עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב ו"ידידותי" באזור ה-5K (כמה שפחות יותר טוב). מז"א ידידותי? זאת אומרת שיש לו עיצוב נחמד וארגונומיה טובה (לא כמו הTHINKPADs). השימושים הם משרדיים בלבד ואין צורך בשום יישום גרפי. כמו כן, אשמח להמלצה על דגם עם מסך 14.1'' ועל דגם עם 15.4''. תעשו לי טובה, שהמחשב לא יהיה של לנובו. כמו כן, המשקל יכול להיות משקל ממוצע למחשב מהגדלים הנ"ל. אין צורך ביציאות מסויימות (רק שיהיו 2 USB לפחות) ויהיה נחמד אם הסוללה תחזיק בערך שלוש שעות. עדיף שהכונן יהיה 160GB ומעלה. תודה מראש נ.ב: אין לי בעיה שהמחשב יעלה גם 5K. חשבתי על משהו כמו DELL INSPIRON 1525 2.4GHZ (http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9308) או על TOSHIBA SATELLITE A300-149 (http://www.…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בלי סיבות טובות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקרי - עריכת תמונות מקבצי RAW באמצעות פוטושופ ולייטרום משני, מזדמן - משחקי מחשב (FPS בפיגור של דור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, Phtotshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 IPS - מתוכנן בעתיד להוסיף מסך נוסף -לאילו הגדרות גרפיות …

3. Started by Omer DA,

1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאה שקלים . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש בין היתר גם כשרת אחסון ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין צורך בכרטיס מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?.אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים (אני משחק מעט יחסית, ואני גם לא צריך שהמשחקים יפעלו בגראפיקה הכי טובה העיקר שיעבדו חלק). התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, אבל אם אפשר לחסוך את תעזרו לי לחסוך.. אני דיי סגור על הרכיבים אבל אני רק צריך ייעוץ, לראות ממכם שהכל בסדר, אם יש לכם עצות איפה אני יכול לחסוך בכסף וכו' וגם יש לי קצת שאלות. אז עוד פעם התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, המחשב הוא למשחקים ולעריכת סרטים ואני לא מתכוון לעשות OC. אני אשמח לקצת מודינג במחשב (אורות וכאלה) אז אם יש לכם הצעות לדברים יפים שלא יעלו הרבה (אני מתכנן לבקש מהחנות שיעשו לי). שימו לב שאני קונה את המחשב בעוד חודש בערך אז אני מקווה שהמחירים של חלק מהרכיבים ירדו קצת בגלל יציאת הסדרות החדשות מארז - 300 ש"ח NZXT TRINITY BL…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  5. היי לכולם ! מחפש מחשב נייח בעיקר לתכנות (unity ועוד...) ועריכות סטילס בפוטושופ (רק סטילס בתוכנות כמו lightroom, photoshop) כניראה שאני רוצה לקנות את המחשב בחלקים כדי גם לצמצם עלויות, ואשמח שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ולא צריך את הדבר הכי מטורף בשוק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות סטילס : photoshop lightroom bridge תכנות: visual studio unity engine visual code atom וכמו שכתבתי למעלה - אשמח גם שיוכל להריץ משחקים חדשים …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by EmanuMan,

* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ועבודות באופיס), צפיה בסרטים/סדרות. * גודל המסך?: 15 אינצ'. * רזולוציית המסך?: לא יותר מידי משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: רצוי מקלדת שכוללת numpad,שליטה נוחה בעכבר. * משקל רצוי?: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: סטאנדרטי * האם יש צורך ביציאות מסוימות: HDMI,USB 2-3 * Bluetooth?: רצוי שיהיה אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?: 300Gb * כונן אופטי?: רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?: מחפש את החברות היותר מוכרות בשוק של הניידים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שתהיה אחריות של לפחות שנה (מעדיף שלוש שנים) שיהיה מחשב "שאפשר לסמוך עליו" מפני שאני סטודנט ואין לי יותר מידי כסף…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kerem750,

מפרט למחשב משרדי ב 1900 ש"ח שלום לכולם אני חייב עזרה בבקשה בבקשה יש לי פרוייקט טכנאים ואני צריך מחשב לפי המפרט הבא: תקציב 1900 ש"ח המחשב ישמש למטרות משרדיות בלבד (אופיס ואינטרנט) אבל שיהיו לו איזשהם יכולות שדרוג עתידיות: לוח אם SOCKET 775 לא משנה איזה ועדיף שיהיה הכול ONBOARD כדי שיצא זול(כי המחשב צריך כרטיס קול פשוט וכרטיס רשת פשוט) חובה שיהיה עליו PCI EXPRESS לא משנה איזה המחשב יכלול מסך (לא משנה איזה) כל שאר הרכיבים (זכרונות,הארד דיסק, מקלדת,עכבר,מארז) לא משנה איזה העיקר שלא יעבור את התקציב אני יודע שלי זה נשמע פשוט בלתי אפשרי ואני מחפש המון זמן אני ישמח אם אני יקבל תשובה.. ואם לדעתכם זה לא אפשרי אני ישמח לפחות אם תתנו לי שם של לוח אם זול (פחות מ 400 שקל) שיש עליו PCI…

