עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שללום לכם, אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב מחשב חדש( בעערך בשבועים הקרובים) שמחירו יהיה בסביבות 3000 +\-... למטרת משחקים הכי כבדים, ושיהיה אפשרות לביצועים כמה שייותר גבוהים. בלי ציוד הקפי, בלי OC. מארז ממש לא משנה, מצידי הכי פשוט שיש, שיהיה כמה שיותר זול. ולא משנה במיוחד אם זה GF או Radeon... וחשוב שיהיה 2 G RAM. והארד דיסק מספיק של 160.... לא יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב מחר במחיר 1500 ש"ח לצורך משחקים כמו fifa nba וכו' אני צריך רק מחשב בלי מסך וציוד נלווה! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by שוקו,

אוקי הדרישות קצת מיוחדות גודל- 14.1 קליל, או 13.3 , עדיף 13 אם זה לא פוגע בפונקציונלית\מחיר\תכונות אחרות בצורה דרסטית. מפרט- אין צורך במשו מיוחד, שיהיה מעבד מהסדרה האחרונה והשאר סטנדרטי. לא ירוצו משחקים בכלל או סרטים בכמויוצ משקל- שלא יהיה כבד, יטייל הרבה בתיק מראה- שיהיה יפה חשוב D: מחשבים של LENOVO נפסלים על הנראה הריבועי שלהם, פשוט חייב שיהיה יפה (מעוגל), אם אפשר בצבע כשלהו חוץ משחור. (אם יוצא שיש משהו ממש עדיף אז אפשר לחשוב על לוותר על העיצוב) זמן סוללה- חשוב, אבל לא קריטי, רוב הזמן ימצא בהישג יד ליד שקע מחיר- בעקרון לא קבוע, תציעו בסביבת 6-8 תודה נ.ב. חשבתי על הDELLים למינהם, הXPS1330, הE6400 וE4300 . מה ההבדל בתכלס במשקלים בין הXPS וE6400 ? אבל ראיתי גם…

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  4. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת מחשב אמין וטוב. * מטרות המחשב? תכנות בVisual Studio , אופיס, עבודה עם vmware. * גודל המסך? 13-14 אינץ מחפש מסך מט עם בהירות טובה. שאפשר לשבת איתו בחוץ בשעות היום. * משקל רצוי? לא יותר מ-2 קילו. כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת מסך דיגיטלית. wifi תקן n * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מHP

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by erezo,

יש לי קרובת משפחה שרוצה לרכוש מחשב חדש ואני רוצה לבדוק האם המפרט שהוצע מתאים לצרכיה. היא בסה"כ גולשת באינטנרט וכותבת מסמכים ב WORD ובונה טבלאות ב EXCEL. היא לא מריצה משחקים ולכן הביצועים של הגרפיקה פחות קריטיים. רציתי לשמוע חוות דעתכם על המפרט המוצע להלן המפרט: מעבד intel core i5-2400 3.1Ghz 6M cache chipset q67 זיכרון 4GB RAM DDR3 1333MHz דיסק קשיח 250GB SATA2 כרטיס גרפי intel hd graphics כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה כונן DVD-ROM מארז tower מערכת הפעלה windows 7 המחשב של חברת thinkcenter IBM M91P לא מצוין איזה לוח אם יש לו

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  6. שלום יש לחבר שלי את המפרט הבא : p4 1.5GHZ כנראה Wiliamate לוח אם מוזר תומך בAGP ובסוקט 478 geforse 2 TNT סטיק זיכרון של 128 מגה + סטיק של 256 מגה [ddr1] את הספק עוד לא בדקתי, אבל אם הוא לא יספיק נחליף אותו בכלמקרה. אני מניח שכל שאר הדברים לא משנים הרבה, חוצמזה שיש לו מסך LCD 17", כך שצריך יציאת DVI. עכשיו, הוא רוצה לשדרג את המחשב כך שהמחשב יוכל להריץ rise & fall, שהדרישות שלו הן : Intel P4, 1.5ghz or AMD Athlon XP 1500 processor or greater RAM: 512mb RAM. Video Card: 64MB VRAM minimum. Directx 9.0b compatible, including the following: ATI 8500, All-In-Wonder 8500, 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X800. NVidia Quadro, Quadro 2, Quadro 4 series…

