ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
המחשב לשימושים משרדיים ,לימודים וכאלה אני לא מבין כלום בנושא ... בחיים לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי סומך עליכם תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד, המשקל והגודל לא ממש משנה, תקציב של בערך 4,000 ש"ח. צריך להריץ תוכנות הנדסיות כמו Solid, AutoCAD, Ansis, אלמנטים סופיים. אפשר בכלל לקבל משהו כזה בתקציב הזה? מה שראיתי זה Dell Inspiron 1525 Core 2 Duo 2.0GHz 2048MB 250GB 15.4 Black Dos IN-RD09-2287 עם כרטיס מסך Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100. השאלה אם זה יספיק? למישהו יש מחשב דומה שמשתמש בו בצורה דומה שיכול להמליץ? לא צריך שיטוס, אבל שיסחוב בצורה שתאפשר עבודה נרמלית... תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי! אני מחפש מחששב נייד שישמש בעיקר לסקייפ ולצפייה בסרטים.. התקציב: 2000 ש"ח אך אפשר לחרוג בכ400 שקל (לא יותר!) תודה מראש עוד שאלה: במחשבי תלת מימד ניתן גם לצפות בדו מימד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! דרישות: משפחת C/C2- רצוי ניידות גבוהה- 15" מסך דחוף למדי, אם אפשר תשובה עוד היום... תודה!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מעביר את המחשב שלי לHTPC ואני צריך מחשב שיהווה רק לעבודות, אינטרנט וכד' שיהיה בו צורב DVD (רצוי-לא חובה) תקשורת אלחוטית-חובה! לגבי גודל מסך אני לא מבין בזה ואני לא יודע אם כדאי את המחשבים הקטנים האלו או את הרגילים?!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זה פלוס מינוס התקציב. צרכים : לימודים, גלישה באינטרנט, לא גדול במיוחד (למרות שזה לא הכי קריטי), מעבד כפול ליבה (האמת שאני לא מבין כבר איזה שימוש יהיה לו במחשב נייד, אבל זו הטכנולוגיה אז שיהיה ), זיכרון של מעל 512.. עדיפות לג'יגה ומעלה.. , כרטיס מסך סביר ביותר , אפשר גם כרטיס "ג'נרי" של אינטל או משהו בסגנון. אשמח אם תכוונו אותי למחשב פופולרי בתקציב הנ"ל.. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש את אימי. באופן עקרוני המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה פשוטה מאוד באופיס. אך אני מעוניין במחשב חזק יחסית שיחזיק כמה שנים בשקט. בלי יותר מידי תחזוקה והתעסקות. המחשב חייב להיות בעל כרטיס רשת אלחוטי. רצוי שהמחשב יהיה אלגנטי, בעל מראה יוקרתי ובנוי היטב. התקציב לא מוגדר. אני מאמין שאיפושהו בין 3000 ל5000. המון תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב נועד בעיקר לתכנות וקצת גרפיקה (פוטושופ). בגלל שאני נוסע הרבה אני מעוניין במחשב כמה שיותר קל וכדאי גם קטן. מצד שני הוא צריך להיות עם ביצועים מספיק טובים ובעלות כמה שיותר נמוכה. התקציב הוא עד בסביבות 2000, ויתכן שאוכל לקנות בחו"ל לכן אפשר לתת מחשבים במחירים קצת יותר גבוהים בארץ. אם יש מחשב שעונה לצרכים שלי אני אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 4500 ש"ח ומה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 3500 ש"ח? המחשב לצורך: גרפיקה ברמה בינונית ועריכת ווידיאו.. עדיפות למסך גדול, שלא יהיה פחות מ 15" אבל 17" יותר טוב. עדיפות למסך רחב אבל לא חובה. אני גם לא לחוץ על אורך הפעילות של הסוללה, המחשב לא מיועד לעבודה מחוץ לבית אבל הוא צריך להיות נייד. ושאלה אחרונה.. איך הדגמים של DELL במחיר הזה? פשוט יש לי עדיפות מסויימת לDELL... אז אני אשמח לקבל גם במלצות ספציפיות על דל. תודה צ'או
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ....לא למשחקים, יותר לעבודה למוזיקה ולסרטים. לא צריך משהו רציני רק שיהיה טוב ושיעבוד מהר.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לצבא, שישמש לאינטרנט,סרטים(גם HD), ומשחקים בקטנה(בעיקר מנגר) אני לא רוצה מחשב עם מסך 15, זה גדול מדי חשבתי על נטבוק ASUS 1215N או 1215B שאני לא מצליח להבין מה עדיף מהם, הבעיה עם הB גם שהוא עדיין לא בייבוא רשמי אני לא יודע אם כדאי נטבוק אבל, אם זה באמת מספיק מהיר, מצד שני קשה למצוא NOTEBOOKS עם מפרט טוב ועם מסך שהוא לא 15.6 אז אני צריך המלצות, אם למישהו יש נסיון עם הנטבוק תקציב: 2.5K מקסימום, עדיף פחות - יותר לכיוון ה2 *מעדיף שיהיה גם יציאת HDMI
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 ניתן חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בסיסי (ילד בן 10, מינקרפט, פורטנייט וכדומה , לא יותר מידי מפריע לו הגדרות גרפיקה נמוכות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, דרוש מקלדת עכבר רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חשוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני בונה מחשב לאחי שעובד בתחום וכבר בניתי מפרט ורציתי לקבל ייעוץ ולראות אם יש לכם הצעות לגבי חלקים שכדאי להחליף או שאפשר להוזיל בשביל הצרכים שלו (מבלי לפגוע באפשרות לשדרג בעתיד). הוא ישתמש בתוכנות: לומיון , רוויט , אוטוקד ,3d max , סקצאפ מקרר למעבד - שכחתי להוסיף לעגלה: be quiet! CPU Cooling Pure Rock 2 Black (tms.co.il) אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