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. למעשה אני מבקש שני מפרטים, מהסיבה הפשוטה שקיים ספק כוח חדש יחסית של 400W. אז אני מבקש הצעה עד 2000 שח לרכיבים הבאים: מעבד, לוח-אם, כ. מסך, זכרון, צורב DVD על הרכיבים האלו לתמוך במשחקים חדשים ברזולוציה של 1024*1280 בגרפיקה גבוהה (לא חייב להריץ את קרייסיס על מקסימום). אם זה לא אפשרי, או שהפשרה על המשחקים תהיה גבוהה מדי, אז אשמח לשמוע על מפרט דומה עם ספק כוח בתוספת של 500 שח. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש: השימוש שלו יהיה גרפיקה ומשחקים. התקציב שלי הוא עד 4,000 ש"ח כולל מסך ושאר הנלווים.(העדפה למסך 19 אינטש). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  10. זה מה שבניתי, אשמח לתגובות והערות. מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪305 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪380 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪163 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] COMPUCASE 6T10 + ANTEC VP450 - באנדל איכותי של מארז + ספק ! ₪338 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪277 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1818 בהתחלה הסתפקתי ב GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 אבל אז הבחנתי שאין לו יציאת HDMI אז שידרגתי לנ"ל במחשב יעשה שימוש של אינטרנט וסר…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by abarbotel,

http://shops.nrg.co.il/Prod/55626/#login מצאתי פה מחשב טוב במחיר זול זה שווה את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 יש גם מאיבורי בלינק השני זה שווה?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, multisim 11 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS The run, Call of Duty MW3, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו ותלת מימדית * גודל המסך? 15.6' נראה אולטימטיבי * רזולוציית המסך? לפחות FHD וips * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין בעיה בנטול ssd כל עוד יש כונן אופטי שאפשר להעביר אליו את הכונן ולשים ssd בפנים. * כונן אופטי?עדיף ראה פוסט קודם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם מדובר בקנייה מחו''ל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אוהב את אסוס אבל לא קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 חזק (HQ) ', כרטיס מסך אנוידיה , חיבור פנימי sata3 (כדי לחבר SSD)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. * מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, אני סטודנטית שנה א', לרפואת שיניים. (משמע יש הרבה מה לסכם חח) ניסיתי להיות סמסטר אחד בלי מחשב, אבל הבנתי שכן יש לי צורך בו, ועכשיו לסמסטר ב' אני מעוניינת לקנות לפטופ, וגם כמובן לשנים הבאות. מה גם שהנייח שלי התחיל לקרטע). אני בעיקרון מתכננת לקנות אותו ב KSP (חנות שאני סומכת עליה) אבל אין לי בעיה גם לקנות בחנות אחרת. עוד דבר, יש לאבא שלי חבר שנוסע בקרוב לאילת, אז הוא יוכל לקנות לי אולי שם (שזה כבר פחות 18% ושווה). התקציב בעיקרון הוא בלתי מוגבל, אבל אני לא באמת רוצה להשקיע מעבר למה שצריך. העדיפות כמובן שהמחשב לא יעלה על 6-7 אלף. (אם אני מסתכלת למשל על לנובו יוגה 2 ו 2 פרו, אז עם כל שיפור המחיר עולה בעוד איזה אלף.. אז השאלה האם באמת יש צורך להשקיע). …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב. זה המפרט שהרכבתי לעצמי: Processor E6550T, core2duo, 4MB, 65W, 775/1333 MotherBoard GA-P35-DS3L, Intel P35+ICH9, ATX, 1333, Marvel Gigabit, Sound Conroe Support, GygaByte HD Western Digital 250G 16MB 250AAKS Memory 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15, DDR2 800 , Corsair כרטיס מסך Geforce 8500GT 256 mb DUAL DVI bulk צורב SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK מארז O2 PURE BLACK 2 x 120 mm FAN + 23CM LED SIDE FAN + FSP 350W (120mm), RAIDMAX מסך LG L196WTQ , 1:3000, 2ms אני קונה חלקים ומתכוון להרכיב בעצמי. השאלה היא לגבי תאימות החלקים, ובמיוחד לגבי תאימות הזיכרון ללוח אם. לכאורה באתר של Gigabite כתוב כי התמיכה היא דווקא עבור 6400-C4. שזה CL-4-4-4-12. …

