עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Moor,

אני מחפש לרכוש מחשב נייד לשימוש שנשמע לי סביר למדי; וקראתי דל משיקה נייד חלונות צבעוני במחיר של 200 דולר בלבד ורציתי להתייעץ אם עבור השימוש המיועד מחשבים כאלה יספיקו. אם למישהו יש ניסיון עם אחד אז אשמח לכמה מילים. השימושים: שימוש בתוכנה 'חשבשבת', גלישה באינטרנט, יוטיוב ושימוש באופיס (וורד, אקסל...) ושיכלול יציאת HDMI, יציאת אוזניות/מיקרופון 3.5', חיבור Wifi, Bluetooth עניין המשקל מעט קריטי כי הוא יתנייד די הרבה ועדיף כמה שיותר קל. תוספות אופציונליות; הם מגיעים רק עם מסכים של 11'? 14' יהיה נחמד, אפשרות להוספת זיכרון עם כרטיס micro SD, כניסת רשת (RJ45) לגבי כל העניין; חריטה על מקלדת, הובלה, מכס/מע"מ וכל צרה שלא תבוא... עדיף לחפש בארץ או בחו"ל?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  2. אני מחפש בגדול מארז (כולל ספק טוב) + לוח אם + מעבד + כרטיס מסך. הכיוון, הוא מעבד מסוג ATHLON64, נראה לי ש 3000 או 3200 (עדיף מסוג VENICE אני מניח, לא?) לוח אם, מסוג NFORCE 4, מה עדיף ? (לכל חברה יש לוח VALUE ולוח רגיל, מה ההבדלים בעיקר ביניהם) לגבי הכרטיס מסך, מה כיום הכי אופטימלי ביחס מחיר/ביצועים ? ה 6600GT PCIX ? אם לא, מה, אם כן, איזה חברה עדיף (שוב משהו במחיר סביר). לגבי מארז, שיהיה עם ספק אמין ושבהס"כ יהיה שקט ונקי מאבק...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הזמן הגיע שוב לחפש את המפרט למחשב חדש נורמלי (כבר נמאס מהגורטאה הנוכחית)... אז כאמור אני מחפש מפרט בטווח של 4500 עד 5500 ש"ח (עדיף לבזבז כמה שפחות אם אפשר למשל להכניס מה שאני מחפש ב 5000 שקל). המפרט צריך לכלול מארז וכל תוכנו, בלי מסך / מקלדת / עכבר / רמקולים. השימושים העיקריים שלי במחשב (לפי הסדר) הם גלישה באינטרנט (אינטנסיבית), תכנות ופיתוח תוכנות, הרצת מכונות וירטואליות, משחקים מדי פעם. לא פוחד מעשיית overclock במידת הצורך והייתי רוצה להשקיע קצת יותר בהשקטת המחשב (אם אפשר מארז יחסית שקט וגם מאורר שקט וטוב למעבד). הבנתי שבחודשים האחרונים יצאו הרבה דגמים חדשים גם של מעבדים וגם של כרטיסי מסך ככה שמעבר להמצלה על מפרט ספציפי אשמח אם תוסיפו כמה מילים למה בחרתם מעבד X או כ. מס…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shayh,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב חדש, שימושים משרדיים. עד 2500 ש"ח, מוכן להתגמש עד 3000 אבל רצוי שלא. רצוי שיהיה שקט.לא מתכנן לבצע אובר קלוק בנוסף, האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? ואם יש לי win xp home ו office 2007 שמותקנים היום על המחשב. האם אני יכול להתקין אותם על המחשב החדש (ולהפסיק כמובן את השימוש במחשב הישן) או שאני חייב לקנות תוכנות חדשות (מבחינת הרישון). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, אני מחפש עזרה למחשב ללימודי אדריכלות, שאוכל לעבוד עם תוכנות כמו: sketch-up, autocad,photoshop 3Dmax-studio חשוב שהמסך יהיה איכותי לעבודה כזאת ולפחות 15.4"-מה עדיף מבריק או מט?? 2GB זיכרון ו160GB הרד-דיסק ומעבד טוב של 2GHz לפחות האם חשוב שהכרטיס מסך יהיה חיצוני או ש X3100 של אינטל יעשה עבודה מספיק טובה... שמעתי שיש חיצוניים שמתחממים והם מייקרים את המחשב מאד.. אשמח לשמוע הצעות, אני בכיוון של DELL אבל פתוח לכל דבר שיתן תמורה טובה לכסף.. ד"א איך MSI או ACER ?? תודה רבה לעונים

