ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי במחיר של עד 3000 שקל, * מטרות המחשב: עבודה משרדית בעיקר, השימוש במחשב ייעשה בעיקר להעברת תמונות, שליחת מיילים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך- 15.6 * משקל רצוי- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר ארוך יותר טוב אבל גם ככה המחשב יחובר ב 90 אחוז מהזמן לחשמל אז זה לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- לא כלכך חשוב אך עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא, * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא הייתי רוצה לקבל גם מערכת הפעלהWIN7 מקורית.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב נייד. השימושים העיקריים שלה זה אופיס, אינטרנט, יוטיוב,קריאה וכתיבת מסמכים, פייסבוק, תמונות משפחה וסרטוני וידאו מהפלאפון. גודל המסך- 15 אינץ' , מאמין שהיא לא צריכה יותר מזה. עדיך לא כבד מדיי. שנתיים אחריות לפחות. אין לי אמת מידה לכמה אמור לעלות מחשב כזה, ככה שזרקתי 2000 ש"ח. אני מאמין שהמחיר אפילו פחות. אשמח לקבל הצעותיכם.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש לאמא שלי מחשב נייד. המחשב לא יצא מהבית ולכן המשקל הוא לא שיקול גדול מדי (עד 2.5 קילו נראה לי הגיוני). המחיר עד סביבות 3000 ש"ח, מדובר ב-15 אינטש (פחות או יותר). מטרות המחשב: אינטרנט ו-OFFICE. דרישה חשובה היא שהמחשב יפעל מהר יחסית, הן ב-BOOT והן בזמן התגובה שלו. הדרישות לא גדולות מדי, פשוט איני יודע איך לבצע חיפוש ברשת: [glow=red,2,300]אני רוצה משהו שהלחצנים במקלדת יהיו מבודדים אחד מהשני, רצוי מאוד עם צבע רקע שונה[/glow] (לאמא שלי יש משקפיים, וממה שראינו בחנויות זה עוזר לה מאוד לזהות לחצנים ולהקליד). מהו בסגנון של http://www.jrnguyen.com/wp-content/uploads/2010/12/Asus-UL30A-UL30A130DV_01.jpg. למחשב צריך להיות WIFI ו-BLUETOOTH. יציאת DVI אינה חשובה. כמוב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם..אני מחפש מחשב נייד לבית(אין לי מקום כזה גדול לנייח לצערי..) אני רוצה מסך 17.3, 500 ג'יגה דיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. מצאתי לנובו עם מפרט שכזה ומעבד של אינטל B980, מאיץ גרפי HD3000, כולל BT+WIFI... המחיר שלו בפלוס מינוס התקציב שלי 2000-2300+-... המחשב לשימוש ביתי בעיקר לתוכנות אופיס, הורדות סרטים ומשחקים ומשחקים-כמו פיפא ובעיקר יריות מגוף ראשון.. far cry, call of duty וכו.. דעתכם? אם יש לכם משהו שאני מחפש במחירים הללו אשמח לדעת.. תודה מראש, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש מחשב נייד לגיימינג , פשוט העבודה שלי משעממת טילים ואני חייב איכשהו להעביר משמרות לילה.. אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק איתי פוטבול מנג'ר 2012 פרו 2012 הבאטלפילד החדש שיצא (לא חייב הגדרות גבוהות - העיקר שיהיה שחיק) 30+ FPS קול אוף דיוטי החדש שיצא.. - כנל.. לא חייב הגדרות גבוהות עם פילטרים.. פשוט שיהיה שחיק ועוד כל מני משחקים מהדור הקודם בורדרלנד, GTA וכאלה בסגנון להעביר את הזמן.. מגבלת תקציב סביב ה 6 אלף זאת אומרת שאני כנראה אקח נייד עם מעבד I7 ועם כרטיס מסך חזק.. זמן סוללה לא חשוב לי כי הוא יהיה ברובו מחובר לחשמל גם כשאהיה באוניברסיטה בלימודים הוא יהיה מחובר לשקע חשמל כמו כן לא מפריע לי ניידות, אני בחור גדול חח ויש לי תיק אז גם מסך 15.6 - 17…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. דרישות: - יכולת להפעיל משחקים על גרפיקה ברמה טובה. סוג המשחקים - מנוע Source. - מראה אסתטי מבפנים ומבחוץ. - זמן סוללה גבוה מ-4 שעות. - מסך מעל 12". יש חיה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, תמליצו לי בבקשה על מחשב נייד לגיימינג עד התקציב 5000 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב,פייסבוק וכד') , משחקים קלים-בינונים (PES,FIFA,FOOTBAL MANGER) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) 2 יציאות USB מינימום ויציאה לטלוויזיה (עדיפות ל HDMI) * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * כונן CD/DVD? צורב? כן כולל צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. דרושה אחריות בישראל של מינימום שנתיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי אך אם אין לא נורא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל אני מעדיף שלא תביאו לי חברות לא מוכרות כמו MSI
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?200 שח לכל כיוון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בסגנון Lineage 2, וכמובן ללימודים (word excel etc) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אבל כמובן של משחקים לא כבדים מדובר במשחקי MMORPG 3. האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג, ללימודים, למסחר בשוק ההון ועבודה יום יומית רציפה עליו. מחפש מחשב טוב חזק ואמין להרבה שנים. מתלבט בין 2 שמצאתי וחקרתי עליהם. אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע 😉 מחשב ראשון- מחשב נייד לגיימרים Asus ROG Strix G15 G513QR-HN261 - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** מחשב שני- מחשב נייד Lenovo Legion 7-16ACH 82N600DBIV - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני פותח נושא שוב אבל בצורה מסודרת יותר... מחפש מחשב נייד לסרטים 1080P משחקים COF המשחקים האחרונים לעבודה VISUAL STODIO ופגישות עבודה אז המחשב חייב להראות טוב לא מפריע לי שהיה ענק אבל רשמי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים 1080P * גודל המסך? 15 או 17 לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה תמיד רצוי ארוך אבל ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן Bluray? לא מעניין * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL L…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ למטרת משחקים, כרגע אני לא בטוח כמה ארצה להוציא עליו, כי אני לא בטוח כמה כדאי להוציא עליו, לעומת התמורה שמקבלים. אני מכיר מפרטים וחלקים בגדול, אבל הייתי רוצה לקבל עוד מידע שיכול לעזור. בגדול אני מתלבט בין דל לאסוס. לא בטוח איזה מפרט עדיף. לגבי כרטיס מסך לא בטוח אם עדיף readon or gforce. אבל יש נטייה יותר לnvidia.
