עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. mother: asus sk8v k8t800 64 fx,via chipset processor: amd athlon 64 fx-53 box 940 pin(לא היה 939) memo: crosair 2 ghz(512*4) 400 mhz pc-3200 DDR hard disk: hitachi 12 gb sata 7200 rpm 8 mb buffer graphics: nvidia winfast a400 6800 ultra 256mb ddr( לא היה את האקס טי) sound:audigy2 zs 7.1 (creative) speakers: inspire 7.1 t7700

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by David :o,

I7-4770 3.8GHZ 16gb ram 8X2 segate 1T gtx 770 2gb B85M-D3H נקנה ב5200 לפני 2 שנים לדעתי מגיע ל3.5 יום , מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  3. אהלן, דרושה לי חוות דעת על מפרט מחשב. התקציב הוא עד 4400 גג לא יותר מזה, לא במזומן. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם הVisual Studio 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים(20 gb אחד) - כלומר צורך בHD גדולים ומהירים. 4. 4GB זיכרון חובה 5.אינטרנט, עבודות משרדיות וכדומה ומארז נורמלי. כלומר עבודות גרפיות מאומצות דו ותלת מימד - שהmaya לא תחרוק בכל לחיצה - מבחינת זמן רינדור אין בעיה. כמו עיבוד מוזיקלי - שהcubase שיעבוד בצורה חלקה,ושלא יהיה לטנסי בקבלת מידע ממקלדת שליטה. אין צורך כונן דיסקטים. אין צורך במסך מקלדת עכבר או רמקולים. אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה. יש צורך בצורב (שיתאים לצבע המארז כמובן). יש צורך להתקנה של המחשב במעבדה. מבחנת מעבד - inte…

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by THE-MASTER,

מעוניין במחשב של 2500 שקל כולל מסך וכולל כל שאר הרכיבים. המחשב ישמש לעבודות כמו וורד ראיית סרטים וכיוצא בזה.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  5. Started by mitar22,

אוקי אז ככה...אני דיי חדשה פה אז הייי אני מחפשת מחשב נייד לא יקר משהו בסביבות 2300-2700 אני צריכה אותו בעיקרון רק לצורך גלישה באיטרנט,והורדת שירים ותמונות לא מעבר אני ישמח אם תתנו לי המלצות ודגם ומשהו שהוא פחות חשוב יש עיקרון לצבע מסוים....או שחור או ורוד מחכה לתגובה תודה!!

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  6. יש לי מסך 32 אינץ דגם 32 KDL32S2000 כאן יש את הפרטים עליו אם זה משנה משהו. http://halalit.co.il/products/65252 א.אני צריך מפרט ב-5000-6000 שקל(בלי מסך וציוד היקפי),בעיקר חשוב לי שהוא יהיה למשחקים\סרטים באיכות מקסימלית ושיעבוד מהר ושיהיה אפשר להיות מחובר לאינטרנט ולשחק בו זמנית והמחשב יעבוד חלק. אני לא מבין כל כך אבל לטלוויזיה יש גם כניסת hdmi אז אולי צריך לקחת את זה גם בחשבון. ב.חשבתי ללכת על כרטיס מסך 8800 gts עם 640 מגה כי ה-gtx עולה 1100 שקל יותר,האם ההבדלים ביניים שווים את המחיר? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  7. אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש. יש לי בעיה שכל פעם שאני קונה מחשב, הוא מתחיל לדעוך עם הזמן ולהיות איטי, ואני לא מוסיף הרבה לזכרון ומוריד הרבה משחקים/סרטים/מוזיקה. זה מגיע למצב שאני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב עם גוגל כרום - יש דיליי וקטיעות לסרטון, ונורא איטי עד שהכל עולה. אני חייב אקספלורר בשביל יוטיוב. כל מה שאני עושה במחשב זה פייסבוק, מוזיקה, סרטים (שגם רצים עם קרטועים וקיטועים) ומשחקים קלים ופופולריים (league of legends, world of warcraft). וגם את המשחקים הפשוטים גרפית האלה אני חייב להריץ על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות כדי שיעבדו לי בכלל - כרגע אין לי כרטיס מסך אפילו. תמיד קניתי מחשבים חלשים שלא הייתי מעורב בכלל בהרכבה שלהם, עכשיו אני זה שהרכיב אותם ושמתי דברים טובים לד…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  8. שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט למחשב גיימינג לילד בן 11. משחקי pubg וכדומה. ללא ציוד היקפי. אשמח לתצורה קטנה ככל האפשר, שבתאוריה יוכל לקחת את המארז ממקום למקום.. תקציב 4k, אפשר לחרוג לסיבה טובה.. תודה רבה!

