עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by FuZuL,

אני צריך שתעזרו לי לבנות מפרט טוב לשרת יעודי.. אני לא יודע תקציב אבל תראו מה אני צריך: אני מאחסן בו אתר אחד. בתוך האתר אנשים מעלים תמונות [אני מדבר על המון תמונות בערך 30 משתמשים יהיו באתר ולכל אחד 1000 תמונות] אז צריך מקום. וצריך קצב העלאה מהיר מאוד וכמובן זיכרון ראם גבוה מאוד.. לא יודע אם זה משנה אבל גם מעלים לשם וידאו.. בקיצור צריך הרבה מקום.. שיהיה מהיר מאוד. וקצב העלאה גבוה מאוד..[למרות שנראה לי שזה כבר קשור בחיבור] תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  2. אני קונה את המחשב DV5 1160קח ואני מעוניין לקרוא עליו ביקרות, עדיף בעברית, אבל אם אין גם אנגלית זה בסדר, אפשרי גם אם מישהו עם המחשב בפורום כתב עליו פה ביקרות, אני לא מצאתי לא פה ולא חיפוש כללי באינטרנט לכן אני מבקש פה.. לא ממש משנה לי אם זה יהיה על אחיו הקטן ה1060 כי הבנתי שההבדל היחיד הוא ג'יגה RAM יותר.. תודה רבה מראש =]

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by ירוחם לונג,

[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]שלום לכולכם. אני עוסק בגרפיקה מקצועית, כלומר הדמיות וכו', לכן אני צריך מחשב חזק ומהיר, קניתי מחשב HP ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. וראיתי שיש כמה עוביים שונים של SSD ואני לא יודע איזה מהם אני צריך, אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפי הדגם של המחשב. Brand: HP Product Line: envy 15t quad Model: 15t-j100 לינק למחשב: http://www.ebay.com/itm/151385446912 מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt2] [/TD] [TD=class: alt1, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם. האמת הייתי צריך לקנות כבר מחשב לפני כמה חודשים אבל זה נדחה ועכשיו אני כבר חייב לקנות לפני תחילת השנה. ניסיתי לחפש פה בפורום כל מיני המלצות וכבר התבלבלתי. בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להרכש כבר השבוע או גג שבוע הבא. (אני לא קונה את המחשב באילת) * מטרות המחשב? עבודה, גלישה, אולי קצת משחקים יהיה נחמד אם תהיה אפשרות אבל אם חורג מהתקציב אז להתפשר.. * גודל המסך? 15" נראה לי, מכיוון שזה המחשב היחידי בבית (אין נייח בנוסף) אז שיהיה נח לעבוד איתו (עדיף שיהיה יחסית קל משקל שיהיה נח גם לסחוב אותו בתיק) * רזולוציית המסך? קבלו את ההחלטה בשבילי, אני לא מומחה לעניין. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך * האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם , אני מעוניינת לקנות לאחי מחשב. לאחר שקיבלתי מספר הצעות מחיר בחנויות , בחרתי (לפחות כרגע..) את אחת ההצעות שקיבלתי. מדובר על מחשב שהייעוד שלו יהיה למשחקים כמו פיפא NBA (ממה שאני יודעת) , צפייה בסרטים בחיבור לטלווזיה , כל מיני קידודים של סרטים למיניהם וזהו פחות או יותר. התקציב שלי היה ל-3500 ש"ח אך חרגתי קצת ל-3700 כאן פלוס-מינוס (ע"פ המפרט המשודרג שהמליצו לי) הייתי מעוניינת בחוות דעתכם המקצועית , אם המפרט מתאים. אודה מאוד למי שיוכל לעזור אפילו אם יש הצעה דומה בטווח מחיר או שינוי חלקים . להלן המפרט: מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם MSI Nforce 4 או ASUS (?K8N Neo4 Platinum s939) מעבד AMD Athlon 3200 64BIT זיכרון 512MB DUAL DDR ?(לא ידוע דגם כרגע) כרטיס…

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  6. http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=1525853B-61B3-4308-A331-EB1979A15E0D רוצה לחסוך בכסף...

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by עומק שדה,

מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הינו בין 2800 ל3500. רצוי כמה שפחות אך אפשר לחרוג גם מעט יותר אם יש צורך - חשוב שיענה על כל הצרכים שציינתי למטה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה - אינדיזיין אילוס' ופוטושופ, והרבה קריאה ועריכה …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by kokoki,

אני מעוניין לדעת את השווי של הכרטיס הנ"ל גם בגרסת ה-2g וגם בגרסת ה- 4g . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי מחשב 1525 של Dell, ואני רוצה להתקין עליו XP. מצאתי באתר של Dell דרייברים לXP והורדתי, אבל עדיין יש כמה התקנות בחומרה שעדיין לא הותקנו ולא הצלחתי לזהות אותם. צירפתי תמונה של מה שלא הצלחתי לזהות. לגבי ה Ethernet הורדתי את כל הדרייברים שנמצאים באתר של Dell פה: http://tinyurl.com/bvptx4 בקטגוריית Network ועדיין זה כותב בעיה. למרות שהאינטרנט (Wi-Fi) עובד כמו שצריך והאינטרנט עובד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  10. אהלן חבר'ה, חבר רוצה לשדרג את המחשב שלו: P4 3GH (סוקט 478) עם BT 512MB*2 g.skill x1950P 512mb AGP mo.bo:gigabyte לא זוכר את הדגם psu: ocz powerstream 520W chasis: aurora 3d צורב DVD של LG חיבור PATA HDD 250+80 PATA מסך: סמסונג 226BW מה שהוא רוצה, עם תכנון ל OC בינוני בעתיד: מעבד: Q6600 או E8400 זכרונות: 4GB 800MHZ כ. מסך: למשחקים (לחכות ל9800GT או לקנות 8800GT\9600GT\HD3870?) לוח אם: P35-DS3L או IP35-E לא צריך RAID או FIREWIRE על הלוח. כדאי לו לחכות ליציאה של ה9800GT? אשמח להצעות.. בדקתי מחירים והגעתי פחות או יותר ל 3250 ש"ח.. 1,175 1,175 1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe LV388 1 איסוף עצמי מהחנות. 110 1,143 1,143 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box …

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by arnon_e,

שלום רב, אני זקוק למפרט של מחשב + מסך עד מחיר 3000 שקל. המחשב מיועד ללימודים (שפות תיכנות למיניהם), מוזיקה (לא עריכה), אינטרנט וכו'. בקיצור מחשב לא מטורף. תודה מראש לכל הממליצים.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש בתקציב של 5-6k (ללא מוניטור), אשמח להתייחסות לגבי החלפה/שידרוג רכיבים ספציפיים במפרט כל עוד טווח המחיר הכללי נשמר. בנוסף טרם קיבלתי החלטה סופית לגבי המארז (רק לא מצועצע עם לדים ודלתות שקופות למיניהן), ספק הכוח וגוף הקירור למעבד. אני רק רוצה לציין שהייעוד העיקרי של המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא לביצוע הרצות כבדות של חישובים נומריים. מתכנן לבצע OC לזכרון ובהמשך גם למעבד. להלן המפרט: 1. מעבד Core i7 920, LGA1366, 8MB 2. לוח אם Asus P6T Deluxe V2 LGA1366 Core i7 3. זכרון DDR III 1866Mhz 3x1GB OCZ Reaper HPC 4. כרטיס מסך Asus EN9800GT 1GB GDDR3 5. הארדיסק WD 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 6. צורב LG סטנדרטי ובהמשך רכיבים שאני לא …

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  13. דרישות עבודה : Matlab ועיבוד מתמטי בעיקר,לא למשחקים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד טוב ואם תאירו את עיני למה חשוב לשים לב. 1 גיגה זיכרון מינימום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, חבר שלי טס לארה"ב עוד איזה שבועיים, אז ביקשתי ממנו להביא לי 2 ניידים,אחד רגיל ואחד נטבוק, עכשיו אני מחפש חנות שיוכל לקנות שם דרך אינטרנט, ופשוט לשלוח למלון לחדר שלו, עד כמה זה יכול להיות בעייתי, ואם מי שהוא יכול להמליץ על חנות הכי טובה וזולה בארה"ב תודה

