עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maor0079,

זה מ TMS: http://tms.co.il/preview/spec/bmpdj63w כמה שאלות ? המעבד יש שם כמה סוגים עם קירורים שונים מה ההבדל ומה שלקחתי יספיק ? איך המארז והספק? יש גם cm 690 או פוסידון וספק יש את ה ליברטי 400 ה crosair שווה 60 שקל יותר ? הזכרונות יש גם של OCZ gold כמעט אותו מחיר מה כדי ? ואיך הצורב ? יש דגם חדש יותר 66 של LG לקחת? וכרטיס מסך אני צריך למשחקים כמו FIFA וכאלה לא משהו רציני בערך ב 800 שקל ואולי 1000 עם ממש כדי לחרוג

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  2. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל חשוב לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד רק אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיבוד תמונות, הרבה LIGHTROOM וגם פוטושופ ופוטומטיקס וכד' עריכת סרטים בסיסית יחסית בנוסף גם משחקים, לא משחקים כבדים במיוחד ואין צורך בהגדרות הכי הכי, יותר משחקי MMO וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GUILD WARS 2 ודברים בסגנון הזה, פחות SHOOTERS …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by toko35,

התקציב שלי היה 2500 גגגג והשימושים שלי הם בעיקר סרטים אינטרנט ואולי בעתיד אני יוסיף כרטיס מסך בשביל לשחק במשקים חובה אצלי זה טרה בייט ו 4 גיגה ראם מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪633 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Asus P7H55D-M Pro ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ASM55H112 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪289 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 מארז כולל ספק MAGNETICS USB ₪125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EA08A סה"כ מחיר לכל המוצרים:2311…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by joni69,

מטרה אחת ועיקרית בלי שטיות לנגן סרטים של 720P וזהו . -שיהיה לפחות 500 ג'יגה עם אפשרות להוסיף כונן קשיח בעתיד -לוח אם שיהיה כבר עם יציאת HDMI -מארז כמה שיותר קטן ונקי מצידי שיראה כמו קופסת נעליים שחורה (עם כמה כניסות USB כמובן ) כל שקל שתחסו לי יהיה מצויין ותודה רבה מראש על העבודה שאתם עושים כל הכבוד מוערך מאוד מאוד !

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by smdsjd,

רשת עולם הקולנוע מוכרים מחשב נייד LG X130 ב-1300 ש"ח. אני קניתי לא מזמן את הדגם הזה בבאג תמורת 2000 ש"ח. המחיר הכי זול שמצאתי בזאפ הוא 1700..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by xgamer,

אוקיי אז ככה, אני צריך מחשב לעבודה ולא למשחקים, אני מריץ תוכנות כמו PHOTOSHOP ו ZEND. (לא משהו מיוחד). מבחינת הרכיבים שאני צריך זה: לוח אם, מעבד, זיכרון. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤856 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤613 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤354 סה"כ: ¤1937 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1899 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/fkc97u4t יש…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  7. ?Athlon XP 2100+ 400shk ?ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2? 550shk ?512MB Twinmos DDR400? 530shk ?GF 4 Ti4200 64MB TV? ABIT 560shk 420shk? 40GB 7200 ATA-100 (8MB)?WD ?Teac 1.44? 50shk ?Teac x16? DVD 220shk Compucase Midi Tower CI 6A19 300shk Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 120shk 3150 שקל... מה אתם אומרים על המחשב הזה? גם מחשב תותחי בביצועים! גם חיית OC לא רעה....(עתידי) לא לקחתי BARTON2500 כי חסכתי כאן 200 שקל... אל תגידו שזה לא כסף...חוץ מזה הבארטון לא טוב בOC וה 333 FSB וה 512K לא כזה מורגש...200 שקל בכיס כן מורגש גם אם הייתי לוקח 2500 בארטון הייתי נתקע איתו באותה מהירות לכמה שנים ועם ה 2100 אני אוכל למשל עוד שנה כארצה לשפר את מחשבי במקום לקנות מחש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תקציב: 4000-5000 ש"ח ללא חריגות מעל ה5000. ללא מסך, ללא HDD (ארד-דיסק/ים) וללא כוננים/צורבים. 1. מה התקציב? 4000-5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, אינטרנט, הורדות, סרטים וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, HDD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אמממ שומע הרבה תגובות טובות על GIGABYTE אז.... 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפות למחשב שקט, מארז שאני כתבתי!!! וזהו בעיקר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה אפשר לישון ולא או…

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by eyaler,

אני רוצה לרכוש נייד של לנובו יש שם אופציה ל Integrated Mobile Broadband (Gobi 2000 3G with GPS) [add $150.00] האם זה רלוונטי בישראל עם אורנג'? מה אצטרך לעשות אח"כ בשביל שיהיה לי אינטרנט סלולרי בארץ אם ובלי הנ"ל? תודה

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by ekorein,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ואפטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. AVID MEDIA,PREMIER,AFTER AFFECT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by edd,

1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה מתחת ל 6, זה סבבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים + maya/blender/max, UDK ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כן מקלדת עכבר כן, מש…

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במלואו, תלוי אם יש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. אבל שוב... תלוי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי (ללא עבודה עם תוכנות גרפיות כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא Civ. אבל אשמח אם משחקים דומים ואולי אפילו טיפה יותר כבדים יעבדו על המחשב בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by alpy,

