עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים! אחרי שבועות!!! של חיפושים שינויים סקירות וסריקות... ובעיקר כאב ראש..... החלטתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי קניית מחשב חדש... 2 ייעודים למחשב: 1. הרצת מספר וינדואוזים במקביל כולל ויסטה (ע"י תוכנת VIRTUAL PC לטובת תרגול לדימוי רשת מחשבים.. אני לומד "מנהל רשתות מחשבים" של מייקרוסופט....) ככה שאני צריך בין 2-4 ג'יגה זכרון RAM ומעבד מהיר.. 2. הפעלת משחקים חדשים... כרטיס מסך ברמה בינונית -/+ שיריץ בלי שום בעיות משחקים חדשים... לא גיימר כבד... בינוני.... וזה גם לא אני.. זה לאח שלי... חחח אני חשבתי על המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box 2400 MHZ 1066 FSB 4096 CACHE מחיר: 1300 ש"ח ~ לוח אם: Asus P5B Deluxe intel p965 מחיר: 1100 ש"ח ~ זיכרון: Corsair® TWIN2X20…

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  2. אז ככה: http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1358&l1=5&l2=26&l3=0 המחשב עם הקונפיגורציה הבא: מעבד עבד DUE CORE 2 1.8 T5600 2 גיגה זכרון 677MHZ ATI X1600 HYPER MEMORY 512 HD 100GB המשך הקונפיגורציה בלינק... המחשב יהיה לשימוש עבודה של אודיו ווידאו וקצת משחקים... האם זה מספיק טוב? יש לכם הערות הוספות... המחיר פה בטיוואן הוא 7000 שקל.... הבעייה היחידה שיש לי היא העיצוב אבל זה גם יעבור לי מתישהוא....חוצמזה הW3J של אסוס הוא מחשב מדהים מבחינת יופי מסך קטן 14 רחב...אני יכול להביא אותו בכמעט אותו קונפיגורציה אבל מעבד T2300 בפחות מ-7000 שקל... פה אני מתלבט...כי ה-W3J נראה סקסי ויפה לאללה אמנם מסך קטן ומעבד שונה, וה-15 הוא (א)סוס …

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  3. נתחיל מהתקציב - עד 3000 שקלים. העדפות אישיות - מעבד של אינטל וכרטיס מסך של nvidia (אלא אם החלופות של AMD הרבה יותר טובות). הצרכים שלי - גלישה חלקה בדפדפן עם הרבה טאבים פתוחים, משחקים יחסית קלים (FIFA, CS), צפייה בסרטים. לא צריך ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. ייתכן שבשלב מאוחר יותר אני ארכוש מסך חדש של DELL בגודל 23-24 אינץ'. חשבתי על המפרט הזה (יצא 2612 שקל. מה אפשר לשפר בעוד 400 שקל? האם צריך להחליף משהו במפרט?): מעבד + לוח אם: 1005 ₪ - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 זכרון: 252 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR4 2133Mhz CL15 כרטיס מסך: 696 ₪ - * מבצע *…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by mrbahur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300₪ אם זה הכרחי לבקשות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיריץ משחקים בצורה טובה, שימוש קל בפוטושופ ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל, שיריץ משחקים חדשים אבל לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, GTA, FIFA למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 22" 1…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד חדש במחיר של עד 2500 ש"ח משהו פשוט וטוב שיהיה רק ללימודים תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי חברים, הנה השאלות ביחד עם התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה משחקים חדשים שיש היום וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד - דוגמא של משחקים שיצאו לאחרונה - באטלפילד 1, וויצ'אר 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920, יש לי מסך של 32' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by redti,

מצאתי את המפרט הזה לוח אם דגם: ASUS P5S800vm מהירות FSB: 800 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: שתי יציאות יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ תמיכה ב- Dual channel DDR: ללא תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול דיסק קשיח יצרן: SamSung / Maxtor טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 120 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB אחריות: 3 מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB אחריות: כל החיים מארז כולל ספק: 500 וואט כניסות USB מלפנים: 2 זכרון יצרן: American DATA …

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  8. כותרת ומסך מינימום 19 אינץ' ולדעתי HD4850 נכנס בתקציב אז תכניסו אה ושכחתי מינימום 250ג'יגה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by zvikaz,

שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שאמור לשמש כ"מחשב שולחני", ומתלבט לגבי סוג ההארדדיסק. אני רוצה את המהירות של ה SSD, אבל צריך את הנפח (והעלות) של מכאני. ההגיון שלי אומר שהכי טוב יהיה לשלב את כל העולמות - SSD של 128, או 256 שעליו תשב מערכת ההפעלה וכל התוכנות. ובנוסף, דיסק מכאני רגיל של 1T שעליו יהיה את כל השאר... ניסיתי קצת לחפש בגוגל לגבי השילוב הזה, ולא מצאתי ביקורת שלילית עליו. מצד שני, בחיפוש בחנויות קשה מאד למצוא אותו. מחיפוש (לא מאד יסודי, מודה) ב KSP, שניידר, ו newegg (רק כדי לראות מפרטים שהם מציעים, לא נראה לי שבאמת אצליח לקנות מהם) המחשב היחידי שמצאתי שמוצע עם שני דיסקים הוא https://www.pc365.co.il/product-133…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. וגם מקום לקנות את המחשב באזור של רמת גן תל אביב תודה

• 20 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by liraz_lm,

שלום, אני מחפשת מחשב: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא גדול, אני רוצה לקחת אותו כל יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תודה רבה מראש

12. שלום. (סיימתי לערוך ולהוסיף פרטים) מאז הפעם האחרונה שביקרתי כאן, עברה חצי שנה, אבל עדיין לא קניתי את המחשב, מפאת חוסר תקציב. עכשיו השגתי סוף סוף את התקציב שאני רוצה, אז אני פותח את הדיון מחדש, בנוסף בשביל עוד כמה צרכים. 1. תקציב: 8,000 ש"ח. עדיף לחסוך במידת האפשר. אני נותן את הסכום בתור גבול עליון. אם ניתן לבנות משהו הרבה יותר יעיל בפחות כסף (בנוסף לצרכים שבסעיפים 2 ו9), אני אשמח מאוד. לפי מה שהבנתי מקריאת דיונים בפורום, לא צריך תקציב כזה גדול למחשבים ללא אוברקלוק וללא צורך בשקט, אז שוב, לחסוך איפה שיש אפשרות. 2. שימושי המחשב: גיימינג בתור שימוש עיקרי. בנוסף יש שימוש של תכנות והפעלת virtual machine של OSX. זה מאוד חשוב לי שיתאפשר. הוא צריך להריץ משחקים שיצאו ב2013 ברמה הכ…

• 46 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. אז ככה התקציב הוא עד 2800 מקסימום.. ההתלבטות כרגע היא בין: Lenovo G580 [table][tr][td] צבעDARK BROWN [/td][/tr][tr][td] מעבד : [/td][/tr][tr][td] מעבדIntel Core i5-3210M [/td][/tr][tr][td] מהירות2.5GHz [/td][/tr][tr][td] זכרון מטמון3MB [/td][/tr][tr][td] מהירות FSBDDR3/L/-RS 1333/1600 [/td][/tr][tr][td] זיכרון : [/td][/tr][tr][td] נפח4GB [/td][/tr][tr][td] מהירות זיכרון1600MHz DDR3 [/td][/tr][tr][td] חריצי זיכרון פנויים1 [/td][/tr][tr][td] קיבולת זכרון מקסימלית16GB [/td][/tr][tr][td] אחסון : [/td][/tr][tr][td] גודל דיסק500GB [/td][/tr][tr][td] מהירות דיסק5400RPM [/td][/tr][tr][td] כוננים : [/td][/tr][tr][td] DVD Multi Burnerכן [/td][/tr][tr][td] מסך : [/td][/tr][tr][td]…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. Started by itaic,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש כמחשב HTPC. הורדת סרטים/צפייה ישירה עד FULL HD/קודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי - שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד…

15. Started by dlogan,

אין צורך במסך/ציוד הקפי התקציב הוא 3.5K עם אופציה לחריגה של 500 המחשב צריך להיות חזק, אני מתכנת הרבה ואני אוהב לעבוד מהיר אין צורך בכרטיס מסך מרשים אבל אחד שיצליח להריץ דברים יש לי מסך 24 אינץ אז כמובן משהו שיתאים אין צורך ב OC אהה ויש לי אהבה לאינטל אז רצוי אינטל תכלס זה מחשב של All Around

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by Bush,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב לטובת אודיו ( הקלטה ועריכה) בלבד. הייתי שמח לקבל המלצות למפרטי מחשב. אני יודע מה אני רוצה אבל לא יודע באילו רכיבים להשתמש dul Core amd 4400 2 giga זיכון Ram ? לוח אם ? ציפסט? HD 250 Giga תודה Bush