-
- 32 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד להורים שלי. בעיקר גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, אולי משחק קטן או שניים (לא משהו אמיתי, סטייל ZOMA). בגדול מה שחשוב זה גודל מסך 15.6 (ורזולוציה נורמאלית), 6+ RAM, דיסק קשיח 750GB+ (עדיף 7200RPM) וכמובן חיי סוללה סבירים (נניח 3-4 שעות עבודה רגילה בלי חיבור לשקע). התקציב הוא סביב ה3.3K. עלה באופציות המחשב הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=26110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחרי קריאה קצרה (מאוד קצרה) ראיתי שחיי הסוללה שלו לא מדהימים. אם יש למישהו המלצה על מחשב (או על המחשב שרשמתי פה) אשמח לעדכון תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחשב מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. אם אפשר שיהיה בו יציאת HDMI, או לפחות DVI (אני ארצה לחברו לטלוויזיה). אין צורך לנצל את כל התקציב אם לא באמת הכרחי, סתם זרקתי גבול עליון. שמעתי שאולי ה Lenovo 3000 N500 יתאים לצרכים שלי, אבל יש כמה דגמים ואני לא יודע איזה מהם באמת כדאי. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני לומד גרפיקה ואני מחפש מחשב נייד מספיק טוב לתוכנות גרפיות שיוכל לענות לדרישות שלי התקציב שלי זה עד 6000 שקל. רצוי שהזיכרון הכרטיס מסך והמעבד יהיו חזקים מאוד כי הקבצים שאני מפיק בתוכנות האלה כבדים מאוד התוכנות שאני משתמש בהם : cs5 אדובי אקרובט דיסטילר מחשב נטו לעבודה! משקל לא חשוב ומסך לא קטן . תודה רבה לכל מי שיעזור לי D:
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם תוכנות PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, FLASH. השימוש המרכזי של המחשב הוא לא לצורכי גרפיקה, אלא לסרטים + אינטרנט, עם זאת הייתי רוצה שתהיה אופציה להריץ תוכנות גרפיות במהירות סבירה. כמו כן, העדפה למסך גדול (15.4 או 17 אינץ'). תקציב של 4500 ש"ח מקסימום ועדיף כמה שפחות. אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מחשב נייד להורים של זוגתי. חשוב שיהיה מסך גדול כדי שיהיה נוח לעבוד עליו וכונן SSD כדי שיהיה מהיר (לא צריך המון מקום אחסון, מקסימום יש אחסון חיצוני). משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב לא יוצא מהבית. חשבתי על Lenovo IdeaPad 320-17 81BJ001FIV (מעבד i5-8250u, מסך 17 אינץ', כונן SSD 256gb), מה דעתכם? תודה לכולם! והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות ש"ח לפה או לשם, אני מניח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת , מחפש לקנות מחשב סטנדרטי להורים בתקציב של +/- 2500ש"ח , עיקר השימוש יהיה אינטרנט,סרטים,office , ותוכנות תקשורת לשיחות צ'אט-וידאו. גדול המסך סטנדרטי 15.6" ושיהיה חיבור HDMI רוצה שהמחשב יהיה טוב שלא יתקע או יעבוד אם דיליי בזמן שימוש מרובה תוכנות הנ"ל במקביל -כלומר multitasking עם כמה תוכנות/אפליקציות במקביל שיעבוד מהר ולא יהיו דיליים ותקיעות חשוב שהקליטת ההאלחוטית של המחשב תהיי חזקה .המחשב ב 99% יהיה בבית . שהסוללה תהיי מבחינת קיבולת תהיי טובה- מה שחשוב תהיי איכות ותחזיק כמה שיותר זמן. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. מבחינת מערכת הפעלה הם רגילים ל win 7 אבל אני חושב שלא יהיה נורא אם יהיה להם את ה win 8 כי הבנתי שזה יותר "קליל" מבחינת המשאבים" כלומר המחשב יעבוד י…