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by noodle,

היי, אשמח להמלצה למחשב מ KSP (משיקולי קירבה). המחשב מיועד לשימוש כללי, עבודה, משחקים כגון NBA, FIFA תקציב 3600. תודה לעוזרים! פירוט למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3600 ש"ח, מקסימום חריגה של 400 עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה - וורד, אקסל, זום. משחקים - NBA, FIFA, גלישה, יוטיוב וכד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיש שקט כ…

7. שלום, צריך המלצה למחשב נייד למשרד + לימודים של אוטוקאד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by purple-hey,

זקוק להמלצתכם, שימוש : גלישה, אופיס, מדיה ברמת סרטים ומוזיקה. גודל מסך : 15.6 / 15.4 גודל הרדיסק: 250 -320 אין צורך בכרטיס גרפי שאינו אונבורד. זכרון ראם: 2-3 יציאת HDMI בלוטות צורב DVD סטנדרטי WIFI - 802.11 - חשוב שתהיה תמיכה בתקן N , לא רק G אורך חיי סוללה סטנדרטי אין העדפה ספציפית לחברה , יש העדפה ספציפית לאמינות מוצר. ההורים גרים באיזור נתניה, יהיה נחמד אם החנות ואחראיות תנתן באיזור.(לא מחייב) תקציב ~ 3000 ש"ח תודה על עזרתכם, דן.

9. שלום לכולם. אני רוצה לצורך לימוד לשדרג את המחשב שלי כאשר כרגע יש לי מעבד dual core 2.8 אז אני רוצה להחליף מעבד, לוח אם וזיכרון. שקלתי מעבד i3 עם 8 גי'גה זכרון, אני מחפש המלצה תכלס על מעבד ולוח אם והתקציב לשלושת הדברים הוא בערך 1300 שקל...

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by rc_p,

אני צריך המלצה למחשב עבור עבודה, סרטים ומשחקים, ללא OC, חשבתי על המפרט הזה, מה אתם אומרים? לוח אם: Giga-byte GA-K8NF-9 מעבד: AMD 3000+ 2000fsb 512K 939Pin BOX זכרונות: Samsung 512MB 400MHZ *2 כרטיס מסך: Nvidia 6600 128MB דיסק קשיח: WD 120GB SATA מארז: HEC CI-6A19 BLACK + 1Fan אין לי צורך ברמקולים ומסך. סה"כ מחיר: 4500 ש"ח (משוער). אין לי צורך במחשב על, יש לי צורך במחשב שיעשה את העבודה שלו. מה אתם אומרים, איפה כדאי לשפר?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב שיסחוב ארבע שנות לימודים. ראיתי שכבר התחילו להגיע דגמים עם מעבדי HASWELL. יכול להמתין עם המחשב מספר שבועות. האם צפויים לצאת דגמים נוספים שיהיו יותר כדאיים? * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות בvisual studio וצפייה בסרטים באיכות HD על מסך 32 אינץ'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  12. כרגע אני עושה מאסטר בתחום של סימולציות מולקולריות. התוכנות שאני משתמש בהן (VMD, LAMMPS), מרוויחות המון מחישובים מקביליים, גם על כרטיסים גראפיים. חלק על openCL , כולן על CUDA. מחפש מחשב עם כרטיס גרפי ומעבד חזקים. אפשר לקנייה בארץ או בחו"ל (AMAZON/EBAY+משלוח) אבל עם אחריות בינלאומית * מטרות המחשב? חישובים מתמטיים, תכנות, וגם ישומים משרדיים ואינטרנט. * גודל המסך? 14-15" צריך מקום לעבוד עם חלונות פתוחים. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף רזולוציה גבוהה FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-3 ק"ג - ברור לי שנייד זה לא בדיוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של …

13. היי עקב מלא בעיות לאחרונה אני מחפש לקנות מחשב חדש .... הגיע הזמן באמת חחחח.... התקציב הוא 2000 שקל.... עדיף לא לחרוג... השימושים הם: אינטרנט,אופיס (יש 2 סטודנטים), סרטים פה ושם..... בקשר למשחקים יש לי XBOX360... אז אין לי כל כך מה לעשות עם משחקים אבל אם יהיה אפשר להריץ משחקים מטופשים חח כמו WORMS.CS. ומשחקים כאלה קטנים יהיה נחמד.... (כנראה שיותקן עליו VISTA), אני מחליף את המחשב כי אני רוצה סוף סוף מחשב שרץ ולא נתקע. אז תתחשבו במעבד ובזכרונות... תודה. חנות לקנייה: KSP. או כל חנות באיזור רמת גן... אפשר גם ראשל"צ ותל אביב אין צורך ב DVD ( יש לי dvd לבן) מסך: Chimei CMV 221D (22inch)

