ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה , זה המפרט הסופי שבנו לי כאן באתר, אבל יש כמה דברים שאני רוצה לשפר: מעבדי אינטל Price Units Total INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤895 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 435 1 435 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 310 1 310 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail מחיר: ¤1322 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II 480 1 480 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 115 1 115 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Pric…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום .. לפני חודשיים התכוונתי לקנות מחשב .. הכנתי מפרט בעזרת חברי הפורום .. אבל מעצלות לא הלכתי לקנות בסוף .. עכשיו המצב של המחשב הנוכחי כבר יותר מידי קשה וקצת קשה להסתדר איתו אז אני מתכוון מחר או בהמשך השבוע הקרוב ללכת ולקנות מחשב.. אני דיי בטוח שהשתנו כמה דברים בחודשיים האחרונים ואני אשמח אם תעזרו לי בלחדש את החלקים השונים .. זהו המפרט שהכנתי לפני חודשיים עם מחירים עדכניים: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1230 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤515 ספק כוח: Enermax Liberty 400W …
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שימו לב מחשב זה מיועד לעבודה שוטפת וגם למשחקים: E7500 GIGABYTE G31 2GB DDR2 800MGH GT220 1GB DDR2 500GB צורב ומארז מהודר התקציב שלי הוא 1600 ש"ח וזה מה שהציעו לי. מה אתם אומרים? --------------------------- צריך ש-GTA 4 יעלה יפה.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזה חברת מחשבים היא הכי טובה לדעתכם שיש לה מחשבים אמינים מהירים וחזקים?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש לעצמי מחשב נייד, עכשיו יש לי התלבטות אחרונה לגבי האם לקחת PC או MAC. ההפרש במחיר הוא כ2000 ש"ח. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל משקל ושיראה טוב גם מהבחינה החיצונית. חשוב שהסוללה תחזיק מעמד טוב, אני מתכוון ללמוד תכנות (פייתון/JAVA), לא הולך לשחק איתו משחקים בכלל. אולי אגע טיפה בפוטושופ גם. חשבתי ללכת על האופציה הבאה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&kg=&list=1&sort=1&glist=0&uin=39363&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= באילת המחיר הוא כ3900 ש"ח. עכשיו אם ללכת על הMacBook PRO זה תוספת של כ2100 ש"ח. האם זה שווה …
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רואה אנשים שבונים מחשב באיזה 8-10 וגם יותר. ומחשב שנועד לפי מה שאומרים להיות "מחשב תותח, חיה רעה למשחקים הכי חדשים" ועם זאת, הם מעדיפים להשאר בלי כרטיס קול, אלא להשתמש במה שבא על הלוח האם מישהו מוכן להסביר לי את זה?! נראה לי ממש מוזר הרי אפשר להשיג כרטיסי קול מעולים במחיר של 400-800 שקל (לדוגמא קרייאטיב או MAUDIO וכו') שגם יתנו להנות מהרבה יותר אפקטים במשחק מבחינת סאונד, גם סראונד איכותי יותר, הפרדת ערוצים טובה יותר, צלילים חדים יותר וכו' וגם יורידו עומס מן המעבד (רשמתי אחרון כי אכן כיום זה הכי פחות חשוב שיש כאלו מעבדים חזקים) לדעתי סאונד זה אחת מן החוויות הכי מהנות במשחקי מחשב (יש משחקים שסאונד גרוע פשוט גרם לי לא לרצות לשחק בהם), אז למה לא להשקיע קצת גם בכרטיס קול? …
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. שימושי המחשב-משחקים, תכני HD עבודה שוטפת, office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gtav counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).עניין הרזולוציה בעייתי כי לא ברור איזה מסך יהיה עוד אז נישאר עם ברירת מחדל .(כנראה שזה יהיה 19 אינץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני צריך רק סידרום לוח אם כרטיס מסך ONBOARD מעבד וזיכרון זהו!
