ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים.. החלטתי שאני רוצה לקנות נייד חדש אחרי תקופה ארוכה שאני רוצה. אני מתלבט עכשיו בין כמה דגמים וחברות שונות בתקציב של עד 3300 ש"ח. צרכים: -גלישה באינטנט. -עבודה משרדית. -משחקים כמו פרו אבולושיין 10 (לא כאלה שגומרים על מעבדים לחלוטין) -נוחות עבודה. -ויכולת עבודה מעל 3 וחצי שעות 4. יש את הדגם של ה LENOVO NTD 99IV מעבד 4300 כרטיס מסך 105M עם 4 ג'יגה זיכרון. ב 3190 ויש את הדגם של HP 610 vc266EA מעבד 4400 3 GB זיכרון כרטיס מסך 103M ב 3380 ויש את Toshiba L500-1R3 '15.6 HD LED מעבד T4400 זיכרון 4GB DDR 3 Mobile Intel® GMA 4500M ב 3150 אני ממש מתלבט בין הדגמים האלו ואני בנטייה קטנה לטובת הלנובו. אפשר המלצות על מה ללכת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב מה אתם אומרים עליו? מארז THERMALTAKE V3 ספק כח HEC WIN+600 לוח אם P55-GD55 מעבד I7 860 מאוורר למעבד COLD BIT זכרון H\S CEON 2*2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח 500GB SATA 2 7200 16M WD צורב SATA LG DVD X22 DL כ.מסך ATI RADEON 5830 1 G POWER COLOR סה"כ 4840 כלל מע"מ רק היום קניתי מה אתם אומרים יש אפשרות שאני יכול להחליף עדיין חלקים כי עוד לא קיבלתי את המחשב מה אתם אומרים הכל בסדר ?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2010 בשעה 15:57:12 CEON חברה טובה לזיכרון?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=320&t=1 זה נודע לי כי אני עובד במקום מתחרה. המחירים הכי זולים שיש, ללא ספק. אין פה שום מטרת פרסום. חשבתי שזה יעניין אנשים שמעוניינים בנייד חדש. גם אני לא ממש יודע מה תוקף המבצע, אם תוכלו לעדכן זה יהיה מעולה לטובת המשתמשים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מקווה שמותר להתייעץ פה לגבי חנויות... אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, שיש לה את המארז NSK 2480 של Antec. הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל), ואלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. ויש כמה חנויות בצפון שלא באות בחשבון. וזהו. בקיצור, יש למישהו תובנות בנידון? יש חנויות שזאפ וגוגל פיספסו אולי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפני כשנה התייעצתי כאן בפורום לגבי מפרט רצוי למחשב PC. המטרה איננה משחקי מחשב אלא מחשב משרדי ברמה טובה לשימושים רגילים. עדיין לא רכשתי את המחשב אך בכוונתי לעשות זאת בזמן הקרוב. אודה לכם באם תוכלו לעבור על המפרט שהוצע לי בזמנו (והתאים לי) ולומר לי האם ישנם שינויים כלשהם המומלצים עקב הזמן הרב שחלף או להשאיר את המפרט כמות שהוא. ברצוני לציין כי אני מתגורר בחו"ל כך שהמחירים בארץ אינם רלוונטיים במיוחד אך מכל מקום, כשבדקתי את עלות המפרט הנ"ל במקום מגורי, הוא היה זול יותר בכ 40% מאשר בארץ. אני מניח שזה יהיה המצב גם עכשיו כך שאני מעוניין שעלות המחשב בארץ תהיה דומה לזו שהוצעה בזמנו. בתודה מראש ! להלן המפרט שהוצע לי על-ידכם בזמנו: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמו…
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט בסיסי לסטודנטים הדרישות: גולש הרבה באינטרנט - הרבה חלונות במקביל - בערך 7 או 8 חלונות אופיס חיבור ל-LCD מידי פעם רואה סרטים תקציב: לא יקר. איזור 1200 שקל עזרתכם בבקשההההה שאלה: אם יש לי LCD 37" האם כדאי לי לקנות מסך מחשב רגיל או שנוח לעבוד גם עם מה שיש לי
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680/1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? crysis,gta iv,metro 2033 בקיצור כול המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב מחשב נייד בתקציב של 2.5K ש"ח, השימוש שלי הוא משחקים וגלישה בעיקר, חיי סוללה לא קריטי אבל גם חשוב שיהיה לפחות 3 שעות, על גודל המסך אני לא נעול אבל משו כמו 12",13.3" עד 14" אני מחפש משהו עם כ.גרפי סביר פלוס. חשבתי על נטבוק של אסוס 1201N וגם המתחרה שלו MSI WIND U230 אך האם זה יריץ לי הכל בכבוד אני משתמש די אינטנסיבי וגם חשוב הענין של הכ.גרפי תודה. 8)
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
