עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרכבתי מפרט, אשמח לחוות דעת עליו. לא מתוכנן OC. אשמח גם להמלצה על מסך למשחקים, בתקציב של כ-800 ש"ח נוספים. גודל החל מ-20" ועד מה שבא לכם. האם יש הבדל משמעותי בין צ'יפסט G41 ל-P43? כמו כן אוסיף מאוורר או שניים למארז. תודה וחג שמח.

2. Started by talelisapov,

אהלן, חיברתי מסך חיצוני למחשב ואני רוצה לחבר גם מקלדת והכל למחשב. האם אפשר לעשות בזמן שאני סוגר את המחשב (המסך של המחשב) יש אפשרות לעשות שהמחשב עדיין יפעל ולא יעבור למצב שינה או משהו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by approx,

מעבד: e2180 לוח אם: dfidkp35 זיכרונות: osz ddr2 800MHZ 2gb ומאוורר למעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. עבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 1 660 660 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 1 360 360 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 115 115 כרטיסי מסך‏ Zotac כמות מחיר סה"כ GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 880 880 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 225 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Elite 335 Black (No PSU) 1 175 175 ספקי כוח‏ Hec כמות מחיר סה"כ 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin 1 290 290 סה"כ 2705 מחר אני קונה , התקציב הוא 2700 וזה הכי הרבה שהצלחתי…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. Started by YairDoron,

שלום רב אודה על עזרה בבחירה בין 2 מחשבים בסמסונג האחריות לשנתיים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 בלונובו החומרה יותר טובה http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16364 בתודה מראש יאיר

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by adiomri,

שלום לכולכם, בכל המפרטים שהצעתם לי כללתם מארז - HEC Compucase CI-6A19 . קודם כל אשמח לדעת מה מיוחד במארז זה בהשוואה למארזים ג'נריים. שנית, וסליחה שוב על חוסר הידע: האם בנוסף צריך לבקש ספק כוח ומאווררים או שמא זה כבר כלול? ואם זה לא כלול מה לבקש? מה בנוגע להפסקות חשמל- האם יש איזו הגנה על המחשב במקרים כאלו?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by darkeli,

אני מוגבל ע"י הטלוויזיה (CRT בת יותר מ6 שנים) לחיבור composite ולרזולוציה מקסימלית של DVD. לכן, המחשב לא צריך להיות חזק (הרי 720 על 480 לא צריך להוות בעייה). מצד שני, המחשב חייב יציאה S-video שקל להמיר לcomposite, יציאות אחרות צריכות ממיר שפשוט עולה יותר מדי. המחשב יריץ MythTV על אובונטו. המחשב צריך להיות שקט ככל האפשר. (ומכאן שאוברקלוק לא מתוכנן) לכן, אני מבין ש AVerTV Super 007 FM יספיק גם כדי לתת למחשב יכולת להקליט וגם יש לו שלט. אבל, אינני בטוח לגבי כל שאר רכיבי המפרט. האם מישהו יכול להרכיב בבקשה מפרט מתאים?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by mypro,

. מה התקציב המקסימלי? 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה, בודה משרדית, תכני HD, משחקים (בעיקר לאחים שלי לא משהו רציני * ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - תדיר (יום יום ) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים שיצאו בשנה האחרונה (AC2 GTA וכו' ) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ג…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. Started by natee,

---- כפול טעות

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by AgentZ,

יש לי 2 שאלות: 1.מיהו היבואן למחשבים ניידים של ?HP 2. אולי במקרה אתם יודעים מאיפה ניתן להשיג את המפרט הבא? http://bit.ly/ahisZR (בארץ) תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 7.7k צפיות
  12. הי, אני וזוגתי (הגרפיקאית) מתלבטים אם לשדרג את המחשב או לקנות חדש. הבעיה העיקרית איתו היא שהוא ממש ממש מרעיש, איטי כשעובדים עליו בקבצי תמונה גדולים ושמשחקים חדשים לא פועלים עליו. מה התקציב? 2000 ש"ח, אפשר מזומן. מטרות המחשב? מעט משחקים (fallout 3. משחק במשהו חדש פעם בהרבה זמן, אז אפשר משהו שלא עובר אותו בהרבה), תוכנות גראפיות (פוטושופ, אילוסטרייטור וכדומה), הורדות (צריך הרבה מקום) וסרטים. האם צריכים ציוד הקפי? לא. האם יש העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים? המחשב בפינה ליד המיטה - כמעט לא רואים אותו (אז אין בעיית עיצוב), אבל אין הרבה איוורור בחדר (אז צריך לקרר אותו הרבה לדעתי. אם לא - תקנו אותי ואשמח). האם אתם צריכים מערכת הפעלה? לא. יש לי…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by lexxx,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בסכום של בין 5000-6000 שקל. אין העדפה לחנות מסויימת. חברת המחשב הנייד המועדפת: asus,dell,toshiba,hp מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: כונן קשיח+ זיכרון פלאש משקל הנייד המועדף: עד 2 קילו, ושהמחשב יהיה דק מאוד גודל הצג: בין 13 ל14 אינץ זמן סוללה רצוי: 6 שעות ומעלה המחשב ישמש אותי לעבודה בoffice, צפיה בסרטים, עבודה באינטרנט. מחיפוש באינטרנט מצאתי 3 מחשבים: איזה מחשב מהם יותר טוב והאם יש הצעות יותר טובות מהן? / http://www.asus.com/Notebooks/Superi...specifications /http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8796 / http://www.asus.com/Notebooks/Superi...specifications

14. Started by oren500,

כמשתמש וותיק של XP קשה לי עם כל המעבר לחלונות 7 (שדחפו לי בנייד במקום XP ) בשולחן עבודה מופיע לי הדבר הזה (מסומן עם חץ) http://www.dix.co.il/Video.php?Id=14206 ולאחר שאני פותח את הגלילה הזו אני מקבל את זה: http://www.dix.co.il/Video.php?Id=14207 מה זה לעזאזאל? והכי חשוב - איך אני מעיף את כל הדבר הזה משם?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by avi2014,

התקציב שלה עד 5 אלף כולל הכל..

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tom776,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וברשותי נתונים בסיסיים למפרט: מעבד: T7500 2.2GHZ 4MB מסך: 15.4 רזולוציה 1440X900 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 8600M GT אני מחפש המלצה למחשב נייד בעל הנתונים הנ"ל (או טובים יותר), כמובן שהעדיפות היא של DELL אבל אשמח לשמוע המלצות על חברות שונות, ממי שמכיר. ידוע לי שיש את סדרת ה XPS אבל הם יקרים מדי. התקציב הוא בסביבות [6K [+-500 היה גם את סדרת ה-INSPAIRON 1520 אבל הפסיקו לייצר ולא נתקלתי במקום שנשאר במלאי. יש המלצות נוספות? *שאלה נוספת : מה המקביל לכרטיס מסך שציינתי, בכרטיסים של ATI (אם קיים בכלל)? תודה...

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  17. הרכבתי מפרט ב-PCH. הצעות שינוי \ שיפור \ הוספה יתקבלו בשמחה. בקשר לזכרון - הבנתי שמעבדי AMD BARTON לא זקוקים ל3200 ו-2700 יכול להספיק. בקשר לכרטיס מסך - אני יודע שהוא מוחלש - בעיות תקציב בקשר רמקולים, קירור, מארז - I HAVE NO FUCING IDEA! הצעות ??? ד'א: זה לא מחשב ל-OC אלא רק למשחקים. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 485.45 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 359.81 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast G…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tenana,