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב. המחשב שלי כבר בן כמה שנים ודורש רענון - עם זאת הייתי מעדיף להנציל מה שאפשר מהמחשב הקיים כדי לחסוך בעלויות. המחשב הנוכחי שלי הינו מהמפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz לוח אם: MSI MS-7563 זיכרון ראם: 2 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS 250 זיכרון קשיח וצורב DVD מצויינים ואני משער שאפשר להנציל אותם. האם אפשרי על לוח האם הנוכחי לשדרג מעבד, זכרונות וכרטיס מסך? אם לא, האם זה פשוט להתקין לוח אם חדש במארז קיים? (אינני יודע מהו סוג המארז, אבל הוא גדול ). תודה על העזרה, אמלא את הפורמט הסטנדרטי כדי להגדיר את הדרישות שלי מהמערכת. התקציב שאני רושם הוא התקציב המכסימאלי לשדרוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני סטודנט והשימור העיקרי שלי במחשב הוא אופיס ואינטרנט, מדי פעם משחקים קלים אני עושה לא מעט קניות בעלי אקספרס ומצאתי מחשב מרשים עם מפרט מרשים יחסית, אך איני יודע מספיק ואשמח לעזרתכם. הדירוג והפידבק על המחשב טובים האם על פי המפרט, המחיר, החברה והעובדה שהוא נקנה באינטרנט, הייתם ממליצים על המחשב הזה? תודה רבה הערה- חשוב לי שירוץ מהר (כמובן) לאורך זמן ושהמשך יהיה ברמה גבוהה יחסית (ברור לי שהוא לא יהיה ברמה הגבוה ביותר כאן) ושהסוללה תחזיק מספר שעות רצוף ולא תגמר מהר המחיר למחשב זה הוא 1,100 ש"ח תודה המפרט: מותג: BINYEAEדגם: 737A6-J3455 שם מותג: BINYEAE חבילה: כן עובי: 18 - 20mm Port: 1 * USB3.0 Port: HDMI Port: 2 * USB2…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בסביבות ה3K מעדיף אפילו בפחות אבל גם 3 זה בסדר. הדרישות שלי הן כאלה: מחשב שיריץ בקלילות משחקים כמו Football manager 2014. שירוץ מהר, שיהיה שקט כמה שניתן ושיחזיק כמה שנים. בנוסף למשחקים הבינוניים אני צריך לעשות עבודות (סטודנט) או להתעסק גם בג'אווה ובבייסיקל. אפשר לצרף עכבר+מקלדת. המסך שלי: Dell 2312HM DVI תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לultrabook, עדיפות ל-convertible/hybrid (יכול להפוך גם לטבלט). מטרת המחשב: - גלישת אינטרנט והורדת קבצים גדולים לפרקי זמן גדולים. - הקרנת סרטים ב-full hd וב-3d בחיבור למסך גדול. - שימוש סטודנט למדעיי המחשב (תוכנות פיתוח/זמן סוללה גבוהה). - חווית שימוש מהירה (גם לעוד מספר שנים קדימה). מעוניין שיהיה: - מעבד: פה אשמח להסבר, הייתי רושם i5 אבל אני מבין שיש i3 שיכול להיות יותר טוב מ-5i בחלק מהמקרים. - גודל מסך 13" או 14" (עדיפות ל-14 אבל לא חובה) - מסך מגע - מינימום 4 GB זיכרון אם אפשרות הרחבה ל-8 - ssd (הבנתי שהיום אם אפשר אז חבל שלא) - מעבד דור רביעי -haswell : לא חובה אבל עדיף (זמן סוללה, ואולי גם התחממות פחותה יותר). דגמים שחבתי עליהם: Asus Transforme…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלכתי על טכנולוגייה חדשה כך שישרוד יותר זמן.. מה אתם אומרים על המפרט? מעבד : INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪ 1033 לוח אם : INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪ 481 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - REAPER HPC : OCZ3RPR16004GK ₪ 470 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪ 265 צורב DVD : LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪ 119 כרטיס מסך : POWER COLOR HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ₪ 752 ספק כוח : HEC 450TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK - זמין במלאי ₪ 262 מארז : COMPUCASE 6C11-NPS w/o PSU ₪ 183 אשמח לתגובות במהירות האפשרית מפני שהרכישה מתבצעת מחר תודה
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects.. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל chipset:x38 Min.BIOS Versions:151…
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב אחרי דיונים רבים עם חבר איתכם ועם עוד אנשים ובסוף הצלחתי לבנות את המפרט הבא שכאמור הזמנתי... המחשב הוא למשחקים/אינטרנט לא מתוכנן OC, תנו את דעתכם.... (אגב אני רושם את המפרט מהראש אז אני לא זוכר את המחיר של כל חלק...) מעבד: Intel Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: Intel D946GZISSL ISELTON(לא סגור אם זה הדגם המדויק אבל כמעט בטוח) זיכרון: 1GB KingStone כרטיס מסך: ATI X1950PRO 512MB דיסק קשיח: 250GB WD צורב DVD: NEC X18 ולא זוכר איזה מארז אבל כולל ספק 500W במחיר סביר... מחיר סופי: 4168 המחשב לא כולל מסך עכבר מקלדת רמקולים וכו'.... זה היה התקציב שלי ואפילו חרגתי ממנו טיפה בקיצור אשמח לשמוע תגובות על המפרט
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז בגלל שהסתבכתי קצת עם המפרטים רציתי את דעתכם על המפרט הבא מיועד לחלונות מה אומרים?11 לחילופין אם לא טוב תנו לי מפרט טוב אחר תודה!