• 47 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by shlomi4i,

מארז: in win שחור פאנל מבריק usb וסאונד קדמי

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by ran24,

שלום לכולם! אני אשמע לקבל עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי בתקציב של 2000-2500 ש"ח. מה הכוונה בשימוש ביתי? המחשב ישמש בחורה בתיכון לשימושי אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים. לא מדובר שמישהי שמחליפה מחשב כל שנתיים אז אני מעדיף להשקיע במשהו טוב עכשיו. אני צריך מחשב שיוכל להריץ windows 7 ואופיס בצורה חלקה ומהירה. בכל מה שקשור לציוד היקפי אני צריך צורב DVD, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך במחשב שקט במיוחד ואין צורך במסך. אני כן מעונין ברכיבים שיהיה ניתן לשדרג בעתיד (הוספת זיכרון למשל). אני אשמח לקבל גם מפרטים מבוססי INTEL וגם מבוססי AMD. אם לדעתם ניתן לבנות מחשב טוב שעונה על הדרישות בתקציב נמוך יותר אז אני אשמח לשמוע. תודה, רן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפרק נייד מדגם ze2002ea של HP לצורך ניקוי. חיפשתי מדריך או הסבר כלשהו ולא מצאתי את מבוקשי בגוגל. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם נייד, ניסיתי לפרק בעצמי והוצאתי את רוב הברגים בגב המחשב - והפלסטיקה לא רוצה לצאת. מה אני מפספס? האם אני צריך לפרק גם את הכיסוי לHDD, להוציא אותו ולמשוך משם את הפלסטיקה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  10. מארז ARCTIC ספק ANTEC 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך Nvidia GeForce 560GTX TI 1G-5 GIGABYTE צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. המחשב מיועד למשחקים, יש לכלול מערכת הפעלה ואנטיוירוס + מסך LCD 17" כמות. מוצרים סה"כ 1 הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה 278 ש"ח 1 Symantec Norton Antivirus 2006 OEM 110 ש"ח 1 Windows XP Home Edition Hebrew Oem 550 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 554 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8N51GMF NVIDIA GeForce 6100 Socket 754 429 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 530 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower 370 ש"ח 1 AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo 435 ש"ח 1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 220 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7600GT TDH PCIe 256MB Exclusive design 1,350 ש"ח 1 LG LCD 17 L175…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. אני מחפש מחשב של לנובו עם מפרט זהה לזה של Toshiba Satellite L50-B-23P‎. רוכש היום את המוצר תודה רבה! אשמח לכל מחשב עם מפרט זהה ו SSD שאתם ממליצים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Batels,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיינקראפט, סימס, cod, באטלפילד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by מורמ,

שלום, אני לא מכיר את העולם הזה והמושגים כמעט ובכלל ואני אשמח לעזרה בבחירת מחשב. מחפש מחשב להריץ חוץ מאופיס ופריסיל גם תוכנות עריכה (סטיל פוטושופ) וקצת משחקים. מחיר של 3000 - 4000 בערך. רב תודות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ראשית תודה לכל העונים! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 2000 ש"ח, מחשב ביתי למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי. אם זה כדאי אני יכול להוסיף עד 2500 ש"ח. חשוב לי שאני יוכל להסתדר איתו בשנים הקרובות והוא יהיה סביר גם אז... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום ! זוהי ההודעה הראושנה שלי כאן בפורום ואני מאוד מקווה שתעזרו לי. אני גר בארה"ב , ואני מעוניין לקנות מחשב חדש - חזק ואיכותי, למטרות משחקים ועיבודים גרפיים טובים. אני לא מעוניין במחשב "הכי" טוב, אלא במכונה שתתן לי שקט נפשי ל 3-4 שנים הבאות. אז הלכתי ל COMPUSA ונתנו לי שם דף כזה, עם פרוט של המפרטים שהם בונים במיוחד, עם חלקים נפרדים של חברות שונות עכשיו , ההצעה הראשונה היא יקרה מעט , וזהו המפרט שלה (התכוונתי להחליף את כרטיס המסך ל 9600 ולהוסיף 50 דולר) סה"כ הצעה 1 - 1299 דולר ! להלן AOpen Mid-Tower QF50A Black 300W PS Front USB 2.0 & Audio- ASUS P4PE/R/L/1394/SATA w/USB 2,0 10/100, RAID, 5.1 sound - Intel Pentium 4 2.66(B)Ghz 478 Pin 533Mhz FSB w/ Fan - …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ROOSOGUY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב אך לא לבזבז סתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים, עריכה בפוטושופ מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. combat arms, counter strike 1.6, GTA IV ואפילו החדש שיצא בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא מבין כל…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מחפש מחשב ידידותי למשתמש (מאוד ידידותי) וזול, שתפקודו העיקרי הוא מחשב ביתי לעבודות משרדיות: הוא צריך לעמוד סה"כ בתוכנות רגילות (אופיס 2003, מדיה פלייר וכדומה...) ובתוכנות משרדיות (אל תשאלו אותי שמות, פשוט אין לי מושג) והרבה הרבה שירים (ואולי גם סרטים - זו אופציה). אני צריך שמחשב זה יוכל להתחבר למערכת קולנועית כדי לשמוע בה שירים, ואם זה אפשרי גם שיהיה לו צורב DVD (במערכת הקולנועית יש DVD איכותי) או אם למשהו יש תחלופה אחרת, אני אשמח. המחשב שאדם זה חשב עליו נמצא בwww.ivory.co.il בדף הראשי: המחשב השני בשורה השניה. אשמח לחוות דעת על מה שהוא חשב, ואם יש רעיונות אחרים, אני אשמח לקבל מפרט מתאים. נ.ב. האדם הזה חסר סבלנות ומצפה מהמחשב שלו לעבוד מהר מאוד, והוא לא מבין הרבה במחשב…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by MeniAdam,

