עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים של צפייה בסרטי HD כבדים, משחקים בינוניים גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות למחשבים ניידים בטווח המחירים הזה. כמה שאלות נוספות: אני מעוניין לקנות מחשב מחודש (refurbished) ורציתי להתייעץ האם מהלך כזה הוא נכון? מה המדיניות של חברות לגבי אחריות למוצרים מחודשים? איזה חברה נותנת את האחריות הבינלאומית הטובה ביותר והאם שווה להתפשר בביצועים על מנת לקבל אחריות טובה? (קראתי את זה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0 רוצה לשמוע עוד דעות) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בייתי, תוכנות אופיס, משחקים קלים, מתנה לבת מצווה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הטעם הטוב, אין עדיפות לשקט מופתי.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וכמה שפחות כבד שאפשר להתאים בתקציב ולביצועים 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

* מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? 14"-15.6", עדיף לא מבריק. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * עובי רצוי? כמה שיותר דק! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב, יש שקע זמין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ב 99% מהמחשבים היום יש מה שצריך. * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+, עדיף 7200RPM ולא 5400. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, אני יכול לקנות חיצוני אבל זה עוד משהו שצריך לסחוב. * כונן Bluray? לא, יקר. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, רק עדיף אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העניין של העובי טיפה בעייתי, ראיתי מחשבים של HP ו SAMS…

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  5. צרכים. אינטרנט, אופיס, מוסיקה ולראות סרטים. (לא ישמש למשחקים או תלת ממד) תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם זמן סוללה מרשים (מעל 6 שעות עבודה). שיהיה Dual Core והארד דיסק של מינימום 500GB, גודל מסך 13". שימושים עיקריים: אינטרנט, אופיס, לימודים. אם אין משהו שכזה בתקציב שציינתי, אשמח להמלצות למחשבים עם זמן סוללה ארוך (לא "הרגילים" של שעתיים) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  7. התקציב הוא סביב ה5000. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים[כולל HD לסוגיו] ועיקר הצורך למחשב החדש הוא לצורך לימוד תכנות בJAVA/ANDROID. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומומלץ 1T * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שתהיה אחרויות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אני מעדיף מעבד במדור החדש ivybridge וכן מעדיף i7.…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש המלצה למחשב נייד סטייל ultrabook (מאוד דק, ומאוד קל). מבחינת גודל מסך אז 13-14 אינץ'. אני רוצה כונן SSD בנפח של 128GB לפחות. 4GB של זכרון RAM. ללא כונן אופטי. מעבר בסדר גודל של i5. יציאת HDMI, קורא כרטיסי SD. אין צורך שהסוסלה תחזיק נצח (4 שעות עד שהיא תמות זה יתאים לי). שימוש המחשב יהיה לעבודה משרדית ופיתוח. התקציב המקסילי שלי הוא 6000, אבל מן הסתם מעדיף לשלם פחות. תודה!

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  9. לא חשוב איזה חברה, כל עוד יש לו דריברים לxp. בעל כרטיס מסך סביר למשחקים. היתר די גמיש.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  10. השימושים שלי הם רק אינטרנט ואופיס חשוב לי שיהיה לו מסך 15.4 ושהמסך שלו לא יהיה מבריק (שלא יהיה השתקפויות מאחורה) חשוב לי שאפשר יהיה להתקין עליו xp או 7 אני לא מייעד את המחשב למשחקים חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון ושהאיכות בניה שלו תהיה טובה לא כמו מחשבים ניידים של ג'יגהבייט שמתפוררים אחרי חודש לא אכפת לי גם יד שניה העיקר שזה יענה על הדרישות יש למישהו המלצה טובה?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. אהלן, לקראת שנת הלימודים אני מחפש לפטופ חדש. תקציבי 3000 ש"ח. מעוניין מסך בגודל של 14 אינץ' סה"כ. חשוב שהמשקל שלו לא יחרוג מ2.2 קילו, ושהמסך והמקלדת יהיו נוחים לעבודה ממושכת. לא חובה יציאות רבות ומגוונות וגם לא חובה מחשב חזק מידי חומרתית, העיקר שיהיה נח. מבחינת סוללה - אשמח לשעתיים עבודה עם WIFI, אבל שוב - לא בגדר חובה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  12. עם אפשרות לחריגה ל 6000 ש"ח המחשב לא ישמש אותי למשחקים או תוכנות גרפיקה,זה יהיה לשימוש אינטרנט מיילים ומצגות,אני צריך שיהיה בגודל של 14 אינצ' (בערך) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. * מטרות המחשב? לימודים, תכנות, עיצוב (פטושופ, בלי דברים כבדים של תלת מימד) * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה ואם אפשר אז מסך מגע * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות שיחזיק את השלוש שעות של עבודה רגועה (OFFICE) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מחיצה קטנה יחסית + לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, סומך עליכם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך בגודל 15…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שישמש את אישתי ואותי. מעוניין בזיכרון 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 320 ג'יגה. על המעבד להיות בעל ליבה כפולה 2MHZ+ כרטיס מסך שיתאים למשחקים (לא חייב להיות משהו מוגזם). זהו בעצם, אם תוכלו לכוון אותי לפחות לפירמה או לסידרה מומלצת אני ממש אודה מה דעתכם על המחשב הנ"ל : http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm ??

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 יספיק * משקל רצוי?מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?200GB+ * כונן CD/DVD? צורב?DVD כמובן, עם צורב * כונן Bl…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. אהלן, אחי הקטן מתעסק בצילום, אלה הדרישות שלו. תודה רבה מראש על העזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי זה 4000 שקל, בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים,adobe premiere pro,adobe photoshop,after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שהמחשב יהיה שקט? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

17. בס"ד שלום! אני מעוניין לשמוע הצעות למחשב נייד לשימוש ביתי+. אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' וצריך אותו בעיקר לשימושי אינטרנט, אופיס, תמונות, סרטים (לא המון), וקצת מטל"ב. ממה שקראתי - אשמח אם הוא יהיה חזק מספיק, בנוי טוב, זמן סוללה טוב, ועם אחריות ארוכה... התקציב לא גבוה במיוחד אך גמיש. אם יהיה יקר משמעותית מנייח יתכן ואוותר על הנייד לטובת נייח. כיוון שזה המחשב היחיד בבית - רצוי שהמסך יהיה מספיק גדול (לפחות 15''). אין לי כרגע WIN אך אני יכול לקנות בזול דרך הסתדרות המורים (האם צריך תוכנה מיוחדת לנייד?), כך שאם זה מייקר ניתן לוותר. כמו כן, אני חושב שאני מסתדר טוב עם XP. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  18. שלום לכולם, היה לי מחשב נייד ישן בן 7 שנים ששימש אותי נאמנה כמחשב שעליו נמצאים כל המדיה שלי וממנו אני מזרים אותם לסטרמירים בבית. לצערי המחשב סיים את חייו ואני מחפש המלצה למחשב נייד למטרה זו המשקל אינו מהווה פקטור במיוחד כי לרוב הוא יושב על שולחן אני לא רוצה מחשב נייח כי הוא פחות אסתטי וגם כי לעיתים אני כן ארצה להזיז את המחשב התוכנות העיקיות הן Plex ותוכנות הזרמה שונות צריך מחשב שידע לקודד ולהזרים תכנים עד רזולוציה של 4k ורצוי שיהיה לו כונן קשיח גדול אני שואף לתקציב באיזור ה 2000 ש״ח בהנחה שאכן אפשר למצוא מחשב בתקציב זה שעונה לדרישות שלי במידה ולא אשקול לעלות את התקציב תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by danezeq,

