עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברי הפורום אני מחפש מחשב לחבר סטודנט גודל מסך 15/14 השימושים שלו הם ללימודים (עבודה משרדית), מעט פוטושופ/פריהנד. הוא מעוניין שלמחשב תהיה יציאת HDMI אם אפשר שיהיה כמה שיותר קל (אני מודע שהתקציב נמוך יחסית) אם אפשר ונכנס בתקציב אז גם מערכת הפעלה ניתן לחרוג עד 500 ש"ח בערך תודה חברים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חזקים שיצאו השנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

3. Started by seladlev,

הציעו לי לאחרונה לרכוש את המחשב שמופיע בכותרת ב- 3750 ש"ח השימושים יהיו שימושים משרדיים לצורכי עבודה שום דבר מעבר לכך האם אני מקבל תמורה עבור כספי? האם מחשב זה אמין ?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  4. שלום אני סופית בחרתי במפרט הוא מיועד למשחקים כבדים ( GTA CRYSIS NTFS וכ'ו ) הרבה זמן שאני משוטט פה אני משתמש גם בתוכנות לסרטים בגלל זה בחרתי QUAD רציתי שתגידו לי איך המפרט ... מפרט סופי ואני מבקש מכמה מקורות הצעות מחיר לא מתוכנן לעשות OC על המחשב אבל אני משאיר תאפשרות פתוחה לעתיד המחיר יצא בערך 6K +- בערך המחיר שתכננתי תנו חוות דעת תודה :] מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤1095 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800M…

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  5. שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום וזה מעולה שיש פורום כזה לענייני: לאחרונה החלטתי לקנות מחשב גם בשביל פיתוח (לאנדרואיד בעיקר דרך אדובי AIR למי שמכיר ו , PHP וHTML5 ) וגם בשביל לשחק מדיי פעם משחקים (אולי כשעה ביום יש לי זמן למשחקים כגון XCOM UNKOWN) לאחר סקירה על כל המפרטים של המחשבים הניידים הגעתי למסקנה שמבחינת עלות - תועלת המחשב Y50 של LENOVO הכי משתלם: המפרט המלא: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24095&txt_search=y50&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו כאשר התקשרתי לכל מיני חנויות של מכירת מחשבים כמו שניידר , מגה ועוד... כיביכול מעביירם אותך למומחה מחשבים - וכמובן ששאלו אותי מה אני רוצה ואמרתי דבר ראשון לפיתוח …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ספי צרגס,

בוקר טוב וחג קניות שמח לכולם :) אני מחפש נייד להחליף את הU30S ASUS הישן שלי, סחב יפה עד עכשיו אבל ממש משתעל תקציב עד 3K+-, עדיפות למעבד I7, שואף ל16GB זיכרון ו1TB SSD ראית שני דגים שנראים לי זהים, אבל משום מה הפרש המחירים בהם הוא כ400 ש"ח, בכמה רשתות https://www.bug.co.il/brand/asus/color/gray/laptop/x515ea/bq869w https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w מה אני מפספס פה? שניהם בדיוק עם אותה חומרה לא? (וגם אותם כניסות USB וכו') תודה

7. Started by OzE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך, אז 100-300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, וירטואליזציה כבדה, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שאקנה את מסכי הIPS. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. אשמח לשמוע על כמה אפשרויות מומלצות ללוח אם, כרטיסי מסך ואמצעי קירור . הסברים למה אתם ממליצים על רכיבים ספציפיים יכולים מאוד לעזור. רעש: חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד כשאינו תחת מאמץ, גם בקיץ. שימושים: אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, הורדות, video encoding, משחקים (America's Army) מעבד: החלטתי כבר על Q6600 (משתמש בהרבה אפליקציות במקביל, וחולה על הרעיון של ריבוי ליבות ) משחקים: משחק לפעמים ב-America's Army (על מסך "22). כרטיס מסך Entry Level, לא יותר. אין צורך בציוד הקפי: בעכבר, מקלדת, מסך, רמקולים. דיסק: מעדיף Seagate 750GB בגלל האמינות והשקט. קרסו לי יותר מדי דיסקים של WD. אוברקלוקינג: מתון, כי אני לא רוצה שזה יגביר את הרעש או יהיה יקר. תקציב: 4-5K גמיש, אבל כל הוצא…