9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 שקל מקסימום של המקסימום, התחלתי 4,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב שיחליף את הנייח, אינטרנט (בדרך כלל משתמש בין 8 -10 לשוניות) תכנות קל מאוד(מפתח אתרים) ולכן משתמש בהרבה באינטרנט דפדפנים סימניות ומעבר מהיר צפייה בסרטים, שימוש במחשב כסטרימר על גבי הטלויזייה. לפעמים משחקים קלילים בינוניים חשוב שיהיה מהיר ולא איטי, שיגיב מהר לכל דבר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? יש צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם, אני מחפש מחשב עבור אמא שלי בסכום של עד 2,000 ש"ח, עדיף בכיוון 1,500. השימושים הם ביתיים סטנדרטיים (קריאת מייל, אופיס, גלישה באינטרנט וכדומה). לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב, אין צורך בציוד היקפי או בחלקים מיוחדים, לא מתוכנן OC. נשמח שהמחשב לא יהיה רועש מדי מן הסתם, אבל זה לא עקרוני מאוד. תודה רבה מראש, שי

11. שלום, מעוניין במפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים + תכני HD. המחשב יחובר אך ורק לטלויזיה SONY BRAVIA 32" HD READY. אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. התקציב: 5000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים. אור.

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  12. היי חברים, הנה לינק למפרט: http://winprice.co.il/Product.asp?Pid=2959JXG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 יצרן: Lenovo גודל מסך: אינטש 12.1 טווח מחירים: 2000-3000 גודל דיסק: 320GB מפרט טכני דגם: S12-2 Black MTM: 2959JXG מק"ט: M19JXIM מעבד: Intel ATOM N270 1.60GHz זיכרון: 1GB DDR2 כונן אופטי: ללא זיכרון: 160GB SATA מסך: "12.1 WXGA 1280*800 LED כרטיס מסך: GMA950 מצלמה: כלול תקשורת ואלחוטיות: 10/100 Mb BCM4312 Bluetooth סוללה: 6Cell משקל: 1.55 ק"ג מערכת הפעלה: Xp Home אחריות: שנה באופן כללי מחפש מחשב קטן וקל - עד 2000 ש"ח מקסימום, מסך גודל 12' הוא ממש אפשרות טובה, אם אין ברירה אפשר גם 10'. אולי תוכלו להמליץ על ניידים אחרים? המטרה היא אופיס ואינטרנט. ושלא יתקע או יהיה איטי בה…

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. Started by monkeyjuice,

שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה..) המסך צריך להיות 15" לפחות, ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) תודה!

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  14. הייתי מעוניין לקבל המלצה לגבי מפרט מחשב סלוני אשר אמור להריץ סרטי FULL HD ובנוסף להריץ את את משחקי המחשב כגון FIFA , NBA GTA 4 וכו' לפי הבנתי יהיה קשה לראות משחקים באיכות טובה גם כשכרטיס המסך איכותי נניח ATI 4870. תקציב המחשב ללא מסך כמובן עומד על כ- 4,000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by Abibu,

שלום רב, ישנה בעיה שחוזרת על עצמה בימים האחרונים במחשב שלי (HP G62 Notebook PC): כיוונתי את המחשב לכך שאוטומטית הוא יעבור למצב שינה לאחר סגירת המכסה. הבעיה היא, שלאחר פתיחת המכסה, הוא "נתקע" במאין מסך שחור, כאשר נורית ההפעלה של המחשב פועלת. כאילו המחשב עבד עדיין כל הזמן אשר סגרתי את המכסה. למעשה, מצב זה תוקע לי את המחשב, כי כביכול המחשב פועל (על פי הנורית) אך המסך שחור ואין לי שום אפשרות להשתמש בו. דבר זה מאלץ אותי לכבות את המחשב בצורה לא נכונה ובריאה על ידי לחיצה ממושכת על כפתור ההפעלה. ניסיתי לבדוק זאת גם כאשר אני לוחץ על נורית ההפעלה כדי להכניסו למצב שינה (ישנה אופציה כזו גם כן), אותו הדבר קורה. המסך עובר לשחור, אבל המחשב כביכול עדיין פועל ואינני יכול לעשות כלום מלבד …

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by gilka,

מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular מקלדות Logitech Internet 350 Keyboard Black עכברים Logitech G5 Laser Mouse רמקולים Logitech X…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by Snir Ben Ami,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי אם אלך על מפרט חזק או בינוני - אם אלך על המפרט החזק אז התקציב עד 4000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? תכנות - בעיקר ב python, javascript , וירטואליזציה - שיהיה מסוגל להריץ VM אחד באופן די קבוע ושאהיה מסוגל להריץ עוד VM בלי לחנוק את המחשב. ושימושים רגילים כמו סטרימינג, גלישה באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט, אבל זה לא דיל ברייקר 6. האם מתוכנן אוברק…

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  18. שלום, אני זקוק להמלצה למחשב נייד חזק לצרכי תכנות ו-וירטואליזציה, יש לי אילוץ משמעותי והוא שהרכישה תתבצע ברשת באג בלבד (לא משנה למה). הבקשות שלי: מסך 13.3 או 14.1. משקל נמוך עד כמה שאפשר. סוללה שתחזיק לי כ 5-6 שעות. כמובן המעבד צריך להיות חזק (p8600 חזק לא?) מעדיף dell או hp בגדול אבל לא חובה. לא חייב כרטיס גרפי חזק. HD ממוצע (250GB) אם תהיה יציאת hdmi או dp מה טוב. לא חייב כונן dvd. לא חייב אחריות בינלאומית אבל מומלץ 3 שנים בארץ. תקציב באיזור ה 7500-8000 (אם לא בבאג אז תקציב של 5000-5500) בתודה מראש.

19. Started by RS4,

יש לי בבית רשת אלחוטית ואני רוצה להדפיס דרך מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA המדפסת מחוברת למחשב נייח איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  20. Started by Stellar,

אהלן חבר'ה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אם מפרט מומלץ למחשב נייד שיצטרך להריץ תוכנות תלת מימד בצורה טובה. קצת הסבר, אני סטודנט לאדריכלות ואנחנו משתמשים המון בתוכנות תלת מימד ורנדרינג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  21. 6600E P5B DLX 8800GTS 640MB G.SKILL 2GB 800MHZ HK ליברטי 400 מארז ג'יגהבייט אורורה ה"ישן"

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by בנש,

כמה עולה המחשב שלי: R5 5600x Nikota d9 X570-f Rog Strix MSI Gaming z rtx3080 8+8gb gskill 3200mhz 1tb xpg 8200 850w Corsair 80+platinum 2×HD120mm Corsair K95 Corsair Asus tuf gaming vg249q G502 hero SE Antec GX 1200 ?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  23. Started by Yuvalpitluk,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש. בקשר למעבד , מה עדיף i5 או i7? ואיזה דגם? בקשר לכרטיס מסך nividia gtx 760 יספיק או חייבים nividia gtx 970 ? ושאלה פחות קשורה, האם דיסק SSD חובה? לא מספיק כונן קשיח?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  24. האם הכרטיס הזה NVDIA 610M 2 GB הוא יותר טוב מה 525M 1GB ? והאם כאדי להשקיע יותר כסף על הכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  25. הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים