ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמה נק' שבתקווה יעזרו 1- תקציב 4/5K ( גמיש לכאן ולכאן ) - כמו כן תמיד ניתן להציע נייד יותר טוב ( ממש לא מתחשק לי משהו " עגלה " ) - מאוד חשוב רכיבים טובים ולא משהו עלום שם ! 2- מטרת המחשב בעיקר לעבודה משרדית וגלישה. 3- HD - 150 GIGA 4- שהייה קל ( לא ממש קריטי ) 5- חשוב מאוד אחריות ( אם יש יותר משנה אפילו עם הוספת תשלום זה בסדר ) 6- גודל מסך לא ממש משנה מאוד אשמח אם תוכלו לרשום לי לפחות כמה לינקים של חניות באיטרנט ( לא בא לי ליפול... ) המון תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לפורום, אני סטודנט שנה א' לאדריכלות ואני מחפש מחשב נייד. תקציב של כ- 5000 ש"ח (עם גמישות של עוד 1000 אך עדיף לחסוך) שימוש עיקרי: בניית מודלים ב Skethcup, הדמיות (Render) ב - Vray וגם פוטושופ שימוש משני: מחשב כללי לאינטרנט, סרטים, ומשחקים גודל רצוי: 15-16 אינטש + - הרבה מהזמן המחשב יהיה בנשיאה ולכן צריך לקחת בחשבון את המשקל והגודל. מסך: מסך LED עם רוזולוציה גבוהה (יש צורך בכמה שיותר שטח עבודה במסך) ביצועים כלליים: מעבד מהיר i7 ומקביל, זיכרון מטמון גבוהה, זיכרון RAM 6 ומעלה כרטיס גרפי: כרטיס תומך בהדמיות ובמשחקים חדשים ( BF3 לדוגמא, למרות שהעדיפות היא יותר לעבודה פחות למשחקים) *אני בטוח ששכחתי נתונים רבים אך בבקשה תתייחסו אל זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום…
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, אינטרנט, משחקים בינוניים * גודל המסך? 15-16 אינצ' בערך * משקל רצוי? עדיף כמובן כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני רוצה להיות מסוגל לראות סרט של שלוש שעות בHD בלי להטעין את המחשב. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, גם לא קריטי לבחירה * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תלוי במחיר, לא ממש חשוב * האם יש לכם העד…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד 11.6 אינץ מקסימום תקציב 2000 חשבתי על מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס ואתם מכירים משהוא יותר טוב בדרישות האלה? [h=1][/h] - - - תגובה אוחדה: - - - ויש לי אפשרות לקנות מיד שתיים אהה והמחשב לא לגיימינג רק לאינטרנט ועבודות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו מוכר אולי? אין לי בעיה עם בעיות סוללה העיקר שכל השאר יעבוד אם מישהו מעוניין למכור במחיר סביר אשמח לשמוע פה או בה.פרטיות =]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד איכותי בעיקר לעבודה (אינטרנט, בי"ס, ללא משחקים) בתקציב של עד 7,000 ש"ח, עם כמה שיותר תשלומים, שיכלול Windows VISTA, שני ג'יגהבייט זכרון, סוללה חזקה, Bluetooth, חיבור ל-WiFi וכל הדברים האלה. מומלץ שתהיה גם אחריות לאורך זמן. ועוד משהו, אם אפשר להכליל גם מסך 17". אגב, איך למשל המחשב הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1107&scat=313&tcat= כמה צריך להוסיף כדי להרחיב ל-2 ג"ב זכרון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב שיעבוד לי כמו שצריך גם עם הורדתי תוכנות כמו תוכנת סרטים,תוכננת מוזיקה וכל זה סתם בשביל הכייף(למשתמש ביתי). חשבתי בהתחלה על מייקרוסופט אבל ידוע לי שהמערכת של אפל יותר אמינה. מה דעתכם?מה הפלוסים והמינוסים של אפל?אני לא מתכוון להוריד משחקים וכו...האם מחשבי אפל תומכים בתוכנות להורדת סרטים?תוכנות מוזיקה אני בטוח שכן מכיוון שדיג'יים משתמשים בהם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט שנה א' במגמת תקשורת ואני מעוניין במחשב נייד חדש בתקציב של עד 4000 ש"ח. שימוש עיקרי: תוכנות לעריכת ווידיאו (adobe premiere), עריכת תמונות ושימוש שוטף באינטרנט שימוש משני: סרטים ומוזיקה. מסך: שיהיה כמה שיותר שטח עבודה ביצועים כלליים: מעבד מהיר , הרבה זיכרון כרטיס גרפי: כרטיס תומך בעריכת ווידיאו באיכות גבוהה *זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום. אשמח לקבל שמות של דגמים כדי שאוכל להשוות ביניהם ולקבל הכוונה כללית בנושא. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש נייד בגודל 15.6 (לא קריטי קצת יותר או פחות) לאינטרנט ולאופיס בלבד. האינטרנט פועל רק על WIFI והראוטר לא צמוד למחשב ככה שחשוב לי שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה. יש הבדל בקליטת WIFI בין דגמים שונים? המחשב מיועד לבית ככה שמשקל וזמן סוללה זה לא קריטי. ראיתי בזאפ שיש הרבה דגמים (בעיקר של לנובו) בטווח מחירים של 1350-1600. השאלה שלי היא איך אני בוחר מהם? מה התכונות שצריכות להיות הכי חשובות לי? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע באינטרנט (למשל בפתיחת טאבים מרובים) או בעבודה בוורד. אני לא יודע אם זה אפשרי בטווח מחירים הזה אבל אשמח אם המחשב יבוא כבר עם ווינדוס ואופיס. אם לא אז לא אסון. כונן דיסקים-עדיף אבל לא חובה. אשמח לעצות לגבי התכונות במחשבים (למשל זיכרון פנימי וכו')…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אחרי בערך 8 שנים עם אותו מחשב נייד החלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד חדש אני עובד מהבית 6-10 שעות ביום ולפעמים יוצא לעבוד מחוץ לבית אבל המחשב שיש לי כבר לא סוחב אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד חזק, עם מסך איכותי של 15 אינץ(ולא פחות), שיהיה חזק גם בעוד 3-4 שנים, עם סוללה מעולה, לא כבד, מקלדת נוחה וזהו בערך העבודה שלי היא עם שרתים וירטואלים, כתיבת קוד, עיצוב גרפי, עריכת וידאו(לפעמים), אקסלים, המון טאבים פתוחים(בדרך כלל עם תוכנות שונות) וכו אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך על מנת שאקבל מחשב שאני יכול לעבוד איתו מחוץ לבית גם 10 שעות כל יום הדגמים שחשבתי עליהם הם: Dell XPS 15" Dell Precision 5530 Lenovo ThinkPad P52s שלושתם דגמים …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מתעד לרכוש מחשב נייד חדש בחודש הקרוב.. ערכתי קצת בירורים בתחום ואני רואה שהשוק הזה מאוד דינמי וקשה לעכוב אחרי כל תנועה שיש בתחום כרגע בכל מקרה מפה לשם, המליצו לי על ה DELL Studio 1557 עם מעבד I7 720 4GB זיכרון פנימי 500GB HD וכו וכו'... למרות שמה שמוזר לי אני רואה שדל כרגע היא בין הבודדות שכרגע מציעות את הI7 בניידים אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!! 8)
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג עד 4500 ₪ שיוכל להריץ משחקים עם דרישות לגיטימיות (סטייל Total War Rome II ו- AC Syndicate). הידע שלי בבניית מחשבים מסתפק בכרטיסי מסך וRAM אז אשמח לעזרה בנוגע להמלצות לחלקים לבניית מחשב או מחשב בנוי עד המחיר שיש לי. אין רצון לקנות מחנות ספיציפית או אפילו לקנות משהו מהארץ אם יש אפשרות לקנות בeBay או Amazon. הכיוון שלי הוא התאמת מחשב לרזולוצית משחק גבוהה במחיר מתאים. תודה רבה מראש, אביתר
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש"ח , הדרישות למחשב הם אינטרנט בעיקר ותוכנות מסרים כמו מסנג'ר ואיסיקיו. יש חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
דרישות: 1. דק ביותר 2. קל משקל 3. 14 אינץ' 4. כונן SSD בנפח 250GB 5. לא חייב מערכת הפעלה 6. מעבד Haswell 7. זמן סוללה של לפחות 4 שעות 8. 8GB RAM 9. אין צורך ב CD ROM אם זה חוסך משקל + עובי. 10. כניסות הכרחיות USB לפחות 3 כניסות RJ45 HDMI קורא זיכרונות לא הכרחי. אין לי בעיה להזמין מחו"ל לא מפריע לי מקלדת באנגלית בלבד ואין בעיה עם הזמנות דרך BUY2USA וכו. השימושים יהיו ללימודים נטו שזה אומר לימודי הנדסת תוכנה והמשתמע מכך. אולי אולי לפעמים לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סדרה או סרט. אז אם יש חיבור HDMI זה יתרון. עוד התלבטות שלי אם יש למישהו ניסיון עם זה זה לקנות מחשב עם מסך מגע ועט ולכתוב על המחשב במקום מחברת מנייר. אשמח לשמוע דעתך והשגות שלהם אם יש לכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד טוב אמין ומוכח שמוממלץ אצל הרבה אנשים. אין לי דרישות גדולות מהמחשב רק שיהיה נוח כי זה פעם ראשונה שאני קונה נייד. המחשב יהיה במקום אחד לרוב אני לא מאמין שאני יילך איתו למקומות הוא יהיה כמו מחשב שולחני. אני מתכנן גם ללמוד בקרוב אני לא יודע אם זה אמור לשנות משהו אבל שיהיה.. מה שכן אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון מסך 15 אינטש ווינדוס 7 מותקן. ויציאת hd בשביל לראות סרטים על פול hd דרך הlcd . תקציב אין לי ממש כי אני לא יודע מה המחירים של זה אבל אין לי בעיה להשים כסף על איכות אם זה מצריך את זה, בקיצור אני רוצה לקנות משהו ששווה תכסף. שמעתי שhp ו dell הם החברות המובילות זה נכון? התקציב שלי הוא בערך 3000 אבל אין לי בעיה להשים יותר אם זה מצריך.. תודה …
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום תותחים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעיצוב תוכנות כמו פוטשופ , אילוסטרייטור ובעתיד עוד, התקציב יגיע עד 5,000 ש"ח ( שכמובן עדיפות ליותר זול) הדרישות שלי שיהיו קל כמה שיותר קל פחות מ 2 קילו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד עד 1500 ש"ח לאופיס (וורד) וגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה קטן וקל, אבל עם מקלדת נוחה לכתיבה (הייעוד העיקרי של המחשב הוא כתיבה..), ושתהיה לו סוללה חזקה. איך ה-eee? איזה עוד ניידים יש בסגנון שלו? תודה, גיא
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב ככה אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3800 ש"ח אין לי בעיה להזמין את המחשב מebay. אני מחפש מחשב שאני יוכל לשחק בו משחקים, אני לא מחפש להריץ את המשחקים בנתונים הגבוהים ביותר. אין לי שום כיוון לשום חברה, מלבד כמה מפרטים שראיתי. לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 הבנתי שבמחשב נייד הגימור חייב להיות גבוה, ושלא מספיק רק להסתכל על מפרט. הבנתי שיכול להיות מצב ששני מחשבים עם אותו מפרט יהיו שונים לגמרי בביצועים שלהם. כמובן שבמחשב חייב להיות כרטיס מסך, אז בבקשה לא לתת לי לינקים עם מחשבים עם i7. כי אין שום סיכוי שיהיה גם כרטיס מסך במחיר שאני מחפש. תודה מראש, אני אשמח לקבל כל הצעה, אבל בבקשה תפרטו למה בחרתם באותו מחשב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנייד לא בשבילי הוא בשביל מישהו קצת מבוגר אבל יש לו ידע במחשבים המסך צריך להיות בגודל בינוני,צריך שיהיה בו מעבד חזק הארדיסק גדול ומה שאפשר מבחינת פיצ'רים כלומר בלוטוס מצלמה וכדומה..גם מבחינת משקל עדיף משהו קל ובעדיפות גדולה לנייד של טושיבה המחשב בגדול יהיה רק לשימוש של אינטרנט וכד' בלי משחקים וגרפיקה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. המחשב יממש צרכים כמו גלישה באינטרנט אתרים וכאלה ( מחשב לאבא ). 2. בנוסף לכך , אני מחפש לראות סרטי HD בטלויזית LCD בסלון ונאמר יל כי ע"י חיבור כבלים מהמחשב אפשר להריץ את הסרט בLCD . מתוך עניין זה אני שואל אם אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב או שמספיק כרטיס מובנה לסדר את כל העסק והאם בתקציב כזה הוא יתאים ל- 2 הסעיפים שרשמתי למעלה . אני פעם ראשונה מתעניין בקניית מחשב נייד כך שאין לי שום ידע בנושא . עריכה : לא שמתי לב שכתבתי את ההודעה בפורום הזה .. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד שיתאים להתחלה של למידת תכנות תקציב - נמצא כרגע בארהב ורוצה לנצל את המחירים הזולים עד 700 דולר (אם אתם לא מבינים במחירים בארהב אשמח אם פשוט תגידו איזה מחשב מתאים ולא להתייחס לתקציב) המחשב ישמש לתכנות, סרטים ועבודה משרדית חשוב לי שיהיה קל יחסית וסוללה טובה אם יש משהו שהייתם יכולים עוד להמליץ שחשוב שיהיה המחשב נייד זה יתקבל בברכה אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על חברה מסויימת ואחפש לפי סגנון מפרט תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-