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by AvIAToR,

שלום לכולם, זה המפרט הסופי (כמעט) שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤867 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤313 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤33 ספק כוח: SeaSonic S12 II 500W A.PFC 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤418 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤420 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail …

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  10. אהלן לכולם לאחר התבלטות קשה, החלטתי על המפרט הבא - מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: ASUS P5K SE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤601 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2400PRO 256MB GDDR2 Low Profile - CGAX-P246 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤256 דיסק קשיח: WD 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤365 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤362 מארז: JSP-TECH N-880D - MID TOWER - BLACK/SILVER + EZCOOL 400W PSU אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤192 ספק כוח: HEC WIN 550 אחריות: שנה. מחיר: ¤372 …

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אהלן, ברשותי דל E6400, אחת מרגליות הגומי שמודבקות בבסיסו הלכה לי לאיבוד, הייתי רוצה להזמין סט רגליות כזה, היכן אני יכול למצוא? (לא מצאתי ב EBAY) תודהל

12. שלום, אני צריך מחשב נייח חדש עם חיבור לארבעה מסכים. מה הדרך הכי טובה ויעילה? שני כרטיסי מסך? מסכים עם חיבור DP? כרטיס מסך שתומך בארבעה? יהיו שלושה מסכי 27 בתור התחלה, ויהיה רביעי אבל לא ברור כרגע באיזה גודל, אולי הרביעי יהיה משמעותית יותר גדול, 45' או משהו באיזור. נדרש לעבודת תכנות ולסרטים וסדרות. ללא גיימינג (אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר רק להוסיף כ.מסך טוב ולהשתמש גם לגיימינג). תודה

13. 1. תקציב מקסימלי 3,500 ש"ח. 2. ישמש עבור גיבוי פיזי מקומי (עם יתירות) בהיקף של כ-3TB (שני כונני 3TB) עם FreeNAS והורדות לכונן נפרד של עד 3TB. 3. שקט/מראה אינם רלוונטים, המחשב הולך לשבת בחדר העבודה. 4. ללא OC. ללא מערכת הפעלה. אין העדפה לחנות ספציפית. 5. הרכישה - כעת. 6. תמיכה בלפחות 6 סלוטים של SATA3, סלוט של mSata וחיבור רשת 1Gig. עדיפות למערכת כמה שיותר חסכונית בחשמל (בהנתן התקציב והצרכים). 7. עתידית התקנה של מערכת הפעלה כגון Ubuntu על SSD 32G. יש לי איזה כיוון אבל הוא חלקי (חסר ספק אולי קירור ולוח האם לא תומך ב mSata) ולא בטוח שהכל תואם: מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646G3220 - Intel - Intel Pentium G3220 Dual core CPU - LGA1150 - 3 GHz - 3MB cache לוחות אם - Mi…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מתלבט בין 2 ניידים זהים עם כרטיס מסך שונה https://1pc.co.il/he/מחשב-נייד-lenovo-thinkpad-p14s-gen-4-oled-amd-21k5000div https://www.pc365.co.il/product/lenovo-thinkpad-p14s-gen-4-oled-amd-21k5000div-64gb/ אחד עם NVIDIA® RTX A500 4GB GDDR6 והשני עם AMD Radeon 780M המחשב הוא לצורכי מסחר בבורסה על 3 מסכים גדולים (יתחבר לתחנת עגינה), בכל מסך יהיו 4 גרפים המתעדכנים בזמן אמת (TradingView) האם ארגיש פער בין הכרטיסים הנל?

15. Started by showbiz,

שלום, צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב עד 2,000 ש"ח . יישומי אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה, תמונות. שיהיה שקט אם אפשר. הבעיה - הוא להורים מבוגרים שגרים במרכז ומתעקשים על חנות שנמצאת בתל אביב (KSP, IVORY) למקרה של בעיות. אני יודע שזה אומר מחירים קצת יותר יקרים, אבל אין מה לעשות.. תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את הטאבלטים הבאים: 1) Apple iPad Mini Wifi Version 16GB (המכשיר המקורי שיצא בסוף 2012) יתרת אחריות: 6 חודשים 2) Motorola Xoom 3G Version 16GB יתרת אחריות: חודשיים. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

17. בניתי לחבר שלי, שמתי לו רכיב מהחנות הכי זולה בארץ לאותו הרכיב על מנת להגיע למינימום מחיר.. CPU: Intel C2D E6300 Motherboard: Abit IL9 Pro Memory: 2 x 1024mb Kingston DDR2 667Mhz CL5 Video Card: Palit GeForce 7600GT 256MB PCI-E Hard Disk: Western Digital 250GB 7200RPM SATAII 16mb Cache PSU: HEC 500W TDT Monitor: Samsung 941BW Mouse: Logitech RX1000 Laser Keyboard: Logitech Media Keyboard DVD-RW: Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 5520 NIS השימושים שלו הם ממוצעים, שירים, אינטרנט, סרטים פעם ב...., משחקים מצידו העיקר שירוצו ברמה סבירה, הוא ממש לא גיימר, משחק אולי משחק אחד בשנה... עריכה: אין מצב לאוברקלוק מבחינתו

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by kashish,

בס"ד אין בעיה בתקציב אבל לא מעוניין לקנות מחשב ב-7-10K אלא מחשב טוב שיעבוד לכל המשחקים בוא נגיד בשנה הקרובה.. חשבתי על שתי סטוקים זיכרון-אחד 2GB ועוד סטיק של ג'יגה. דיסק קשיח 250GB. צורב אני רוצה את ההכי טוב שיש-שמצורך מדיות גדולות מאוד(8GB ואלו של יותר) שמעתי גם שיש של לייזר-אבל הייתי שמח לשמוע הצעה לגבי צורב שצורב מדיות מהגדולות שיש וגם קורא אותם והכל בכונן אחד.. מעבד אני חושב לקחת את הQUAD או ה-E 6 משהו שכחתי את המספר אבל שהכי מתקרב אליו אני חושב ה-EXTRIM.. כרטיס מסך-8900 יקר מדי ובמיוחד הULTRA אבל אני מה אתם אומרים- אם אני אקח לוח תומך מערך SLI וישים כרטיס אחד(למרות שהצעתם פה שאם רוצים SLI לקנות במקום....) של 8600 או כרטימס שמתקרב ל8900 אבל פחות במחיר(1000-1500)סביר ו…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. Started by Shimshon21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, חריגה קטנה אם זה הגיוני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים שלא דורשים המון, כנראה שבזמן הקרוב יהיה משומש בעיקר לפורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי, שלא יהיה ענק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…

20. Started by שי.א,

היי, אני מחפש לרכוש מחשב נייד בעיקר לשימוש ביתי (לא למשחקים). גודל 14/15.6 חשוב לי שהמסך יהיה איכותי (IPS). חוץ מהפלקס 2 , ראיתי שכל המפרטים של שאר המחשבים הם מפרטים מאד יקרים שאני לא צריך (כמו ה- 550JK/JV). האם יש מחשבים ניידים עם מס IPS שלא ישברו לי את הכיס? אני לא צריך כרטיס מסך מיוחד או I7 או אפילו הרד דיסק יותר מ- 500GB. חשבתי על הפלקס 2, אבל המסך המבריק קצת מרתיע אותי וגם מסך מגע שאני לא צריך. תודה.

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. אשמח לחוות דעת, והאם יש דברים אחרים מעניינים שצפויים?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Zippo,

לא ממזמן שידרגתי תמחשב, טבל הוא חרא, קיצר, אני רוצה לעשות שידרוג, אבל שיישפר לי רק את המשחקים, אני בסדר עם המשחב שלי ברגיל, רק במשחקים הוא לא משהו, מה אני צריך לשפר בשביל שהמשחקים יילכו טוב, כרטיס מסך, זיכרון, שניהים, עוד משהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רציתי לדעת איפה יש לקנות בארץ את אחד מהמחשבים הקטנים של ACER\MSI\LG\ASUS אבל עם סוללת 6 תאים תודה

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר הכל . עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא ידוע * באיזה סוג משחקים תשחקו?FPS או משהו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. ה…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by snir_the_king,

אני כבר שבועיים מנסה לבנות מפרט..בלי ציוד היקפי ובלי מסך..בבקשה תעזרו לי...

• 34 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.