפי. השקט אינו קריטי ממש (5/10). לא מתוכנן אוברקלוק בכלל, ואין צורך לכלול מערכת הפעלה. מה שחשוב שלמחשב,בין היתר, יהיה קירור טוב בגלל שהוא בקומת גג ששם כל הזמן חם, גם בחורף. שירכיבו לי אותו בבקשה, אני גר בערד אז אם אפשר שישלחו אותו בדואר או משהו. USB3 ,ESATA וכל השאר שיכללו בלוח האם אלא אם כן זה מייקר את הלוח ממש. אני רק אבקש שהתקציב יכלול הארד דיסק של 750 גיגה. המחשב לא מתוכנן לשדרוג לכן התקציב הזה צריך להספיק למחשב ממוצע שישאר לאורך זמן במידת האפשר.…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי יש לו בית ענק והוא התקין כמה מצלמות שהוא יכול לפק על הבית והוא רוצה לקנות מחשב שהוא יכול לחבר את כול המצלמות שלו אלהם עכשיו אני לא יודע אולי צריך משהו מיוחד שהוא יכול בכלל לחבר את המצלמות למחשב או שריך מחשב מיוחד לזה ? או שכול מחשב יהיה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב שאוכל לחבר אליו את מערכת מצלמות האבטחה בבית . המחשב לא אמור להכיל את הכרטיס של המצלמות (את זה אני מחבר בנפרד )אלה מחשב בסיסי ביותר , הכי זול והכי פשוט . רשמתי עד 1K אבל אם תמצאו בפחות זה יהיה מעולה . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות מחשב חדש ולהקדיש אותו לשרת אינטרנט (Apache). עדיף עם מסך 15 אינץ', מקלדת ועכבר זולים כרטיס מסך מינימלי- ומעבד AMD/סלארון. אני לא יודע אם זה חושב אבל אני הולך להתקין עליו מערכת הפעלה FreeBSD. אני מוכן להשקיע בו 1500 פלוס/מינוס ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט מבוסס amd בעלות של 6000 ש'ח לא כולל מסך ורמקולים במקלדת לא להשקיעה מקלדת פשוטה מאוד כנ''ל לעכבר תודה. המפרט רצוי להפעלת משחקים כבדים מאוד בעתיד גם.לכן אבקש שיהיה כרטיס מסך חזק וזיכרון כבד תודה רבה לעוזרים : - )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט כמה שיותר מוצלח מבחינת יחס יעילות\מחר עבור מחשב המיועד בעיקר לגיימינג..המחשב לא בשבילי,אלא בשביל מישהו שאני מכיר. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח ועדיף שהקניה תתבצע דרך KSP. 1. תקציב= 3000-4000 ש"ח,לא במזומן 2. מטרות המחשב: שימוש ביתי, גיימינג, צפייה בסרטים והורדות. 3. ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בצורב DVD 5. רצוי שתתבצע התקנת והרכבת מחשב במעבדה+מערכת הפעלה...במידה ומע' ההפעלה חורגת מתקציב-אז רק הרכבה במעבדה, אני כבר אדאג לסדר מע' הפעלה 6. שוב פעם-חשוב לציין שמעדיף שהקנייה תתבצע בKSP. 7. אין חשיבות לנושא הקירור, רק קירור שיחזיק את המחשב. 8. אין העדפה לחלקים ספציפיים. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרה של הפעלת משחקי מחשב בעיקר. המשחקים שאני משחק בהם הם World of Warcraft (בקרוב יוצאת הרחבה חדשה) וכשיגיע המשיח גם דיאבלו 3. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את שני המשחקים ברמת גרפיקה טובה כשFraps עובד ומקליט את המשחקים. אין לי צורך במקלדת, עכבר או מסך. חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר שני מסכים אל המחשב, אחד מהם מסך טלויזיה והשני מסך רגיל. חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד כשנתיים+/- בלי בעיות. חשוב לי כניסות USB קדמיות בנוסף לאחוריות. הייתי שמח אם המחשב היה יחסית שקט (לא חובה שיהיה בית קברות, אבל שקט יחסית). אין לי שום רצון לעשות OC למחשב. התקציב עומד על איזור ה4500 שקלים. תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא את ההודעה שלי ותודה רבה עוד יותר למי שיטרח…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מקווה שהכותרת לטעמכם . בכל מקרה, זה מה שאני מחפש פחות או יותר. אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. התקציב: עד 3K אבל מוכן לגלוש ל3500 גג! חלק מהחומרה, אני אשתמש בחומרה שקיימת אצלי, אז זה מוריד כבר בסביבות ה2K. ללא מסך וללא ציוד היקפי אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. טוב, זה המפרט שאני מחפש פחות או יותר! מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray X1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8P67 Pro s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 3xPCI-E 960 זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 240 מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 70 מאווררים וגופי קירור מאוררים Arctic F9 92mm 35 ספקי כוח Thermalta…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני עובד עם תוכנות עיצוב גרפי photoshop ו after effects ובעתיד אני מתכוון להתחיל עם תלת מימד 3d max. אני עורך בavid media composer. אני חושב לקנות מחשב שיהיה מיועד רק לעריכה ועיצוב ולהחזיק עוד מחשב רק לאינטרנט. אני רוצה גם לקנות מסך Lcd. התקציב הוא 5000 ש"ח. תודה לכל המתעניינים.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מחפש מפרט למחשב שיהיה מאוד שקט השימושים שלו מאוד פשוטים רק לאופיס ואינטרנט משהו שכן חשוב שני דברים שיהיה מהיר ושיהיה הרבה מאוד מקום לאחסון תמונות
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מסך לוח אם שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 וגם ב-DDR3
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב+מסך ב-5,000 ש"ח. וראיתי את המפרטים המומלצים. האם תוכלו להציע לי מפרטים כאלו מחנויות טובות בצפון?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח לשמוש בתוכנות לעיבוד גרפי ללא מסך
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 3300 ש"ח (עם משחק של 100-200 ש"ח) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים(חדשים וכו'), ומן הסתם לשימוש באינטרנט וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל ו-nvidia. דיסק קשיח - מינימום 500gb - wester digital. זיכרון - 4gb. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שקט בטווח הנורמל (לא משהו רציני, אבל שלא ישמע כמו הליקופטר) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - …
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
חשוב כרטיס מסך טוב + זיכרון (עד 4 גיגה) מעבד כפול או מרובע, המחשב יהיה מיועד לעבודה עם פוטושופ ושישמוש רגיל, אינטרנט אימל וכו' עד 2400 שקל + מסך 20 או 22
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (חזקים+) -אני גימר! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-22 אינץ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי. אז ככה ..אני מחפש מפרט הכי זול שאפשר .. המטרה של ה3500 שקל היא לקחת מחשב (בלי ציוד נלווה) הכי זול שאפשר רק למטרות גלישה ברשת ואולי אופיס + מסך למשחקים (המסך ישמש אותי במחשב אחר) אז ככה .. מחשב - הכי זול בלי ציוד נלווה מסך - הכי טוב שאפשר לדחוף לתקציב למשחקים (מעדיף LCD אבל אין לי בעיה עם CRT טוב .. מה שנכנס בתקציב) תודה מראש ;D (בבקשה לא לחרוג מהתקציב ...וחובה שהכל יהיה מאותה חנות ושיכלול הרכבה (אבל לא התקנת XP)
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום! כפי שאתם רואים זה ההודעה הראושנה שלי כאן. מקווה לתרום בפורומים האלה בידע המועט שיש לי טוב ניגש לעניין אני מתכונן לקנות מחשב ותאמינו או לא , המפרטים שקיימים באתר לא עזרו לי , הם פשוט לא משקיעים במה שאני צריך ומכיוון שאין לי את הידע לשנות אותם אני פונה אליכם , שתבנו לי מפרט חזק וטוב עד 8000 ש"ח אפילו עד 8500 אבל לא יותר. על המעבד , הכרטיס מסך והזיכרון אני לא מתפשר. בשאר אני פשוט לא מבין וזה נתון לניסיונכם בתחום. קחו בחשבון שרכיב שיש לו יותר מ2 אותיות בראשי התיבות עושה לי כאב ראש. אז אם אתם מתכוונים להביא מילים מפוצצות את תסבירו גם מה זה אומר ומה זה עושה. מעבד : רק אינטל (אלא אם כן יש משהו יותר טוב) זיכרון : 512 ומעלה כרטיס מסך : הכי טוב שיש השאר אתם מחליטים תודה ותוד…
-
- 69 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד 3ghz של אינטל. הוא רוצה להחליף כמה רכיבים במחשב שלו, ולהתאים אותם למעבד. לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח, וכרטיס מסך. תקציב: 1500~ אם אפשר מפרט אחד עם כרטיס מסך מובנה, ומפרט שני עם כרטיס רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
חבר שלי צריך מפרט למחשב נייד השאלה עם ב 70000 שקל אפשר לקנות מחשב למשחקים?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש ואשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט. אם אפשר, יהיה נחמד למפרטים מחנויות באיזור חיפה והצפון. המחשב אמור להיות מותאם למשחקי מחשב כבדים עם כרטיס מסך שתומך בdirectx 10, ועם windows vista ultimate בתור מערכת הפעלה. בנוסף, יש צורך במפרט שכולל הכל, ובעל פוטנציאל לשידרוג עתידי בלי צורך להחליף יותר מידי חלקים עיקריים (MB, מעבד, ספק כוח וכ'ו). ולא מתוכנן שום OC . לסיכום, הדרישות הן כאלה: -כרטיס מסך טוב מאוד שתומך ב-Dx10 (אבל לא יקר מידי); כרטיס קול טוב, שלא יהיה on-board (אבל שוב, לא יקר מידי). -רמקולים טובים (כרגע אני משתמש ברמקולים 2.1 של creative, ואני אשמח למשהו יותר טוב במקצת) -מסך LCD 19 אינצ' (אני חשבתי על 931C של samsung, אבל אני לא בטוח אם כדאי...) -2…
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה כמו שרשום בכותרת. אני מחפש מפרט עד 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה למשחקי רשת בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אבל אם זה ישנה הרבה אז מקסימום 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת לדוגמת League of Legends, CS:GO, DOTA 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות.…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-