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  17. שלום אני צריך המלצה למחשב לעבודה משרדית (אני ארכוש 3 כאלה במידה והוא יהיה טוב) בכל מקרה רק מחשב- ללא מסך. היעוד שלו זה ויסטה אז חשוב שזה לא יקרטע איתה ויעבוד מספיק מהר ותוכנות רגילות כמו אופיס (יעבדו עליו עוד תוכנות מענף התיירות אך הן לא כבדות או משהו) אני רוצה מחשב בתקציב הנתון ואם אפשר תרשמו לי בנפרד כמה אמור לעלות VISTA business ואופיס 2007 (צריך רק וורד אקסל ואווטלוקוזהו) אגב אם אני קונה ויסטה נגיד ב-700 שקל זה רק למחשב אחד מתאים הרישיון? (עסק אז זה צריך להיות חוקי) זה משהו שהציעו לי איזה חברה במחיר של 2480 לפני מעמ- בדקתי וזה נראה לי יקר מחשב Lenovo ThinkCentre M55 Tower מחשב E2160 1.80/GMA/1G/160G-7/DRW/VB Tower M55 אחריות 3 שנים בבית הלקוח NBD DOWNGRADE TO …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by alasry,

שלום לכולם קרובת משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. גודל מסך בין 12 ל-14 אינץ', חשוב שיהיה כונן דיסקים, דיסק קשיח בינוני (מבחינת גודל). זמן סוללה- שעתיים. התקציב נע בין 2000 ל-2300 ש"ח. לצערי לא מצאתי שום מחשב שעונה לתנאים האלה עם המלצות יוצאות דופן. אשמח לעזרה!! תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. חבר שלי מחפש מחשב נייד לסרטים ומשחקים התקציב שלו הוא עד 10000 ש"ח פלוס מינוס תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. שלום, לפני חודש ביקשתי מפרט כרשום בכותרת. להלן מפרט שהורכב על-סמך מה שהוצע בדיון המקורי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1011 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪518 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אהלן חברים! אני מתכנן לקנות מחשב נייד בקרוב. הוא ישמש כמחשב עיקרי לצד נייח. באופן כללי אשמח לכמה שיותר אופציות והמלצות לסדרות מומלצות ואמינות. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לחסוך אם אין סיבה להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב-1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות, עריכה גרפית או מוזיקלית וידאו, תכנות, סרטים 4K וכדו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. דוד שלי מחפש מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח אני לא מתכוון להוסיף למפרט מקלדת עכבר ומסך איך המפרט הזה יתאים למשחקים? ( CRYSIS COD4 ומשחקים חדשים) מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤426 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כונן קשיח Seagate ST3250310AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤208 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤144 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe ¤424 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 101 ¤199 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤255 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 2259¤ הורכב ב SKYPC

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by TopNotch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים מהשנה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה את חוות דעתכם על המפרטים הבאים. המחשב מיועד לעיצוב ואנימציה ב-3dMax מפרט א: מעבד- Intel core duo 2 E6750 לוח אם- Gigabyte GA-G33-DS2R זיכרון- Kingston 2048 MB DDR II 667 מארז- מפואר USB דיסק קשיח- 320 GB 7,200 RPM 16 MB sata2 כרטיס מסך- Gigabyte GV-NX85T512HP PEGx16 8500GT 128 bit 512 MB צורב DVD- LG DVDRW X16 מסך- PROVIEW "20 מחיר: 5800 ש"ח מפרט ב: מעבד- Intel core 2 duo E6600 2.4 Ghz לוח אם- ASUS P5B Deluxe LGA775 intel 965 זיכרון- Kingston KVR667D2N5/1G DDR II 667 מארז- Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 דיסק קשיח- WD250GB WD2500KS 16MB SATA II כרטיס מסך- Gainward BLISS 8600GTS PCX 256MB/128bit צורב DVD- Asus DRW-1814BLT Black lightscribe X 18 S…

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  25. שלום רב אני מעוניינת במפרט למחשב לשתי בחורות בנות עשרים, רצוי מבוסס AMD המיועד לגלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים קלים וכו... בעתיד הקצת יותר רחוק של שנה אני אצטרך כנראה גם קצת תוכנות תלת מימד ושרטוט ללימודי אדריכלות.. כמו כן שהמפרט יכלול מסך LCD איכותי בגודל 19'' (אין צורך ברמקולים ומקלדת) ומארז איכותי ושקט ולא שקוף צבעוני עם מאווררים מקושקשים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (כולל הרכבה) אם אפשר מחנות KSP פ"ת או מחנות אחרת במרכז המון תודה מראש, לילה.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.