פורסם לפני 9 שעות (נערך) שלום, אני מחפש מחשב למעבדה של פלאפונים לא צריך ציוד נלווה, המחשב משמש בעיקר להעברת נתונים, מה שחשוב שיהיו לפחות 2 יציאות TYPE-C ללוח וכוננן מהיר עם 2TB לפחות תודה תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מה שצריך כדי לקבל מהירות נתונים הכי מהירה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? העברות מידע/אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום וברכה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 למחשב נייח עם רישיון ומסך. מחשב נייח לשימוש משרדי, חשוב שיהיה שקט ומהיר וכמה שיותר מודרני עם מעבד i5 13400 וקירור טוב שיספיק עם זיכרון 16/32gb ודיסק קשיח 500gb/1t ssd. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר - בניית אתרים בוורדפרס, אינטרנט, תוכנות פשוטות עריכת קבצים/תמונות, יתכן בהמשך גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך עד 24 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה קריטי אז כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה ובמערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מגורים - ירושלים אבל לא קריטי.,.,. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה לקחת כרגע מחשב עם כרטיב מסך בסיסי (מובנה ?) שיתמוך לילד במשחקים אבל עם לוח אם שיתמוך בחיזוק המחשב בעתיד כמו הוספת זכרונות וקניית כרטיס מסך חזק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט, GTA האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא טרקטור אבל גם לא משהו שקט מיוחד האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים דוגמת COD MW3 והבאים אחריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקי מחשב (Battlefiled 5, COD MW, Overwatch) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף form factor קטן יחסית אך לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח לעבודה משרדית. Office, חיבור VPN וכו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. נראה לי שזה אמור להספיק לצרכים האלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. בעיקר office וחיבור למחשב מרוחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. (כמובן שלא כלול ב 2000 שח של המפרט). אשמח להמצלה על מסך 22 אינג' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה סבירה 6. האם…
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה 4000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים לשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרמייר, משחקים בסגנון פורטנייט ופיפא 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש משנה, עדיף שלא יהיה לו רעש של מטוס סילון 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אשמח להמלצות שלכם על מפרט טוב. אם אתם באופן אישי משתמשים במפרט ויודעים להעיד עליו, אפילו יותר טוב. להלן הפורמט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור 7 אלף. אם זה מהווה שיפור ניכר אפשר גם למתוח ל-8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית - פוטושופ, עריכת וידאו 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני צריך 4 טרהבייט לפחות מבחינת זיכרון. יש לי 2 הארדיסקים של 1 טרהבייט כל אחד. (כך שאצטרך כונן נוסף חדש של 2 טרהבייט לפחות,…
-
- 46 תגובות
- 14k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב פיתוח והעניין הוא שהוא חייב להיות מהיר, עם כמה תוכנות כבדות מאוד לפיתוח תוכנה, כרום כמובן, בסיסי נתונים בזמן אמת, טרמינלים במקביל, docker וכו'. חיבור לשניים או שלושה מסכים. התקציב הוא 7000 ש"ח. אשמח למפרט שיענה על הדרישות הללו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם - אני מחפש לרכוש מחשב מיני נייח מחודש לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר (וקצת עריכת קוד על כלים רזים - כלומר לא IDE כבדים). מפרט: מחשב מחודש. מעבד: i5. ראם: 8gb. דיסק: 240 ssd. מערכת הפעלה: ללא. מארז: עדיפות לדל או לנובו. אני מחפש ספק אמין שאפשר לסמוך על במקרה של תקלות ואיכות מוצר. תודה
-
- 0 תגובות
- 279 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייח עבור תוכנת עריכה Ravit, Autodesk. המחשב לא מיועד לגיימינג ואין צורך ברכיבים עם נורות וצבעים. תקציב של 5-6K ללא מסך או מערכת הפעלה. הערות: עדיפות למארז מרווח עם קירור שקט. לוח אם עם 4 סלוטים אם אפשרי; למקרה שיהיה צורך או רצון להגדיל זיכרון RAM. בונוס; לוח אם שכולל כרטיס רשת אלחוטי מובנה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-