ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
יותר ת'אמת בשביל משחק אחד שעליו אני ארשום בסוף. הערה : לגבי המחיר, כמובן אם יש במחיר יותר נמוך מחשב שעונה על הדרישות אז מצויין. * מטרות המחשב : לימודים, אופיס, סרטים HD, משחקים דיי קלים יחסית. * גודל המסך : לא כל כך מכיר בעין את הגדלים, שיהיה סביר אני מניח ?! * משקל רצוי : לא הכי מעניין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא קריטי, רוב הזמן מחובר לטעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : מן הסתם שיריץ סרטי HD אז כמובן שצריך HDMI * בלוטות : לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB * כונן CD/DVD? צורב ? : צורב * כונן Bluray : לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא ? לא כל כך מבין מה זה אומר. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : בלי מערכת…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב ואני מחפש מחשב נייד (14אינץ+) שיהיה מספיק מהיר בשביל להריץ במקביל כמה יישומים ולא יתקע לי במהלך הכתיבה. חשוב לי שהמחשב יהיה קליל אבל גם שתיהיה לו סוללה מספיק חזקה כדי לשרוד הרצאה של 3 שעות. יש לכם המלצות בשבילי? תקציב של עד 4.5 אלף שקל נ.ב אני לא מתכוון להפוך את המחשב לפלטפורמת משחקים או עיצוב גרפי אבל הוא כן ישמש בתור מחשב מולטימדיה מדי פעם כדי לראות סרטים עם החברים. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1) בסביבות ה2700-3000 אקנה באילת השבוע רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות צפיה בסרטים, מחשב ללימודי הנדסה * גודל המסך?15.6 * * משקל רצוי?אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500-1000GB) * כונן אופטי? לא קריטי בעקרון זה מחשב ללימודי הנדסה, חשוב שיהיה חזק ויריץ סרטי HD כמו שצריך. העדפה לחברת דל. מה דעתכם על אחד מאלה? : http://ksp.co.il/?list_compare=.22964..22962. תודה רבה לכם!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עולה לכיתה י"א בעוד כמה חודשים ואני צריך מחשב נייד לבצפר שבאמת יהייה נייד וישמש אותי להרבה כיבתה באופיס ...לגלישה באינטרנט....אולי קצת מוזיקה וסרטים...משחקים לא קריטי בישבילי.... בגלל התקציב הנמוך שלי שמתי עיין על הנטבוקים התקציב שלי הוא עד 2000 שקל...וגם זה בלחץ עדיף פחות שמתי עין בהתחלה על ה ACCER הקטן אך לאחר בדיקה שעשיתי....הגעתי למסקנה שהאחריות לא מספקת ולמחשב נייד הייתי רוצה אחריות מה הדעה פה בפורום לגבי MSI WIND ?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו ללימודים ולגלישה באינטרנט, שיהיה עם ביצועים טובים (אין צורך להריץ משחקים כבדים). התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חדש ללימודים, (בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט) בסכום של 3000 ש"ח. מחשב קל יחסית, עם מסך בגודל של עד 14'', כדי שיהיה קל לנשיאה ולשימוש מחוץ לבית. באייבורי המליצו לי על "14 Dell Vostro 5468 i5-7200U. אבל אני רואה שהוא מגיע עם דיסק קשיח ולא SSD, שיש לו רק 4GB זיכרון ולא 8GB ושהמסך שלו מגיע עם רזולוציה נמוכה מ-1080p. האם בתקציב של 3000 ש"ח יש מחשב מוצלח יותר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד high end שיספק אותי ללימודים וגם למשחקים ותוכנות שגוזלות הרבה משאבים מכרטיס מסך והדיסק קשיח. הדרישות שלי מהמחשב גבוהות אז אני גם מוכן לחרוג מהתקציב בעוד קצת אם יש משהו מתאים. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, ישומי postgressql. * גודל המסך מעדיף 14 בשביל הקומפקטיות בהרצאות באוניברסיטה. אבל מוכן להתפשר על 13 או 15 אינץ. * רזולוציית המסך? רצוי כמה שיותר קרובה ל1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מוארת וללא מספרים בצד * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה כמה שיותר חזקה, 5-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? צריך SSD לפחות 128GB, מספיק ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד ללימודים(כתיבת עבודות, סיכומים ומצגות) ולעריכת תמונות בLightroom וסרטונים ליוטיוב בpremiere. 1. התקציב הוא עד 5000 שקלים ועדיף אפילו פחות. 2.המחשב מיועד לעבודה משרדית ולעריכה קלה של תמונות וסרטונים בLightroom וpremiere באופן תדיר. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך במסך מגע. 5. 