רכשתי לפני פחות משנה לנובו U330 בארה"ב, וכעת הסוללה שלו לא נטענת. התקשרתי ללנובו בארץ והם אמרו שהם לא נותנים שירות לדגם הזה מכיוון שאינו נמכר בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקבל שירות למחשב הזה בארץ? אני אובד עצות וכרגע יכול לעבוד רק כשהמחשב מחובר לחשמל... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב לגיימר בינוני, משחק משחקים חדשים מדי פעם ולא חייב את ההגדרות הכי חזקות אבל כדי שיהיה אפשר לשחק במשך לפחות שנתיים ככה. ולמטרות כלליות (סטונדט למדעי המחשב, קצת עריכת home videos, הרבה עבודה משרדית, לא רואים בו סרטים) האם יש סיבה לחכות קצת (טכנלוגיות חדשות שאמורות לצאת בתקופה הקרובה?) ולהלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? משהו בין 4000 ל5000 אבל מבחינתי זה סתם מספר, אני צריכה מחשב טוב לצרכים שלי, אם זה פחות אז אני רוצה לחסוך ואם צריך יותר אז ניתן להוסיף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי מילאתי את הטופס: 1. התקציב המקסימלי - 4500 ש"ח ולא שקל יותר לנסות לחסוך רק במידה והשינוי בתועלת של המפרט לא יורדת באופן משמעותית. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. משחקים וגם צפייה בסרטים בHD (אבל אני כרגע עם מחשב לא משהו עם 9500GT שמריץ HD בלי בעיה ככה שאני מאמין שלמחשב גיימינג טוב לא תהיה בעיה להריץ HD, וגם לא חובה חיבור HD בכרטיס מסך, DVI מספיק). א) דוגמאות לאפליקציות: משחקים קלים יחסית: Heroes of Newerth ושאר משחקי אסטרטגיה "קלים" למיניהם כולל Starcraft 2 שיצא. משחקים כבדים יחסית: BFC2, Just Cuse 2 סרטי HD 1080p ~720p ב) לא אשתמש לרינדורים או דברים דומים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * הרזולוציה של המסך (22") היא 1680X1050 * מעדיף …
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מתנצל מראש על אי התרגום HP Pavilion Slimline s5213w Desktop, 2.2 GHz Sempron LE-1250, 4GB,320GB, DVD+RW, GeForce 6150se, HD audio, Keyboard, Mouse, Microsoft Windows 7 Home Premium, Refurbished - NY646AAR#ABA Tech Specs Product number: NY646AA Base processor:Sempron LE-1250 (S) 2.2 GHz (45W) 1600 MT/s (mega transfers/second) Socket AM2 Chipset:GeForce 6150SE nForce 430 Motherboard: Manufacturer: Pegatron Motherboard Name: M2N68-LA HP/Compaq motherboard name: Narra5-GL6 Power supply: 220W (100V-240V) Hard drive: 320 GB SATA 3G (3.0 Gb/sec) 7200 rpm SuperMulti DVD Burner with LightScribe Technology drive: Interface: SATA Dat…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. השימושים שלו הם דיי כלליים, אינטרט, קצת משחקים ( לא כבדים כמובן ), והמחשב כניראה יהיה איתי בבסיס. מעדיף לקנות משהו דיי חזק שגם בבית יוכלו להשתמש בו בכיף ( לא יזיק עוד אחד ), ובגלל זה מעדיף להשקיע קצת. מכיוון שבמחשבים ניידים אני לא כ"כ מבין, קצת התייעצות לא תזיק יש לי אפשרות להביא מחשב מסוני HK, הינה האתר שלהם: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/index_e.jsp יש את המחשב הזה: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/vpcf115fg_e.jsp שסה"כ ניראה סבבה. האפשרות השניה היא לקנות בארץ, ודגם שניראה מעניין זהו ה HP 2130EJ: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 איזה מהם עדיף? אגב, 11500 HKD הם בערך …
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג הכי חזק שיכול לתת מחשב בסכומים כאלו..סטודנט..מסך 2209 של דל יירכש במקביל ( רזולוציה של 1680 ולא HD) המחשב יירכש מטק דטה (יבואנית WD) אחריות של שנה (חלק מהסיבה למחיר הנמוך ביחס לעלות) מעבד: AMD PHENOM X4 920 לוח: של ELITEGROUP צ'יפסט 790 מסדרת black edition ספק: של RECOM או TOPOWER של 550W עדיין אין לי דגם ספציפי, בכל מקרה כנראה אחליף אחרי שנגמרת האחריות כ.מסך: 4850 1GB של CLUB3D זיכרון: HYPERX קינגסון 1066 2GB קשיח: 500GB WD GREEN מארז: RAIDMAX NINJA צורב: סוני סך הכל: 2000 ש"ח קשיח ל1TERA : בערך 260 זיכרון עוד 2: 240 כ.מסך ל5770: 310 זיכרון וקשיח ישודרגו. השאלה היא עד כמה קריטי ההבדל בין ה5770 ל4850? למטרת גיימינג למשחקים כגון קרייסיס …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד חזק ללימודים ומשחקים מסך 13.3-14.1 אינץ' מעבד Intel Core i7-720QM processor with 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz כרטיס מסך Nvidia GeForce GT זה הדברים החשובים שאני צריך... תודה!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד לילדה בחטיבת הבייים המחשב צריך לסחוב תוכנות כמו אופיס אקסל וכדומה חיבור לאינטרנט ומשחקים קלים המחיר כמה שיותר זול בסביבות ש"ח 2000 תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שבוע טוב וחג שמח אז אחרי הרבה קריאה ומפרטים הבנתי שזה המפרט שאמור לספק לי את המיטב. אשמח לשמוע חוות דעת מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪1012 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-Usb3 ₪493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~38493U~10~0.htm כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪826 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577F1GD צור…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם חיבור של HD רציתי לדעת עם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה עם הכבל הזה בעוד שהוא פועל?(אני מתכוון כשהמחשב דלוק) ואם אפשר לחבר את הסוללה למחשב בעוד שהמחשב דולק ופועל עם הכבל חשמל?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב הזה? http://www.qsys.co.il/pl_product~N61JQ-A1~12~62.htm המחשב מציג נתונים חזקים במחיר דיי נמוך. אני חושב שיש בוא הרבה פאקים כמו: התחממות יתר שתגרום לקריסה, הפכתה של היכולות של הכרטיס מסך, למניעת בעיות. ובעיות כאלו. אשמח לשמוע כל חוות דעת על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1.Dell - Studio XPS Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 2.Studio 14 Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) Specifications - Processor http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1450/pd.aspx?refid=laptop-studio-1450&s=dhs&cs=19&~ck=mn מה ההבדל בין שני המעבדים? ומה ההבדל בין שני הכרטיסי מסך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב משנת 2005\2006 של Lenovo Thinkpad R50e ואני לא יוד בדיוק איך לפרמט אותו. אני יודע שאמור להיות איזשהו כפתור backup שכאשר אני מעלה מחדש את המחשב (במסך שלוחצים F12 או F משהו בשביל הביוס) אני לוחץ על הכפתור הגיבוי הזה והוא אמור להתקין מחדש את ה windows כי הוא מובנה בנייד. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה חברות מספקות, כיום, אחריות בינלאומית (מלאה או חלקית) על מחשבים ניידים, עד לאיזה רמה, מה הפרוצדורה וכו'? אני שוקל להזמין נייד מחו"ל כי זה יוצא הרבה יותר משתלם (בלי משלוח, מעביר דרך אנשים שנמצאים בחו"ל ובאים לארץ) תודה, גיא. עריכה: נעשה את זה כמו שצריך, רק למקרה שלא עשיתי בחירה טובה בלפטופ עצמו. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (ממשחקי אסטרטגייה סטייל WC3 וRA, עד FPS קלים, וכעקרון ככל שאפשר ללכת ליותר כבד יותר טוב, אבל מפה והלאה זה לא חובה), תכנות (למטרות לימודיות, סביר להניח שלא יהיו פרוייקטים כבדים במיוחד, אבל עדיף שיתקתק הכל), לימודים (Word, תוכנות יחסית כבדות בExcel [חישובים פיזיקליים כאלה ואחרים], עבודה עם כל כלי של מעבדת פיזיקה שמסוגל להתחבר למחשב [שזה 99% מהם, אבל…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא הLG RD580, שכולל את הג'יפורס 130M. הסרתי אתמול את הדרייבר הישן, השתמשתי בדרייבר Sweeper, והתקנתי את הדרייבר החדש, 197.16. הכל עבד כמו שצריך (בניגוד ל195 שלא הצליח לעבוד על המחשב שלי) חוץ מזה שאני לא יכול כעת לשנות את הבהירות - מקשי הfunction לא עובדים, וגם שינוי הבהירות דרך "אפשרויות צריכת חשמל" בלוח הבקרה לא עובד. ניתן לשנות דרך הדרייבר של nVidia אבל זה לא נותן את אותה התוצאה. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים אני שובר את הראש איזה נייד כדאי לי לקנות. הנייד אמור להיות מחשב משני למחשב קבוע (וטוב למדיי) שנמצא בבית. אמור לשמש בעיקר לגלישת אינטרנט, שימוש באופיס ומוזיקה (לא קריטי לסרטים היות ואני משתמש בסטרימר בבית). בהתחלה חשבתי ללכת על האסוס 1005p אבל בהנחה שמשדרגים את הזכרון שלו לשני ג'יגה, המחיר שלו מגיע כבר לסביבות ה - 2400 ש"ח. אח"כ חשבתי (ואני עדיין נוטה) ל - 1201n אבל הוא קצת יקר והסוללה שלו פורקת מאוד מהר. בין לבין חשבתי גם על ה - compaq c61-410 אבל לגביו לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת נורמאלית או סקירה מהעולם (נראה בכלל שרוב ההתיחסויות עליו הן מהארץ). יש למישהו הצעה למחשב נורמאלי בסכום סביר (עד 3000)? תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-