היי ההבנה שלי במחשבים היא סבירה +, אבל אני מאוד לא מעודכן. אני מחפש מחשב נייד במחיר הכי זול שיספק משהו נח ואיכותי. צרכים: צפייה בסרטים באיכות טובה, התחברות לטלוויזיה, דפדפן יישומי אופיס וזהו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by מר שיער,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה. אני עובד הרבה על המחשב ביום ומעמיס עליו הרבה, עובד עם כמה דפדפנים פתוחים בו זמנית, הרבה תוכנות רצות ברקע, מעלה ומוריד קבצים, לפעמים מפעיל שרת על המחשב וכו'. כרגע יש לי dell latitude e5440 כבר 3 שנים והוא מתחיל לגמגם לאחרונה, עובד לאט מדי. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה חזק ומהיר ויעמוד בכל העומס. התקציב לא כזה משנה, לא אכפת לי לשלם 7-8K על המחשב, העיקר שיהיה סוס עבודה. אני מחפש קצת באינטרנט אבל רוב המחשבים שאני רואה הם או "מחשב טוב וזול" או מחשב גיימינג. יש למישהו המלצה או כיוון איך לחפש לפטופ כמו שאני צריך, מה אני צריך שיהיה בו וכו'? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itayda,

מחפש המלצה למחשב חזק ומהיר, ישמש צלם. עיבוד תמונה, פוטושופ, ושאר התוכנות הגרפיות. הולך לעבוד הרבה שעות ביום. משקל לא כזה חשוב לי, אבל עדיף שלא יעלה על 3 ק"ג. סוללה מעל 4 שעות. (כרגע המחשב מת אחרי שעה) לא כ"כ מבין במהירויות ואיכויות מסך וכרטיסי מסך. אבל ברור לי שאני צריך משהו מתקדם. כרגע המחשב שיש לי מאוד איטי כשאני עובד עם פוטושופ ומנסה לעשות דברים במקביל. תקציב עד 6000 ש"ח. כנראה יקנה בארה"ב. אני רוצה להחליט קודם איזה דגם. אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של אפל. איך המפרט שלהם לעומת מפרטים אחרים שבתקציב דומה. תודה לעוזרים חג שמח לכולם !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב, בזמן האחרון התחלתי לחפש מחשב נייד. אחרי כמה וכמה עיונים בכמה וכמה אתרים, כגון KSP IVORY BUG OFFICE DEPOT וכו' אני קצת מבולבל. אני מחפש המלצה למחשב נייד רציני, מעבד חזק , זיכרון 4 ג'יגה , הארד דיסק 500 וכל התוספות שבאות עם כל מחשב נייד בסיס היום ( מצלמה, WIFI, BT וכו' ). לצערי כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי במה חדש בעולם המחשבים לכן אני כבר לא כל כך מבין בקטע של המעבדים והמחשבים אז אני מבקש ממכם עזרה. מחשב מחשב עד 6-7 אלף ש''ח מקסימום. מחשב רציני, יפה שיריץ לי משחקים למרות שאני לא משחק במידה ויתחשק לי פעם ב..להתקין משו ליום יומיים ולהעביר את הזמן. בעיקרון המחשב יהיה לעבודה, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. אין חברה מועדפת אך לא יודע למה אני חושב שמחשבים ניידים אמינים זה HP. אול…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  23. שלום אנשים , אז ככה: מטרות המחשב שלא יתאמץ בכלל להפעיל ולהשתמש ב2 התוכנות . photopshop וIllustrator , ושימושים כללים skype \ office , אין שימוש במשחקים גודל המסך 13\15\17 מט משקל רצוי לא כל כך משנה - המחשב ישב לרוב בבית האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב בבית אבל עדיין זה מחשב נייד... האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ( זה כבר סטדנרט לא? ) Bluetooth? לא קריטי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף לפחות לשנה . האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן APPLE אבל לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by asypeer,

הי. אני צריך להזמין לאחד העובדים אצלנו מחשב נייד, אני רוצה להזמין LENOVO (עדיפות לTHINKPAD ולא לדגמים של לנובו החדשים). מחיר של 1200$. יש למישהו המלצה ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים ולגיימינג (כשמה שמטריד אותי זה בעיקר היכולות בגיימינג מן הסתם). * התקציב המשוער: 2500-3500 (ברור לי שבתקציב הזה אני לא אריץ משחקים חדשים על הרמה הכי גבוהה, מספיקה לי איכות גרפיקה בינונית והעיקר שהמשחק ירוץ חלק) * מטרות המחשב: גיימינג ולימודים * גודל המסך: 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366x768, אם HD אז מעולה, אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? שיקרא הכל, לא חובה גם צריבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.