עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב 1000-1100$ מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד ,מסך FHD 1080*1920, IPS * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 750 (7200) האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- …

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by kip,

היי, חדש חדש, ירוק ירוק... אני קונה מחשב, חלקו לעבודה (לא מאתגרת מבחינת המחשב...) ורובו למשחקים (RTW RULES)... סביבות ה 3.5 ללא מסך (אוהב את ה 19 CRT שלי...). מעדיף AMD אבל אשמח לשמוע אופציות... ג'יגה RAM נראה לי בסדר, 160 HD נשמע סביר... כרטיסים... עכשיו אני יושב על 5200, דוקא סביר, גמרתי איתו את FAR CRY ו HL2... חשבתי על 6600 או X700... הם בסביבות ה 600-700 ש"ח, לא? אשמח למפרטים ולהצעות...

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by eitanmg54,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש של משחקים כמו GTA החדש אבל שיעבדו טוב. אני משתמש במסך 23" FULL HD של LG. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. גם הכונן הקשיח. כמו כן חשוב לי לצפות בסרטי FULL HD שיעבוד חלק על מסך 23". 1. מה התקציב? עד 3800 (אפשר במזומן) 2. מטרות המחשב? משחקים + FULL HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם…

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by psyeli,

אז אחרי שההיתי נעול על מחשב של סמסונג מצאתי את המחשב הזה >>http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12934 החומרה מצויינת והמחיר גם הבעיה היא שHP נחשבת לחברה גרועה לניידים. אמת? שקר? הארות הערות יעזרו לי פה.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by israelm,

מפרט לשימושי גרפיקה נטו ללא אוברקלוק כלל, ללא ציוד הקפי: (פוטושופ, קורל דרוו X4, אקרובט והמסתעף) מחיר / מוצר Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-12800 1600MHZ 7-7-7-21 F3-12800CL7D-4GBRH 575 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 295 Palit GeForce 9500GT Super 1Gb DDR2 Hdmi PCI-e 313 LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 145 CZ ModXStream 400W PSU / 140mm Fan / 80+ Certified 285 Compucase 6XG3 Midi-Tower Black No-PSU 355 הרכבת המחשב תעשה בצורה עצמאית, כנ"ל התקנת מערכת הפעלה ותוכנות. סה…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by חן_י,

שלום כולם! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, תוכנות כמו מסנג'ר, פוטושופ ואימיול. שימוש נוסף במחשב הוא למשחק ה- sims2, ואלו הדרישות המצויינות על האריזה שלו: OS: vista, xp,me,2000,or 98 CPU: 1.8Ghz or faster (2.4Ghz for vista) RAM: at least 1 GB RAM Disc Drive: 8x or faster CD/DVD drive Hard Drive: at least 6.5 GB of free space Video/Sound: DirectX 9.0c compatible Video card must have 64 MB or more memory and one of these T&L capable chipsets: ATI Radeon 8500 or greater (9600 or greater for vista) NVIDIA GeForce2 GTS or greater (GeForce 6200 or greater for vista) אני מעוניית במחשב שייענה על הדרישות הנ"ל מבלי לגרום להאטה של …

7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ניתן לחרוג במאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, OCULUS LINK, תוכנות תכן מכאני כדוגמת SOLIDWORKS/ CATIA ודומיהן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות גבוהה למארז בגודל MIDI ATX. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

8. המחשב מיועד לאופיס אינטרנט סרטים הורדות ומשחקים קלים ללא OC חשוב שיהיה שקט אשמח להצעות כדאיות יותר מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by shlomib14,

מעבד: Intel core i5 750 @ 2.67ghz (4cpus) לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3R כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 זיכרון: 2GBx2 G Skill F3-12800CL9-2GBRL קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 500GB ספק: crosair 550w מארז: coolermaster cm 690

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי אני צריך מחשב שישמש כתחנת עבודה לתוכנה ממחושבת שבניתי , בעיקרון אני רוצה להריץ על כל תחנת עבודה (VM) משחק בעל דרישות מינמום של כרטיס 128 ו500 ראם אני רוצה 2 VM + המחשב עצמו האם יש לכם מושג מה המפרט הדרוש על מנת שהמחשב יעבוד בצורה סבירה ? מעבר לעבודה בתור תחנת עבודה אין למחשב שימוש)

