עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BloodFist,

אני צריך חוות דעת על המחשב הבא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=75246&saleNo=1852663&comp=1 הפעילויות העיקריות שלי איתו זה אינטרנט ו WORD בעיקר לכתוב מסמכים ועבודה משרדית לא משחקים ולא סרטים ולא כלום. איך הוא? הוא יתאים?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. עד היום לא התעניינתי כל כך במחשבים ניידים אך לאחרונה יש לי רצון לקנות אחד שיספק אותי. תמיד אמרו לי שהמחיר לא שווה את התפוקה אך לאחרונה הבנתי כי יש מחשבים ניידים חזקים, נכון? אני מבין שיש המון סוגים והמון חברות וחזקים יותר וחזקים פחות לכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה, סרטים, משחקים חלשים כמו maple story למי שמכיר ואולי counter strike. צריך שיהיה הרבה מקום בדיסק הקשיח משהו כמו 160-200. אני רוצה שירוץ חלק ללא שטויות אבל לא חייב להריץ ויסטה אני גם ככה לא מרוצה ממנו. אם אתם חושבים שיש איזושהי הצעה של מחשב נייד יד שנייה שיכולה להתאים לי או שכדאי לי לחפש אנא הציעו לי אני אשמח לחסוך כסף כי המחשב לא יהיה הרבה בשימוש. דבר נוסף שאני צריך הסבר לגביו הוא מהן הדרכים ל…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by Som0,

אני מעוניין במחשב חדש , אני בעיקר רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים הכי חדשים. המחשב מיועד לרוץ על מסך T240 Samsung אני צריך מחשב יחסית שקט , לא צריך להשקיע יותר מידי אבל הוא פועל ליד המיטה אז אני מעדיף שקט. אני לא מתכנן OC כבד , אבל יש מצב שאני אריץ OC קליל כמו כן אני מתכוון לתכנת על Visual Studio 2008 , לא יודע מה התמיכה שלו נכון לעכשיו מבחינת ליבות , אבל אולי אתם יודעים אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך של Nvidia. כמו כן אני גר בבאר שבע , אז חנויות כמו פנדה , איבורי ו-KSP הם האופציות המועדפות (עדיפות לפנדה עקב שמועות שצצות פה ושם על KSP ואיבורי) יש לי תקציב של עד 6K , אבל אם אפשר מחשב שמתאים לזמננו בפחות אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. בס"ד שלום לכולם! אשמח לקבל עזרה ובפרט לגבי ניסיון אישי עם הפירמות שמייצרות מחשבים כאלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, כתיבה ותיעוד פגישות, כנראה גם מעבר לזה בהמשך (גרפיקה ותלת בקטנה) אבל לא קריטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, רישום פגישות במהלך אימון (Coaching) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roshman32,

רציתי לשאול איך המחשב הזה , אם הוא טוב , יש לו מערכת מובנת משלו להקלטה והכל .. רציתי לשאול דעות איך הוא , מישהוא קנה ?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  6. עריכה : אוקיי ביקרתי באתר NEWEGG והרכבתי מעין מפרט ורציתי חוות דעת מסויימת על המפרט. האם יש מקום לשיפור או הוזלה משמעותית בגבול המחיר שהגעתי אליו בהרכבת המפרט : מעבד : Intel Core i5-8600K Coffee Lake 6-Core 3.6 GHz (4.3 GHz Turbo) LGA 1151 (300 Series) 95W BX80684I58600K Desktop Processor Intel UHD Graphics 630 לוח אם : ASRock Z370 Killer SLI/ac LGA 1151 (300 Series) Intel Z370 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.1 ATX Intel Motherboard קירור למעבד : Corsair Hydro Series H80i V2 Water / Liquid CPU Cooler. 120mm CW-9060024-WW זכרונות : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 4000 (PC4 32000) Desktop Memory Model CMK16GX4M2E4000C19R כר…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, אני מתעניין בקניית מחשב שיריץ את המשחק Overwatch בהגדרות גבוהות עם מינימום של 60FPS (עדיף יותר). מעבר למשחק הזה לא יעשה שימוש נוסף במחשב, יש צורך ברכיבים שקטים יחסית (8 מ- 10) כי המחשב ימוקם בחדר שינה, בלי OC ואין צורך באופק שדרוג (רק שהמחשב "יתן עבודה" לשלוש שנים לפחות). אין צורך בציוד היקפי, המסך שיעשה בו שימוש הוא 40 אינצ' עם רזולוציה של FHD. צריך רישיון לוינדוס 10 וזה לא חלק מהתקציב של ה- 6. זה מה שהרכבתי בינתיים - אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הלוח אם/מעבד תומכים במהירות המקסימלית של הזכרונות? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray …

8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בפוטושופ, אילוסטרייטור, ושאיפה לקצת וידיאו. תכנות. משחקי מחשב מעט מאוד (לא גיימר בכל אופן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

9. Started by ozgilad,

היי כולם, אני חדש פה, אז קודם כל שלום כולם. אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניין, אני חוזר לתחום המשחקים, ומכיוון שהמחשב שלי הוא בן 8, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. הבעיה היא שאינני כלכך מעודכן בהיצע של החומרה בימינו, וגם התקציב שלי לא גדול מידי. הרכבתי לעצמי מפרט, ואני רוצה לדעת את דעתכם לגביו. האם הוא טוב, מה כדאי לשנות, ושאר מחשבות. המפרט הזה הוא בדיוק לתקציב שלי, אז אם צריך רכיב יותר טוב, זה יהיה על חשבון רכיב אחר. אני מעוניין שהמערכת תפעיל בצורה טובה את כל המשחקים בשוק, אך גם תריץ את המשחקים בדור הבא(מנוע uneral3 ולדוגמא), בצורה סבירה בהחלט. ----------------- מעבד: 830 ש"ח (Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: 460 ש"ח K8NSC-939 (s939) nForce3 זיכרון: 250*3=750 51…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by liorronen,

היי אני צריך הצעה למחשב משחקים (ברמה טובה לא מכי טובה אבל שיחזיק משחקים) ומה שחשוב לי במיוחד במחשב שיהיה שקט וגם קריר אני לא מתכוון לעשות OC. בנוסף עם אפשר להכניס במפרט HD 250 גי'גה תודה רבה

11. Started by nitzant,

שלום, קניתי מחשב מחודש והייתי רוצה לדעת אם אפשר להעריך את מצבו\ גילו \ עתידו...ואם כן אז איך? יש לי רק חצי שנה אחריות (למרות שבעצם גם לחדשים היום יש רק שנה...) אבל עדיין אני יכול לבטל את העיסקה. תודה רבה (בעיקרון מדובר ב-DELL - D420 אם זה משנה)

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  12. שלום לכולם, המחשב מיועד לשימוש בייתי ארוך-טווח (כמה שנים טובות). כרגע, ללא שימוש למשחקים, אלא בעיקר גלישה ושימוש במדיה. חשוב שתהיה גמישות לשדרוג בעתיד. חשוב שיהיה שקט. זה המפרט שבחרתי: http://tms.co.il/preview/spec/a1h5usnx מה דעתכם? יש בחירות טובות יותר? [br]פורסם בתאריך: 19.01.2010 בשעה 11:42:40 אני מצרף את המפרט, כדי שיהיה יותר נוח:מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1006 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-UD2H כמות: 1 - מחיר: ₪579 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪314 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪187 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB)…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. שלום מחפש מפרט למחשב נייח לעבודה עם פוטושופ ואינדזיין אין עבודה עם תוכנות אחרות . בעקרון יש אפשרות לחרוג מהתקציב באם הדבר יהיה באמת שווה את זה , הכוונה שאין לי בעיה לקנות מחשב ב 10000 עם הוא יתן פי 2 יותר ביצועים ממחשב ב 5000. מוכן לעשות OC , חשבתי על המעבד 13600KF ומכאן בערך מסגרת התקציב אבל פתוח להצעות. יש אפשרות לקנות חלקים באמזון וכו' למרות שרוב מה שבדקתי לא יוצא יותר זול כי אני מתקזז במע"מ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 יש אפשרות לחרוג לפי מה שכתבתי למעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת גרפית בפוטושופ ואינדזיין 3. …

