עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים. אני מחפש מפרט העונה לדרישות הנ"ל, בבעלותי מסך 24 וטלויזיה אשר בה חיבור HDMI כך שאני רוצה כרטיס מסך בעל שתי יציאות HDMI לפחות. כמו כן אני הולך להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות כך שלפי הבנתי אצטרך כמות גדולה יחסית של RAM (תקנו אותי אם אני טועה) בבקשה. אני לא מעונין ב OC. שוב תודה. עריכה - תיקון טעות, אני צריך שתי יציאות DVI על הכרטיס מסך ולא HDMI כמו שציינתי למעלה.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  2. אני מחפש מפרט למשחקים שיכול להריץ את המשחקים של היום בצורה חלקה,שמיועד גם לגלישה ושהמחיר שלו נע בין 4000 ל5000 ש"ח. תודה רבה לעונים!

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  3. חבר שלי ואחותו רוצים לקנות מחשב נייד לכל אחד. התקציב של אחותו הוא 3200 והוא 4200. אחותו צריכה את המחשב לfacebook ומשחקים ברשת .. והוא צריך את המחשב למשחקים כמו virtua tennis 3, בקיצור ישנים כאלה .. אבל גם דיי חדשים. דרישות מיוחדות : לשני המחשבים שיהיה בלוטוס, כרטיס רשת, צורב DVD וכונן. נ.ב: הוא רוצה לקנות רק מחנויות מבאר-שבע.

4. טוב, אז אין לי שום ידע טכני, אני מבין ממש קצת. אז אני צריך הסבר ממש מפורט-אני מאוד מצטער שאני עושה לכם את זה . אני מחפש מחשב נייד שיוכל "לעשות" את הדברים הבאים: -עבודה בסביבת אינטרנט מהבחינה שצריך להיות לו WIFI מובנה וגם בלוטות (יש לי מתאם ככה שזה לא חובה-הבלוטות) ובנוסף שיוכל לעבוד עם מספר חלונות של IE (דפדפן) בלי בעית זיכרון. -משחקים: אני לא רוצה אותו כמחשב למשחקים כבדים כמו gta3 וכל המשחקים שבאו אחריו אלא למשחקים פשוטים, (ואם GTA1 ו 2 יצליחו לעלות עליו-עשיתם אותי למאושר באדם) אני אוהב את המשחקים הישנים ככה שזה יתרון בשבילי... זה חוסך לי הרבה מאוד כסף. -גרפיקה: בהמשך לסעיף הקודם אני רוצה לראות עליו סרטים באיכות טובה, (שאם אני מוריד סרט באיכות טובה אז שייראו אותו …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shira steinitz,

שלום בגלל קריסת המחשב שלי אחרי התקנת כרטיס מסך חדש שכנראה כבד מדי עבורו, ולאחר שכנראה צריך כנראה להחליף את כל מערכת ההפעלה- אני מעוניינת לקנות מחשב נייח חדש. הדרישות שלנו: עבודה עם חלונות מרובים פתוחים. משחקים כמו מיינקראפט לילדים. עיבוד תמונות. שיתפקד טוב עם תוכנות לעריכת וידאו, עריכת סרטים כולל שתילת תמונות, הורדת אפקטים, התאמת קבצים מוסיקליים- לצורך הכנת סרטים לבר מצוות, חתונות, ארועים משפחתיים - ברמה אומנותית גבוהה עם אפשרות לחיבור לגליון ציור ידני שמוריד דמויות קריקטורות לתוך הסרטים. יש לנו תמונות וסרטים משפחתיים בכמות מאוד מאוד גדולה. לכן אחסון מאוד גדול לפחות 2T עם אפשרויות להגדלת האחסון והוספת דיסק קשיח. (כיום יש במחשב לפחות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. תנו את חוות דעתכם במפרט שמצורף פה בתמונה בבקשה. אין צורך בציוד היקפי (יש מסך וכו). היא בעיקר משתמשת בפוטושופ אבל אני רוצה להשאיר בסיס טוב לשדרוג. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by Hoolifan,

שלום לכולם בעבר עזרתם לי מאוד בבניית מפרט למחשב שעד היום משרת אותי. אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר בתקציב של עד 3000 שקל, המחשב ברוב הזמן יהיה למדיה אינטרנט וכו' אך הוא מעוניין גם שיוכל להריץ משחקים. אין צורך להריץ על האיכות הכי גבוהה אבל שיצליח להריץ אותם בצורה טובה אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיענה על הדרישות בתקציב הזה אודה לכם מאוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב אוa לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by sim12345,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך בגודל 22 במחיר של 700 (אבל אפשר לחסוך) שמתאים למפרטים שהמלצתם עליהם

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  9. שלום, יש לי כמה שאלות, אשמח אם מי שמבין יוכל לענות לי עליהם. רציתי לדעת איזו שילוב של מעבד- לוח אם כדאי לי לרכוש במחשב החדש שאקנה. ההתלבטות היא בין : א. core 2 duo e6300 + gigabyte ga-eg41mf-us2h ( הלוח מופיע באחד המפרטים המומלצים באתר ) ב. core 2 duo e7500 + לוח אם מתאים (אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אותו) כך שהמחיר יהיה זהה (בערך) לשילוב הראשון. המחשב הוא לשימוש ביתי מאוד. כלומר, בלי משחקים כבדים ובלי תוכנות גרפיות (google earth נחשב?), אולי קצת סרטים מדי פעם אבל לא יותר מזה. אני מוסיף לרכיבים אלו 2GB 800MH KINGSTON ו - WD 500GB 16MB . אני רוצה שיחזיק מעמד כמה שנים (3-4) עם אולי שדרוג קל של הזיכרון. בכלל, האם העדיפות של מעבד מסדרה e7000 על אחד מסדרה e6000 (נראה לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכם, מצאתי אדם מסוים שרוצה למכור את המחשב הזה שאפרט להלן. המחיר שהוא רוצה עליו זה 1300 שח. עם שנתיים אחריות. אני מעונין במחשב זה לעבוד עם הרבה הורדות באימיול ותוך כדי בתוכנות שונות וגלישה ברשת.. לשחק הרבה AMRICANS ARMY,doom,cod4 וכאלה בסגנון. צריך שהמחשב יריץ את המשחק בנוח. אני כבר דיברתי עם הבן אדם. וזה קרוב לסגירת העסקה. כיוון שאני לא מי יודע מה מבחין בין חברות ודגמים ומהירויות. אנא ממכם תאמרו לי האם המחשב הזה אכן מספיק חזק למטרות הנל? והאם המחיר הוא שווה את המוצע? תודה רבה לכולכם. מעבד: INTEL DUAL CORE E2160 2GHZ 1MB קירור למעבד: EVERCOOLER S775 לוח אם: GUGABYTE GA-945GCMX-S2 זכרונות: 2X1GB DDR2 667MHZ SAMSUNG DUAL CHANEL KIT דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 250GB 7200…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  11. היי זהו מפרט למחשב שקבלתי, המחיר הוא 3900 ולא מעוניין לעלות יותר מזה. Intel E6550 2.33G 1333Mhz FSB Intel G33 FBS, Chipset Intel Original Kingston 1024Mbx2 DDRII 667Mhz W.D. 320Gb SATA II 7200Rpm GF 8800GT 256Mb Real 500W Midi ATX השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, מוזיקה, סרטים, וקצת משחקים (לא איזה גיימר כבד, ממוצע מינוס). האם הלוח אם מספיק טוב, האם 256Mb מספיק לכרטיס מסך? אין כוונה לעשות OC. מה אתם אומרים. מתכוונן לקנות מחר אז תרביצו ביקורות... תודה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by ivgeni6,