אהלן אני מתלבט בין שני מחשבים מורכבים מחברת פנדה, מבקש חוות דעת: 1. מחשב מבוסס AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495&products_id=31355 2. מחשב מבוסס Intel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495&products_id=27273 תקציב: 1500~1600 (נראה כמה יסכימו בחנות לעשות הנחה) חנות: פנדה מחשבים - קרוב לבית. שימושי המחשב: מחשב לבית שישמש בעיקר כתחנת עבודה - לשימושים משרדיים. מה שהוא יכול לעשות מעבר בתחום המשחקים, יהיה טוב. אני לא הולך להתעסק עם OC, אין צורך בציוד היקפי. השאלה שלי מה מהשניים עדיף לשימושים שהגדרתי? או אם מישהו רוצה לבנות מפרט ב1500 מפנדה אז אשמח. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כן חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ו הוא רוצה ככה: 2800 mhz Intel or AMD 512 DDR GeForce 5200 128 DDR 80 GB Hard Drive CDRW כולל מסך:MAG or LG FLAT 17 התקציב הוא 3000 לחרוג גג 100 ש"ח (ותביאו חנות שאני יוכל ליקנות בא!) (אא הוא רוצה את זה למישחקים כבדים! far cry וכאלה!)

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by exti110,

מה דעתכם על מחיר מתאים על המחשב הבא: מחשב פנטיום 3 450MHZ לוח אם אינטל דיסק קשיח 8.4Gb זיכרון 192MB כונן דיסקטים כונן דיסקים x50 מודם 56 מסך 17 PHILIPS צורב חיצוני USB של SONY מקלדת + רמקולים + כיסויים משחקים, תוכנות המוכר רצה בתחילה 900 ש"ח אך הסכים 800 ש"ח. איזה מחיר מתאים לקניית המחשב הזה? צריך להוריד עוד? איך המסך פיליפס 17? בתודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤567 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤526 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤378 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤397 מחיר סופי: ¤2819 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il + Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe 870 מה אתם אומרים ? איך הצפרט ? סה"כ יוצא 3760 בלי אפשרות לחרוג יש משו לשפר ?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by Elad87,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שימש אותי גם בלימודים אבל לא רק. מחשב שיחליף את המחשב הנייח אצלי בדירה, סרטים HD, מוזקיה, אינטרנט, חשוב לי שאני אכול לעבוד במקביל במספר תוכנות שונות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין חשיבות אבל רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB-3 יתרון HDMI חובה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אפשר גם במחשב עצמו קצת ולקנות דיסק קשיח חיצוני * צורב DVD? לא חייב, יש לי צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות טובה פה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ASUS HP אז ככה בגדול יש לי התלבטות קשה בין 3 מחשבים ובי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ציטוט 1. מה התקציב המירבי? 4,200 שקל האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כע 100 200 זהו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות עם מערכת הפעלה windows 10 pro 64 bit …

19. Started by orengore2,

שלום אני צריך בבקשה נייד לסטודנט לשימושי אופיס ואינטרנט עד 4,000 ש"ח. מסך מט ולא מבריק, עמיד למכות, מעבד עד כמה שניתן מהיר וחזק וכמה שיותר זיכרון. משקל, כמה שפחות. גודל מסך מועדף - בין 13 ל-15, עדיף כמה שיותר גדול. כונן כמה שיותר גדול. זהו. תודה. אשמח להעדפות והערות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by r1150gs,

מחשבים לצערי הרב לא תחום חזק אצלי אני מעונין להרכיב מחשב(תקציב לא משמעותי) לשימושי סטודנט ,מוסיקה ,ומשחקים. והכי חשוב שלוח -אם,המעבד,והזיכרון יהיו אמינים, מהירים, ויעבדו בתאימות מלאה אחד עם השני אודה לכםמ עבור כל העזרה שאוכל לקבל דני

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, עריכה גרפית ועריכת אנימציות 3D, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שום דבר מיוחד * משקל רצוי? מתחת ל3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ben007,

היי, מבקש עזרתכם במציאת מפרט מתאים לסטודנט (אופיס+אינטרנט) עד 2500 ש"ח דרישות מיוחדות: מסך (אינץ'- כמה שנכנס בתקציב) מקלדת+עכבר רמקולים תודה!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  23. אז ככה אחרי שיטוט באתר הגעתי למסקנה לגבי מה שאני רוצה לקנות זה הוא המפרט Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪261 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1046 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 , יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=297 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 Sparkle GeForce GT240 1GB GDDR3 HDMI PCIe, יחידות 1 ₪506 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1394 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 RaidMax Apex Black + RaidMax 400Watt, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1089 מעב…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by ilan85,

ערב טוב חברים ושבת שלום, אני צריך בבקשה את עזרתכם בהתלבטות בין שדרוג מפרט קיים לרכישת מפרט חדש. המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי כגון אינטרנט, אופיס וכיו"ב, אך גם לשימוש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, מאיה וכו'. המחשב שירת אותי נאמנה מאז שנרכש לפני כ-3 שנים, אך לאחרונה הוא קצת "כבד". המפרט הקיים הוא: לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN מעבד אינטל E7200 CORE 2DUO CONROE 3MB כ. מסך של חברת INNOVISION מדגם NVIDIA GEFORCE 9400GT עם 512MB ספק כוח EZCOOL LED 12CMF400W REAL זיכרון BLACK DRAGON CL4 2G KIT DDR 800 GEIL אם אני זוכר נכון בשני שבבים שונים. כונן קשיח ST3250410AS BARRACUDA 7200RPM 250GB SATA 3GB/s מארז VX SOPRANO THERMALTAKE מ.הפעלה - WIN 7 32BIT ההתלבטות היא בין 3 א…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  25. אני מודע לכך שאי אפשר ליצור גיימינג כבד מאוד בכל כך קצת כסף, אבל תנסו ככל האפשר.. לא יבוצע OC, רזולוצית המסך היא 1024:1280, השקט לא חשוב עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ככל האפשר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024:1280 * באיזה סוג משחקים ת…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.