ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל ואשמח לקבל המלצה לקניית מחשב נייד לשימוש של אולי פה ושם 3D MAX (זה לא חובה בכלל!) עיקר השימוש הוא אינטרנט ולא דברים כבדים מידי , לכן אשמח למחשב קל,דק, סוללה ארוכה ומעבד חזק (ראיתי שיש סידרה Y - אני ידעתי שהסדרה M היא החזקה ואין לי מושג מה זה הY החדשים-אשמח לדעת) וכן שיהיה אפשרות לשים 8 GB לפחות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה ההבדל * רזולוציית המסך? מעדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר מקלדת מלאה מה טוב * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף שכן , סביבות ה 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) VGA,HD…
-
- 41 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני מדבר על פיפא פעם בחצי שנה - חשבתי על נטבוק - יש אחד כזה עם כרטיס מסך שהוא לא אינטל? אפילו 8200 יספיק.... מה עםה ION הזה של אנוידיה ראיתי אותו בנטבוק של קומפק האם שווה משהו? יריץ משחק? קראתי איפשהו שזה בעצם 9400 האם נכון? תודה מראש לעונים...
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושי משחקים, סרטי HD, פיתוח תוכנות, שימוש קליל באופיס ואינטרנט. צריך לענות על הדרישות הבאות: -כרטיס מסך חזק להרצת משחקים כבדים -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P ומעלה -כרטיס רשת טוב (רשת N) -דיסק - אין לי צורך שנפח גדול, יש חיצוני של 500 ג'יגה. מצדי מספיק 120 ג'יגה פלאש -מסך עד 14", רצוי 13.3, עדיפות למאט -אמינות כמה שיותר גבוהה -אחריות בינלאומית 3 שנים. אני גר בהולנד וקונה את המחשב פה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר (4 שעות ומעלה) -משקל קל (לא מתנייד איתו כ"כ הרבה אבל כשכן אז חשוב לי המשקל) האם כדאי להמתין עם הרכישה לצאת ווינדוס 7 כדי לרכוש מ"ה מעודכנת? התקציב גמיש, אני מוכן לשלם כדי לענות על הדרישות שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1 - תקציב עד 2 אלף 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם למידת תכנות . 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - לא 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 10 - מעוניין להזמין מחו"ל 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד חשוב שיהיה קל ככל האפשר וזול.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אילו יצרנים (או דגמים ספציפים אם זה לא כללי) נותנים אחריות בארץ על קניות בחו"ל ? כמו כן, מה נהוג כדי לשים עברית על המקלדת ? מדבקות ? האם העסק בכלל משתלם (אני מן הסתם מכוון גבוהה ורוצה לקנות משהו ברמת ה DELL XPS 13 ומעלה).
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני חדש בתחום הניידים ואני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם פוטושופ פרמייר 3די מקס (בקיצור תוכנות עריכת וידאו ותמונה) אשמח אם תעזרו לי במפרט.. אגב, הייתי רוצה לקנות את המחשב דרך איביי למישהו יש ניסיון עם זה? רעיון טוב \ לא טוב.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד באזור ה 2500 שח לתוכנות אבלטון וקוביייס בעיקר. צריך מחשב עם סוללה חזקה, ושיחזיק לי לכמה שיותר שנים. מעבר לזה אני לא מבין הרבה במחשבים ואשמח לייעוץ והמלצות.. (פחות מעניין אותי האסתטיקה והמשקל של המחשב אלה יותר שיעבוד טוב מהר ויחזיק מעמד)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב הביתי הרבה לגלישה ברשת הורדות וצפיה בסרטים קצת משחקים לימודים וכ"ד אני מעוניין שיהיה לו מאיץ גרפי טוב כמו ה Nvidia Gefore עם מעבד חזק של אינטל נקודה חשבוה הבנתי ש Santa Rosa הוא הדבר החדש (תחילת 2007) במעבדים אז אני מחפש מחשב שזה כלול בו ראיתי את המחשב הזה של HP מדגם PAVILION DV6515ej הוא עונה לי על רוב הדרישות וגם בסביבות המחיר 5000-5600 אך רציתי לדעת על חברות נוספות וטובות חוץ מ HP כי פשוט אני לא מכיר חברות אחרות וטובות בנידים מה יש להציע בסגנון הנ"ל או אפילו דגמים נוספים של HP מפרט HP PAVILION DV6515ej מעבד סוג: INTEL Core 2 Duo/ Santa Rosa מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB סדרה: T7300 מסך גודל המסך…
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נייד חדש(עדיפות לDELL) ורוצה לחבר אליו שני מסכים. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים והרבה תוכנות בו-זמנית.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים שהוזכרו בכותרת ואולי טיפה משחקים. בגדול אין לי העדפות מיוחדות, רק כדאי שהוא לא ישקול מעל 3 ק"ג ועדיף עם צורב DVD. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יבוא עם windows vista. הציעו לי את המחשב Acer Aspire 5520-5a2g16 ב-4,400 ש"ח בעוד שראיתי שהוא בד"כ עולה 5,000 ש"ח ויותר? מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? ואיך היא ביחס למעבדי אינטל?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד שיתן פייט ברמה שיעקוף I7 2600K+4600FX+SSD+16GB שוק הניידים זר לי, מה טווח המחירים לעיניין? ויש לי חשיבות לעריכות גרפיות שיבוצעו ע"י חיבור HDMI למסך משני *אפל מחוץ לתחום
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? מקסימום 12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. גודל המסך? 15.4 ומעלה 4. משקל רצוי? עד 5 קילו 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? שתחזיק לפחות שעתיים 6. יציאות מיוחדות?כן, לדוגמא: בשביל מסך,USB,לטלויזיה 7. בלוטות? כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB 9. צורב DVD? כן 10. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? DELL,אם אפשר רק שיהיה של DELL(המחשב הנייד) חיבור אינטרנט אלחוטי מובנה חובה! אם אפשר שהמערכת הפעלה תיהיה HOME PREMIUM של VISTA ובבקשה לא לירשום תגובות בסיגנון של "לא עדיף לחסוך וליקנות מחשב שולחני?", זה חשוב לי שהוא יהיה נייד.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד של DELL עד 4K. רציתי לדעת בתור סטודנט איזה סוגי מחשבי ניידים נוח לסחוב בתיק? כמה אינץ'? המחשב מיועד ללימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב רצוי, 4400. סטייה עד 1000. מסך 15.6. הכרחי של אסוס (זיכו אותי על מחשב במסגרת הביטוח כי היו הרבה תקלות חומרה ברצף) חשוב מאוד כרטיס מסך כמה שיותר טוב (משחקים) ורמקולים חזקים כמה שיותר טובים (למוסיקה). פחות משלוש קילו. עדיף שיהיה נאמפד. השאר לא ממש חשוב לי אבל אשמח לרמה כללית גבוהה. מחכה להמלצות להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בקניית מחשב נייד אם המפרט הבא: Intel Core i7 4GB זכרון 16.5 אינץ מסך עד למחיר 3500 ש"ח. אשמח להצעות .
