עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים. אני מבקש מפרט ב4000 שקל פלוס מינוס לעבודה כוללת אבל שיריץ משחקים טוב יש עדיפות למעבד אינטל וכרטיס מסך של ati אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים ואם אפשר בבקשה מי שיתן מפרט שיסביר לי עליו כי באמת שאין לי מושג בדברים האלה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  2. כל מי שמכיר בבקשה תגובות מה הפלוסים והמינוסים והאם כדאי לקנות ??? השימוש ביתי + עבודה לא גרפיקה קצת משחקים וכאלה ....

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  3. אהלך חבר'ה לא מזמן פתחתי פה פוסט על המפרט שקיים אצלי וקיבלתי ביקורות מסויימות.... ביקשתי לשדרג את המחשב אבל לא היה לי מושג ממה להתחיל מההבחנה של כמה מחברי הפורום הומלץ לי לשדרג מעבד+כרטיס מסך+ ספק כוח.... אז ככה אני יציין שוב את המפרט שקיים אצלי אם מישהו רואה עוד משו שצריך שידרוג אני ישמח לקבל הצעות: מעבד- intel core 2 duo e6300 לוח אם- GA965PS3 Gigabyte 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb דיסק קשיח: 160 g.b sata2 מסך 17 lcd LG אז ככה לרשותי עומדים 1500 שח' בעיקרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא "יאכל" משחקים כמו כלום-כלומר יחזיק לפכות לשנה וחצי את המשחקים החדשים ביותר והחזקים שבשוק כמו: Prince of Persia החדש, Grand …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. להלן מחשב הקיים ברשותי מזה שנתיים: Microsoft Windows XP Home Edition AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Gigabyte nVIDIA nForce4 GA-K8NF-9 זיכרון יש לי ש GeiL Dual Channel 1024 (512x2) nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E (128 MB) Raidmax Scorpio 868 (או שיש מצב שזה 668?) זה בערך מה שיש לי.. עכשיו, אני רוצה להיכנס למשחקים חדישים כגון supreme commaner והם עולים באיטיות.. או בקושי עולים כלל וכלל. בשל בעיה כלכלית (אני גיימר בן 15) אני מעוניין לשפץ את המחשב אט-אט במקום לקנות מחשב חדש בבת אחת כי את זה אין לי (את הכסף). אני מניח שהבעיה הרצינית נמצאת במעבד ובכרטיס מסך. יש לי אפילו 2000 שקל אם אני רוצה לכרטיס מסך.. השאלה היא איפוא, האם עדיף לשלם את ה2000 שקל על הכרטיס מס…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ntur64,

מה דעתכם על זה זה ניראה די משתלם https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12875 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עם זה ממש חיוני 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים באיכות גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב gta 5, watch dogs, far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

6. בס"ד שלום לכולם. אני רוצה לבנות מחשב ללמודי\עבודה גרפיקה ממוחשבת (עיקר העיסוק) ולמישחקים קלים יש בבית PS2. אני רוצה לבנות מחשב בססי טוב שיהיה אפשר בעתיד לשדרג אותו (מעבד כרטיס מסך). לגבי מסך יש לי 21" לא צריך מקלדת ועכבר. תקציב 2000-2500 (לדעתכם זה מספיק?). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by igor5,

המפרט הראשון הוא:LG ‎Model‎ ‎RD510-K.AD24E‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)‎ ‎ Audio‎ ‎Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  8. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כל אחד ותקופתו (יריות גוף ראשון,אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך23 " מחשיבזיה סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מנסה להוריד למחשב סימס 3 וזה לא הולך,ניסיתי גם על מחשב נייח(מסך 15 אינץ') וגם על נטבוק, לאחרונה קניתי את המשחק המקורי,גם הוא לא עבד על שניהם. אני מחפשת מחשב שהמשחק יעלה עליו במאה אחוז, אני צריכה אותו רק בשביל המשחק,שום מטרה אחרת, לא משנה לי אם נייד או נייח,במחיר הכי זול שאפשר,ללא ציוד היקפי. באיזור חולון. התקציב הוא עד 1000 שקלים במידה והוא נייח. תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by cyanmoon,

שלום, קניתי לפטופ חדש, T520 ThinkPad, (מארה"ב לא מהארץ), והוא הגיע עם כל מיני תוכנות קטנות כאלו של thinkpad.. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע מה מותקן ומה לא, ואני אוהב לדעת מה מותקן לי במחשב. ובנוסף, כרגע יש 100 תהליכים רצים בעת שאני לא עושה כלום- ז"א אף תוכנה שלי לא פועלת, שזה המון. חשבתי לעשות התקנה של ווינדוס מחדש, ואז התחלתי להסתבך: קראתי את ה-user guide ומוזכר שם ה-UEFI BIOS, ושצריך להתקין באופן מיוחד וכל מיני שלבי התקנה שנראים לי זוועתיים.. אז אני בדילמה, לנסות להעיף את כל התוכנות והשירותים המיותרים או לעשות התקנה של ווינדוס מחדש ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by raorian,

אני מתכוון כנראה לקנות את המחשב הנ"ל, אך אני מוצא אותו בארץ רק עם כרטיס מסך 850gtx. (n551jk. אני מעוניין לקנות את הגרסה עם 860gtx, n551jm . אם אחכה חודש, האם היא צפויה להגיע לארץ? תודה על זמנכם