מה אתם אומרים זה המפרט איך הוא? עד תקציב של 2700 הזה האם זה הכי טוב שאני יכול לקבל? המחשב הוא למשחקים ואינטרנט. תודה =] מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1099 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ¤675 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S483512D3 מארז ללא ספק COOLER MASTER Elite 33…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by pinkush,

שלום חברים ניסיתי להרכיב 2 אלטרנטיבות מפרט למחשב חדש דרך חברת ksp צירפתי תמונות צילום מסך. ההצעות התבססו על הצעה לגיימר בתקציב קרוב ל3000 ש"ח מהאתר. אחת ההצעות בנה לי נציג של ksp (זאת עם כרטיס המסך hd5750 ב755 ש"ח, picture 2 את ההצעה השניה בניתי אני מתוך המבחר באתר שלהם (picture 1) לקחתי כרטיס מסך שנראה לי מאד דומה אך יותר זול-האם אני צודק או שזה חבל? מצד שני בחרתי כרטיס קול שלא הופיע בכלל במפרט השני, בחרתי צורב של pioneer במקום lg בחרתי מארז יותר יפה בהרבה וגם של thermaltake שנראים לי חברה טובה יותר, וספק כוח מעט יותר חזק. מה דעתכם? אשמח להמלצות ושיפורים. עיקר שכחתי: מדובר במחשב לאחייני בן ה-14 למשחקים בעיקר כמובן (age of mithology'worcraft וכו') תודה [attachment deleted…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  14. אני רוצה לדעת אם המפרט הזה הוא טוב למשחקים לא כבדים כמו נגיד NHL 2006 ודברים כאלה כי זה מה שאני משחק בעיקר מעבד - מעבד אינטל פנטיום 4 כפול ליבה דגם D930 לוח אם - לוח אם אינטל 945 GA 81945P - G דיסק קשיח - 160GB SATA 2 7200 RPM כרטיס מסך - ATI RADEON X1600 Pro 256 מ"ב צורב DVD - LG GSA 4167B זיכרונות - DDR 2 256 533 Ghz מ"ב - שתיים כאלה (שתי כרטיסים בדיוק אותו דבר) מערכת קירור - Arctic Cooling Freezer 7 PRO - אני צריך לדעת אם עדיף לי להוציא עוד כסף על מערכת קירור אחרת שתיתן לי קירור יותר טוב וגם אם כדאי לי לקנות נוזל או משהו כזה ואם יש לכם רעיונות לעוד שינוים במפרט אני בכוונה לא שמתי מסך רמקולים עכבר ומקלדת כי אני לא צריך אותם ובבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר ותגידו לי…

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by sam1441,

כל מי שאני מדבר איתו אומר לי "אל תתקרב לזה". יש דברים בגו לדעתכם? קראתי כמה סקירות וביקורות בYNET וגם http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=30012 כאן. כולם משבחים. מה דעתכם המקור לרתיעה מהסדרה הזו?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by violator,

אהלן אנשים, אני מוכר את המחשב הישן שלי לאנשים מבוגרים שצריכים אותו בעיקר לגלישה באינטרנט.... כמה לדעתכם הוא שווה: intel celrone 4A 2433MHZ לוח אם: MSI P4MAM-L זיכרון: 256MB DDR SDRAM HARD DISK: 40G SAMSUNG 7200RPM ULTRA ATA133 1.44 DRIVE MSI CD-RW צורב CD כרטיס מסך: S3 GRAPHICS PROSAVAGE DDR 32MB מסך CRT PHILIPS 107S XP+OFFICE זהו פחות או יותר... אז כמה הוא שווה??

