ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אוקיי מילאתי את הטופס: 1. התקציב המקסימלי - 4500 ש"ח ולא שקל יותר לנסות לחסוך רק במידה והשינוי בתועלת של המפרט לא יורדת באופן משמעותית. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. משחקים וגם צפייה בסרטים בHD (אבל אני כרגע עם מחשב לא משהו עם 9500GT שמריץ HD בלי בעיה ככה שאני מאמין שלמחשב גיימינג טוב לא תהיה בעיה להריץ HD, וגם לא חובה חיבור HD בכרטיס מסך, DVI מספיק). א) דוגמאות לאפליקציות: משחקים קלים יחסית: Heroes of Newerth ושאר משחקי אסטרטגיה "קלים" למיניהם כולל Starcraft 2 שיצא. משחקים כבדים יחסית: BFC2, Just Cuse 2 סרטי HD 1080p ~720p ב) לא אשתמש לרינדורים או דברים דומים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * הרזולוציה של המסך (22") היא 1680X1050 * מעדיף …
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מתנצל מראש על אי התרגום HP Pavilion Slimline s5213w Desktop, 2.2 GHz Sempron LE-1250, 4GB,320GB, DVD+RW, GeForce 6150se, HD audio, Keyboard, Mouse, Microsoft Windows 7 Home Premium, Refurbished - NY646AAR#ABA Tech Specs Product number: NY646AA Base processor:Sempron LE-1250 (S) 2.2 GHz (45W) 1600 MT/s (mega transfers/second) Socket AM2 Chipset:GeForce 6150SE nForce 430 Motherboard: Manufacturer: Pegatron Motherboard Name: M2N68-LA HP/Compaq motherboard name: Narra5-GL6 Power supply: 220W (100V-240V) Hard drive: 320 GB SATA 3G (3.0 Gb/sec) 7200 rpm SuperMulti DVD Burner with LightScribe Technology drive: Interface: SATA Dat…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. השימושים שלו הם דיי כלליים, אינטרט, קצת משחקים ( לא כבדים כמובן ), והמחשב כניראה יהיה איתי בבסיס. מעדיף לקנות משהו דיי חזק שגם בבית יוכלו להשתמש בו בכיף ( לא יזיק עוד אחד ), ובגלל זה מעדיף להשקיע קצת. מכיוון שבמחשבים ניידים אני לא כ"כ מבין, קצת התייעצות לא תזיק יש לי אפשרות להביא מחשב מסוני HK, הינה האתר שלהם: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/index_e.jsp יש את המחשב הזה: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/vpcf115fg_e.jsp שסה"כ ניראה סבבה. האפשרות השניה היא לקנות בארץ, ודגם שניראה מעניין זהו ה HP 2130EJ: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 איזה מהם עדיף? אגב, 11500 HKD הם בערך …
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג הכי חזק שיכול לתת מחשב בסכומים כאלו..סטודנט..מסך 2209 של דל יירכש במקביל ( רזולוציה של 1680 ולא HD) המחשב יירכש מטק דטה (יבואנית WD) אחריות של שנה (חלק מהסיבה למחיר הנמוך ביחס לעלות) מעבד: AMD PHENOM X4 920 לוח: של ELITEGROUP צ'יפסט 790 מסדרת black edition ספק: של RECOM או TOPOWER של 550W עדיין אין לי דגם ספציפי, בכל מקרה כנראה אחליף אחרי שנגמרת האחריות כ.מסך: 4850 1GB של CLUB3D זיכרון: HYPERX קינגסון 1066 2GB קשיח: 500GB WD GREEN מארז: RAIDMAX NINJA צורב: סוני סך הכל: 2000 ש"ח קשיח ל1TERA : בערך 260 זיכרון עוד 2: 240 כ.מסך ל5770: 310 זיכרון וקשיח ישודרגו. השאלה היא עד כמה קריטי ההבדל בין ה5770 ל4850? למטרת גיימינג למשחקים כגון קרייסיס …
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד חזק ללימודים ומשחקים מסך 13.3-14.1 אינץ' מעבד Intel Core i7-720QM processor with 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz כרטיס מסך Nvidia GeForce GT זה הדברים החשובים שאני צריך... תודה!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד לילדה בחטיבת הבייים המחשב צריך לסחוב תוכנות כמו אופיס אקסל וכדומה חיבור לאינטרנט ומשחקים קלים המחיר כמה שיותר זול בסביבות ש"ח 2000 תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שבוע טוב וחג שמח אז אחרי הרבה קריאה ומפרטים הבנתי שזה המפרט שאמור לספק לי את המיטב. אשמח לשמוע חוות דעת מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪1012 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-Usb3 ₪493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~38493U~10~0.htm כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪826 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577F1GD צור…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם חיבור של HD רציתי לדעת עם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה עם הכבל הזה בעוד שהוא פועל?