אני שוקל האם לשדרג את המחשב שלי, זו מחשבה עדיין מאוד ראשונית, ואולי היא תתפוס תאוצה בזמן הקרוב.. לכן ניסיתי להרכיב מחשב יחסית שיתאים לתקופה עכשיו אבל שיתאים גם למשחקים, וקצת הסתבכתי עם העניין. המפרט שקיים כרגע הוא AMD Athlon 64 3000 Socket 754 Abit NF8 (אני חושב) Maxtor 160GB Hec 6A21 + HEC 400W (לא סגור בקשר לספק באיזה דגם מדובר אבל הוא בהחלט של HEC). צורב דיוידי - לטעמי כדאי להחליף אם ייכנס בתקציב. כרטיס מסך 6800 רגיל זיכרון A-Data 512*2 DDR וזהו אני חושב.. עוד משהו שצריך לפרט? חשבתי להשאיר בעצם את הכונן קשיח (רצוי שיהיה גם עוד כונן כי הנפח לחוץ מאוד), מארז וספק, ואולי גם צורב.. משחקים עכשווים, לא גיימר מטורף אלא לעיתים משחק באיזשהו משחק.. אם יש צורך במידע הזה (אולי יה…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by rbaron,

שלום, בנייתי מפרט (נעזרתי בפורום מעבדים ולוחות אם), אני מציג את המפרט בפניכם אם יש שינוים שלדעתכם כדי לי לעשות אנא רשמו (אם המפרט נירא טוב גם כן רשמו), המחשב נועד עבור משחקים : GTA 4..., צפייה בסרטי HD, מדיה סנטר, עבודה), http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=884E1B74-1033-4369-9942-9821C1B152CF תודה וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  20. שלום ראיתי פרסום למחשב מדיה יד שניה עם המפרט הבא: מחשב LENOVO מארז מיני מדיה סנטר מתאים לחיבור לטלויזיה בסלון מעבד INTEL E7500 2.94GHZ זכרון 4GB DDR2 800MHZ הארד דיסק 320GB צורב די וי די ווינדוס7+אופיס2010 אנטי וירוס ושאר תוכנות להפעלת המחשב מבקש לדעת, א. האם המפרט מתאים לחיבור לטלויזיית LED בסלון (אני מתכנן לקנות טלוויזיה). ב. אם אפשר הערכה של עלות מחשב חדש בעל מפרט כזה כדי שאוכל להעריך האם המחיר שהוצא לי הוגן. ג. האם יש דברים שכדאי לבדוק במיוחד במחשב יד שניה. תודה רבה יאיר

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  21. שלום רב, אני בונה מחשב נייח. המחשב מיועד לעבודה עם פוטושופ קבצים גדולים. חשוב לי גם שיהיה שקט יחסית. זו פעם ראשונה שאני בונה מחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5500 ש"ח אבל מקווה לפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה פוטושופ קבצים כבדים. לא מיועד למשחקים אבל כמובן גם לראות סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Wi…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Dr@gon,

אני רוצה מפרט טוב בלי מסך ורמקולים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by alex28,

שלום אני הולך לקנות את מחשב זה אז אני צריך את חוות דעת שלכם אם אני צריך לשנות משהו כי חלק לא טוב או משהו אחר תודה המפרט: לוח האם Gigabyte GA-H77-D3H מעבד Intel Core i5-3570 Tray קירור למעבד Arctic Freezer 13 זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares מארז Thermaltake Commander MS-I Black דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 ספק Seasonic S12II 620W כרטיס מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIe

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by edena,

היי,אני מתחילה ללמוד בחודש הבא משפטים במכללה ומחפשת המלצה למחשב נייד,המלצה על גודל,חברה וכו'. אין לי מושג בנושא ולכן אשמח לכל שיתוף בידע שלכם! תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב?התקציב שלי הוא 3400 נקי . בלי חריגה 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב הם נטו גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי חברה מועדפת 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין לי כל כך חשיבות לנושא הקירור והעיצוב . שהמחשב יחזיק טוב ושלא יהיה רועש מידי זה הכל .. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני לא צריך מערכת הפעלה . 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן . שיהיה מחשב הכי הכי הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב !!!מחשב גיימינג…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.