עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בתכני hd אורך סרטון מקסימלי 10 דקות. בעיקר premier pro רוצה להתחיל גם after aeffects וחושב גם על דה וינצ'י ריזולוב 16. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים. צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בראש מענייני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה.. אז לא נראה לי שמתוכנן 7. …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן חבריים קיבלתי את המפרט הנל https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=164705&fbclid=IwAR0_YZdm8d1eUHXfpT5szX0TBFQVu1ohWvEmHLEcF8OhLCPKwubloZh1qOk מה אתם אומרים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום רב לכולם, אשמח להתייעץ איתכם. אני מתחילה ללמוד תקשורת חזותית שכוללת בתוכה לימוד תוכנות עיצוב של אדובי כמו פוטושופ וכו' ותוכנות שונות של איור ואנימציה. אשמח לעצות איזה מחשב כדאי לרכוש, הבנתי שהמרצים אצלנו ממליצים יותר על macbook ואם לומר את האמת אני לא אוהבת את אפל גם בגלל המחיר וגם בגלל ההגבלות המפגרות שלהם. בכל מקרה אני מחפשת מחשבת עם מעבד Intel core i7, 16GB , מהירות כונן קשיח SSD, וכרטיס מסך של NVIDIA מעניין אותי לדעת אם לדעתכם יש עוד משהו שחשוב שאבדוק על מחשב מלבד אלו. אם מישהו מכיר את המחשב הזה אשמח לדעת מה דעתכם עליו https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1004150 ומה דעתכם על חברת לנובו? או כל מחשב נייד אחר שאתם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by GALAI30,

כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  5. Started by Itamar saraf,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700, אם אתם חושבים שיש משהו שמצדיק חריגה (3000) אשמח גם לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית תכני hd משחקים והרצת תוכנות כגון אוטוכאד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חיובי -עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נמצאבחדר עבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by אורלי78,

מחפשת נייד לבית : I5 SSD 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, אינטרנט, יוטיוב. ייתכן ויכולה גם לרדת בסטנדרט בגלל השימושים הבסיסיים ( כרגע למשלהמנוצל בהרד דיס 42g, וכל החומרים שלי תופסים נפח של 40g מחיר: עד 2500 - ללא חריגה ואשמח לפחות. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך 14/15.6 מה שמשפיע על המחיר ליותר זול ולא יהיה כבד ומגושם מדי. משקל: 1.3-2 המחשב יהיה בעיקר על השולחן רכישה: אמזון, אבל לא בהכרח. אזור - תל אביב. טאץ - לא באמת משנה אחריות: הבנתי שאחריות אמזון היא טובה. ולא שמה על כך דגש מיוחד. כך שלא נראה לי הכרחי אחריות ל- 3 שנים אופציות שראיתי: yoga 14 flex מאמזון - ב2400 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by DAVID62,

Surface Book 2 במכה כידאי לקנות אותו עם כמה זיכרון ומעבד? באן הוא יכול להחליף את המחבר במתמטיקה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  8. סטודנט מחפש לקנות מחשב עם סוללה שמחזיקה הרבה שעות ומסך טאצ' וגם יוכל להפעיל משחקים במחיר סביר עד 4500 שח . מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by urkoni2222,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  10. Started by EG,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שקט לא אם תלוי במחיר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 אופיס כולל הרכבה והתקנ…

11. Started by GALAI30,

זה SSD מומלץ למחשב נייח ? https://www.newegg.com/global/il-en/crucial-mx500-1tb/p/N82E16820156174

12. שלום לכם, מחפש את המחשב לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה עד 4,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים וסרטונים אישיים באיכות של עד 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול כרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 1050TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא הכרחי שיהיה שקט מופתי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  13. Started by EG,

בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  14. היי לרוב, בפורום, אני וגם שאר הגולשים נדרשים לסייע במציאת מחשב נייד בסכום מינימלי במקרה הטוב. זה בהחלט לגיטימי וכל אחד ורצונותיו. אבל.... הנה סקירה מעמיקה של שני ניידי פרימיום שמתחרים על תואר הנייד העסקי של השנה. נכון שיש עוד יצרניות בסיגמנט הזה, אבל שני אלה הם המובילים. רק לקחת בחשבון שזו נקודת מבט אישית של עורך הסקירה וגם כמה דברים ( כמו העלות ) קצת שונים בארץ. תהנו ! https://www.ultrabookreview.com/20144-best-ultrabook-2018-x1-carbon-vs-xps-13/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by harel_d,

שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט למחשב בסיסי ואמין במחיר של עד 1000 ש"ח (ניתן לחרוג עד 1500 ש"ח). המחשב מיועד לילד כיתה קטן. שימושים: כתיבת מסמכים (אופיס) אינטרנט: גלישה באתרים, צפיה בסרטוני יוטיוב דגשים: אמינות הרכיבים חשובה, במסגרת מגבלות התקציב. תודה לכל העונים.

16. שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסוים שמידותיו הם: גובה 42 מקסימום (סנטימטר פחות יהיה טוב) רוחב 23 אורך 59.5 אני צריך הצעה למפרט עבור גודל כזה, ועובר גודל גדול יותר כלומר ATX הלוח שהיה במחשב הוא intel DG41WV והוחלף לך H55-L כלומר זה הגודל (אני מבין שזה מיקרו ATX?), ואשמח לדעת איזה גודל זה? צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס מסך בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב שישמש אותי ללימודים בבוקר ולגיימינג קל בערב (משהו שיריץ פיפא 20 למשל) ופוטושופ מידי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by GALAI30,

זה לוח אם מומלץ ? MSI B360M BAZOOKA

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  19. שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע איזה מחשב עדיף לקנות האם את המחשב Dell Inspiron 13 5379 IN-RD33-10595 - קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/items/1745752-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-13-5379-IN-RD33-10595-דל או את המחשב Lenovo Yoga 730 13 81CT0032IV - קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/special_offers/ZAPDEAL+SUMMERY730I7/2352336 או את המחשב Dell Inspiron 5482 IN-RD33-10951 קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/items/2349827-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-5482-IN-RD33-10951-דל-עודפי-מלאי-יצרן ולמה עדיף האחד מהאחר? אני חושב שעדיף האחרון בגלל דגם המעבד הגבוה וגם מהירות המעבד יותר גבוהה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, קנייה באילת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב סטודנט, ישמש לגיימינג קל (משחקי אינדי בעיקר, אולי משחקים טיפה כבדים כמו Crash Trilogy אבל לא גיימינג כבד כמו Battlefield 5 או משחקים בסגנון) ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

21. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם מה ההבדל בין ssd לm.2 ssd מכירים את שניידר מחשבים חנות שמוכרת מחשבים ? תודה הילה

22. Started by nati.menash,

היי אני רוצה בבקשה הצעה למפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,Solidworks , תכנות לייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) דיסק קשיח אין צורך, אני רוצה רק NVMe של 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב dell vostro 3578 מפרט i5 . אשמח לקבל את דעתם על החנות rsm ואם יש לכם המלצות על חנויות מחשבים נוספות אשמח לשמוע פרט לאייבורי וksp שאין את הדגם תודה הילה

24. שלום לכולם, אנחנו לפני רכישה של Workstation שתכליתו היא עיבוד תמונות של דוגמאות ביולוגיות בתוכנת Zeiss ZEN Desk 3 Blue. יש לנו דרישות מומלצות למערכת (מצורפת תמונה, נא להתעלם מדרישות המינימום), אך מכיוון שאני קצת חלוד - אשמח לעזרת המומחים בהרכבת המפרט המדויק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 10,000 שקלים, חריגה תתאפשר רק אם היא מזערית והתועלת עצומה. 2. מה שימושי המחשב? כאמור, השימוש יהיה אנליזות תמונות בתוכנה לעיל, ייתכן כי גם שימוש בתוכנות נוספות כדוגמת CellProfiler, FIJI או יותר מתקדמות. כרגע אנחנו משתמשים בשתיים האחרונות על מחשבים סטנדרטיים למדי והן עובדות בסדר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בעוד חודש וחצי אני מתחיל תואר ואני לא ככ יודע איזה מפרט דרוש לי. כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב, השאלה האם זה שווה את הסיכון. לפי מה שהבנתי מה שחשוב זה ram לא פחות מ8 GB , מעבד טוב, משקל יחסית נמוך , מסך מט ( טוב לשעות ארוכות של קריאה מהמחשב). אשמח לשמוע עוד עצות . אם יש המלצות על מחשב ספציפי בארץ או בארה"ב זה יהיה מעולה. תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.