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by inflictioNz,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וסרטים (KODI) וחיבור לטלויזיה לראות סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 לא חשוב מה שיותר עדיף לא ממש מבין * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אשמח לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא כזה חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן אבל ש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1200 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית ביותר, תוכנת הנהלת חשבונות, גלישה ומיילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתלבט אם להרכיב בעצמי, ולחסוך גם מארז. יש את המארז הנוכחי, שאין שום סיבה להחליף אותו למעשה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן א…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by אוריפ,

אני צריך המלצה ללפטופ עם הדרישות הבאות: 128 עדיף 256 MB זיכרון. 20 או יותר GB זיכרון. מעבד: טוב אז ככה, כמובן שעדיף את הM או הסנטריו (או שזה אותו דבר ). אם לא עדיף סלרון, בגלל שזה יהיה לעבודה משרדית בלבד ולכן לא צריך מעבד פנטיום רגיל (אם יש לכם הצעה עם שילוב של מעבד AMD זה לא משנה...) כרטיס מסך/קול לא חשוב, בסך הכל עבודה משרדית... חיבור USB לא צריך חיבור IEEE 1394. אני יודע שאני מגזים בדרישות אבל אם יש הצעות הן יתקבלו בברכה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ערב טוב. אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור בכותרת, בכ-2800 שקלים. המחשב מיועד בעיקר לבניית מערכת מקוד מקור ולהדמיה, וכדי להוסיף על הכותרת - הכוונה לבניית לינוקס מותאם אישית. יש לציין שבנייה מקוד מקור עם מספר ליבות מאיצה בצורה משמעותית את זמן ההידור. תקציב מרבי: 2800 שקלים. מעוניין לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מתקציב זה בכ-200 שקלים. ייעוד: בניית מערכת מקוד מקור והדמיה. יש צורך לציוד היקפי זעיר, לא הכרחי: מקלדת, עכבר, רמקולים ואלחוטי. אין צורך במסך. אין צורך בדיסק קשיח. רמת שקט: 6. לא מתוכננת המהרה. כמובן שאין צורך לכלול מערכת הפעלה, אופיס או משהו דומה (לינוקס....). אני פחות מעוניין למפרט מחנות מסוימת, אלא מפרט באופן כללי (אותו אחפש בחנות מסוימת). שמירה על אפשרות לשדרוג המחשב לא כל…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  21. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, פיקאסה, ארגון תמונות, סרטונים ביתיים, עריכה מזדמנת של סרטוני HD ביתיים, הורדות סרטים. חשוב לי שהוא יהיה מהיר, ושקט במידה סבירה (הוא בחדר נפרד) האם יש כאן משהו שהגזמתי בו, משהו שכדאי לשדרג? לגבי מארז עדיין לא הוחלט (אשמח להצעות) אני מתכוון לקנות בחנות אחת כדי שהם גם ירכיבו הכל (חשבתי על KSP פ"ת) תודה רבה, אייל מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graph…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח - ממש עדיף לחסוך אבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, DIABLO 3, TOTAL WAR, כך מיני דברים בסגנון, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המטרה שהוא יהיה FULL HD, 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום ! בני דודים שלי מחפשים מחשב שיהיה טוב למשחקים טובים , יש לציין כי הידע במחשבים שלהם מצומצם ויש להם העדפה לקנות בפנדה (סיבות אישיות) , אכשיו פנדה פירסמו את המחשב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5180 ורציתי לשאול אותכם מה צריך להוסיף למפרט הנ"ל (או להחסיר) בכדי לקבל מערכת משחקים טובה .. התקציב הוא עד 5,500 ויש לציין כי הם צריכים את כל הציוד ההקפי (מסך מקלדת ועכבר) והכי חשוב הם לא יודעים כיצד להרכיב מחשב ובגלל זה המחשב שצויין בפנדה חוסך להם 200 ש"ח .. בתודה מראש .

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  24. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS , יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאי…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  25. שלום חברים! הודעה ראשונה בפורום אז קדם כל נעים מאד! אני סטודנט במכללת BPM להפקה מוזיקלית. בניתי מפרט על סמך דברים שאספתי מפה ומשם באינטרנט. צריך את חוות דעתכם והמלצותיכם לשיפור! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג כרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה/הקלטת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, אבלטון, פרוטולס ב)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.