-
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחפש מחשב נייד, קונה אותו בארה"ב, תקציב עד 1000$, ישמש בעיקר בלימודים, עבודה משרדית וכו' הציאו לי MacBook Air, אני מחפש אלטרנטיבה יותר טובה במחיר שלו מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, עבודה משרדית גודל המסך? . ~13' , לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה ומוארת משקל רצוי? שיהיה קל ונוח להסתובב איתו האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מאוד חשוב זמן סוללה ארוך מאוד. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כונן אופטי? עדיף ללא. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם בתקציב צריך ל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב מאוד (יום יומיים) אני קונה את המחשב החדש שלי ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני יתחיל עם הרכיבים שאני סגור עליהם: 1) AMD 2700 או 2800 2) WD 80GB 8MB Buffer 3) Gigabyte 9700 Pro ועכשיו הדילמות: 1) לוח אם: Asus A7N8X Deluxe או Epox 8RDA+. ההבדל בין שניהם חוץ מהמחיר זה שבASUS יש SATA. אני חושב שבעתיד אני ירצה להוסיף הרד דיסק נוסף, ואז יהיה חבל שהוא לא יהיה SATA. 2) זיכרון: חשבתי על Samsung PC2700 * 2. הכוונה לעבוד ב DualDDR. יש התלבטות בינו לבין הWinbond. הכוונה לעבוד בכל מקרה ב CAS 2. חשבתי אולי לקחת Winbond 3200 במקום הסמסונג, אבל לא יודע. 3) DVD וצורב. על DVD חשבתי על TOSHIBA ועל ה צורב חשבתי על LITEON 52/24/52. אין סיבה מיוחד, חוץ מהעובדה ששינהם מגיעים…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן אני עומד לפני רכישה של 3 מחשבים לעבודה משרדית, אווטלוק, אופיס, אינטרנט וכדומה ועוד מחשב HTPC. נתחיל עם המחשבים המשרדיים: בשני מחשבים מתוך השלושה עיקר העבודה תהיה אינטרנט, קצת מייל, ישומיי אינטרנט ותוכנה קלילה להנהלת חשבונות. אסור שהמחשבים האלו ייתקעו או שהעבודה בהן תהיה איטית או מייגעת בשום פנים ואופן, זה קריטי. כאן אני מקווה להשקיע בסביבות 2000-2500 ש"ח, אבל מוכן גם לעלות אם אצטרך. במחשב השלישי העבודה תהיה מוגדרת בתור "עבודה משרדית כבדה" שזה אומר: 1. באווטלוק שהוא עיקר השימוש, לוח שנה מפוצץ ו5 תיבות דואר, כאשר בכל תיבה ממוצע של כמה אלפי הודעות (לא כולל הארכיון). 2. תיקיית לקוחות של 5 ג'יגה בערך. 3. עבודה די חובבנית על פוטושופ. (אגב, לצורך השוואה, המחשב ה…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC, חשוב לי נפח מספיק גדול להורדת המון סרטים/סדרות ואני רוצה לשלם כמה שפחות, אני צריך גם מקלדת ועכבר, מעבר לכך לא צריך ציוד היקפי כלשהו, יש לי מסך 22 אינץ' של סמסונג רזולוציה 1680X1050 הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 895 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח זיכרון: G.Skill 4GB Kit F2-6400CL4D-4GBHK DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 270 ש"ח כרטיס מסך: Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח כונן קשיח: Samsung 750GB 32MB 7200RPM SATA II HD753LJ Spinpoint F1 399 ש"ח צורב Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem 129 ש"ח מארז+ספק: RAIDMAX Sagitta II Black Win…
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הי לכולם, ברצוני לקנות מחשב עם מעבד אינטל, עם ב250 גיגה בייט זיכרון. תודה מראש, אין עליכם ישי
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן חברה אם תוכלו, לתת לי מפרט למחשב ללא כונני דיסקים, ללא הארד דרייב וללא ציוד היקפי ומסך באיזור ה-1000 דולר. 4000-4500 ש"ח. אני לא בלחץ של זמן אז אם יש פה אנשים שדחוף להם אז תעזרו להם קודם. המחשב מיועד לקצת משחקים, כלומר שיוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות אבל זה לא השימוש העיקרי של המחשב, אלא הרבה אינטרנט ומולטיטסקינג. תודה רבה! עריכה: המסך הוא מאג 22 רחב. דגם: bp2219w
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם וסליחה על הבורות - אבל איך מדרגים את 3 הכרטיסים הבאים לניידים מהטוב לפחות טוב - GeForce 8400M NVIDIA Quadro NVS NVIDIA Quadro FX תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו האם מחשבי HP שנמכרים בישראל עוברים הרכבה כאן בארץ מהחלקים שחברת HP מספקת או שהם מגיעים לארץ מארה"ב או אירופה מורכבים כבר עם כל הרכיבים (לוח אם, מעבד, הרד דיסק, זיכרונות וכו') ? אני כמובן לא מתכוון לעניין של אפשרות לשידרוגים בארץ כמו עוד זיכרון או כונן נוסף אלא לחלקים המהותיים של מחשב. כל מידע יעזור לי בפיתרון וויכוח / התערבות !
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-