עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mmMigy,

אני סטודנט ואני צריך מחשב חזק שיפעיל מע' הפעלה WIN XP, תוכנה סטטיסטית (SPSS) ותוכנה גרפית (PhotoImpact). בנוסף, הייתי רוצה גם להפעיל עליו משחקים עם גרפיקה סבירה, לשמוע מוזיקה ולראות סרטים. יש לי תחושה שאני מחפש יותר מדיי בשביל 4,500 ש"ח, אבל אני לא בטוח ולכן אני שואל אתכם. ראיתי באופיס דיפו מחשב HP PAVILION והוא נראה מדליק. מה אתם חושבים עליו? איזה דגם שלו כדאי לקנות? איך מעבד AMD TURION לעומת מעבדים אחרים? איך הוא בהשוואה למחשבים אחרים? חשוב לציין שמכרתי מחשב נייד 1.2 GB סלרון עם 192 RAM זיכרון ואני מחפש משהו הרבה יותר חזק ממנו כי הוא בקושי עלה לי... אשמח לתת עוד פרטים אם יש צורך תודה מראש לכל החברים, חג שמח.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by Chtech,

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=2774

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני לא רואה על לוחות אם שכתוב עליהם אם הם תומכים בNVMe, אז איך אפשר לדעת? בנוסף, NVME הולך ישר לחיבור PCIE או זה מתאים לחיבורי M.2 הרגילים? וגם האם צריך שיהיה NVME בשם של הSSD?

4. Started by Pazo5,

. מה התקציב המקסימאלי? 5500 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Witcher 3, BF1 וכד' בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע יש לי מסך 1440X900 של 19' מעוניין להגדיל ל22\24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by madcatz,

שלום יש לי מחשב מלפני כמה שנים שבזמנו כמו כל המחשבים נחשב טוב והיום זקוק לשדרוג אשמח לשמוע מפרט שדרוג מומלץ בתקציב של 3K +. המחשב הוא למטרות תוכנות גרפיקה כבדות למינהן ומשחקים חדשים. המפרט הוא הנ"ל: Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL nVidia nForce4 SLI X16 Intel Edition Intel Pentium D 940 @ 3200 MHz 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) xFx Nvidia Geforce 7600GT שני ספקי RS-430 PCAR 430W כל אחד - (עובדים יחדיו) CM Stacker 810 ATX LG W1953 עדיפות להזמנה מ- ksp בגלל הקרבה לחנות תודה!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  6. היי אני מעוניין לקנות את המעבד Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2397‎ המאיץ הגרפי בא מובנה בלוח באם ונקרא Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 הבנתי שהדרישות מערכת הן לפחות 32 MB RAM האם אפשר להתקין על המחשב את ה VISTA ? באתר http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-X3100.2176.0.html נרשם כי יש למאיץ 0 MB של כמות מקסימלית של זיכרון מה זה אומר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by omrisc,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לעיבוד גרפי בתקציב של 3500 ש"ח (ללא מסך) אשמח לקבל הצעות למיפרט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עם מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בשעה טובה ולאחר שנמאס לי מהקירטועים החלטתי להיפרד ממערכת ה-Athlon XP 2500+ שלי ששירתה אותי נאמנה (עם שדרוגים מסויימים) במשך קרוב לשמונה שנים. אני רוצה להשקיע סכום כסף נכבד במערכת שתשרת אותי נאמנה. הקצבתי לפרוייקט 10K, אבל אני חושב שאפשר כנראה להשיג את המטרה בהרבה פחות. חיפשתי בפורום, קראתי את הדביקים והסתכלתי על חלק מהמפרטים המומלצים. נטיתי לכיוון המפרט מקסימאלי (לרוב מוגזם) לשימוש כללי אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לי. אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  10. אפשרות ראשונה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤876 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם INTEL BLKDG35EC EVA COVE ¤459 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG35EC כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤527 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤654 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L סה"כ מחיר לכל המוצרים:2982¤ המפרט הורכב באתר:http:…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. היי, יש ברשותי VOSTRO 3550 . התקנתי עליו WIN 8.1 גירסאת 32 ביט מקורית. (32 בגלל המפרט החלש יחסית ..2310 I3) המחשב עלה והכל עבד מהר וכמו שצריך, ועבדתי בו כמה שעות. אחרי שהכנסתי אותו למצב שינה וניסיתי להדליק שוב, לא הייתה תצוגה על המסך. אחרי ריסט נראה שהוא טוען את הווינדוס כמה שניות על LOADING ושוב לאחר מכן אין תצוגה על המסך. ניסיתי את הכלים של הWIN לתיקון שגיאות , אף אחד מהם לא עובד . (כולם מציגים הודעות כמו there was problem refreshing your pc..) . לבסוף עשיתי שיחזור מערכת לנקודה שנוצרה לאחר ההתקנה, והתקלה נפתרה. עבדתי שוב כמה שעות , ושוב בעת התקנת תוכנה פתאום המסך כבה, ואותו התרחיש בדיוק כמקודם. (הפעם ניסיתי לשחזר לנקודת שיחזור שיצרתי , היא לא פתרה את התקלה. רק…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3700 שקלים ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים. (גיימינג) דוגמה למשחק : call of duty war zone 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. אך אם יש אפשרות לקבל רכיבים שיתנו לי יותר ביצועים למרות שהם רועשים זה עדיף. (במידת הרועש סביר כמובן) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

