ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
hi hevre az kaha ani sof sof kone mahshev hadash!!! az bahodesh haba ani kone mahshev ve ratziti shetivnu li mifrat be 2000-3000 dolar canadiim ve ani rotze shehamahshev yyehiye lemishakim kvedim meod beikar aval gam leinternet muzika ve sratim... a vedereh hagav im atem yeholim lehatzia li hanut tova becanada ki ani lo mekir hanuyot tovot ve im mishehu yodea az be ir beshem "winnipeg" toda bekol mikre bye
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM A21E (בן 9 לערך) לא מזמן החייתי אותו ....דווקא עבד לא רע..עכשיו פתאום הפסיק לעבוד... *עכשיו כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא פשוט לא נדלק ..נורה של הסוללה והסטנדביי (אחת ליד השניה)נדלקות חלש לאיזה מאייה וזהו, עם מן קול מוזר (תיק כזה כאילו פריקה)...זה עושה קול דומה רק עם סוללה ללא חיבור לחשמל אבל הוא יותר צנוע וללא כל תאורה של הנורות.... *אם הסוללה בפנים הוא מראה טעינה ... חוץ מיזה שום דבר לא עולה... השערות מזה יכול להיות?..האם יש סיכוי להחזיר אותו לחיים?.. **לא פתחתי אותו עדין רק קצת משח עם הזכרונות.... תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחשב חדש ובנוי. זקוק להמלצות ביקורת ושיפורים. m.b: abit fatal1ty an8 sli cpu: amd 3200+ venice psu: tagan tg530-u15 h.d: w.d 250gb sata2 16mb mem: geil 512mb ram ddr400 value x2 v.c: gigabyte geforce 7800gt מארז T.T SOPRANO תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
am sry for writing horably in english but i cant find my XP to instal hebrow and its caind of ergrnt i need to buy my mother a netbook for her birthday msi wind sims anice var.but i couldent find info abaut battary life of 3/6 cell... all be very happy if you can hellp tnx
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ ללא סוללה Dell D630 רציתי לדעת האם קיימת פונקציה שבמידה וקיימת הפסקת חשמל,הלפטופ יכול להידלק לבד לאחר שהחשמל חוזר? האם יש לפטופים שתומכים בפונקציה כזו?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום מצאתי מחשב נייד שמתאים לי בול התקציב אבל אני מפחדת לקנות את המחשב הזה כי ראיתי באינטרנט שהחברה (acer) לא משהו ושצריך להתרחק ממנה מצאתי את acer aspire r15 generation 7 יש בו בדיוק את מה שרציתי בתוך מחשב אבל אני לא בטוחה שכדאי לי לקנות את המחשב הזה מישהו יודע אם המחשב הזה ספציפי טוב לבית ספר,מוזיקה,אינטרנט, סרטים,סדרות ? ואם כדאי,לי לקנות את המחשב הזה? תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 אשמח לקבל חוות דעת לגביי מחשב זה,אחריות של Acer ודגמים דומים של מחשבים בגודל 11-12" תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק למטרות לימודים. בהתחלה התעניינתי ב- Asus 1000HE שמצליח להריץ דברים רבים בין השאר גם Win7 ו Hackint0sh. השאלה שלי, האם הנטבוק Acer 1810T הוא טוב כמוהו או אף טוב יותר? התקציב שלי עד 2.1K +/- ד"א, את ה 1810T התכוונתי לייבא לכן הוא נכנס לתקציב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הדגם הזה? אני מחפש אותו כבר דיי הרבה זמן, אפשר גם בחו"ל. ראיתי אותו בAmazon של גרמניה, אפשר להזמין משם? או שלא? אני אשמח לשמוע מכם חבר'ה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משוכנע שרובכם לא עוקבים, אבל התחבטתי כמה שבועות בשאלה איזה מחשב 13.3 חזק וקל בטווח המחירים של עד 