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by orig123,

אהלן, בעבר נעזרתי בפורום כדי להרכיב מפרט למחשב שלי ואני די מרוצה, אשמח אם תעזרו לי בבקשה דומה בשביל חבר. אלה התשובות לשאלות לפי הצורך שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, לתכנת, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו כבד, אקליפס כבד, אופיס כבד, פוטושופ כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, PES2012 ורוצה להריץ משחקים עתידיים כמה ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם. 2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה…

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, VirtualBox ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, ME3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  15. ניתן לקנות מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה של microsoft? באיזה מקומות? האם המחשבים האלו טובים? אני מחפש מחשב נייד לא יקר.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. Started by b11y,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ואשמח לקבל המלצה למפרט מתאים. יש לי מסך Dell P2314H. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V FIFA 15 PRO 15 Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' דגם - Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by agf14,

שלום קודם-כל, תודה לאנשי הפורום ולמשתתפים. ברצוני לרכוש מחשב לשימוש בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב ? שימוש כללי-אופיס,אינטרנט וצפיה בסרטי HD. לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא .יש מקלדת מסך ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן .האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוס…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by CreativeX,

מה אתם אומרים על המפרט הבא שבניתי: Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz 800Mhz 512K Box 2,872 NIS Motherboard: GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P 930 NIS Memory: GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 699 NIS Hard Disk: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 NIS Video Card: Hercules 3D Prophet 9700 PRO 1,990 NIS CD/DVD-ROM: LITE-ON DVD 16*48 Retail 263 NIS Floppy: Mitsuni floppy 1.44 54 NIS Case: Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 NIS Keyboard: Logitech Internet Navigator 127 NIS Subtotal: 7,987 NIS מסך, כרטיס קול, רמקולים ועכבר כבר יש לי. על המעבד אני סגור, אז אל תנסו לשכנע אותי לקנות אחר. תודה מראש לכל העונים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by snaek212,

http://www.gen-x-pc.com/note_2092.htm

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. Started by the stig,

אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, צפייה מרובה בסדרות, סרטים ואינטרנת. בנושא המסך אני צריך דיעה מכם על איזה גודל מומלץ לי ללכת שמתאים למטרות הנל ואשר ניכנס בתקציב, הכיוון ל22 האם המסך מספיק גדול או שאפר גם להסתפק ב19\20 ? יש לשים דגש על אמינות , הארדיסק\שתי הארדיסקים בנפח של מינימום טרבייט אין חשיבות לעיצוב, אין צורך ברמקולים, לא מתוכנן OC נושא השקט לא קריטי אבל רצוי במידה ומתאפשר הקניה מתוכננת להתבצע בTMS ק.אתא אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, מבקש מפרט למחשב בסיסי לקרובי משפחה. אמור להחליף מחשב בן 6! כך שמבחינתם אפילו המחשב הפשוט ביותר יהיה שדרוג עצום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Flash באינטרנט או משחקים מסדרת לגו שדרישות החומרה שלהם צנועות -מהי הרזו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. hpzt4337zt 1.6 סנטרינו 2 מגה מטומן, 256 מגה זיכרון, רדאון 9200, מסך 15.4ת, אחריות שנה, דיסק 60, כרטיס רשת, כרטיס אלחוטי וכו'. 6300 ש"ח. אני קונה בשקם אלקטריק במבצע שמתחילים לשלם לאחר חצי שנה. אני משלם 12 תשלומים של 550

23. שלום לכולם, אני פה בשביל לעזור לחבר הרוצה לקנות לאימו מחשב חדש, כאשר המחשב יהיה בשימוש של כלל הבית. הוא רוצה מחשב + מסך LCD + ציוד הקיפי בסיסי ב 3.5K, בעיקרון הוא רוצה לקנות ב IVORY או KSP את אחת המערכות המורכבות שלהם, אני נגד. הצעתי לו את המפרט ב 3.5K ממדור "מפרטים מומלצים" אך הוא טוען שהמחשב שם קצת חלש לטעמו (אני חושב שכוונתו למעבד) עקרונית המטרה היא לקנות מחשב לעבודה בסיסית אך שבעוד שנה גם יריץ את VISTA כמו שצריך, זאת מבחינת כוח עיבוד לא הזיכרון, כרגע הוא יסתפק ב 512 ובעתיד יוסיף, אך מעבד (ולוח אם) שלא יצטרך להחליף. אגב הוא מתלבט בין שני המחשבים הבאים : אינטל פנטיום 4 2.8GHz D820 עם לוח אם מוזר : D101GGC GRANT COUNTY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=47&amp…

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by KrackeR,

שימושים: אינטרנט, אופיס, תוכנות וקצת סרטים ציוד הקפי: צורב DVD שיהיה מעבד כפול, דיסק קשיח 160 עם עדיפות ל 320 כל השאר מה שנראה לכם.. אפשר לחרוג עד 1800 אם זה שווה.. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אנא הערותכם: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1053 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪656 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GP55UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪676 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9D-4GBECO כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR2 PCIe ₪285 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4718462009795 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.