6- השקט חשוב אבל לא בעדיפות ראשונה, אני הולך להקליד בכיתה עם סטודנטים אז כל עוד המחשב לא נשמע כמו מסור, זה בסדר... 6. לא מתוכנן oc 7. עדיף שיהיה מותקן מראש ווינדוס 10 home 8. אני גר ברמת גן, כל חנות באזור המרכז מעולה בשבילי 9. קנייה מיידית 10. כן, חשוב לי שהמסך יהיה עם זוויות צפייה טובות, שיהיה נוח לעבודה בחוץ, רזולוציה של…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה והתקציב שלי לא הגיוני אתם מוזמנים להציע אחד אחר שעונה על הדרישות אבל חורג מהתקציב. הבקשה שלי קצת כללית מכיוון שאני לא יודע בדיוק מה אני רוצה, אם הייתי יודע כנראה לא הייתי מפרסם. אני רוצה לקבל המלצה מהפורום לגבי המחשב שיספק את הצרכים שלי. למה מיועד המחשב? - תכנות (Java, Assembly, Cpp, שפות Web, אנדרואיד, LabView...) - לימודים (באופן צפוי: דפדפן, Office...) ? אם זה בא בלי הוצאות נוספות גדולות מדי אז שגם יתאים לתוכנות עיצוב וגרפיקה (Photoshop, Illustrator...) גודל המסך? 14+ * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין צורך בNumpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הדרישות מהמחשב : - יחסית קל (עד 3 ק״ג9 - גודל מסך 13-14 - בטרייה שמספיקה לפחות ל 3-4 שעות - אחריות לשלוש שנים המחשב מיועד בעיקר ללימודים לתואר במדעי המחשב - כלומר גם אופיס, אינטרנט וכו וגם תוכנות פיתוח הכוונה היא לקנות את המחשב בארה״ב ולכן המחיר הוא בדולרים (1500$)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב לסטודנטית https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33068# ראיתי את הדגם הזה . תקציב עד 2800 ש"ח . 14 אינץ' גודל מסך. כדאי להתעקש על 8GB ? אשמח לשמוע המלצות יותר טובות . מבחינתי לקנות מחשב ב2300 אם הוא מספיק טוב לעבודות סטודנט אופיס וכו' . תודה ויום טוב .
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה באוקטובר ואני מחפש לפטופ שיהיה בעיקר כמה שיותר נייד. כמו כן אני נוסע לאילת עוד שבועיים ומין הסתם אני רוצה לקנות את המחשב שם. וחוץ מ-KSP ו-IVORY אני לא מכיר עוד חנויות באילת, לכן אשמח לקבל מידע גם בעניין זה. * מטרות המחשב: לימודים, לכן אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קל על מנת שאוכל לנייד אותו בקלות מהרצאה להרצאה וגם מהבית לאוניברסיטה. * מסך: הכי חשוב שיהיה מסך מאט, ללא מגע. ובעדיפות עם רזולוציה של לפחות 1920X1080. * גודל המסך: לדעתי 14 אינץ' הכי אופטימלי (לא קטן מדי וניידים בגודל 15אינץ' ומעלה בדרכלל כבדים כבר). אך אשמח לשמוע דעות לגבי הגודל, בנושא הגודל אני ממש לא סגור. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: די חשוב מקלדת מוארת. ואשמח אם יהיה …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לומד הנדסת אלקטרוניקה, כך שכרגע אני לא רואה שימוש מאסיבי למעבד. גם משחקים לא יהיו על המחשב הזה כנראה. חשוב לי גודל מסך, 13 אינצ' זה אופטימלי מבחינתי. אבל הטווח הוא 12-14. 15 לא באים בחשבון. אני רואה המון סרטים ב HD. סביר להניח שהמחשב ישמש מדיי פעם כנגן עם חיבור לטלויזיה. אז חשוב HDMI, וגם יכולת לעמוד ב HD בכבוד. לגבי HDD, לא כל כך קריטי הגודל, כמו המהירות. אבל זה שולי, מקסימום אפשר להחליף בארץ ב-300 ש"ח ל 500GB 7200rpm. בעקרון אני מתכנן לקנות בדרום קוריאה, אבל יש אופציה גם לארה"ב. התקציב הוא 700$ (50$ +\-) ניסיתי למצוא חנויות קוריאניות בגוגל, ולא מצאתי.. כך שאין לי מושג איזה דגמים אפשר למצוא שם בכלל. לא נשמע לי סביר שבקוריאה אין חנויות אינטרנט.. עריכה: משיטוט באינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בקרוב מתחיל ללמוד ניהול רשת בקורס מקצועי. אני מעוניין לקנות נייד ללימודים, להלן הטופס: תקציב: 4.5K, אפשר למתוח את התקציב ל5K. מטרת המחשב: כתיבה בשיעורים, עבודה בבית, והרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית. גודל המסך: 15.6" - 14" מבריק או מט: לא קריטי. רזולוציה: מקסימלית? דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: עד 3 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שאפשר, בכל זאת צריך להספיק לכמה שעות טובות של לימודים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: חובה SSD. כונן אופטי: לא. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה. אשמח לעזרתם, תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדרישות העיקריות שלה הן: גודל "10 - "12 קל משקל סוללה חזקה יישומי אופיס שיוכל להריץ סרטים בקלות (אם אפשר היי-דף מעולה) תקציב 3000 - 3500 ש"ח. תודה !