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תקציב : עד 4500 שקל (בלי חריגה) שימושים : גלישה באינטרנט, דואר, word. חשוב שזה יהיה גם מחנות עם אחריות ושירות אמין. ראיתי את המחשב Lenovo 3000 N100 באתר של bug . מחיר: 4488 ש"ח מפרט טכני: מעבד 2GHz Intel Core Duo T2450 זיכרון 1GB 667MHz DDR2 קיבולת זכרון מקסימלית 2GB דיסק קשיח 120GB SATA כונן DVD Multi Burner מסך WXGA Anti-Glare 15.4" 1280X800 תקשורת Bluetooth WiFi 802.11 גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator 900 Up to 128MB סאונד SoundMAX Integrated HD Audio מערכת הפעלה Vista Home Premium סוללה 6 Cell Lithium-Ion משקל 2.8 ק"ג הוא אפילו כולל windows, מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד להזמין מחו"ל (או איפה שיהיה הכי משתלם לקנות) עד 1100 דולר (לא כולל משלוח וכו', מחשב נטו). אני מעוניין במחשב קל ונייד, עם חיי בטרייה כמה שיותר טובים, עם עדיפות לאולטרה בוק. מעדיף i7, אפשרי גם i5 עם 8 GB. הארדיסק לפחות 500GB 7200RPM. גודל מסך אני מעדיף 14-15. כרטיס מסך סביר, שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה (GT525 1GB לדוגמא). אחריות בארץ פחות קריטי, אבל אשמח אם תהיה. שימושים יהיו של מחשב ביתי, קצת מהכל (סרטים HD, משחקים, אינטרנט, עבודות וכו') המחשב ישמש אותי ל4 שנים הקרובות לפחות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא בעיקר להקלטות והפקות סאונד, לעבודות בסטודיו, עבודות חיות וכו *תקציב: עד 5500 ש''ח *גודל מסך: מינימום 15 אינצ' * משקל רצוי: לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:רצוי משהו מעל הממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:כניסת firewire ו4 כניסות USB * בלוטות:מינימלית, העבודה תיעשה בעכבר USB * גודל מינימלי של כונן קשיח:כמובן IDE לפחות ג'יגה אחד אם לא דרוש לי יותר (??) במהירות 7200 * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:משהו אמין בבקשה האם אוכל לקבל המלצות הגונות? תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר להקלטות (יש לי כרטיס קול חיצוני roland UA-25EX) בגלל שהוא מיועד לעבודה עם הקלטות ועיבודים כבדים חשובים לי כמה דברים שקשורים לנוחות ולמהירות שלו: א. מעבד טוב - I7 או לפחות I5 מהגרסאות המתקדמות ב. לפחות 4 Gb RAM, עדיף 8 אם התקציב מאפשר ג. דיסק קשיח מהיר. אם אפשר SSD אז מעולה אבל אני לא יודע אם התקציב יאפשר את זה... ד. שיהיה מסך שנוח לעבוד איתו (לפחות 14 אינצ', עדיף 15.6 או יותר) ה. שתהיה מקלדת מלאה (כולל המספרים בצד ימין) ו. שתהיה גישה לWIFI ז. שיהיה כונן אופטי (עדיף צורב DVD) לגבי מערכת הפעלה... אני יכול להשיג בעצמי, לא קריטי לי איזה מחשב מתאים לי בתקציב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מחשב נייד בסביבות ה6000 שקל עם מסך יחסית גדול 15+ אינץ' עם אפשרות להריץ משחקים כבדים יחסית אני אשמח מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הי, חבר ביקש ממני מפרט טוב למחשב גיימרים בסביבות ה-5000-6000 ש"ח. הוא רוצה להריץ משחקים ובעקרון לא להיות מוגבל ממש עם המחשב אני מניח שעדיף מסך 15"-17", כונן קשיח 320-500 גיגה, מה שהכי חשוב כנראה זה כרטיס מסך טוב (יחסית לניידים) ומעבד אשמח להצעות נ.ב. הוא אמר לי שהתקציב שלו זה עד 6000, עדיף בפחות
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן! אני עוזר לחבר שלי לקנות מחשב נייד ואשמח לעזרתכם תקציב: באזור ה 2500, חריגה גג, ממש גג עד 3000 רק אם השיפור משמעותי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אופיס אינטרנט ודברים כאלה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 2.2 פחות או יותר, שלא יהיה ממש כבד, אבל אין צורך שיהיה קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא באופן מיוחד, מניח שאורך סטנדרטי לשימוש כזה בסיסי אמור להיות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כדאי לא קריטי אבל אני מניח שבכל מקרה יהיה, אין צורך במשהו מיוחד אחר.. USB לצורך עכבר חיצוני, גם כבר סטנדרטי אני מניח * בלוטות? לא קריטי * גודל …
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-