היי אני מחפש לקנות מחשב לעבודות גרפיקה ברמה גבוהה, התקציב שלי עד 6500K. ראיתי את המחשב הזה בחנות באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12722 מצד אחד אני יודע שמדובר באחד מחברות המובילות בעולם בתחום, אני מקבל מחשב ישר מהמפעל בלי שנגעו בו, והכי חשוב יש לי 3 שנים אחריות שמבטיח לי שקט נפשי. במידה ויש תקלה , הטכנאי מגיע אלי הביתה ומתקן את המחשב במקום בלי שאלות מיותרות. (מנסיון איתם) עשיתי גם בנייה של מפרט אישי באתר של KSP וראיתי שאותו מפרט יוצא לי פחות בסכום זעום של כמה מאות שקלים. ובהנחה שנצליח להשתמש באחריות של KSP :-\ מצד השני אני יודע שיש כאן את המוגבלויות , הם לא מפרסמים באיזה לוח אם השתמשו במחשב, איזה חברה הRAM או כרטיס הגראפי. וגם שאין מקומות הריבה במחשב חוץ מחריץ …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש מחשב נייד לסביבת אופיס (פייסבוק מיילים) אבל הכי חשוב שכן ייתן לי יכולת טובה להזרים חלק דרך ה HDMI לטלווזיית 37 שלי סרטי 1080 היינוגנו דרך תוכנת POPCORN TIME (זה יהיה עיקר יעודו רוב הזמן, ניגון סרטים דרך התוכנה) שאלות \ יעוץ : 1. האם מחשב נייד זול יעשה עבודה זו טוב או שייקרטע תחת 1080 + POPCORN ? 2. דגם מומלץ ?המחיר הכי זול שאפשר אך שיעשה את העבודה (ווינדוס אני יכול להתקין לבד וכך לחסוך) 3.יד שניה אולי ? 4. אולי עדיף בכלל HTPC ? ואיזה ? 5. ישנה דרך להזרים את המדיה דרך האוויר ? כי הטלווזיה תהיה מאוד רחוקה מהמחשב כך שכבל יהווה פה בעיה .. תודה !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, ה JACK חיבור אוזניות אצלי כנראה שנהרס כי הוא לא מגיב לשום חיבור אוזניות, לאחר פתיחת המחשב (יכול להיות שהרסתי אותו בטעות), לאחר חיבור מחדש וניסוי שום דבר לא עובד, כשאני מחבר אוזניות הווליום ממשיך לצאת דרך הרמקולים הרגילים, רציתי להזמין כרטיס קול כזה דרך האיביי שככה שזה יוצא הרבה יותר זול וההתקנה העצמית שלי תיקח אולי חצי שעה לעשות את זה. http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_kw=HP+PAVILION+DV6+AUDIO+BOARD האם זה יכול להתאים? המחשב המדובר הוא HP PAVILION DV6 1330EJ אחריות נגמרה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by irina20,

היי אני מעוניינת לשדרג מחשב צריכה בבקשה את עזרתכם תקציב רצוי 2500K עדיף ללא חריגה שמוש עיקרי : אופיס, תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בעיקר FIFA ו HEROESE לא מעוניינת בOC אין צורך בציוד היקפי יש ברשותי מסך בגודל 22 באיכות HD כרטיס מסך ATI HD 6850 ספק גם כן יש לא זוכרת דגם חשבתי על המפרט : מעבד intel core i53550 3.3ghz s1155 6mb או Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, זכרון Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-2 4 דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 או Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA…

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by b.tiger,

יש לי מחשב נייד של HP חדש ושכשיו במחשב יש כאלה 2 חריצים כאלה (לא חיבורים אלה משהו בעיצוב של המחשב) ויום אחד כזה הרגשתי כמו עקיצה שנגעתי באיזור ושחיפשתי מאיפה זה מגיע העקיצה נעלמה ואז הבנתי שיש שם עקיצות חשמליות כאלה כשאני נוגע בחריצים עם גב היד (ובכל מקום שיש בו שערות :רגליים וכדומה) אז עכשיו רציתי לשאול האם זה קורה גם לכם או שזה רק אצלי?????

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  24. חשוב מאוד המשחקים!!! תודה!!! מבוסס P4!!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  25. חבר מעוניין במחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=900868 הוא קיבל כמה חוות דעת לגבי חיי הסוללה, חלק אמרו לו 3 שעות וחלק לכיוון ה-5-6 שעות. למה אפשר לצפות? תודה על העזרה.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.