14. מעבד: E6300 מחיר:1048ש"ח לוח אם: Abit IL9PRO מחיר: 406 ש"ח זיכרון: KINGSTON DDR2 667 512*2 מחיר: 455 כונן קשיח: WD 160GB SATA 2 מחיר: 301 כ.מסך: 7300GT SONIC מחיר: 472 צורב: LG DVDRW GSA H22N מחיר: 214 מארז + ספק כוח: FOXCONN TLA 397 + W300 מחיר: 219 חסרים רמקולים, מקלדת ועכבר במפרט כי את הבחירה אני משאיר בידי הלקוח. מה דעתכם על המפרט מבחינת מחיר ואיכות החלקים? האם אפשר לקצץ "שומנים" או לשפר חלק ולהוריד בחלק אחר? תודה רבה רבה דעתכם מאוד חשובה בהחלטה שלי לגבי הקנייה!!!!

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by D-Max,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤802 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic 512MB DDR3 PCIe ¤936 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3T כונן Asus DVD-E818T X18 DVD ¤105 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30948 מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤426 כמות:1 http:…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-945P-S3 לוח אם E6300 מעבד X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E‎ כרטיס מסך 1GB DDR2 667 TWinmos פעמיים 160GB Westerndigital דיסק קשיח 400W Enermax Liberty ספק מארז עם 4 USB מאחורה ו-2 מקדימה אני צריך שני זכרונות או שאחד מספיק? (בשביל משחקים)

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  17. אהלן חברים אני הולך לקנות מחשב ואשמח לשמוע את דעתכם על המפרט. אני לא גיימר והשימוש במחשב הוא בסיסי(אינטרנט, אופיס, הורדות, צפייה בסרטים) , רציתי מחשב שיחזיק לי לכמה שנים טובות. התקציב הוא למזומן ואני זקוק גם למסך וצורב DVD. אין לי עדיפות לחברה/חלק מסויים והקירור/עיצוב לא ממש חשובים לי. זקוק להרכבה במעבדה אך לא למערכת הפעלה חוקית. צרכים מיוחדים: חשבתי להשתמש במסך המחשב גם בתור טלויזיה כך שאם אפשר להכניס בתקציב הנ"ל את האופציה למסך (LCD) כמה שיותר גדול אך שעדיין יהיה ניתן לכתוב בו עבודות. הבנתי שיש מכשיר אשר נקרא TVBOX שהופך מסכי מחשב לטלויזיה לכל דבר. בנוסף: הצעה שקיבלתי מחנות מסויימת: מעבד: E6300 לוח אם: DP965LTCK של אינטל זכרון: DDR2 1024MB 667GH של קסנון (נ…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  18. אהלן, ברשותי מחשב נייד של Asus מהסדרה K55A. הוא הגיע לי עם סטיק אחד של 4GB Ram של Kingston, והחלטתי שאני רוצה לשדרג ל8GB. בדקתי את כל הדברים החשובים שאני מכיר (מהירויות שעון, מתחים וכו') והחלטתי לקחת את הסטיק G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz SODIMM, שהלינק אליו מצורף כאן: http://ksp.co.il/?uin=15070 צירפתי תמונה של 2 הסטיקים ע"פ cpu-z (מימין המקורי, משמאל החדש) ברגע שחיברתי את הסטיק למחשב הוא החל לעבוד לאט ונכנסתי לברר למה, גיליתי שבדרך לא ברורה הוא קורא את הכרטיס זיכרון עם מתח של 1.35v לפי cpu-z ולא כ-1.5V כפי שרשום בכל מקום.. ניסיתי לחפש בביוס אפשרויות לשינוי מתח/מהירות שעון אבל הביוס שיש לי נראה כאילו סירסו אותו ואין שם שום דבר שבכלל קשור לזיכרון, וזאת גם לאחר עי…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום,אני מחפש מפרט בשביל משחקים כבדים כמו CRYSIS ,call of duty 4,bioshok.... התקציב שלי הוא 4500 אם אפשר אז בלי חריגות (מקסימום חריגה ב200 שקל במצב קריטי). אני צריך שהמחשב יכלול 320G לפחות וגם הרכבה. ואם אפשר מחנות TMS כי היא הכי קרובה אליי (או חנות אחרת הקרובה לחיפה) תודה מראש לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by M3nt4,

