ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל בארה"ב, האם אחריות Next Business Day של לנובו תופסת בארץ עבור המחשב הזה? (מהסטיקי לא הצלחתי להבין איך בודקים...) תודה מראש, אור
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
תמונה מצורפת. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את הדעה שלכם לגבי איך המחשב לדעתכם חזק מספיק או לא. לקחתי פה הרבה המלצות של הרבה חבר'ה שונים וגיבשתי דעה ומחשב. (המחשב הוא לשימוש כללי, שזה כולל הכל!) Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray826₪Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only112₪Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155671₪CoolerMaster Storm Scout350₪THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL56₪Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail349₪Kingston 4GB DDR3 1333446₪WD 1TB Sata 3 Caviar Blue315₪SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש826₪ComPro Video Mate T750F361₪Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E288₪ סה"כ:4600₪
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תשמעו אני כבר שבועיים בפורומים וכל אחד מציע לי משהו אחר כבר נמאס לי ואני לא יודע מה להחליט.. מישהו מציע השני אומר חרא.. הוא מציע אחר אומר חרא... אני מקווה שפה תעזרו לי למצוא משהו טוב בתקציב שלי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 2500 לא מזומן... חריגה של 2700 גג גג גג גג!!! 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים HD, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כל מה שאמור להיות במחשב רגיל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן: מסך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שלא יעשה רעש!@!!! הוא יושב בחדר שלי!! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במע…
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך להחיות מחשב עם מעבד pentium D 820 יחד עם זכרונות DDR2 667mhz, הקריטי הוא שהכרטיס מסך הוא AGP, אבל לא מפריע לי לוח עם כרטיס מובנה... מה אומרים... מישהו מוכר\מוסר\יודע איפה אפשר לקנות בזול.. ?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1200 T240 (FULL HD( -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת החוטית שהעברתי בבית. שבאתי לחבר את המחשב שמתי לב שאין לו אין החיבור הרגיל לכבל רשת כמו לשאר המחשבים שלי. יש לי מחשב : [h=1]Acer Aspire V5-571[/h]אני מאמין שיש לו כנראה חיבור "חדיש" יותר שמצריך איזה מתאם, אשמח לעזרה בנושא. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכונן הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Deskstar500S~7~0.htm זהירות ע-ג-ל-ה לפניך Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM Windows XP SP2 האם הכונן מתאים? (לא בטוח אם יש לי Sata או Sata II) והאם כדאי לקנות מ KSP / IQPC / SKYPC?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מחשב ראשון. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש"ח ואם אפשר אז גם פחות 2. מטרת המחשב היא גיימינג כבד( crysis, battlefield 2 bad company 2, cod 6, border lands ועוד) ואני רוצה להצליח לשחק ברזולוציה גבוהה והמשך יהיה בין 20-22 אינץ' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אני לא מתכנן אוברקלוק למחשב 5. אני רוצה הרכבה בחנות 6. אני רוצה שהמחשב שלי היה שקט מאוד(8 בסולם של 1-10) 7. אני גר ליד הכנרת ומעדיף חנויות קרובות(משהו שקרוב לטבריה) 8. אני רוצה שלמחשב יהיה 500 gb כונן קשיח וכ-4gb זיכרון 9. חשוב לי שתהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב כמו להוסיף כרטיס מסך חזק ושדרוג מעבד. 10. חשבו לי שיהיה חיבור dvi או hdmi ושיהיה מארז שיכול לשמור שהמחשב לא יתחמם מדי. 11. אני מעדיף גם שיהיה חיבור 5.1 למקרה שאני ארצה לקנות …
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אחי בח"ול ורוצה לקנות שם מחשב נייד התקציב הוא עד 1400$ המחשב צריך להיות למשחקים לא כבדים ובעיקר ללימודים ואינטרנט אחי חוזר בעוד כמה ימים תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
למטרות צפייה בHD 1080P והקלטה מהTV, יש ברשותי 3 HD של TB 1, וכרטיס TV של HAPPOUNGE רצוי ללא כרטיס מסך חיצוני (אלא אם כן יש סיבה מש טובה) לפחות 4 חיבורי SATA על הלוח. חשוב שיהיה מארז שקט ואיכותי וללא צג ציגטלי ושלט רחוק( ממש מיותר)