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by itaylevi,

שלום. החלטתי לשדרג את המחשב, דרוש שדרוג רק מבחינת מעבד, לח אם וזכרונות. זה מה שהרכבתי באמזון: כולל משלוח מדובר על 519$. האם בארץ אוכל להרכיב מפרט זהה מבחינת הרמה במחיר זהה? מבקש הצעות אם אפשרי. עדיפות לSTART-PC. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. * תקציב? גג 4300 ש"ח * מטרות המחשב? עיצוב גראפי , תלת מימד , קאונטר סטרייק סורס , לימודים . * גודל המסך? רצוי 13.3- 14' אפשרי גם 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שעה וחצי של עבודה רצופה לפחות * זיכרון ? מינימום 8 GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB עדיף או שילוב של 500 GB + MSATA או מהירות של 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אפשר גם פרי דוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא דל האם כדאי לחכות למעבדים החדשים של אינטל ? או שיצאו שילובים יותר טובים של כרטיסי מסך עם טאצ'? מצד שני יש לי כרגע המון זמן ללמוד ולעבוד עם התוכנות שלי בעב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מבקש את עזרת חברי הפורום בהרכבת מחשב לחבר. הוא מעוניין לעבוד עם תוכנות כמו autocad , revit אם אתם מכירים.. עריכה של מוסיקה ברמה סבירה (sibelius, nuendo) חשוב שיתאים גם למשחקים ( מכור starcraft לגירסאותיו.. והעתידיות) שיכלול מקלדת ועכבר נוחים תוצרת logitech. כולל מסך, האם wide מומלץ? מהן החסרונות? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  18. שלום אני צריך מעבד, לוח אם, זוכרונות, בלוק קירור מים מותאם למעבד התקציב עד 2500 שימושים OC, מולטי טסקינג, גימינג תודה

19. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ,עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (צריך מעבד טוב) ומשחקים קלים, בסדר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

20. Started by NRT,

שלום ותודה על ההתייחסות והעזרה. לבן דוד שלי יש מחשב ישן מאוד יחסית וזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte ga-945gcm-s2l מעבד: Intel core 2 duo @1.83 Mhz (יכול להיות שהתבלבלתי בדגם אבל הוא עובד ב 1.83 Mhz בטוח..) כרטיס מסך: Geforce GTX 550 Ti זכרונות: 2 ג'יגה DDR2 שעובדים ב 800 Mhz למרות שהלוח אם תומך רק ב 667 Mhz. ספק כוח: Huntkey 600W, צירפתי תמונה. כפי שאתם רואים המחשב לא ממש מאוזן מכיוון שהוא נקנה לפני 8-9 שנים כאשר עם הזמן שדרגו לו את הזכרון טיפה ואת כרטיס המסך שלא מממש את הפוטצניאל החבוי בו כל כך בכל מקרה, רציתי לקבל יעוץ לגבי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות ולהשאיר את כרטיס המסך וספק הכוח. כלומר לקנות את שלושת החלקים האלה ע"מ שיתאימו (שיהיו מאוזנים) עם כרטיס המסך הזה…

21. רציתי לערוך תהודעה הישנה שלי אבל כתוב שאם עברו 7 ימים אז לפתוח אשכול חדש. אז שינתי שוב כמה דברים כי קפצו המחירים, אבל שלחתי לסקאי פיסי אימייל והם הסכימו להוריד לי ת 2 אחוז שעלו אז יוצא יותר טוב. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1058 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1628 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 …

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים ב2100 ש''ח התשלום הוא במזומן, אין צורך בהרכבה נ.ב למי ששואל האם יש אפשרות להגדיל את התקציב-לצערי היא לא. הנה מפרט שהוצע לי: ויש לי שאלה עליו.- האם הכרטיס מסך ינוצל במלואו או שזה סתם בזבוז לקחת את הכרטיס מסך הזה עם המעבד מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤296 לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤254 מארז: Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 400W כמות: 1 - מחיר: ¤287 זיכרון: Corsair 1GB Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤88 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤792 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Du…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  23. זה המפרט: 2890₪*(בממוצע מאיביי) - intel® Core™ i7-990X Processor Extreme Edition 1390₪ - Rampage III Formula s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E 775₪ - 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 1790₪ - HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E 235₪ - Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARs 120₪ - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 295₪ - Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554 440₪ - V9 BlacX Edition Midi Tower Black Gaming Case (No PSU) 790₪ - Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU Active PFC (Retail) ==== 87252₪ אנא מכם בלי תגובות טיפשיות של "חבל על הכסף" "אין צורך וכאלה".. אם מישהו חושב שאני יכול להשיג חומרה י…

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Godmoney,

לא כולל מסך, כן כולל אל פסק שאמור לתמוך בשניים שלושה מחשבים

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by דידוש,

לשימוש בסיסי אינטרנט אלחוטי . מה אתם אומרים על זה http://www.getit.co.il/Prod/49694/12

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.