4000 ש"ח לקנות. לפני שבועיים החלטתי וקניתי את הAcer3820TG. הדרישות שלי מהמחשב היו קלות משקל, זמן סוללה סביר (4 שעות+) ועוצמה. אני רוצה להתעכב רגע על העוצמה כי אני רואה שבדרך כלל שמתכנתים מבקשים מעל דפים אלו להמלצות למחשבים בד"כ ממליצים להם על מחשבים Low voltage למיניהם, לדעתי זאת טעות מרה. כמו הרבה מתכנתים, אני עובד הרבה עם VM ואני ממש לא בטוח שמעבדים שהם לא State of the art לפחות של לפני שנה שנתיים לא יעמדו בכך. כמו כן, קיוויתי שאני אוכל להריץ איזשהם משחקים על המחשב, יש לי פינה חמה לזוללי הזמן הקטנים גם אם אין לי זמן עבורם. בכל מקרה, אחרי הרבה בדיקות באינטרנט וכו' החלטת…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על הנייד הזה אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם עליו מצאתי אותו ב5100 ש"ח יש לכם המלצה אולי לנייד אחר באותו סדר גודל של מחיר ולא לחרוג ממנו יותר מידי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425037
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנ"ל והוא עדיין לא אצלי ויש מספר דברים שמטרידים אותי: ATI 1100 - מה הוא שווה פחות או יותר? אותה שאלה לגבי המעבד AMD TURION 64 X2 TL50 1.6Ghz - לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? חוצמזה לפי מה שהבנתי אין למחשב SVIDEO אלא רק VGA אז איפה אני מוצא מתאם מתאים(VGA to SVIDEO/RCA)? אם יש לכם לינק לחנות זה יהיה נהדר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
-
האם הוא מומלץ לפי דעתכם? אני צריך מחשב ללימודים אבל גם שיריץ משחקים פשוטים. מה שווה כרטיס מסך g105? Geforce G105 512MB Intel Core 2 Duo T6400 2.0Ghz חיבור HDMI מסך איכותי 15.6'' LED HD לצפיה בסרטי High Definition 4GB DDR3 1066Mhz 320GB כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה מצלמת אינטרנט מובנית מקלדת מלאה כולל מקשי ספרות וחיצים
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב מספיק חזק לאוטוקאד ופוטושופ. הציעו לי את זה: ACER AS5738ZG LED WXGA 15.6" HD T4200 Intel 2GH, CORE DUO 4GB DDR3 1066Mhz 320GB nvidia GeFORCE G105 512MB DVD-RW Multi DL Intel PRO\Wirless 3945ABGN שירות מעבדה לשנה 3740 ש"ח כולל מע"מ האם שווה?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ה- acer במחיר 3500 ש"ח וזהו המפרט: http://www.dagesh.co.il/htmls/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_ACER_ASPIRE_5740G.aspx?c0=15821&bsp=14795 לעומת HP במחיר 3950 ש"ח וזהו המפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2223 ביקרות של אנשים (בסוף הכתבה): http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1163391.html קראתי הרבה ביקורות על אנשים שהתאכזבו שקנו HP כי היה להם מלא תקלות חוזרות ונשנות (ראו בכתבה למטה) מה דעתכם? יגיב מי שמבין באמת.... תודה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ACER AS5740G http://www.laptop.bezeq.co.il/ItemDetails.asp?id=5 איך המחשב הנ"ל? המחיר שיוצא לי אם אני לוקח את זה הוא למשדרגים כלומר 4K. אמא שלי רוצה את המחשב שיהיה בבית בנוסף. שווה את הכסף? המפרט שלו בלינק למעלה..אני לא מכיר את המעבד הנ"ל בנידים, האם הוא חזק מספיק? ואיך המחשב הזה לעומת ה 1330 HP? (אגב הסיבה היא כי זה גם הולך בתשלומים וזה דיי זול מבחינת כך X36)
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כ4 חודשים את הנייד שבכותרת משום משקלו וגודלו ומחירו ממש אפשר להכניס אותו לתיק ולא להרגיש אותו! קראתי ביקורות בעולם שכדאי להוסיף לו 1GB RAM להגביר את מהירות העבודה שתהיה סבילה אז הוספתי (כלומר, יש לו לאחר ההוספה 2 ג'יגה ראם). היה לי בעבר הרחוק MSI Wind גם נייד "10 שהיה לו 2 ג'יגה ראם ומעבד אטום, ה-MSI רץ חלק על כל היישומי אינטרנט ואופיס (ווינדוס XP). האייסר יש לו ווינדוס 7 סטרטר, הוא ממש איטי, סרטונים ביוטיוב הקול מתעוות להחריד, כמה כרטיסיות בכרום ממש מאיטות אותו וכו' ממש דברים בסיסיים! האם ניתן לדעת או כיצד ניתן לדעת מה הבעיה? הוא חדש לגמרי, התקנתי רק תוכנות רגילות של מוזיקה אינטרנט ואופיס. לא ייתכן שזה וירוסים אני מבצע בדיקות באופן שבועי! אפילו קניתי סולל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחי רכש מחשב מיני נייד של Acer, למי שאינו יודע מדובר על סוג חדש יחסית של מחשבים ניידים שמיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס. הרבה חברות מציעות את המחשבים האלה בגירסאות ה-8.9 ו-10.1 אינטש והמפרט שלהם הוא זהה לחלוטין למעט שינויים קלים.. המחשב הוא ממש חמוד ומריץ XP הסרטים מתנגנים עליו יפה מאוד (הרגילים,לא ה-HD) וכך גם הגלישה וזהו. המחשב אינו מתאים למשחקים, אפילו משחק פשוט כמו Bubble Shotter עובד ממש איטי. "טיפלתי" לו קצת במחשב, ביטלתי את כל האפקטים של XP מחקתי את האנטיוירוס של סימנטק שהוא קיבל במתנה ושמתי לו AVG ואחרי כל זה המחשב נהיה קצת יותר מהיר אבל עדיין קצת איטי בקטע של המשחקים. השאלה האם יש עוד דרכים להאיץ את המחשב? OC כמובן לא אפשרי וגם לא כדאי. האם שידרוג הזי…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה. אני מעוניין במחשב נייד, עדיף מתחת ל-2600 שקל ומעל ל-10.1 אינצ'. אני סטודנט והשימוש העיקרי שלי בו יהיה לאופיס. הסוללה חשובה אך 6 שעות יספיקו לי. התלבטתי לגבי ה-asus 1101 אחרי שויתרתי על ה-1005 בגלל גודל מסך, אך נשמע שהוא מאוד איטי ומתקשה אפילו בהרצת ישומים פשוטים. ל-1201 סוללה חלשה מדי. מצאתי את הנייד הזה, 1410 של אסוס, וקראתי עליו ביקורות טובות. מצד שני הוא לא מיובא באופן רישמי לארץ וניתן להזמין אותו רק מהחנות הזאת. http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1670 האחריות שהם מציעים היא של מעבדה ולשנה. מנסיון שלכם עם אחריות של מעבדה ועם מחשבי אייסר. האם זה "סיכון"? במידה וכן, האם יש מחשב במחיר ורמת ביצועים דומה שכן מיובא לארץ ומגיע עם אחריות? (מצאתי רק טו…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב הנ"ל ואין לי שום מושג עליו, אשמח לשמוע המלצות עליו . תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה Acer Aspire 5315 יד שניה אני רוצה לדעת עם יש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. ויש איזה דברים שאתם ממליצים לבדוק לפני הקניה ?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה נייד זה. הייתי שמח לשמוע review ? הנייד בעל מעבד AMD Turion X2 1.8 האם משתווה למעבד של אינטל ? כ.מסך Geforce 7000 אני לא כל כך בקיא בכרטיסי מסך אז אשמח לדעת אם הוא נחשב ? איזה משחקים אפשר להריץ עליו ? אשמח לתגובות! טנקס.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי כתוב אצלי בדרייברים שיש לי Avermedia TV tuner איך אני יכול להיות בטוח שיש לי בנייד Avermedia TV tuner? לאחר בדיקה קלה מצאתי שאין לי אנטנה בנייד מה ששולל את המצאותו של כרטיס טלוויזיה ישנו CIR receiver. אבל זה בשביל להפעיל את המערכת עם שלט חיצוני במקרה שמדובר במחשב המחובר למקרן \ LCD בשביל קולנוע ביתי
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-