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  11. שלום אנשים, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי - אינטרנט, מוסיקה , לימודים (תוכנות גרפיות כמו solid works, תכנות בשפת C..) וגם קצת משחקים התקציב שלי הוא כ 5000 +-. קבלתי את המפרט הבא: מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD זכרון KINGSTON 1G DDR-2 800MHZ X 2 כ.מסך GF8500GT 512MB PCIE צ.ק דיסק קשיח YS 250GB 16MB SATA2 WD מארז ידית כסוף שחור USB קידמי לוח ג'יגהבייט GA-G31M-S2L צורב LG DVDRWX18 DL שחור סט אלחוטי מיקרוסופט DESKTOP 1000 רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 מסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG סה"כ לתשלום : 5100 ש"ח עד 5 תשלומים מה דעתכם? כדאי לי לשנות משהו?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  12. היי, אז אני כבר בשלב שדי קניתי את כל החלקים המפורטים מטה מאמזון (עם המחירים ליד כל אחד ...) המחירים היו זולים מהארץ (חוץ מהמקלדת - נקנתה בארץ). אשמח גם לקבל פידבק אם בחרתי רכיבים טובים (אמזון ... תמיד אפשר להחזיר ) ולמטה הכנסתי כמה לינקים למארזים שנראו לי טובים ומתחת לרף המכס בארץ, אשמח לקבל מי מהמארזים מועדף לפי הפרמטרים של קודם כל שיהיה מקום לרכיבים (בעיקר מאוורר מעבד וכרטיס מסך), איוורור טוב ושיהיה שקט מבחינת מאווררים. חלקי המערכת שנקנו: Power supply - 50$ EVGA SuperNOVA 120-GP-0650-X1, 650 G+, 80 Plus Gold 650W, Fully Modular, FDB Fan, 10 Year Warranty, Includes Power ON Self Tester, Power Supply Ssd - 60$ Samsung Electronics (MZ-V8V…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש כללי בעיקר בשביל להחליף את הנייח שיש לי בבית (כבר מעל 10 שנים חחח) אשמח לעזרה מכל אחד והשאלה השנייה בכותרת מה אתם חושבים על מחשבים "מחודשים" לא ברור למה הכוונה בכותרות שהם נותנים אבל המחיר הוא בחלק מהמקרים 2000 שקל פחות... לפני שאני מתחיל את הפירוט ששמתי בחוקים אני רק אציין שלא קריטי לי המון דברים ואני לא כל כך סגור על עצמי אז אם מישהו כאן בסוף יציע לי משהו אטרקטיבי שלא כל כך תואם אחד לאחד את מה שלמטה אז מקובל. וכמובן אפשר לחרוג גם מהתקציב במידה ומצאתם משהו יותר טוב/מתאים. * מטרות המחשב? - כללי, אני כן מתכוון לשחק איתו לעיתים אז כרטיס מסך נורמאלי כנראה שיהיה חובה. * גודל המסך? סביבות ה 15 אני מאמין יספיק. חלק/מט? חלק נראה לי יותר נק…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by zvikaz,

שלום. אשמח לחוות דעתכם מה השווי של מחשב Lenovo ThinkPad T61 החליפו כונן ל SSD 128GB זכרון פנימי 4GB מסך 15" מעבד Intel2.4GHz מותקן ווינדוס 8.1 תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום כולם אני יודע שזו שאלה שכבר נשאלה פה לא מעט אך לא הצלחתי לגבש החלטה מכל השירשורים שקראתי אני צריך את המחשב לשימושים בסיסים כגון אינטרנט ,סרטי HD , (אם הוא יחזיק משחקים כגון "קול אוף דיוטי" אז מעולה ). משום מה (לא ממש יודע למה) אני מתלבט בין דל לטושיבה אשמח לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  16. שלום רב! ברצוני לרכוש מחשב המיועד לשימוש ביתי. כלומר, אינטרנט, סרטים, office. אני מתכוון לקנות את המחשב ב ksp, לכן אשמח לקבל מפרטים עם רכיבים שניתן להשיג בחנות זו, (אך גם מפרטים מחנויות אחרות יתקבלו). ברשותי ספק כוח SEASONIC S12 BRONZE 430W - אותו אני מתכוון להעביר למחשב החדש. התקציב העומד לרשותי הוא בסך של 2300 ש"ח עם חריגה ל 2500 ש"ח במידת הצורך. במפרט שהרכבתי בעצמי החלטתי שלא להוסיף כרטיס מסך, אולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם hd4550 - אותו אתקין במידת הצורך. אין לי מושג עד כמה המארז שבחרתי במפרט טוב. אשמח אם תתנו את חוות דעתכם עליו. חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית שקט. אני ככה"נ מתכוון להריץ חלונות 7 על המחשב - אם זה משנה משהו. אני לא זקוק למסך ולציוד הקפי אחר (גם לא לצורב). חש…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by ohaina,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיס…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  18. לצערי אבא קנה בלי להתייעץ איתי יותר מדי מחבר שהוא סומך עליו הנה המפרט: לוח אם: GIGABYTE945 DDR 800 MHZ PCI EX מעבד: Intel P4 3.0 GHZ זיכרון: 1024 DDR2 667MHZ כרטיס מסך: PCI Ex בנוי צורב DVD : NEC X18 יש לי ספקות לגבי המכרטיס מסך הכרטיס הקודם שלי היה Geforce FX5200 128MB האם הכרטיס הבנוי טוב יותר? אגב הכל עלה 1740 כולל הרכבה גיבוי והתקנת ווינדוס מה אתם אומרים? נראה לי נדפקנו..