(אני מתכוון כשהמחשב דלוק) ואם אפשר לחבר את הסוללה למחשב בעוד שהמחשב דולק ופועל עם הכבל חשמל?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב הזה? http://www.qsys.co.il/pl_product~N61JQ-A1~12~62.htm המחשב מציג נתונים חזקים במחיר דיי נמוך. אני חושב שיש בוא הרבה פאקים כמו: התחממות יתר שתגרום לקריסה, הפכתה של היכולות של הכרטיס מסך, למניעת בעיות. ובעיות כאלו. אשמח לשמוע כל חוות דעת על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1.Dell - Studio XPS Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 2.Studio 14 Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) Specifications - Processor http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1450/pd.aspx?refid=laptop-studio-1450&s=dhs&cs=19&~ck=mn מה ההבדל בין שני המעבדים? ומה ההבדל בין שני הכרטיסי מסך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב משנת 2005\2006 של Lenovo Thinkpad R50e ואני לא יוד בדיוק איך לפרמט אותו. אני יודע שאמור להיות איזשהו כפתור backup שכאשר אני מעלה מחדש את המחשב (במסך שלוחצים F12 או F משהו בשביל הביוס) אני לוחץ על הכפתור הגיבוי הזה והוא אמור להתקין מחדש את ה windows כי הוא מובנה בנייד. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה חברות מספקות, כיום, אחריות בינלאומית (מלאה או חלקית) על מחשבים ניידים, עד לאיזה רמה, מה הפרוצדורה וכו'? אני שוקל להזמין נייד מחו"ל כי זה יוצא הרבה יותר משתלם (בלי משלוח, מעביר דרך אנשים שנמצאים בחו"ל ובאים לארץ) תודה, גיא. עריכה: נעשה את זה כמו שצריך, רק למקרה שלא עשיתי בחירה טובה בלפטופ עצמו. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (ממשחקי אסטרטגייה סטייל WC3 וRA, עד FPS קלים, וכעקרון ככל שאפשר ללכת ליותר כבד יותר טוב, אבל מפה והלאה זה לא חובה), תכנות (למטרות לימודיות, סביר להניח שלא יהיו פרוייקטים כבדים במיוחד, אבל עדיף שיתקתק הכל), לימודים (Word, תוכנות יחסית כבדות בExcel [חישובים פיזיקליים כאלה ואחרים], עבודה עם כל כלי של מעבדת פיזיקה שמסוגל להתחבר למחשב [שזה 99% מהם, אבל…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא הLG RD580, שכולל את הג'יפורס 130M. הסרתי אתמול את הדרייבר הישן, השתמשתי בדרייבר Sweeper, והתקנתי את הדרייבר החדש, 197.16. הכל עבד כמו שצריך (בניגוד ל195 שלא הצליח לעבוד על המחשב שלי) חוץ מזה שאני לא יכול כעת לשנות את הבהירות - מקשי הfunction לא עובדים, וגם שינוי הבהירות דרך "אפשרויות צריכת חשמל" בלוח הבקרה לא עובד. ניתן לשנות דרך הדרייבר של nVidia אבל זה לא נותן את אותה התוצאה. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים אני שובר את הראש איזה נייד כדאי לי לקנות. הנייד אמור להיות מחשב משני למחשב קבוע (וטוב למדיי) שנמצא בבית. אמור לשמש בעיקר לגלישת אינטרנט, שימוש באופיס ומוזיקה (לא קריטי לסרטים היות ואני משתמש בסטרימר בבית). בהתחלה חשבתי ללכת על האסוס 1005p אבל בהנחה שמשדרגים את הזכרון שלו לשני ג'יגה, המחיר שלו מגיע כבר לסביבות ה - 2400 ש"ח. אח"כ חשבתי (ואני עדיין נוטה) ל - 1201n אבל הוא קצת יקר והסוללה שלו פורקת מאוד מהר. בין לבין חשבתי גם על ה - compaq c61-410 אבל לגביו לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת נורמאלית או סקירה מהעולם (נראה בכלל שרוב ההתיחסויות עליו הן מהארץ). יש למישהו הצעה למחשב נורמאלי בסכום סביר (עד 3000)? תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני גר בחולון, אך גם חנויות בראשון ובת ים יתאימו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD, ושימוש ב-VISUAL STUDIO א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.לא מובן מה הכוונה לאפליקציה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).שימוש ביתי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג * באיזה סוג משחקים תשחקו?cod6,2k10 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 (כולל חריגה אפשר להגיע עד 1200$) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים זה השימוש הכבד היחיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ...מה שהתקציב יאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) כרטיס קול חשוב לי. הכרטיס הוא למען מוזיקה. אין חשיבות לביצועים שלו במשחקים\סרטים וכו'. אני משתמש באוזניות Sehnheiser HD555 בלבד 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צרי…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני וחבר שלי מחפשים המלצה למפרט מחשב בשימוש : משחקים (לא גיימר כבד), סרטי HD, גלישה, הורדות וכדומה.. כמובן כ.מסך תומך HD. מארז גדול, מאוורר ושקט. הוא מתלבט בין מעבד i3 למעבד core 2 due. אני לצערי כבר פחות מבין בטכנולוגיות החדשות של המעבדים. אני יודע שסדרת I חדשה יותר, אך מה יהיה עדיף במפרט כזה? לדעתי, זיכרון 4GB חובה, כונן-קשיח 500/1000GB מה שנכנס בתקציב. אשמח מאוד להצעתכם בנושא. תודה מראש, רן ואור.
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חג שמח וערב טוב לכולם !!! אני צריך לשמוע חוות דעת על מפרט מחשב שהרכיבו לי בחנות KSP בחיפה. המפרט כולל מעבד CORE I5 ו-windows 7 home primuem 64bit וכרטיס מסך hd 5770 heatpipe של shaphire. להלן המפרט:מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray 1 935 935 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 655 655 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel 1 665 665 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 890 890 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB IntelliPower, 64MB, SA…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים, להלן הרחבה על הדרישות: (עפ"י השאלון המוצרף) 1. תקציב: 1600 , אפשר לחרוג עד ל- 300 ש"ח (אבל באמת רק אם זה משרת את הדרישות שלי - לדוגמא למהירות עבודה אני אשקיע עוד טיפה) 2.שימושים: אופיס, דפדפן (כרום), סרטים.. סה"כ דברים פשוטים להערכתי 3. ייעוד למשחקים: עקרונית לא.. לא יודע מהי הרזולוציה הטבעית אבל יש לי LG 19 אינצ מלפני שנתיים.. 4. ציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 5. דברים שלא צריך: כונן סיקטים 6. רעש: אחת הסיבות שאני מחליף את הקודם שלי היא הרעש.. שיהיה שקט סה"כ (8 בסולם? לא צריך איזה מאוורר היסטרי אבל שיהיה שקט) 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה 9. לא צריך הרכבה בחנות 10. מאיזה חנות: מתלבט בין הרשתות הגדולות: IVORY או KSP אבל אם המחיר יהיה זול יו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד להיות מחשב מרכזי, שימושים רגילים פחות או יותר, קצת משחקים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה ממש חלש! לא סוחב לי אוזניות פשוטות...שלא לדבר על ה V700...באס חלש יוצא מהכרטיס קול אל האוזניות...לפעמים אני מרגיש כאילו אני שומע שירים בתוך קרטון לפחות פיתרון זמני עד שאני אקנה כרטיס קול נייד.....אקולייזר של ווינאמפ לא עוזר הרבה, כנ"ל של המחשב עצמו.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יצא לפני כמה ימים, היום גיליתי ולא ראיתי שפירסמו פה. לעוד פרטים: http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=22670
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות שהמחשב עם המפרט הזה יכול להריץ בכבוד את CS4 של ADOBE? ------------------------ מעבד Intel® Dual Core T4300 2.2Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz מסך רחב "15.6 LED HD BrightView כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 250GB בחיבור SATA מהיר כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g סוללת 6 תאים לעבודה רצופה מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium תודה רז
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי כלל, ללא מארז וללא כוננים אופטים; שיוכל להריץ משחקים חדשים ולשימושים כללים אחרים, בתקציב של 4000 ש"ח. בנוסף, אני רוצה מאוורר 120mm של חברה נורמלית בשביל להוסיף למארז הקיים שיש לי (HEC 6A19). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1152X864 * באיזה סוג משחקים תשחקו? battlefield bad company 2, crysis, * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא …
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-