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  14. שלום, הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד עם מסך 11.6, מעבד סביר לסטודנטית (אופיס, אינטרנט). בנוסף, צריך זמן סוללה של לפחות 4 שעות. אם אפשר בצבע אדום/כחול/כל מה שהוא לא שחור - יתרון. האם AMD Fusion 1.4 GHZ הוא עגלה נוראית או מעבד סביר? האם כשכתוב 2GB up to 2GB זה אומר שבאמת אי אפשר להוסיף שום זיכרון מעבר ל2 ג'יגה שמגיעים איתו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  15. המחשב מיועד למשרד לשימושים רגילים (אופיס, גלישה, וכו'), וגם לתוכנות חישוביות (כמו Matlab) וגם קצת למידול תלת מימדי (כמו SolidWorks) בכל השימושים הנ"ל מדובר בשימושים בינוניים (אני מניח שלא יריצו עליהם חישובים מורכבים עד מאוד). אם אפשר המלצה למפרט עם מסך ואחד בלי מסך (לא צריך איזה מסך פנסי יותר מדי).

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: ישמש מזכירה בחצי משרה שתעבוד מהבית. מחשב פשוט וזול שיענה על הצרכים שרשמתי למעלה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. System Weight <= 1.2 Kg (2.64 lbs) Weight with AC adapter <= 1.5 Kg (3.24 lbs) Screen Size >= 13 In (13.3 in TFT active matrix) Display resolution >= ( <= 1600 x 900 ) Display type: TFT in-plane switching (IPS) Memory >= 4GB (1,333MHz DDR3) Storage >= SATA II Battery Life > 4.5 Hours USB ports >= 3 Can run OSs: Windows, Linux Graphics Processor (NVIDIA GeForce GT 620M; NVidia GeForce GT 640M LE) desired but optional BlueTooth Wifi 802.11 (a,b,g) n desired but optional Ethernet >= 100 Power adapter 110/220 V AC Builtin camera: desired but optional SSD (>= 24GB): desired but optional CPU (Intel 3rd Gen Core i5 1.7 GHzi5-3317U ( 2.6 GHz ) ( …

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 200GB עם עדיפות ל 7200rpm אם יש אפשרות לסוללה 9CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 160B עם עדיפות ל 7200rpm 7) אין צורך במערכת הפעלה, רק שיתמך ב Windows Xp pro מבחינת הדרייברים 8) הכי חשוב אחריות בין לאומית אם יש אפשרות לסוללה 9CL/8CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מחפש מחשב ליישומי אופיס, אימיילים, הורדות וכו'. ללא מסך מקלדת ועכבר. תקציב 1200-1600 ש"ח. שיוכל להריץ ויסטה, ואופיס 2007 ומספר יישומים בו זמנית. תודה על כל תגובה!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by danny1000,

תקציב: עד 3000 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? משהו בינוני, 15 אינץ' רק שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, משהו סביר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה יותר מ 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תוכל להחזיק מעמד 4-5 שעות של צפייה בסרטים ואינטרנט או יום שלם עם שימוש באינטרנט/אופיס פה ושם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אני מניח ש 500GB יספיקו * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? wut? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by roey12,

מחשב המלצה למחשב נייד שיריץ סרטי HD, עם זיכרון גבוה שיכול להריץ כמה תוכנות (פוטושופ, ויסואל סטודיו, אמיול וכל מיני בלי להיתקע) אם אפשר שיריץ משחקים כמו FOOTBALL MANGER ברמה הזאת מה טוב... חשבתי ללכת על lenovo u350. מחכה להמלצות, כי אני מעוניין לקנות את המחשב עוד שבוע בחו"ל...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by שלומיב,

מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by EliaYek,

שלום , אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש תקציב של עד 3000 שקל ( פחות יותר טוב אם יש אופציה טובה בקצת מעל 3000 אני אשקול ) את המחשב יהיה אפשר לקנות באילת אבל לא מחו"ל הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט פייסבוק וסרטים ועבודות ( לא מחשב גיימינג ) גודל מסך 14 אינץ רזולוציה של המסך HD או FHD עדיפות למשקל פחות מ2 קילו ( לא חובה ) בלוטות' חובה וכמובן WIFI יציאת HDMI אחריות 3 שנים לא חושב שיש סיבה להכניס רישיון למערכת הפעלה לפי מה שהבנתי פה בפורום מגיע לי מערכת ווינדוס בחינם אני בהליכי בירור עם המוסד חחח כרגע חשבתי על המחשב הזה Dell Vostro 5470 V5470-5047 לקנות מKSP באילת מה דעתם על המחשב? יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? אני לא ממש מבין בכל העניין של הSSD הזה אבל אמרו לי …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by amosd92,

אני מחפש מחשב נייד טוב עד 5000 ש"ח. בתודה מראש עמוס.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים