עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by yoavbuskila,

שלום, יש לי נטבוק של אסוס מדגם 1201N. אני על חלונות 7 ויש קטע קצת משונה עם הסוללה של המחשב. במידה ואחוז הסוללה עומד על 95% או יותר ואני מחבר את המחשב לחשמל אני מקבל (כשאני מניח את סמן העכבר על סמל הסוללה בשורת המשימות) את ההודעה של "מחוברת, אינה נטענת". אותו דבר גם כשהסוללה בין 96-99 אחוז. רק כשהסוללה יורדת ל-94% ואני מחבר אותו לחשמל אז זה מתחיל לטעון עד ל-100%. חשוב לציין שאם הסוללה על 95% או יותר והמחשב מחובר לחשמל אז אחוז הסוללה נותר בעינו ולא יורד אבל מצד שני היא גם לא נטענת. דיברתי עם התמיכה של רונלייט, הם המליצו לנתק את הסוללה ולהחזיר ולעדכן ביוס. עשיתי את שני הדברים אבל זה לא ממש עזר והליצו לי והם המליצו לי להביא אליהם את המחשב לבדיקה. השאלה היא האם באמת מדובר בבעי…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  3. אני מתכנת ומתעסק בפרוקיטים של הנדסת תוכנה ומערכות אני צריך מחשב שיהיה לו סוללה חזקה מסך מט מעבד חזק וזיכרון רחב אני מתלבט בין SL400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3264&CatCode=315 SL300- http://ivory.co.il/product.asp?productid=3772&CatCode=315 ל 1310 DELL -http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10970 VOSTRO 1320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11752 אנא עזרו לי להגיע להחלטה .... מי מהניידים חזק יותר ועם סוללה חזקה .

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by blabla2002,

שלום אני נוסע לניו יורק עוד 3 חודשיים ואני רוצה לשדרג דברים במחשב (מחשב חדש אני יקנה בתחילת 2005) עכשיו יש לי עד 500$ להוציא על שידרוגים (250 ההורים 250 אני) ויש לי כמה דברים שאני רוצה 1 ספק של hec או Enemarx ל כ350 w (עכשיו שי לי גינריק של 300W) דבר שני זה עכבר ומקלדת של logitech ואני רוצה שילוב שיצא בקרוב של המקלדת עלית והעכבר 700mx אני מניח שזה יעלה כ120$ ואני רוצה גם כרטיס מסך nvidia fx5900 כעשיו אני יכול לקנות רק את ה value אז יש לי שעלה האם כדי לקנות אותו או לקנות את ה ultra לא לקנות יותר מזה כלום (אני הולך לשחק half life2 ו doom 3 ואנריל 2003 ) אבל כמה זמן הכרטיס יחזיק מעמד מעל 2 שנים? או אולי לכדי לי לקנות כרטיס חדש ב2005 שאני יקנה מחשב חדש אז אנה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  5. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -אופיס ,פוטו שופ, לא משהו מעבר למשתמש הרגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים של גרפיקה גבוה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הרזולוציה של המסך 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים של גרפיקה גבוה לדוגמא Crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  6. שלום, אני מחפש לפטופ 12.1 חזק לחברה שלי, המועמד המוביל הוא אסוס 1201N אני מתכנן להזמין באינטרנט ולשלוח למישהו מארהב שבא לארץ ויביא לי אותו חשוב לי שתהיה אחריות בארץ האם יש עסקאות עדיפות על זו: http://www.jr.com/asus/pe/ASU_1201NPU17BK/ חשוב לי שיהיה אתר אמין ושיוכל לשלוח מהר לכתובת במדינת ניו יורק איך אני יודע אם במשלוח צריכים לחתום על החבילה או לא? האם יש הצעות ללפטופים אחרים? חשוב מאוד שיהיה קל וחזק ללימודים וסרטים ולא יותר מ-600$, אפשר לחרוג ל-13.3 אם המחשב קל ומצדיק את העניין

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  7. אחרי חודשיים של מחקר שווקים וקריאה של מאות עמודי פורום וביקורות סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי. Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory x2 dual chanel Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwles 17` Viewsonic VA712 + Speakers 8ms LCD Monitor Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Teac DVW516G002 16/8/4/16//48/24/48 DVD±RW AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX Logitech MX510 Red High Performance PS2 | USB Optical Mouse MSI RX800XL Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply מה אתם חושבים? כל זה יצא לי פחות מ 6000 ש"ח שווה לא?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by amisu,

המחשב מיועד למשחקים כבדים, סרטים וקצת פוטושופ. שמעתי שצפויה הורדת מחירים למעבדי אינטל.. כך שנראה לי שבכל זאת אחכה טיפה מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 מחיר: ₪720 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 מחיר: ₪791 כרטיס מסך: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1234 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מחיר: ₪115 מארז: LANCOOL PC-K60WB w/o PSU מחיר: ₪476 ספק כוח: ENERMAX MODU87+ 600W : EMG600AWT מחיר: ₪766 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי מחיר: ₪347 מחיר סופי: ₪5476 בקשר לכרטיס מסך.. בטח יוציאו עוד חברות את ה460.. אולי עם קירורים שווים יותר. ככל הנראה הוא יחובר לdell…

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by Moshe132,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by reissd,

שלום, אני אשמח להמלצות עבור מחשב שולחני להורי, לאחר שהמחשב הקיים (בן 5 שנים) התקלקל. המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט ולאופיס. לאור ניסיון טוב עם חנות רשת KSP בת"א, הייתי מעוניין לרכוש את אחת מחבילות המחשב שלה, עם שינויים/שדרוגים על פי המלצתכם: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv תחת "מחשבים במבצע" -> " מערכות מחשב מומלצות ואיכותיות" -> Intel (לא מעוניין ב AMD) תקציב: 1500-1600 ₪ (לא כולל התוכנות). אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. כמו כן, שאלות לגבי תוכנות: 1. מה עדיף להתקין Windows 7 32Bit או 64Bit (ניתן להשיג במחיר זהה) ? 2. לגבי אופיס, האם ניתן להסתפק ב Home and Student 2007, אשר זול משמעותית (אין להורי צורך ב Outlook)? המון תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  11. שלום יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N200 TY2B5IV מפרט בקצרה Processor T5250 1.5GHz, 1 GB ram 667Mhz), 160GB, 15.4" WXGA TFT (1280x800) VibrantView,, Intel Graphics Accelerator X3100 128MB Shared, 6-cell 2.2Hr Li-ION, DVD Combo, Camera, BT, FP, Intel PRO 3945ABG, 1YR הבעיה: אחים שלי משחקים במשחקים לא עתירי גרפיקה כמו פיפא 2008 ויורו 2008 בכל מקרה אחרי 10-15 דקות של משחק ולפעמים פחות (אחרי שהמשחק עובד דיי חלק) פתאום המסך פשוט קופא-נתקע מחכים כמה שניות יש איזה הודעת שגיאה עם מסך כחול מוזר ומיד המחשב עושה לעצמו ריסטרט... מערכת הפעלה על המחשב-XP התקנתי את כל הדרייברים הדרושים של הכרטיס מסך ובכלל אני לא מאמין שאלה דרייברים ניסיתי לעשות ריפייר לווינדוס גם לא עזר... יכול לה…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  12. אהלן לאחר עדכון BIOS למחשב הנ"ל מערכת ההפעלה לא עובדת יותר. מתקבל מסך של שבו יש אפשרות להריץ בדיקה ולנסיון תיקון או להעלות את מערכת ההפעלה באופן רגיל באופן רגיל - המחשב מבצע ריסט ניסיון תיקון - רץ 20 דקות לא מבצע כלום ועושה ריסט, אין שינוי. יש גישה בעזרת F8 לתפריט המשני של windows אבל גם כאן, כל ניסיון להעלות את המחשב בכל מוד מוביל לריסט. המחשב פעל תקין לפני עדכון הביוס. יש דרך כלשהיא לשחזר את הביוס המקורי? או תוכנה שתבצע את זה דרך USB וקובץ ביוס קודם יותר שזמין מהאתר של ASUS ? תודה עמית

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by doris,

היי היי, עלמה במצוקה. כאן סטודנטית שנה א' לקולנוע עם הבנה בסיסית מינוס במחשבים, הלפ. התקציב הוא עד סביבות ה 4,500 מטרות המחשב? עריכה, כנראה על תוכנת Avid, מעבר לזה המחשב משמש אותי לאינטרנט, לראות סרטים, ותוכנות מישרדיות בסיסיות גודל המסך? 15.6 ומעלה לא באמת יודעת מה ההבדל בין מבריק למט בפועל אבל אם אין הבדל תקציבי אז מט נשמע לי יותר הגיוני רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה כמובן דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא נראה לי משקל רצוי? פחות קריטי, הוא לא יזוז כל כך הרבה (לא לוקחת אותו איתי ללימודים), הייתה התלבטות גדולה (ועדיין) לבחירה בין נייד לנייח אבל אני ממש לא מצליחה להגיע למפרט דומה בנייח שכולל בתקציב שלי גם מסך (אם יש הארות על ההבדלים בין נייד לנייח במקרה…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  14. ב"ה היי אני חדש כאן! קניתי מחדש נייד קטן, lenovo ideapad u160, ויש לי איתו בעיה: כשאני מחבר אותו למסך הרגיל בבית, כלומר למסך של מחשב נייח, כל הטקסטים נראים מוזר , והכתב נהיה לא ברור וקשה לקריאה :'( אם זה לא מובן מה שכתבתי, אני ינסה להביא צילום מסך.. ניסיתי כבר להתקין דריוור למסך, לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  15. אני לא מחפש מחשב למשחקים...אלא שיהיה נוח לנסיעה בדרכים, ויעיל: לא כבד מדי, בעל חיי סוללה ארוכים ולא איטי.. (שימושים אחרים: שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, יצירת מסמכים, עם חיבור לאינטרנט ADSL/CABLE/אלחוטי)...התקציב הנתון לי הוא בסביבת ה5000... IBM ThinkPad R50e Pentium M 725 1.6GHz 15" Home מעבד Intel® Pentium® M 725 1.6GHz Clock Speed 2MB L2 Cache 400MHz Front Side Bus 90nm Architecture מסך: "15 TFT 1024x768 זיכרון 256MB עד 2GB דיסק קשיח - 40GB כונן - DVD-RW X24/X24/X24/8X קבוע משקל נשיאה: 3Kg , לא נתמך ע"י port replicator סוללה: 4 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: ( 32-64MB Intel Extreme 2 g…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by זוהר05,

שלום לכל מי שיכול לעזור, קניתי מחשב יד 2 מדגם HP 6500 ולאחר הקניה ראיתי שהמסך מהבהב, כשרמת הבהירות גבוהה ההבהוב פחות מורגש אך ברמת בהירות נמוכה המסך מהבהב ממש כמו פלורוסנט מקולקל. חיברתי מסך של נייד אחר והבעיה נשארה כך שהבעיה לא במסך, החלפתי INVERTER גם לא עזר, החלפתי כבל מסך, גם לא עזר, חיברתי למסך חיצוני והוא לא הבהב כלומר הבעיה לא בכרטיס מסך, אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות, אין לי כסף למעבדה. כל מי שמבין ויש לו רעיון אשמח מאוד לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by ronen100,

מטרת המחשב :לשימוש עסקי,נדרשת יכולת הפעלה תוכנות שונות ( לא גרפיות ) כגון תוכנות פיתוח תוכנה Visual Studio משקל : חשוב ביותר משקל נמוך ככל האפשר מקסימום 1.6 ק"ג ( מיועד גם למצגות ופגישות - ניידות רבה) גודל מסך : 12"-13" סוללה : נדרשות מספר שעות 3-4 (אין צורך ביותר) צורב DVD : רצוי אך לא הכרחי תקשורת B/T WIFI ,רצוי גם מודם סלולרי פנימי מחשב דומה שעונה לנתונים אך יקר מדי :LENOVO X200 *

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by Yakim Peled,

הי, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי בדיוק את המפרט הנ"ל. האם עשיתי טעות? אם כן, אני מקווה שהיא לא חמורה מדי. הגשתי הצעה למחשב הנ"ל וזכיתי. הסכום: 1800 ש"ח. הגשתי המון הצעות למוצרים אחרים ודווקא את זה שפחות רציתי מכולם - דווקא בו זכיתי. Processor: Intel Pentium4 3GHz 800MHz HT FSB Prescott 1Mb Mother board: Pentium4 487pin 800MHz FSB+ USB 2.0 Memory: DDR 256Mb 400MHz HD: UDMA 7200 Rpm 60Gb Sound Card: Sound MAX 6 channel CODEC Graphic Card: 3D-Force AGP 128Mb Integrated Net Card: ADSL ready/100Mb LAN card CD: 52X האם המחיר סביר? תודה מראש. ------------------------------- בברכה , יקים.

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by Idanp,

http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=534 כמה אפשר למכור אותו יד 2 אם בכלל ?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  20. Started by Itaitg,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא יותר מ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך של טלויזיה 32 אינץ׳ אבל לא יודע מה הרזולוציה ואם כדאי להשתמש בה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות עד גבוהות 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by sh_idan,

היי המחשב המדובר הוא מחשב לבן דוד שלי שהוא בערך בן 5. כמו שאתם מבינים הוא לא צריך יותר מדי וגם הורים שלו לא מבינים הרבה יותר ממנו הרכבתי לו איזה מחשב עם סלרון 333 מכל מיני שאריות שהיו לי, והוא הסתדר איתו די יפה אלא שהמחשב הזה מתחיל לעשות יותר מדי בעיות ולכן הגיע הזמן למחשב חדש ! לפי דעתי מספיק לוח אם סביר עם כרטיס מסך סביר עליו ככה שכבר יש חיסכון ענק בכ. מסך. בקשר למעבד- סמפרון זול אני חושב יספיק, זכרונות זולים היום אז אפשר לשים משו כמו 512, הארד דיסק- הוא לא יצטרך יותר מ10 גיגה... זהו פחות או יותר.... מסך מקלדת כל השטויות יש ככה שצריך רק תמארז מחכה תגובתכם תודה ! אגב, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים של ילדים קטנים... המחשב המור להחזיק אצלו כמה שנים טובות אבל עדיין ל…

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  22. אני קונה מחשב בסיסי (ללא מסך) לאישה מבוגרת במקום מחשב ישן השימוש העקרי הוא לגלישה ראיתי שלושה מפרטים בסיסים וזולים יחסית אשמח להמלצה על אחד מהם: HASEE Intel® E6600 הם מתגאים שזה מחשב מותג: האם יש לכך יתרון מבחינתי? המחיר http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=856 באותו מחיר (1150) אני יכול לקבל מעבד G620 אבל זה לא מחשב מותג. מה עדיף? בIVORY אפשר לקנות Intel® Dual Core E6700 לוח Asus דגם P5G41T-M LX ב1185 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 ואחרון חביב בעולם הקולנוע הם מציאים I3 ב1100 שח בקישור כאן אשמח לכל חווד דעת או המלצה אלון

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  23. Started by ofir667,

תנו לי מפרט למחשב ב5500 - המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולכן צריך להיות חזק כרטיס מסך שיהיה של ATI

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by Gliding,

היי חבר שלי בנה מפרט. עד 8000 ש"ח. לא הצלחתי למצוא חלקים זולים יורת בפנדה או בזיג זג. עם KSP אני לא מתעסק. אם למישהו יש הצעות מה לשנות, עכשיו זה הזמן סה"כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק"ט 300.00 300.00 1 התקנת חלונות ביחד עם הרכבת מחשב חדש SVCILWINPC 903.85 903.85 1 Antec "Plus1080AMG" Full Tower ATX 430W Gray 480W-600W ATX-MIDI CSANT1080AMG 804.09 804.09 1 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 WINCHESTER Tray AMD Socket 939 CPAMD6430939T 186.60 186.60 1 ZALMAN CNPS7000-ALCU קירור אויר למעבדים FNZCNPS7000 962.16 962.16 1 MSI K8N Neo4 Platinum nForce4Ultra - Retail AMD64 for Socket 939 MBMSINEO4PLT 590.00 295.00 2 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum…

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  25. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים בנוסף לשימוש רגיל (אינטרנט, שמיעת מוסיקה) ותיכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יהיה רועש במיוחד 7. האם …

• 13 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.