ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הפורום,אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם+כרטיס מסך++ספק איכותיים עד ה-4,000 ש''ח,את השאר כבר יש לי במצב מעולה! מטרות המשב הוא בעיקרון משחקים,כגע חשבתי על X800XL אבל גם X800GT יעשה לי את העבודה,דרוש מעבד חזק,ואחד ג'יגה זיכרון.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 אך ניתן לחרוג עד 4.5 אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, צפייה בטלויזיה, משחקים,האזנה למוזיקה והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך טוב 22', רמקולים, מקלדת, עכבר וכרטיס טלויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה לחברה מסוימת רק לחנות…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מחשב חזק למשחקים בתקציב של 4000 כולל מקלדת, עכבר, רמקולים ובלי מסך
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני לא צריך כרטיס מסך למשחקים, אבל אני כן רוצה לעבוד חלק לגמרי (שדברים "יטוסו") על רזולוציה של 1920x1200 גם כאשר כל האפקטים של ממשקי חלונות/תוכנות מאופשרים, וגם אם יש לי עשרות אתרים עם אנימציות ופלאש ברקע. האם כרטיס של GIGABYTE על בסיס 9500GT עם זכרון DDR2 1024MB במחיר יחסית זול של 359 ש"ח באייבורי הוא בחירה טובה? אם לאו, בבקשה המליצו על כרטיסים שניתן למצוא באייבורי - אין להם לשמל את כל הסדרות של ZOTAC. כמו"כ אני יודע שה-9600GT עדיף הרבה יותר מה-9500GT - זה משמעותי גם אם אני לא משחק? תודה! * השאלה היא כחלק מבניית מפרט מחשב שלם, לכן אני כבר די נעול על אייבורי.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ודודתי רוצה לקנות מחשב חדש אף פעם לא היה לה מחשב, אכשיו היעוד של המחשב בעיקר גלישה באינטרנט כולל הכל חוץ ממסך ורמקולים איך זה? שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 1 430 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 1 299 ¤ Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 270 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 1 521 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 330 ¤ XFX GF7300GT PV-T73E-UDJ3 PCI-e 256MB DDR2 Retail Video Card 1 520 ¤ סה''כ: 7 2512 ¤ בתודה שמואל
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחשב נייח התקציב שלי הוא: 4.5 אלף שקל שימוש המחשב: בעיקר תכנות, עריכת גרפית, משחקים SSD 1 TB ברצוני שיהיה 6 יציאות ומעלה של USB (בעיקר USB 3 ומעלה) כמו כן יש לי מסך Dell 24 Monitor: P2419H: Model: Dell P2419H 1920x1080, 60Hz Input Source: HDMI תודה רבה לכל ההמלצות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כבר רעיון לאחד פה: http://www.costco.com/CTO/HPConfigurator.aspx?Prodid=10029570&search=990012&Mo=0&cm_re=1-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&Nr=P_CatalogName%3aBC&Sp=S&N=0&whse=&Dx=mode+matchallpartial&Ntk=Text_Search&Dr=P_CatalogName%3aBC&Ne=4000000&D=990012&Ntt=990012&No=0&Ntx=mode+matchallpartial&Nty=1&topnav=&s=1&model=FF047AV כעיקרון אני מכוון ל 1400 כי אחרי מיסים זה יגיע ל 1500. חשוב לי שיריץ לי משחקים כבדים far cry 2, ut3 etc המשקל פחות קריטי. עכשיו אני לא ממש יודע אם מסך 17 זה משמעותי לעומת מסך 16 במחשבים ניידים, שכן אין לי ניסיון איתם בכלל. מה אתם חושבים? אני מבין שגם הכרחי שירוץ ע…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים, skype. המחשב יתנייד בעיקר בין חדרים בבית ולא מיועד לנסיעות תכופות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 לא מאוד משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. 4-6 שעות זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בטח SSD לא יכנס בתקציב הזה ומי ישתמש במחשב ממילא לא יבחין בהבדל אז HDD 256GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין שם win7 עם רישיון קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. השימוש של המחשב הוא בעיקר לצורכי גיימיניג אני משער שכבד (אני לא חזק במונחים הללו) א.המסך הוא 19 אינץ' של LG (אני לא יודע מה הרזולוציה הטבעית שלו אך אני משתמש ברזולוציה של 1280X1024) ב.המפרט מיועד למשחקים הכבדים ביותר שיוצאים לשוק אין תחום ספציפי ג.הגדרות גרפיות שהמפרט מיועד הן גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי כפי שניתן להבין מן הכותרת מדובר בשידרוג 4. כן, אין צורך בHD ,מארז,ספק,CD ROOM וציוד היקפי כמובן 5. א. ספק של 450W של חברת thermaltake דגם tr2 rx-450pp ב. מארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=12195 ג. HD 320G של Western Digital 6. השקט לא ממש קריטי אבל עדיף שיהי…
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי. מה שקורה זה שיש לי מחשב, די ישן (בן 3) אבל בינתיים עובד יפה. חוץ מזה שבגלל הפסקת חשמל הכרטיס מסך החליט לא להציג תלת מימד. אז הבנתי שכדאי לעבור ל PCI-E, במילים אחרות לוח-אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך חדשים. יש ספק 400W, דיסק קשיח 80GB של Seagate, צורב DVD של LG ומסך CRT של LG. מארז עוד מתקופת הפנטיום 3. ושאר ציוד היקפי. המחשב מיועד לא רק למשחקים, יש גם פוטושופ, סרטים ומוזיקה, אבל מכונת משחקים לא נראה לי תתקשה באלה... השאלה, כרטיס מסך DX9 או DX10 ? כנראה שכדאי ללכת כבר על ה- 8800 של Nvidia. אבל זה קלטתי אחרי שדיברתי עם אייבורי. זו הייתה שיחה קצרה, לא נכנסתי ליותר מדי פרטים אז מה שהציעו לי היה: - מעבד Intel core 2 duo E6400 - לוח-אם 965. איזה חברה שאני אבחר. לא אומר הרב…
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לאבי שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטי HD+ חיבור למערכת קולנוע ביתית-3 יצאות 5.1 וגלישה באנטרנט/משחקים קלים. כרגע יש ברשותי ספק כח ומארז וכרטיס מסך X300SE 128MB שאין לי מושג אם יספיק להרצת סרטי HD של חברת PALIT. הסכום הנדרש הוא 2000 ש"ח צריך עזרה לגבי המעבד והלוח לא מתמצא כל כך האם הלוח אם שכולל תמיכה בHD יספיק?יש מומלץ יותר? P5QPL-VM EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, HDMI, PCI-E, HDAudio תודה מראש יוסי
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, המרת קבצי RAW ל-JPEG ב-Batch, ווירטואליזציה, גלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני - כנראה בתוכנות עריכה Nikon Capture NX2, DXO OPtics ואולי גם Photoshop Elements (לא CS) ווירטואליזציה על תשתית חינמית של Microsoft או Vmware. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא מיועד לגיימינג. …
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי שלום! קניתי מחשב LENOVO THINKPAD T420 Q5U ויש בו כניסת 34 EXPRESS CARD 2.0 רציתי לשאול מה זה אומר, מה אפשר להכניס שם וכו'. תודה! עריכה: אפשר להכניס שם כרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש אינטנסיבי, ולעתים רחוקות גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio - תדיר, VirtualBox - מזדמן, דפדפן כרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא גיימר הארדקור, בטח משחקים כמו Minecraft, Assasin's Creed ו-Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ממש אשמח לעזרה כי אני כבר מבולבל אני צריך לקנות מחשב עם יכולת להריץ תוכנות של עיצוב כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט. ראיתי הרבה מחשבים עם מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כמו זה האם המפרט הזה יכול להספיק להריץ את התוכנות? ממש אשמח להכוונה... תודה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט - לעיצוב תעשייתי - סטודנטית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם תעזרו לי ... אני רוצה מחשב לאינטרנט(הכוונה פיסבוק מסנג'ר וכו') צפייה בסרטים, והכנת קליפים.[br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 01:43:03 אהה כן ויש לי כבר מסך רמקולים מקלדת עכבר ...אני צריך רק את המחשב[br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 01:43:58 ובלי שדרוגים!!!