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שקל, לא לשימוש כבד כמו משחקים.. בעיקרון הוא משמש אישה מבוגרת לסקייפ ולגלישה .. אני מחשב משהו אמין ושלא יהיה מהקטנטנים האלה בלי הסי די רום על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  20. צריך מפרט שייקנה בארה"ב. תקציב ,בין 4-6 אבל גמיש, כמה כבר ההפרשי מחירים בין ישראל לארה"ב..? שימושים - משחקים (לא בהגזמה), סרטים - HD כבדים , ניגון של M2TS גם כן , רוצה כרטיס מסך מסדרת 5 של רדאון, אם אני מבין הם אמורים להוציא סאונד דרך הHDMI - ואמור להוציא DTS מסטר ודולבי טרו... - זה נכון? אינטרנט זה דיפולט.. לוח אם - תתפרעו... זכרונות גם.. מה שצריך בעיקרון זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך , אולי גם ספק תלוי מה תגידו לגבי הפרשי מחירים אם שווה...[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 18:38:05 UP

21. Started by Yaron123,

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RD33-5961.htm מה אתם חושבים על זה? צריך מחשב 14 אינץ' לאופיס ולאינטרנט ובטח גם לסרטים. ושלוש שנים אחריות. יש המלצות לא לקחת את מה שבלינק? יש הצעות למחשב יותר טוב? שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את זה ? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/dell-vostro-3450-2350m.htm תודה

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  22. הצרכים הם שימושי אופים, כולל אקסס, הורדות מוסיקה וסרטים ותוכנות עריכת וידאו אוויד או פרמייר. אם זה לא ראלי מחשב נייד טוב בסכום הזה, אשמח שתפנו אותי לשולחניים. וגם אני מעדיפה תוצרת של IBM בשתי האפשרויות. תודות על ההתייחסות

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום! אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 7.5K לפי ההעדפות הבאות: - מטרות המחשב - פיתוח תוכנה (Eclipse, Visual Studio), עריכת גרפיקה ומולטימדיה (Photoshop, After Effects, Mudbox), ושימוש ביתי (קצת משחקים, סרטים וכו') - מעבד - Core i7 מרובע ליבות - זכרון RAM - לפחות 8GB זכרון. אם אין בנמצא, אז לפחות 4GB עם אפשרות הרחבה מאוחרת - מסך - עדיפות למסך ברזולוציה של לפחות 1600X900, עדיפות למסך מט - כרטיס מסך - רצוי כרטיס מסך Dedicated כמו דגמי הגיימינג של Nvidia. אם לא נמצא נייד מומלץ עם כרטיס מסך Dedicated, אשמח להפנייה למידע על שימוש בכרטיס מסך חיצוני - גודל המסך - 13 עד 15.6 אינץ' - אמינות גבוהה (אני מכיר את המוניטין של דגמי Lenovo Think…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. שלום פרמטתי את המחשב נייד שלי ואין לי דרייברים של כלום צריך להתקין כרטיס קול מסך רשת usb ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע איך אני יודע מה הסוג והדגם של הכרטיסים שאני צריך להתקין ומאיפה אפשר להוריד?(שאלה היא איך אני יודע את המפרט של המחשב) ניסיתי למצוא את הסוגים והשמות אבל לא מצאתי במנהל התתקנים ובכל דרך אחרת הדגם הוא hp nc6000 ועוד בעיה אחת שהמחשב מרבה להתקע באמצע בלי שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  25. שלום יש לי מחשב נייד WIND ואני רוצה לדעת האם במצב שהוא לא מחובר לחשמל אך הוא גם לא עובד (לא פועל) האם גם אז הבטריה יורדת?אם כן אז מה עושים בזמן שאני לא ליד המחשב למשך שבוע למשל?האם להשאיר אותו במטען או פשוט להשאיר אותו ככה? תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.