עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ידידה שלי מחפשת מחשב נייד עם מסך 15 אינץ' (או יותר) לצרכי צפייה בסרטי HD. מומלץ כונן אחסון גדול מאחר שמתוכנן אחסון של סרטי HD על המחשב. אשמח להמלצות למחשב טוב שיעשה את העבודה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. שלום אני צריך מפרט של עד 5500 שקל המחשב הוא רק הקופסה (בלי רמקולים מסך וכו) וגם לא כולל סידירום צורב או דיוידי. הרד דיסק של 40 או 60 גיגה לא צריך יור (יש לי כבר 80) בנוסף הכרטיס צריך להיות של נווידיה הדור החדש (אני משנה הרבה פעמיים פורמטיים ורק בנווידיה יש את האפשרות לעשות את זה על הכרטיס מסך). אני צריך את המחשב למשחקים ולא לoc עכשיו אם אתם נותנים מפרט של amd תיקחו בחשבון שהמחשב בתוך שולחן שמסביבו רק עץ ורק חור בינוני לאוויר אז צריך ציוד קירור לא רגיל (אבל לא מים) כי עכשיו אינטל אם קירור רגיל והמחשב לא מתאמץ זה 45 מעלות אם מזגן אז גם אני מעדיף אינטל אבל זה לא כל כך משנה לי אבל אם אתם יכול לעשות מפרט של אינטל נגד amd זה יעזור הרבה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. שלום ברשותי מחשב עם כרטיס גרפי מסוג INTEL HD3000. הכרטיס הנ"ל תומך ברזולוצייה 1366*768 האם, כשאני מחבר כבל HDMI לטלויזיה או למסך חיצוני, שתומך ברזולוצייה 1920*1080, אז אכן אראה את התוכן ברזולוציית FULL HD אף על פי שהכרטיס על המחשב לא מראה לי יותר מ "HD READY" ?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by avilanthe1,

שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * משקל רצוי? 2.5 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף עם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HDD * כונן אופטי? עדיף בלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חייב אם המחיר נמוך יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בימים האחרונים אני קורא הרבה פה בפורום ובפורומים אחרים על מחשבים ניידים שונים. הגעתי לכמה מחשבים שביניהם אני מתלבט. 1. Dell Vostro 3560 VM-RD33-6445 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12371 2. Samsung NP370R5E-S01IL http://www.naya…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by topgun,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ביתית (אינטרנט, קצת אופיס, P2P וכו'). כרגע המחשב שעונה על הצרכים האלה הוא P2 233, 64M SDRAM, HDD 4G. אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: -מעבד -לוח אם (אפשרי עם כ. מסך וקול onboard; לפחות 2 חיבורי USB 2.0) -זיכרון -הארדיסק -מקלדת -עכבר (אופטי, חוטי) -מארז+ספק תואם (ג'נרי) פרטים נוספים: אין צורך בהרכבה; אחריות (החלפה). על המחשב להריץ WIN XP, יישומי אינטרנט ואופיס וכו' (ר' למעלה) באופן חלק, ומשחקים "פשוטים" (לא DOOM 3 או FC...). מחיר: כמה שיותר נמוך יותר טוב... כמה שיותר קרוב ל-1000... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  6. שלום חברים נייד של LG 405. אני מנסה להדליק את המחשב. אבל אני רואה מסך ירוק/כחול עם מלא צבעים ואותיות מפוזרות על המסך. אני רואה את הלוגו של LG בהתחלה ושווינדוס (ויסטה) מנסה לעלות, אך אחרי כמה שניות מפסיק והמסך נשאר עם צבעים משונים. משהוא ? עזרה ? הצעה ? רעיון ? ..... לפני שאני שולח למעבדה.... תודה יושי.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ועבודה עם תוכנות עריכת סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר cubase באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני צריך מפרט חזק לOFFICE אינטרנט סרטים וכאלה + אפשרות למשחקים, המשחקים זה לא הדבר המרכזי אבל אני רוצה להשאיר את האופצייה אני מניח שכ"מ 8600GT או משהוא כזה יספיק לא? עדיף שהמפרט יבוסס על מעבד אינטל כי הוא לא בשבילי ואם לא אני אצטרך להסביר למה לא בחרתי אינטל (אז אם יש סיבה טובה לא לבחור אינטל תכתבו אותה) לא מתוכנן שום OC בכלל (אפילו לא קל) זהו בערך, תודה מראש! עריכה: אם אפשר מחנות מאזור המרכז (כמה שיותר קרוב לכפר סבא יותר טוב)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by spider272,

