ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, למשחקים החדשים שדורשים כוח עיבוד חזק. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל + - אני רוצה רק מחשב לא כולל אביזרים נלווים כמו מסך, וכ"ו. יש לי מסך 22 אינטץ. אני לא מעונין באובר קלוק. זה המפרט שבניתי ב KSP: איך הלוח אם? והזיכרון? מספיק לי זיכרון של 800mhz? הם מהירים? לגבי הכרטיס מסך, האם הוא מספיק חזק בשבילי? הוא יספק אותי לשנים הקרובות? יש לציין שהמחשב מיעוד בעיקר למשחקים, אז חשוב לי הכרטיס. איך המארז, הוא טוב? בסיסי? אשמח לתגובה תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! זה מפרט שקיבלתי עבור מחשב בסיסי לשימוש שוטף(אינטרנט, הורדות) שקט ולומשחקים קלילים ביותר : מעבד ש"ח Amd Athlon64X2 (AM2) 4200 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty- 320 גוף קירור למעבד ש"ח Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet - 65 לוח אם ש"ח Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX - 500 זיכרון פנימי 200 ש"ח 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח ש"ח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty- 220 צורב ש"ח ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 -170 כרטיס מסך ש"ח Radeon HD3450 256MB PCIe - Sap…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כלל המשחקים הכבדים, הגדרות גבוהות על מסך 24 אינ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעדיף חלקים מהדור האחרון עם כל החידושים הטכנולוגיים. מסך איכותי 22 אינצ' ומעלה.. כרטיס מסך מודרני עדיף NVIDIA ובלי כל הציורים והמדבקות עליו שיהיה נקי! לוח אם של אסוס בלבד! מוכן להשקיע על בסיס טוב. זיכרונות של OCZ מארז של LIAN LI ספק כוח איכותי מעדיף של ENERMAX אם אפשרי 600ואט יספיקו. מעבד אינטל QUAD כרטיס קול של קריאטיב אם נכנס בתקציב. מעדיף כמה דיסקים קשיחים לתצורת RAID שיגיע ל500 ג'יגה ומעלה. ציוד היקפי.. רמקולים מקלדת עכבר איכותיים ויפים! קירור למעבד אפילו פאנל מקדימה לשליטה על המאווררים יהיה מצויין. בכל מקרה מה שאני מחפש פה זה שהמחשב יהיה חזק ומהיר בעריכה. צפייה בסרטים,מוזיקה,קצת משחקים מכוניות,אסטרטגיה, מה שגם חשוב פה בתקציב כזה אני מצפה ללוק יוקרתי ומודרני כי …
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי ללמוד את שפת התכנות java בבית הספר, וזו השנה השנייה שאני לומד את שפת התכנות c# ויש לי בעיה גדולה והיא שהמחשב שלי וגם המחשב בבית הספר איטיים מאוד. ההרצה לוקחת הרבה זמן, הם כל הזמן נתקעים וקורסים וקשה מאוד לעבוד ככה. לכן חשבתי לעבור למחשב נייד שאני אוכל לקחת לבית הספר ולעבוד איתו... אני באמת צריך מחשב אבל לתכנות, לא משנה לי משחקים או דברים כאלה.. האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב ? נ.ב לא משנה לי אם מהארץ או מחול, שיהיה חברה שאני אוכל לסמוך עליה ושלא יעבור את ה 3000 שקלים אם זה אפשרי ... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה לא מהמפרטים המומלצים לא צריך הארד דיסק ... המחשב יהיה לגלישה ולא למשחקים ... וללא צורב
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל נתון לשיקולכם, בלי שום ציוד היקפי רק בקשה אחת שיהיה כמה שיותר שקט וגם מארז איכותי שלא ייכנס אבק וכו'. חייב שיהיה בחנות באיזור ת"א. תודה!
