ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
ורצוי מעבד core i7, הבנתי שלאסוס יש כמה דגמים שיכולים להתאים לי אבל אני לא יודע איך לבחור בינם ומי המתחרים שלהם ולכן אשמח לעזרתכם בבחירה תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לאחותי בסביבות 4K שמספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, Illustrated, flash (Reanimation. http://ksp.co.il/?uin=29730 http://ksp.co.il/?uin=28617 ברור לי שהלנובו יותר חזק, וגם בא עם SSD, זה יתרון גדול, אבל האם הדל מספיק טוב?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לקנות נטבוק או לפטופ עם מסך בגודל 10.1" עד 12", הוא צריך להיות עם כונן DVD. הארדיסק של לפחות 160GB. שיהיה מהיר. תקציב - 600$.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש נטבוק\לפטופ נטו לראיית סרטים\סדרות באיכות HD.. משהו קטן עד 13 אינץ' אפילו 13 זה גדול מידי לא מחפש איכויות של מחשב זה לא מחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית או משהו זה סתם בנוסף רק לסרטים וטיפה אינטרנט פייסבוק וזה.. חשוב רק שיריץ סרטי HD, שיהיה בלוטוס ושיהיה כמובן USB שאני יוכל לחבר את הכונן קשיח ולראות את הסרטים.. אם אפשרי קצת יציאת HDMI זה יהיה מעולה אבל לא מאמין לא נראה לי שאפשר יהיה למצוא משהו במחיר כזה בכל מקרה התקציב עד 1500 אם יש משהו באמת מומלץ ואמין אין לי בעיה לשלם עד 2000 ש"ח.. המחשב הזה נראה לי דווקא סבבה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7952&CatCode=315 מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עם מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מאיפה באירופה אפשר להזמין את המחשב בבקשה תגידו בגלל שאני מחפש כבר בכל מקום אפשרי ואני לא יודע מאיפה הכי בטוח לקנות. תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מאיפה הכי כדאי לקנות אותו? 2. נניח שאני שולח לארץ, הדבר היחיד שאצטרך לשלם זה 16% מע"מ נכון? 3. אפשר להזמין מהאתר של לנובו ארהב או שזה רק לבעלי כתובת בארהב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש במחיר של עד 3500 ש"ח. אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. חשוב לי שיהיה i5 ומעלה, 4GB ומעלה זכרון RAM, מסך 14"-15" טאצ' עםרזולוציה כמה שיותר גבוהה (FULLHD כנראה לא ייכנס בסכום הזה), וסוללה כמה שיותר חזקה. חשבתי על המחשב ASUS S400CA-CA021H 14" שעולה סביב ה 3500 ש"ח עם מעבד i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9785&added=1 יש גם דגם של המחשב עם מעבד i5 שעולה כ 400 ש"ח פחות.. האם ההוספה של הכסף משתלמת בשביל מעבד i7 ? בכל מקרה ,אשמח לקבל המלצות לדגם שהכי משתלם מבחינת ביצועים וסוללה בתקציב הזה.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חברה אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל , אבל אני רוצה להוסיף לו זכרון ולשנות כמה דברים , אני לא מוצה חנות (ON-LINE) שאפשר לעשות את זה . תודה . אני בארה"ב ואני מתכונן לקנות מכאן כך שאין בעיה עם זה .
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בEBAY מטען למחשב הנייד הנ"ל, ולא ככ מצאתי, מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק שיהיה טוב לעריכות פוטושופ וכאלה. תנאים: תמיכה מלאה בFull HD ככה שצריך כרטיס מסך חזק. סאונד:כמובן גם סאונד HD או תמיכה בלפחות 5.1 ערוצים. עיצוב-כמובן חשוב אבל לא ממש חשוב. אחריות-הדבר הכי חשוב, מינימום שנתיים. מחיר-3500-4500 מחפש כמובן מחשב שיתאים לי גם לעוד שנתיים עם DDR3 ו4GB זכרון דיסק קשיח-250 מינימום. שימושים : אינטרנט,סרטים,עריכות בפוטושופ. בקיצור, צריך מחשב חזק. גודל מסך-העדפה ל14.1 בגלל המשקל שלו אם שכחתי משהו,תעדכנו. אגב, מה ההבדל בין כל המעבדים החדשים האלה אני עדיין לא הבנתי ומה ההבדל בין הT6600 ל 4300 לבין i3 i5 i7 ומה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיהיה עם מסך 13 אינץ טווח מחירים 2000-3000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות מחבר לכבל חשמל של הנייד כדי לחסוף בכבל הנוסף http://www.amazon.com/SF-Cable-European-receptacle-adapter/dp/B00X6ITO14/ref=pd_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&dpID=31%2BmnrTGRYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0J33S83KT7RB5S13QSAZ הנ"ל לא שולח לארץ ולא הצלחתי למצוא פלאג כזה באתרים אחרים (לפחות לא בסכום הגיוני) אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[כותרת], המחשב הכי חזק יחסית למחיר תודה רבה, שבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני מחפש לקנות או לבנות מחשב גיימינג עד בערך 7000שקל כולל תוכנת הפעלה של ווינדוס בגדול חשוב לי באמת מחשב חזק למשחקים אופציה לשדרוג עם השנים בלי מוצרים נלווים במיקרא וצריך אפשרות לחרוג קצת מעבר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. אני מחפש לקנות מחשב / מארז רגיל (לא מחשב נייד) לצרכי משרד בסיסיים בלבד (אינטרנט + אופיס). חשוב לי מאוד שהמארז עצמו יהיה סופר שקט (!!), אני מאוד רגיש לרעש וממש לא בא לי לשמוע את המחשב עצמו. היום יש לי מחשב נייד thinkpad R51 , מחשב מעולה ומאוד שקט. יש לי מישהו רעיון + המלצות לאופציות רכישה? המון תודה, גלעד
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד, נתקלתי במחשב הזה - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm מה אתם אומרים עליו? האם יש לכם המלצות יותר טובות ממנו? אני מעוניין שתיהיה יציאת HDMI במחשב, חובה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות את מחשב נייד מהדגם לעיל, זאת מכיוון שיש ברשותי כבר מחשב אחד כזה ואני רוצה שהסוללות והמטענים ישמשו את שניהם. לפי בדיקה שלי (בזאפ) המחירים נעים מ4000 עד 8000 שח, מה שחשוב לי הוא לא המחיר הנמוך ביותר, אלא השרות שאקבל לאחר קניית המחשב. אני מעוניין בשרותי תמיכה וטכנאות עד בית הלקוח, עדיף עם התחייבות לזמן תיקון(SLA). בקיצור שירות ברמה גבוהה. מי יכול לספק לי שירות כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/GC7XJ52C40HHVF9CNLD2 היי חושב לקנות מחשב תקציב: תקציב עד 9000 חריגה של 1000 שקל ייעוד המחשב: המחשב מיועד למשחקים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, למכ אני לא מוצא בתקציב של 5100 מחשב של אחת החברות שציינתי בכותרת, עם הטנדרבולט? וגם הרוב עם 8 ג'יגה ואני צריך 16. האם יהיה לי הבדל משמעותי בין i7 דור 8 לבין בi 5 דור 8 אם אני עובד על תכונות עריכה? תודה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k, עם נגיד 2000 חריגה אם חשוב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר, ופשוט שיחזיק להרבה זמן. המחשב הקודם שלי החזיק ל7 שנים ואני מצפה למשהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב לי, זאת הסיבה שאני לא רוצה כונן קשיח רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש לקנות מחשב של דל או לנובו מעבד 5 סדרה 8 מסך 15" בעיקר לאינטרנט וסרטים אם יש למישהו המלצה לחנות זולה או מפרט מתאים אשמח מאד! תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-