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מחפש נייד ללימודי הנדסת חשמל: שימוש עקרי ב- matlab, spice תקציב: 5000. לא משחק במחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, קרובים שלי מתכננים לטוס לארה"ב בקרוב והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות מחשב נייד... מה שאני מחפש זה מחשב עמיד, לא גדול וכבד מדי, מהיר כך שיגיב מהר אם אני צריך אותו בפתאומיות... כמו כן רצוי שאוכל להפעיל עליו משחקים חדשים ברמה טובה... התקציב שלי הוא עד 1000 דולר... אשמח להמלצה! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שאני אוכל לשחק בו, לראות בו סרטים (המחשב ברובו יהיה מחובר לטלויזה ולמערכת קולנוע ביתית), לשמוע מוזיקה, אינטנרט וכו' עדיפות לכמה שיותר זול וכמה שיותר תשלומים (עד 36) רצוי מחשב שאין לו מקלדת מלאה כמו במחשב נייח, אני חשבתי על משהו בסביבות ה14 אינץ.. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד והחשיבות היא למשחקי מחשב בינוניים כמו שציון בכותרת התקציב ללא הגבלה, ההגבלה היחידה היא המפרט שאני רוצה אם הוא קיים בכלל, אשמח לקבל הצעות המלצות וייעול מפרט המחשב מסך: 17 אינץ' מעבד: Intel 8400 זיכרון: מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח: מינימום 160 ג'יגה צורב DVD לגבי משקל: 2.5-3.5 אין בעיה מהבחינה הזו חיי סוללה: שעתיים ( יותר זה בונוס מבחינתי) יציאות מיוחדות כגון: HDMI בונוס מבחינתי הדבר היחיד שחשוב שלא ציינתי הוא הכרטיס מסך מאחר ואין לי מושג מה יריץ משחקים בינוניים. כמו שציינתי לעיל, אני פתוח להצעות אם יש לכם משהו דומה למפרט שנתתי אשמח לדעת, תודה רבה. נערך לפי חוקי הפורומים.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
החלטתי לתת לאחותי את המחשב נייח שלי ולעבור לנייד. מחפש מחשב נייד למען סרטי פול hd שיועברו דרך הLCD ואינטרנט כמובן. בגלל שאין לי מושג על מחשבים ניידים אני יגיד לכם מה אני מחפש בדיוק. שיהיה מהיר! חשוב לי מאוד.. שיגיע מותקן עם ווינדוס טוב יותר מתקדם מxp כי זה מה שהיה לי כל חיי שיהיה שקט כמובן זה דבר שמאוד מפריע לי רעש! ושיהיה נוח יחסית מסך שיהיה לו בגודל הרגיל 15 אינץ' זה אם אני לא טועה.. מקווה שתדריכו אותי לקנייה בטוחה! תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים * גודל המסך? ניראלי שאלך על 15.6 * רזולוציית המסך? אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין לי דרישה מיוחדת אבל שלא יהיה משקולת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל, גודל של 500 יספיק אם יש יותר בחבילה אז אפשרי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי שdell טובים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואני אשרוד איתו 4 שנים. מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה זמן מנסה להחליט על נייד טוב שמטרתו היא לימודים אם דגש חזק מאוד למשחקים. אני היתי רוצה משהו של חברה מוכרת אם כרטיס גרפי של 256 + וזיכרון פנים החל מי 2G כמו כן מעבד מהסדרה החדשה של אינטל הסנטה רוזה. אשמח לשמוע המלצות
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ משחקים כמו COD & LoL באופן חלק. איו לי כרגע הגבלה לתקציב אך השאיפה למחיר נמוך ככל האפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר לימודים אבל שיוכל להריץ משחקי מחשב כבדים. * גודל המסך: 6"15 * רזולוציית המסך: מעדיף מאוד FHD. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 750gb 7200rpm *RAM: עדיך 8 אבל אני אסתדר עם 4gb. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אין לי בעיה לקנות מחשב בחו"ל. אני חושב על מחשב של CLEVO costume made על ידי SAGER.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-