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ב7000 ש"ח לעבודה ומשחקים. אני מעונין במעבד core 2 duo E6600 לוח אם טוב שתומך בRAID ובשני PCI רגילים לפחות וFIREWIRE. כרטיס מסך 7600GT לפחות הוא שווה ערך של ATI. מארז וספק טובים. מעונין לקנות בKSP.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
(מצטער שהעתקתי את מבנה ההודעה מפורום אחר) יש לי כבר כרטיס מסך HD6850 toxic. היום הלכתי ל- rsm אבל הם היו סגורים אז אני רוצה שתעברו על המפרט לבדוק שהוא בסדר. בנוסף ארצה לדעת מה עדיף ה- v3 thermaltake או כל המארזים האלו של ה- nzxt שעכשיו במבצע כמו ה- NZXT Apollo Black (ואז אני אוסיף שני מאווררים וזה יצא אותו מחיר) או שיש גם את ה -RaidMax Eclipse Black 4x120mm Windows שגם נראה טוב. מה עדיף מבין כולם???? והאם המאווררים שבאים עם ה- v3 שקטים?? ומה יותר טוב ה- ripjaws הללו או זכרונות ה- gskill הרגילים באותה מהירות (תראו באתר rsm הם עולים שקל יותר אבל אין עליהם את צלע הקירור) או שעדיף Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz ) בנוסף איזה צורב עדיף זה של lg או של ה- samsung (הבדל של…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחפש מחשב לצורך עבודה עם Solid Works, התקציב הוא בערך עד 6000 ש"ח, אבל אם הוא עובר מעט זאת אפשרות. אם התקציב הזה לא אפשרי, אז תגידו לי, אני אנסה לבדוק אופציה להגדיל אותו. אני מאמין שמסך בגודל 15.4" יספיק, חיי סוללה רגילים. אני יודע שצריך ברמת העקרון כרטיס מסך די טוב. אני חשבתי ללכת בכיוון של מחשבי Dell, אבל אני לא יודע איזה דגם יתאים בדיוק לדרישות. תודה מראש, טראוט
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הרבה זמן שאני מחפש לי לפטופ ואני פשוט טובע בים הסוגים והמינים שיש היום, עשרות חברות עשרות דגמים עשרות סוגים.. ובתכלס אין לי באמת מושג במה כדאי להשקיע את הכסף. חשבתי ללכת על טאבלט בסוף הבנתי שלא כדאי בגלל שהחומרה שם לא בשמיים ועוד כמה חסרונות שיש לטאבלטים. בקיצור אשמח אם תעזרו לי! * מטרות המחשב? אוקיי בגדול זה אינטרנט ודברים פשוטים, אבל אני רוצה להשאיר לי את האופציה של עריכה גראפית (פוטושופ) ברמה כזאת שהלפטופ לא יתקע או יעבוד לאט ועם עוד אופציה להריץ משחקים.. עכשיו פה אני בהתלבטות האם להשקיע במשהו טוב שיריץ משחקים טוב או לפטופ שיריץ לי משחקים לא כבדים.. אבל שתהיה אפשרות בכל מקרה. * גודל המסך? 14 ~ 15. לא גדול מדי וגם לא מהקטנים.. * רזולוציית המסך?מעדיף 1920X1080, FHD * דר…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא שלי צריך מחשב נייד, עובד בעיקר עם אופיס ואינטרנט.. רוצה כמובן שיעבוד חלק ונחמד (בניגוד למחשב הנוכחי שלו שנתקע כל שנייה). מומלץ שיבוא גם עם מערכת הפעלה.. חוץ מזה, לא נראה לי שיש משהו מיוחד.. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי טוב למטרות אלה באזור המחיר הזה.. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סבתא שלי החליטה שהגיע הזמן שהיא תצטרף לעולם המודרני החדש ותתחבר לאינטרנט (). אז מה אני מחפש? מחשב שמתאים לסבתא (אחר כך גם נדאג למסך רציני) - כזה שיתאים לגלישה באינטרנט, וכמעט בלי משחקים. בעקרון, למרות שזה לא מחשב לגיימרים, אני אעדיף מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה נמוכה-בינונית לטובת הנכדים היותר צעירים. אלא אם כן סבתא שלי תתלהב מעולם המחשבים ותתחיל לשחק עם תיזמונים של הזכרון, לא נראה לי שיש סכנה של OC במחשב הזה... מה דעתכם, יש רעיונות? עריכה: המחשב צריך לכלול הכל (כולל מקלדת, עכבר ומערכת הפעלה). המפרטים באתר מוותרים על זה...
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את דעתכם על המפרטים הבאים: מפרט א: CASE MEDIA PRO 500W + INTEL BUFFALO CREEK G33BUC INTEL E6750 2.66GHZ 4M DDR II 1GB 800Mhz CL5 160GB 8MB SATA II 7200 DVRW NEC 7170 X 18 +/- Logitech Optical Mouse KEYBOARD LOGITECH VALUE ATI HD 2400PRO 256M Intel GMA 3100 O/B LAN Intel 1000 O/B Firewire O/B מפרט ב: CASE MEDIA PRO 500W + INTEL DRAGON TAIL P35DPM INTEL E6750 2.66GHZ 4M DDR II 1GB 800Mhz CL5 160GB 8MB SATA II 7200 DVRW NEC 7170 X 18 +/- Logitech Cordless Desktop ZOTAC GFR 8400GS 256M LAN Intel 1000 O/B Firewire O/B שניהם באזור ה- 2500 ש"ח אני מתכוון להוסיף גם מסך. במידה ויש לכם הצעות נוספות למחשב, במחיר כולל מסך של 3300-3500
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול לגבי ה-3 שנות אחריות שדל מעניקה במקרה של תקלה איך השירות מתבצע? לקוח מגיע עם המחשב לחנות והחנות דואגים לשלוח את זה למעבדה ? הלקוח מגיע עצמאית למעבדה ראשית שנמצאת בסוף העולם ? שליח מגיע עד הבית ? מישהו יודע מה הנוהל ? האם זה משתנה מחנות לחנות? תודה אהה ועוד משהו איפה אני יכול להשיג vostro 1015 כבר בדקתי בשלוש חנויות ולאף אחת אין במלאי ולא ידוע מתי יהיה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-