מה הולך כמה לדעתכם המחשב שווה? Asus x555la בן חצי שנה , מצב קוסמטי 100% , בקושי שומש כי אני חייל מעבד Intel core i3 4030U 1.60ghz זכרון - 8gb ram 1600mhz קשיח: 500gb hdd + 120ssd מסך - intel graphics 4400 , מסך 15.6" Win 10 מקורי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by helpd,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבנית מפרט AMD. אני זקוק למחשב טוב, יציב ושקט, שישמש לעבודה ב-Office, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים מדי פעם ומשחקים של ילדים קטנים מאד. אני לא זקוק למסך, מקלדת, עכבר וכונן CD; אבל זקוק לצורב (LITEON?). בעניין הפונקציות של לוח האם, אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעוניין בארבע, או שש יציאות USB, תמיכה ב-FireWire וכמובן אשמח אם נכנס בתקציב SATA. דבר נוסף, אני רוצה 512 MB זיכרון. עד כמה משמעותי ההבדל בין מודול אחד לשניים? ואם כבר 512, אז ניתן להסתפק בכרטיס מסך OB? בעניין קירור, שוב, כיוון שלא אעשה OC, אני לא זקוק למשהו מפלצתי, אבל מוכן להשקיע בשביל שקט מופתי! התקציב שלי עומד על 3,000 - 3,500 ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by iliam,

שלום לכם אני חדש פה-קורא פסיבי בינתיים א.אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל שמתי לב שנונתים פה לינקים לחנויות רשת: סקיי,לוג'יק,זיגזג,פנדה,קי.אס.פי. ועוד. המחירים של לוג'יק נראים טוב איך החנות הזאת ? מעניין אותי לשמוע גם על נושא השרות והאמינות והאם למשל אין בחנויות האלה בעיה של חלפים מזויפים וכל מיני רפרבישים אני מוכן להוסיף במחיר אם יש עדיפות לחנות מסוימת בנושא השרות והאמינות. ב.ולשאלת המפרט - מחפש מפרט בינוני למשחקים בעיקר FPS ן RTS בסכום של 3000-3300 הכל מחנות אחת כי אני צריך הרכבה הולך על AMD בגלל האטרקטיביות(וגם לא חושב שאני צריך יותר) - הרד דיסק 160GB - לוח אם AM2 משהו בינוני - זכרון 2*512 DDR2 לא חייב להיות הכי מהיר - מעבד 3800 או 3800*2 -האם שווה התוספת ב…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by tzviki114,

אהלן, פתחתי במסע אחר מחשב נייד חדש. הדרישות שלי: מסך 14" עדיפות לFHD מט. מעבד i5 מהדור החדש skylake Ssd 256gb 8gb זיכרון מצאתי אופציה אחת מעניינת ולא יקרה יחסית של לנובו. העניין הוא שאני מתלבט אם אני צריך את הדגם עם הכרטיס מסך. אני לא מתקין שום משחק על המחשב אבל רואה סרטי 1080p ועובד בקטנה הפוטושופ מידי, עבודת לשימוש אישי ולא משהו מקצועי. עם כרטיס מסך: http://ksp.co.il/?uin=30526 ללא כרטיס: http://ksp.co.il/?uin=30492 כמובן שאשמח לשמוע על אופציות נוספות באותו טווח מחירים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arma 2\Arma 3 \fIFA13\GTA 4 ועתידיים שיצאו בשנה שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינץ 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

25. Started by dodoido2,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימרים בסדר שיריץ משחקים בצורה טובה תקציב לא ידוע מפרט של לוח האם http://rapidshare.com/files/247671434/cpuz.htm.html קובץ מצורף מפרט מחשב [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.