13. Started by NETANELKOREN,

שלום המפרט שעכשיו אני יציג אז יש לי כמה שאלות.את המחשב אני קונה עוד 6 חודשים 1.האם המפרט עבר את ה8000 ש"ח. 2.האם המפרט טוב הוא שאני צריך לשנות משהו. 3.האם הוא יעלה על הVISTA אני לא גיימר כבד אבל אני צריך כרטיס מסך טוב. המחשב הנ"ל מיועד לעבודות,סרטים,משחקים קלים וקצת קשים,תוכנות,אינטרנט. בס"ד בס"ד המחשב מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.6 GHZ לוח-אם:ASUS P5B DELUXE זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 דיסק קשיח:250 GB כרטיס מסך: GEFORCE 7600 GT 256MB צורב:DVDRW+DVDRW 2 צורבי DVD מסך:17" MAG LCD כרטיס קול:עד 200 ש"ח כונן דיסקטים: 1.44 mb מקלדת+עכבר של Microsoft מולטימדיה עד 200 ש"ח ספק כוח: 550W עד 500 ש"ח מצלמה: מצלמת אינטרנט 1.3MP מבית: Grandtec אולטרה כולל מיקרופון וזום דיגטלי מיקרופון…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תוכנות שמבצעות חישובים. יש תמיכה ל-4 ליבות. משחקים כמו GTA IV. רזולוציה 1680X1050 , הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. עדיף 22 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 במנוחה / עבודה פשוטה. במשחקים השקט פחות חשוב לי. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק קל שאבצע בעצמי במידת הצורך. 3.2-3.4GHZ 11. ה…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  15. יש אפשרות כזאת? ניסיתי ולא הצלחתי... אם אי אפשר, תנסו לעשות מחשב בלי מסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי שיקולכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 4, BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by evman007,

אחרי ארבע שנים של סבל עם פנטיום 3 ודיורון ,אני גאה לבשר שאני הבעלים השמח של amd athlon 64! קניתי ככה: מעבד 64 3000 לוח גיגהבייט k8ns יש לי חצי גיגה זכרון כרטיס מסך קניתי בלוגיק את ה9550 128 ביט ,כי בקייאספי זה באמת 64 ביט כפי שטענו פה כבר. לזה מוסיף הארד דיסק 120 ,וכל שאר הירקות הטריים שיש לי אהה ומארז compucase 6a19 ,איזה מאווררים מפלצות יש בפנים!

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  18. מה אתם אומרים? בינתיים הכנתי את זה.. יש מצב אני אקח את המפרט הזה.. http://up35.siz.co.il/up2/zuiznjy0zgdv.bmp אני קצת חושש מהזכרונות , כי זה ניראלי לא איכותיים למרות שאמרו לי שהם בסדר גמור. אני לא מתכוון לעשות OC. בכל מקרה, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5600 גג!!! כולל מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שא…

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה אני מחפש מחשב נייד שיתאים גם לעבודה משרדית וגם למשחקים ,תודה לעוזרים:]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  20. שלום 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - עד 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטנט, אופיס, צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - מסך 20-22", עכבר ומקלדת (לא חייב אלחוטיים),רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. אני חושב לקנות משומש... אז מה לקנות ומה לבדוק בקניית משומש תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  22. היי, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד שתואם את דרישותיי. * מטרות המחשב? שימוש סטודנטיאלי אינטרנט ואופיס * גודל המסך - 14" בלבד * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי סלולות שמחזיקות 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות hdmi * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB לפחות. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, אשמח למחשב בעל אחריות של יותר משנה, אם קיים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by darkman,

אז ככה המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולגלישה אני צריך הרד דיסק\לוח אם\זיכרות\מארז+ספק\מעבד בלוח אם רצוי שיהיה כרטיס קול\רשת\USB2 תודה לכל הועזרים Aviv.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  24. כולל הכל מהכל - כל הציוד ההיקפי וכמובן כרטיס קול חיצוני שיהיה בעיקר להקלטות. בהקשר הזה אני מכיר את http://pcpower.co.il/, אך אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by poopa,

אחי מביא לי מארה"ב: Intel Pentium 4/ 3.0C 229$ 865PE NEO2-FIS2R 143$ OCZ Enhanced Latency Series Dual Channel Optimized 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-3200 120 $ Maxtor 160GB 7200RPM SATA 128$ radeon pro 9700 - כבר יש לי Total : 620$ = 2800 NIS מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.