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עבודה משרדית כבדה = 50 עמודי אינטרנט אקספלורר. בנוסף, תוכנות עם מידע נכנס רב מאד בכל שניה. אני מקבל הרבה חומר מבלומרג, ציטוטי מניות בזמן אמיתי, חדשות DowJones שמתעדכנות בכל שנייה. ללא מערכת הפעלה: אפעיל אותו עם מערכת הפעלה התומכת ב-64 ביט. מסך: ברשותי מסך LCD 24" SAMSUNG דגם T240 תומך HDMI עם זמן תגובה של 5ms כי אני לא משתמש בו למשחקים. הפאנל הוא TN כי אחרים עולים כפול. אני צופה בו בפורמט 4:3 אני מתכונן לרכוש מסך זהה נוסף, על המערכת לתמוך במסך נוסף בגודל זהה. מעבד: לא הגרסה המתקדמת והיקרה ביותר. לא quad כי לא נכנס בתקציב היות וגם מצריך קירור מיוחד וספק בהתאם. לוח אם תומך ב-HDMI, WireFire. כרטיס מסך התומך בשני המסכים הגדולים זיכרון 4GB קשיח Sata2 3…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב Dell Inspiron 1520 עכשיו יש לו 2 סלוטים של 1GB כל אחת בתדר 667Mhz חשבתי להרחיב ל 4GB - יהיה שיפור ביצועים מורגש? חשבתי להחליף במשהו כזה: 1x4GB DDR3 1333Mhz \ 1600Mhz SODIMM יש בעיה שזה 1333Mhz\1600Mhz או שפשוט יעבוד לפי התדר המקסימלי שלוח אם תומך? איזה יצרן מהבאים עדיף: Kingston \ G.Skill \ Transcend \ Corsair
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, המחשב מיועד למשחקים, לא יעשה בו OC, העדפה מסוימת לאינטל וזה הכל. מבחינת ציוד רק כונן אופטי כלשהו... המפרט : Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪955 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪610 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪427 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS, יחידות 1 ₪357 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1610 ThermalTake V3 Plus …
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, דרוש מיפרט עד 4K ללא ציוד היקפי ומסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכמובן לעבודה שונה וכדומה.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקצת אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בראש ובראשונה - תוכנת 3dMax לצורך מידול + אנמציה, אפטר אפקט ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בהתחלה כמזדמן אבל יכול להיות בעתיד ככבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 אינט'ש זה מספ…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?FHD , גיימינג, משחקים חדשים עם דרישות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה, גר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרתכם בקביעת מפרט למחשב ביתי בסיסי וטוב בתקציב מאד נמוך. עיינתי במפרטים הקיימים למחשב המשרדי הזול ביותר באתר אך גם הוא היה במחיר גבוה מהתקציב שלי. ??? http://hwzone.co.il/specslist/view/52/#; שימושים: מער' הפעלה XP,אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (Low Definition) ומשחקים בסיסיים (לא עטורי גרפיקה). מחיר: מתחת ל-1,000 שח מזומן המחשב יכיל: מעבד ולוח אם המתאים לדרישות וללא צורך בשידרוג משמעותי ל-3 שנים (העדפה לאינטל אך תלוי מחיר\ביצועים). לוח האם צריך לתמוך בחיבור IDE אחד (כדי לחבר דיסק קשיח קיים) ו-SATA II. זיכרון 1G DDR II צורב DVD RW SATA II , רצוי כרטיס רשת מובנה בלוח, כרטיס קול בסיסי מובנה וכרטיס מסך מובנה (יציאות DVI). מארז וספק שקט בהספק מתאי…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם במסכים גדולים (14\15) לא עדיף כבר 1440x900 או 1680x1050?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, צריך עזרה עם התקנת WIN 7 על מחשב נייד בעל LINUX. הבעיה שאני לא מבין איך עושים את זה במחשבים ניידים, ומה בדיוק אני צריך לדעת ? כי אין שהם DOS בכלל, איך מתקינים WIN על הדגם הזה ? מישהו יכול לעזור לי ? הדגם הוא (HP G62-B50SJ).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לבן-דוד ב5K . יש לו כבר מסך LCD19 ,R-disk 160GB וציוד הקפי חשבתי על משהו כזה בערך : ?AMD 3500 6600GT or better giga momory (from some good brand) Audigy 2 Value המחשב לא ישמש לOC
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בהבדלים בין AMD לIntel.. ואני לא יודע מה ההבדל בין Intel P4 לבין Intel P4 Prescott... אני צריך מחשב חזק, שיעבוד מהר, יחזיק כמה שנים טובות.. שאני לא אצטרך עוד כמה שנים מעטות לקנות שוב מחשב. אני צריך שתמליצו לי אם כדאי למצוא באינטרנט במחיר טוב או עדיף בחנות! צריך מסך, לא צריך שיהיה איזה מסך דק סוף הדרך או משהו, פשוט מסך טוב. המחיר צריך להיות עד ל4000..! תודה, בוב בילי ג'ונס
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום , רציתי לברר איזה כרטיס מסך טוב למשחקים האם GFORCE TO GO של HP או REDON של DELL. אני יודע ש-DELL ו-HP לא מייצרות אותם אלא ATI ו-NVIDIA אבל הן משווקות. בברכה,
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
https://www.wellcom.co.il/14395 שלום לכולם, אשמח לשמוע הצעות לשיפור בחלקים ובמחיר .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה בכל מקום נרתעים מלתת מפרטים מומלצים למחשבים ניידים אבל בכל זאת אני אנסה. אני לא בקיא בכל ההבדלים בין הטכנולוגיות השונות ובנוסף אני מתקשה לבחור בחברה מסויימת של מחשב נייד אך השימושים העיקריים של המחשב הם: 1. אינטרנט 2. עיבוד תמלילים 3. מוזיקה/ צפייה בסרטים חשוב לי כמובן כ.רשת אלחוטי אך זה קיים היום כסטנדרט בכל מחשב, לדעתי לפחות 512 מגה, הארדיסק 60 או 80 אך לא חובה מומלץ 3 כניסות USB כרטיס מסך/ קול ממש לא חשוב לי. משקל בסביבות 2.5-3 קילו זמן סוללה כמה שיותר ארוך תודה,
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-