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שני המחשבים הם: 1. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-n551vw-fi251t 2. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 לפי הנתונים הם די זהים פרט לרזולוציה של המסך... (המחשב מיועד למשחקים וגם לאינטרנט,סרטים,מוזיקה...) *שאלה - האם יש הצדקה למסך U-HD ?.. האם מסך ברזולוציה U-HD זולל סוללה משמעותית יותר ממסך ברזולוציה F-HD ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בדיוק קיבלתי את המחשב הנייד החדש שלי של חברת גי'גה בייט W468N ואני בא בדיוק להתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, הבעיה היא שלפני שהתקנתי עשיתי מחיצות באר דיסק (250 ג'יגה) הראשונה של C של 10 ג'יגה והשניה של 100 גי'גה וחשבתי שאת יתר המקום הוא אוטמטית עושה עוש מחיצה! מה שקורה כרגע אני רואה בדיוק רק את השני מחיצות שעשיתי וכאילו נעלמו לי שער המקום הפנוי ! אייך אני משחזר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מפרט מחשבמעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Trayלוח אם:Asus Rampage IV Gene ( החלופה היחידה שמשתלמת GIGABYTE X79 UD3)זיכרונות: QUAD CHANNEL 1600MHZ CL 9-9-9- G.SKILL ARES 4X4 SSD: Crucial m4 128gb 2.5inch X2*(על אחד מערכת הפעלה רגילה ועל השני מערכת הפעלה וכל מה שקשור למוזיקה-מחשב לעבודה על דברים מקורים אסור שיהיה בו אינטרנט)כונן קשיח: Seagate Barracuda ST3000MDM001 3TB 7200RPM 64MB CHACEקירור למעבד:- Noctua NH-D14 S2011 CPU COOLER- מארז:מחפש משהו משקיט וביצועי ככל האפשר. חייבת להיות גישה נוחה ושליפה מהירה של כונני SSD (אם קיים), רצוי גם נגישות הוחלפה מהירה גם לכונני 3.5SATA. גודל:כאמור שיתאים ללוח אם, לא מחייב ענק, מקסימום חומרה בפנים היא עד 3 כונני SAT…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מעבד ושיעבוד חלק אם הלוח אם GA-965P-DQ6 גירסה 3.3 V http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 שידרוג זיכרון DDR 2 667 ל - DDR 800 שידרוג כרטיס מסך ATI 1950 GT SAPPHER יש לי ספק כח 500W Enermax מאורר מעבד ARTIC COLING 7 PRO בגדול שיעבוד כמה שנים טובות כולל משחקים סכום השקעה 2500 +- אני חושב בעיקר במעבד ובכרטיס מסך ואלי גם בזיכרון מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
לי כבר יש מפרט אבל רוצה לראות מה תתנו כאן. ושתיהיה מהחנות סקאי פיסי. המפרט הוא רק חומרה. למשחקים כבדים.סרטים אינטרנט זהו.
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי הכול חוץ ממקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אניחדש כאן אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים משהו יכול לעזור לי לבנות מחשב מתאים? עם סכום של מקסימום 4700 אפשר להגיע ל5000 עדיף שלא תודה רבה לעזורים ד"א מה אתם אומרים על המפרט הזה? http://img75.imageshack.us/my.php?image=8305wa8.jpg
-
- 15 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות ביתיות (גיטרות, תופים, שירה וכו') ועריכת סאונד. בעדיפות הייתי רוצה שהמחשב יהיה נייד, אבל זה לא מחייב. במידה ויש הצעה טובה למחשב נייח זאת אופציה מבחינתי. - אין לי צורך בציוד היקפי (מסך וכד'), כן מתעניין בכרטיסי קול (לא חייבים להיכלל בתקציב, מוכן להשקיע בנוסף). כרגע אין לי כמעט הבנה בנושא וממש עכשיו אני מתחיל קצת לקרוא ולהתעניין... אשמח להסברים לגבי החומרה!
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד I5 עם 8G זיכרון, 500-1000GB HD, כרטיס מסך בינוני (המסך יהיה מקסימום 21 אינץ) ואת כל זה אני רוצה ,לעטוף" במארז מיני. לאיזה גרסאה של I5 יש יחס עלות תועלת הכי טוב עכשיו. אותה שאלה לגי HD בטווח הנ"ל. (אין צורך בגרסאת ביצועים/שקט). אותה שאלה לגבי כרטיס מסך MID RANGE עבוד מסך 21 INCH (צריך להתאים למארז מיני) איזה לוח טוב מתאים למארז מיני, לא צריך גרסאות SATA או מיליון יציאות, משהו פשוט אבל איכותי בכ400שח. יש המלצה לזיכרון? אני נוטה לכיוון 2 סטיקים של 4GB הכי זול (מניסיון שלי הם כולם אותו דבר למשתמש הממוצע) כנ"ל כונן אופטי. עד כה אני קניתי מארזי מידי עם מפרט יותר כבד כך שהיהיה חשוב נושא האיוורור, יש איזה הערות לגבי מארזי מיני? משהו שאני צריך לשים לב אליו?