אהלן חברים רוצה לקנות רק את הדברים הבאים לוח מעבד מארז זכרונות ספק כח למטרת גיימינג וסרטים ברוזולוציית 1920x1080 תקציב סביב ה3 וחצי העלתי שני תמונות של מה שאני חושב ללכת עליו לבינתיים

10. אהלן סליחה אם הכותרת לא טובה.... תגידו לי לשנות אם יש צורך (גם ככה הייתם אומרים) טוב אני מתכנן על המחשב הזה AMD 64 3200+ - 1,520 - KSP EPOX HDA5J - 558 - ZigZag2000 512MB A-DATA 400 X2 - 980 - KSP GeForce 6800 MSI - 1,950 - KSP אני עוד איכשהו יכול להסתדר על העלות של החלקים האלו הבעיה היא שהמארז והספק שיש לי הם די חרא..... כדאי לי להוסיף 800 שקל ולקנות מארז וספק? יש לי חלקים שאני יכול למכור גם P4 2.4 333 מארז סתם כזה אבל מומלץ ע"י אינטל וAMD אם זה נותן משהו ועוד ספק שאין לי מושג מה הוא...... וג'יפה 4 440 MX אתם חושבים שאם אני אמכור את זה אני אוכל לקנות מארז וספק איכותיים? ואם זה תראד של סתם ספאם אז סליחה.....

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by BENNYL66,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך קעור\רגיל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מארז COOLERMASTER H500M שיקנה מ NEWEGG 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by orses,

אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב ב 5000 אם מדפסת אז אני צריך להוריד את הדרישות שלי אז בבקשה תרשימו לי מפרטים ב 4500 שח אם מסך 120 gb ו מעבד 2800 פנטיום או amd המפרט מעיוד למשחקים אפרופו amd בזמן האחרון שמעתי מאנשים שהם קראו כתבה שמשווה בין אה אמ די לי פנטיום וממש קוטלת את אה אמ די יש אמת בכתבה זו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  13. מעבד: ®Intel Core™2 Duo E7400 - 550 ש"ח קירור למעבד: Scythe NINJA 2 Rev.B - 188 ש"ח לוח אם: MSI P45-8D - 700 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 4670 512MB - 375 ש"ח זכרון: Kingston KVR800D2N6/2G DDR2 - 155 ש"ח ספק כח: Corsair CMP SU450VXEU - 390 ש"ח (נקלח מהאתר של אייבורי) מה אתם אומרים? יש משו שהייתם מחליפים באותו תקציב?

14. Started by yuvalaba,

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך Point Of View 7100GS 128MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 3090 או Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונו…

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Rubi23,

בהמשך להמלצה לקנות מחשב דל ווסטרו 3450 רציתי לשאול האם משתלם להביא אותו דרך ארה"ב או לקנותו בארץ. בארה"ב המחיר נע באזור 750 דולר שהם כ-2600 ש"ח לעומת המחיר בארץ שנע בסביבות ה-4000 ש"ח מובן לי שמבחינת הפרש המחיר אין ספק שעדיף לקנות בארה"ב אבל השאלה הגדולה היא כמובן בביטוח. אין לי שמץ לגבי ביטוח ורציתי לשאול גם לגבי פרוצדורת הביטוח של דל בעולם וכמובן מאיפה משתלם יותר לקנות מחשב זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA החדש, WATCHDOGS, באטמן החדש שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by napoleon45,

זאת אומרת, נייד עם מסך מתקפל ! יעני, מה שסמסונג יכולה, לנובו יכולה יותר .... תראו בעצמכם - https://youtu.be/7RjjZNwudgc צפוי לצאת אי שם במחצית השניה של 2020.

18. אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני רוצה לשדרג את המחשב "המצ'וקמק" שלי (בגרשיים כי בכ"ז יש הרבה אנשים שישמחו למחשב שכזה), ראו מפרט. ראיתי שהחלקים שעליהם שמתי את עיני עולים בארץ הקודש באיזור ה-10,000 ש"ח, סכום (לדעתי) מגוכך לכל הדעות, אז פניתי לאופציה האחרת: NEWEGG! =] לקיצור העניין, ללא צורך במשלוח בינלאומי, וביחד עם כרטיס אשראי אמריקאי, אני הולך להזמין את החלקים הבאים (אתם מוזמנים לתת ביקורת, בבקשה!): מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ $322.00 --------------------------------- לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR 172.00$ ד"א, יש בחנות עוד לוח שהוא אותו הדגם, רק בלי ה-UT, והוא עולה כעשרים דולר יותר. מישהו יודע מה ההבדל? --------------------------------- זכרון: CORSAIR XMS 2GB (2X1024) …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מדובר בדגם הבא: http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=135&prod_no=1200 בעת נסיון התקנת הדרייברים ל- Realtek High Definition Audio תוכנית ההתקנה מודיעה על שגיאה ונסגרת. ניסיתי מספר גרסאות של דרייברים מהאתר של MSI ושל רילטק. לא ניתן להסיר את ההתקן דרך מנהל הדרייברים או לנטרל אותו דרך הביוס. עצות יתקבלו בברכה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by keren83,

אהלן חברים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הממפרט הבא: מחשב נייד DELL XPS 1330 כולל חיבור HDMI גודל מסך 13.3 " מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz זיכרון 4096MB DDR2 667MHz דיסק קשיח 320GB סוללה בעלת 9 תאים לזמן עבודה ממושך! כרטיס מסך מתקדם NVIDIA GeForce 8400M GS תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth קורא כרטיסים 8 ב- 1 חיבור HDMI מובנה צורב DVD SLIM - קל משקל קורא טביעות אצבע - לאבטחה מתקדמת! מערכת הפעלה Win Vista Premium בעברית שלט רחוק מצלמה מובנית 2.0MP 3 שנות אחריות ע"י DELL ישראל מחיר: 4500 ש"ח השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ, פלאש וקצת בניית אתרים, מוזיקה, צפייה בסרטים וזהו בגדול.. אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הנ"ל, האם הו…

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by retlol,

1. מה התקציב המקסימלי? 4200 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 9. …

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by Danie,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים,עריכה גראפית,עריכת וידיאו,עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כל תוכנות אדובי (Photoshop,Illustrator,Indesign,After Effects וכו..),Camsetia,Sony Vegas... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבPro,Call of Duty,Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. התקציב גבולי, כמה שפחות יותר טוב עדיף 1000 אם אפשר. הרכבה עצמית אז אין לי בעייה לקנות כל חלק ממקום אחר (כל עוד זה באיזור המרכז כי אני מעדיף להגיע לחנות מאשר לקבל משלוחים). יש לי כבר ספק כח (400) וזכרונות (2x 1GB DDR II 800). מטרת המחשב: אינטרנט וסרטים (מחשב לסטודנט). מה שמצאתי: מתוך KSP: לוח אם: ASUS M2N68-AM - מחיר 290 ש"ח - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7964 מאוורר למארז: Zalman ZM-F3 120mm Silent Case Fan - מחיר 40 ש"ח - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8430 כונן קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 8MB WD3200AAJB - מחיר 330 - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3676 צורב: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מחיר 115 ש"ח - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארז: Compu…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  24. יש לי מקבוק פרו 13'' עם חיבר אוזניות\מיקרופון אחד ניסיתי לחבר את המיקרופון כשאני על וינדוס 7 והוא מזהה אותו בתור אוזניות ולא נותן לי להשמש בו מה לעשות

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  25. היי, הרכבתי את המפרט הבא מ TMS, אשמח להתייעצות לגבי לוח אם, מארז והאם יש צורך בקירור נפרד למעבד, בהתחשב במארז הקטן כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר חריגה, אני מתבלט אם ריאלי להשקיע עוד 700 שח ולקנות כרטיס מסך כמו RTX 2060 SUPER, מכיוון שיש בו תמיכה טובה יותר בהרצה של מודלים ללמידה עמוקה, חשוב לי לציין שזה רק בשביל לפתוח לי את האופציה לזה, לא אשתמש בזה כל הזמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.