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המבצע הזה : http://www.buy2.co.il/South/DailyDeal/Index/0e5eeced-3b44-4189-b27f-fd9e9a8697fd?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+South&utm_campaign=0ddfce83ee-Buy2_ZURICH_13_12_2011_South_A&utm_medium=email ובדיוק עכשיו אני מחפש מחשב נייד. מה אתם אומרים על המחשבים במצע? אני מחפש מחשב בעיקר לצורך משרדי (office, תכנות לאנדרואיד ובניית אתרים). כמוכן אני בדר"כ עם הרבה טאבים פתוחים. מעדיף מחשב עם מסך בגודל סביר עד גדול ללא משקל כבד מדי ושתהיה סוללה למשך זמן ארוך יחסית(בטח שמעל 3 שעות ורצוי יותר...). תודה רבה מראש, פז. עריכה: את המבצע לא רכשתי עקב המלצות החברים פה ולכן מבקש המלצה למחשב נייד שיענה לי על הצרכים הבאים : * מטרות המחשב? לדוג…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טמי חפש לקנות לעצמי מחשב נייד תקציב עד 10000 למשחקים ועבודה בעיקר משחקים חייב להכיל מסך 17 אינץ לא מתפשר על יותר קטן כל השאר מוכן לזרום זרקו רעיונות בנתיים
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ומחפש לקנות לפטופ שיתאים לעבודה שוטפת מול מסמכים, לצפייה בסרטי HD ולמשחקים בינוניים. * גודל המסך? מינימום 14 אינץ * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי, אני חושב שרוב הזן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן,HDMI ושיתאים לניגון סרטי HD. * בלוטות? לא יודע, כמה כבר צריך את זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד כמה שאלות: * האם כדאי לי להשקיע בכונן רשיח SSD 128GB ולקנות בנוסף כונן קשיח חיצוני 500GB שישמש לאיחסון שהם דיי זולים היום? * האם ישנם מחשבים שמתאימים לצרכי שהם בעלי מסך מאט? מה בכלל היתרונות של המסכ…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש [יותר נכון ידידה שלי ביקשה ממני עזרה]מחשב נייד בתקציב של 3-5K למסנג'ר, איסיקיו ,ואולי מידי פעם איזה משחק בינוני [סימס 2?]
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת גראפיקה וסרטים, לראות סרטים, עבודה על אופיס ולשחק משחקים קלים כמו Football Manager למי שמכיר. * גודל המסך? 15.6 או 17.3 (לא משנה לי איזה מהם) * רזולוציית המסך?1920x1080 FHD LED או3200x1800 QHD חייב מסך עם איכות גבוהה! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט :לא * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T לפחות, וכמובן העדיפות היא שיהיה אפילו SSD במקום או אופציה להכניס בנוסף * כונן אופטי?לא חייב ואם כן אז עדיף BLURAY * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,הכי חשוב אחריות פה בארץ * האם בתקציב…
-
- 28 תגובות
- 5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - שיהיה -SSD אפשר אבל לא חייב HDD לאחסון * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לשימושי גלישה באינטרנט, ראיית סרטים/סדרות שיריץ משחקים סבבה, ובכלל שיהיה חזק וטוב .. התקציב שלי הוא בערך 5000 ש"ח , אין העדפות לחברה ספציפית. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. שימוש: תוכנות די כבדות וסרטים. מה אתם אומרים על זה: https://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKBFAA912 אם לא טוב, תציעו לי בבקשה משהו אחר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, מחפש לרכוש מחשב נייד חדש תקציב עד 4500-5000 ש"ח שימושים עיקריים - אינטרנט , מוזיקה וחיבור לטלוויזיה ואם אפשר אז שיפעיל גם את המשחק NBA2K16 לאחר התלבטויות הגעתי למחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=27205 [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV - צבע שחור[/h]מוזמנים להציע הצעות נוספות
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-