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. שמתי במפרט את הלוח אם הזה: 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E והכרטיס מסך הזה: WinFast PX7600GS TD256M המחשב מיועד לעבודה רגילה (סרטים אינטרנט), תכנות, עבודה משרדית וגם מעט למשחקים. כנראה שבעתיד אני ארצה לעשות OC. השאלה אם כדאי לי לקחת לוח אם פחות טוב, נניח ה 945 של GB וכרטיס מסך חזק יותר 7600GT או להישאר עם הבחירה שלי? (המחיר הכולל אמור להיות אותו דבר) מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים ברשת, נראה לי שאני הולך להביא את המחשב הזה ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה מעבד עדיף, I5 או I7? ההבדל במחיר הוא לא משמעותי (150$) כל כך אבל אני לא בקיא כל כך בשביל לדעת באיזה מהם לבחור (המחשב בעיקרון יהיה לצורכי לימודים, אינטרנט, סרטים ומשחקים). 2.כנראה שאני מביא את המחשב מארה"ב (יש מקומות אחרים חוץ מהאתר של DELL וEBAY?), כמה מע"מ אני אצטרך לשלם? המוכר אומר לי שהקונים הקודמים שקנו ממנו שילמו 30% ובאתר של המכס ראיתי שזה 16%. על איזה מחיר אני משלם? מה שהמכס מחליט או מה שהמוכר רושם? 3.אם אני משלם על האחריות של ה3 שנים, הוא יהיה קביל בארץ? אני לא אצטרך לעשות העברת אחריות או משהו כזה? 4. מה הוא מחיר טוב למחשב הזה? SYSTEM COLOR Alienware M11x, Soft touch Steal…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חשבתי קצת יותר לפרטים על המחשב שאני רוצה לרכוש בקרוב ואני צריך עזרה בבניית המפרט, וכמובן מאיפה ניתן לרכוש אותו.. דגש: אני רוצה לקנות מחשב נייד בעדיפות גבוהה, במידה וההבדל בין נייד לנייח יהיה משמעותי בהיבט האיכות אהיה מוכן להתפשר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) ישמש בעיקר לעבודה עם קיובייס בבית - עריכה, הק…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל (מארה"ב או תאילנד) יש אפשרות שיביאו לי אותו . לפני כשנה וחצי קניתי מארה"ב מ Dell outlet מחשב נייד מחודש xps-13.3 ובתוספת אחריות בינלאומית הכוללת את ישראל אחלה עסקה. אני מעוניין לקנות מחשב נוסף מ Dell outlet אך הפעם הם טוענים שהם לא יכולים להכליל את ישראל באחריות הבינלאומית? האם יש למישהוא פיתרון או מקום אחר שכדאי לקנות ממנו בארה"ב או תאילנד מחשבי דל בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ייעוד המחשב לגרפיקה וטיפה למשחקים (רק פיפא לא צריך כרטיס מסך יותר מדי חזק) ואני זקוק גם למסך LCD בגודל 19 אינץ' בתוך מסגרת התקציב תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
תקציב: 1500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח מטרות השדרוג גיימינג כבד - NFS: Most Wanted (2012) , Sleeping Dogs, GTA 5, COD:BO2, MOH: Warfighter וכד'.. מערכת הפעלה מה שאני משתמש זה: Windows 7 Ultimate 64BIT מפרט נוכחי מעבד: AMD Phenom 2 X3 720 BE לוח-אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 זכרונות: OCZ Platinum 4x2GB 1066MHZ דיסקים קשיחים: WD 320GB 7200RPM Sata2, SAMSUNG 160GB 5200RPM Sata2 כ.מסך: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז: NZXT Tempest - Air Flow King ספק: OCZ StralthXStream 500W PSU שימושים מיוחדים אני עלול לבצע OC, בתכלס אין לי אינטרס לזה אם המחשב יהיה מספיק חזק למשחקים האלה (החלקים שעלולים הם, מעבד, זכרונות וכ.מסך). האם תרצה לבצע מערך מר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב, אני הלכתי על משהו מאוד ספציפי, חשבתי אולי תציאו גם את המפרטים שלכם. המחשב מיועד למחשב ביתי, אמור לסחוב משחקים, להיות טוב לעבודה וכ'ו... המפרט צריך להיות עד 4,000 שקל + מסך + רצוי גם ציוד הקיפי.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אמא שלי הגיעה למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד. כל יעודו של המחשב הוא עבודה בתוכנות Office, וחיבורו למקרן חיצוני לשם הצגת מצגות PowerPoint. בגדול, הדרישות הבסיסיות הן: זכרון בנפח של לפחות 256MB (להרצה של ווינדוס ואופיס...) צ'יפסט של אינטל עם כרטיס מסך מובנה בלוח האם (לטובת הצגת סרטים - במקרה הצורך) יציאות: USB 2.0 (יותר מאחת), PS/2, רמקולים, 15pin (לחיבור למקרן חיצוני). כונן CD/DVD (יוחלט בהתאם להפרש במחירים) רמקול פנימי. שיגיע עם ווינדוס XP מקורי (עם מדבקת רשיון) כפי שאתם רואים הדרישות הן לא בשמיים, ולכן על התקציב להיות כמה שיותר נמוך. בתודה מראש, נמרוד.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-