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by TerMiT_BoY,

מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, משחקים אולי גרפיקה בעתיד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים וסרטים באופן תדיר, גרפיקה באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פעולה,אסטרטגיה,מירוצים,יריות,רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  18. הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בSTREAM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Mount and blade 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, גודל "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

19. יש לי כבר שנה את המחשב DELL N5110 ותמיד הוא היה מתחמם ובזמן משחקים הוא ממש ממש מתחמם לאחרונה הוא גם התחיל להתכבות כשהוא מגיע לרמת חום גבוהה מדיי האם יש פתרון לבעיה הזאת ? אני לא משחק CRYSIS או משהו שמאמץ את הכרטיס מסך יותר מדיי גם לא משהו קל ( זה קרה לי בזמן משחק בUNREAL 3 או GEARS 1 ) חשבתי לקנות משטח קירור אבל נראה לי שזה סתם שטויות ... יש פתרון??

20. חברה אהלן אני חדש פה אני צריך עזרה בבקשה לבניית מפרט למחשב חדש וטוב שיריץ משחקים כבדים שייצאו תקציב 3500-4000 ש"ח (אפשר קצת לחרוג) לא ציוד הקפי כגון מסך,מקלדת,צורב ..רק את הרכיבים העיקריים (מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,דיסק קשיח,זיכרון,מארז...) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  21. היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכ-1250 ש"ח לצורך משחקי מחשב (בעיקר ל-BF3 ולבאלטלפילדים לעתיד...). הנה המפרט הקיים: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM DDR3 (זה 2 כרטיסי זיכרון של 1 GB) Nvidia GeForce GT 220 מה שאני שמתי לב שבעיקר אני צריך להחליף\להוסיף: -כרטיס מסך חדש -זכרונות -מערכת קירור ועוד שאלה קטנה: האם למארזים יש השפעה מסויימת על הביצועים של המחשב? (אולי קירור וכו'..?) מקווה שהמידע מספק ושהלכתי ע"פ הכללים של פתיחת נושא. שיהיה ערב מצויין ושבוע טוב! -אליסף

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  22. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤587 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 מארז ללא ספק HEC 6C28 ¤181 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28-NPS סה"כ מחיר לכל המוצרים:2022¤ המפרט הורכב באתר:http…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  23. ראש בראש: Asus N56VZ-S4218H נגד HP Envy DV6-7200EJ מי משתלם יותר לאקדמאי/משחקים? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13343 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441 יש לציין שאת האסוס אני יכול להשיג ב: 5200 ש"ח. לעומת ה-HP ב: 6,480 ש"ח. קצת מתסכל שהמגבלה באסוס היא ל-8 ג'י'גה. מאידך, איני זקוק לכמות כה רבה של זכרון. צרכים אקדמאיים וקצת משחקים, כמובן שהמחשב עתיד לשרת את הבית ל-4-5 שנים, בשקט. תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אז ככה יש לי בערך 2000 שקלים..ץ המטרה שלי היא מחשב שיעבוד מהר...יראו בו סרטים ויכול להוריד סרטים במהירות ...... אם תוכלו להרכיב לי מחשב חדש שאני יעתיק את מה שאני צריך..אני מאווד יודע לכם.. 2000 שקל זה כולל מסך...תודה מראש

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  25. המחשב ישמש לרוב לאינטרנט דגם ראשי: ASPIRE ONE מעבד:intel atom processor n280 1.66 ghz מערכת הפעלה:windows xp home נפח:(1G DDR 2 (1X1GB יכולת מקסימלית:2GB מהירות:667MHZ חריצי זכרון נגישי: 1 חריצי זיכרון פנויים: 0 דיסק קשיח נפח:160GB SATA מסך גודל צג:10.1 ACER CRYSTALBRITE TFT LCD רזולוציה:1024X600 כונן אופטי:ללא קול: כרטיס:ON BOARD (מובנה) רמקולים מובנים:2 כרטיס רשת :10\100 ETHERNET תקשורת: תקשורת אלחוטית מובנית :LAN+ WIRELESS WWAN+WLAN פקס\מודם: ללא יציאות: MULTI-IN-1 CARD READER SD\MMC\MS\MS-PRO\ 3USB 2.0 RJ-45 אוזניות מיקרופון חיצוני תצוגה חיצונית VGA סוללה: 3 CELL מצלמה :כולל משקלל מוערך: 1.18 KG

• 5 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.