ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה זמן לא התעסקתי בזה, מישהו יודע איפה מומלץ היום להרכיב מפרט של שרת ? יש מישהו בארץ שנותן אפשרות ברשת או שחייבים לפנות לאתרים בחו"ל ? נכנסתי לאתר של למובו וראיתי שאפשר להרכיב שרת מבוסס Pentium core 2 duo E6600, יש לי מחשב בן 9 עם המעבד הזה, ממי כדאי וממי לא כדאי לקנות.... ? אני מחפש שרת TOWER. מבחינת אחסון (שרת אמור להריץ חלונות, DC, EXCHANGE לכ-20 משתמשים) - מה עדיף - RAID 5 של STAT, או RAID 5 של SAS, או בכלל MIRROR של SSD ? מבחינת נפח אחסון אני צריך כ-2TB. אשמח לשמוע המלצות / טיפים..... תודה.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
בעקבות שהמחשב הישן של אחותי הלך לעולמו ההורים שלי נתנו לי 6000 שקל לקנות מחשב חדש כולל הכל שילך דווקא אליי והמחשב שלי אליה. אני גיימר דיי כבר ורצוי כרטיס מסך חזק ועמיד ולוח אם כולל חזק לאוברקלוק לא רצחני אבל שיהיה עמיד... אפשר להתגמש אבל עד ל-6400 לא יותר ואין לי העדפות אינטל או איי אם די אשמח לשמוע מפרטים לשניהם.. בתודה ניב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לשימוש כללי בווינדוס, אינטרנט וגם משחקים פה ושם. התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, עדיף בלי חריגות מיוחדות. אחת הדרישות העיקריות שלי הוא שהמחשב יהיה שקט כי אני פריק של שקט (לכן בחרתי בסונטה). מה שאחרים לפעמים בקושי שומעים, נשמע לי רועש מאוד. בחרתי במעבד E8200 כי אני מתכוון לעשות OC קטן. כמו כן, לקחתי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי של Sparkle(אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024). השאלות הם: האם החום היחסי שכרטיסים פסיבים מפיצים, עלול להקשות על ה-OC? (יש להתחשב בכך שהסונטה הוא מארז די קטן). בסונטה צריך להוסיף מאוורר 120MM נוסף, איזה כדאי? האם עקב החום היחסי במארז (מארז קטן+כרטיס מסך חם) הקירור V1 יכול להפוך לרועש? האם יש כרטיסי 9600GT אחרי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג אני לא סגור על מארז - ורציתי לשמוע המלצות אם יש (לא משהו מצועצע אם יש משהו סולידי וטוב) [table][tr][td] [/td][td][/td][td] [/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]22558 [/td][td] [/td][td]צורב פנימי Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata [/td][td]115 [/td][td]1 [/td][td]115 [/td][td][/td] [/tr][tr] [td]22362 [/td][td] [/td][td]ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) [/td][td]455 [/td][td]1 [/td][td]455 [/td][td][/td] [/tr][tr] [td]23956 [/td][td] [/td][td]כונן Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail [/td][td]525 [/td][td]1 [/…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שבת שלום מחפש המלצות למחשב נייד עד 4000 ש"ח. שימושים עיקריים: 1] תוכנות אופיס. 2] אינטרנט - גלישה רגילה + הורדות באימיול =] 3] צפייה בסרטים וסדרות - חשוב מאוד! דרושים רמקולים איכותיים ומסך גדול וברור. 4] דרוש צורב DVD. והכי חשוב - שהמחשב יעבוד מהר ולא יתקע כל שנייה או "יחשוב" שעות, כמו המחשב הדפוק שיש לי היום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב בלי מקלדת עכבר צורב דיסקטים הוא למחשקים לא חייב שיהיה שקט במיוחד אבל שלא יהיה רועש מדי לא צריך מערכת הפעלה והרכבה לא אכפת לי OC תחליטו אם כדאי או לא אם זה מעלה את המחיר אז לא אם זה מוריד אז אני לא נגד ומשחקים שיסחוב משחקים חדשים על גבוהה נגיד CRISYS וכל החברים שלו
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ובכן לפני פחות מחודש רכשתי מחשב נייד שעל הנייר היה מוצלח מאד ומומלץ ע"פ חברי הפורום. את המחשב רכשתי מחברה מומלצת גם כן מנסיונם של חברי הפורום. בעת הרכישה שידרגתי את הזיכרון ל 2 GB וכמו כן גם את ההארד דיסק. הטרטור החל כשהגעתי הביתה והבחנתי שלמרות ששילמתי על השידרוג והמפרט מופיע לי בחשבונית המחשב הכיל רק 1 GB. כשהצגתי זאת בפני החנות בטלפון הם הופתעו ובחנו אותי לראות שאני מבין על מה אני מדבר, התעקשתי ויום למחרת הייתי בחנות, שם התברר שאכן "שכחו" לשדרג לי את הזכרון (פה המקום לומר שבשעה שהמחשב שלי נשלח למעבדה באותה חנות ואני המתנתי בקבלה הגיעה לקוח נוסף עם אותה בעיה, כמו כן חבר שרכש איתי באותו יום את אותו המחשב בדיוק גילה לאחר שבוע שגם אצלו "נשכח" הזיכרון הנוסף). לאחר המתנה קצר…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. תקציב: מזומן 7000 ש"ח עד לחריגה של 7500 ש"ח. 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים , צפיה בסרטים והורדות. 3. ציוד הקפי: צורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן . לחברות איכותיות וטובות ולא סתם חברות בשקל . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן להכל . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מעבד של אינטל Core i7 וכרטיס מסל 295 GTX . 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מזה עד כמה ? עד כמה שאפשר ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרי…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשוב מאוד לכלול את הרכיבים: מעבד i7 זיכרון 4GB+ זיכרון כ.מ. 1GB+ קשיח 500GB+ כרטיס רשת תומך NGN ללא מע' הפעלה, ללא כונן אופטי/צורב או כל רכיב שלא נחוץ חשוב שהמפרט יתאים ל DirectX 11. לא בטוח שכל זה נכנס ב3K לכן חריגה של 1K אפשרית אבל מומלץ שלא. אפליקציות לדוגמה: GTA IV Crysis 2 Photoshop CS5 Internet Explorer MS Office סרטים, שירים וכד' ברזולוציה גבוהה HD - FULL HD אשמח לקבל בנפרד גם הצעות לציוד היקפי (22"+, מקלדת ועכבר, סאונד) ומע' הפעלה עד 2,000 ש"ח. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום מחשב אחד עם כרטיס 4850 שדי מספק את הדרישות מבחינת משחקים סרטים וכו התרבו הילדים ואני מעוניין לקנות מחשב נוסף בתקציב :2500-3000 בניתי מפרט ואשמח לקבל את תגובותיכם תודה מקט קטגוריה פריט כמות 23324 מעבד AMD AMD Vision x4 Quad-Core A6-3670 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6530D Box 1 21740 מאוורר למעבד קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 22096 לוחות אם למעבדי AMD כרטיס מסך Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI 1 23906 זכרונות זיכרון למחשב Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 1 22287 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX 1 18984 ספקי כוח ספק כח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fa…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
נייח למשחקים גם יותר כבדים אבל בעיקר שיעיף את GTA V. כולל צורב, עכבר, מקלדת. כולל הרכבה וכולל מערכת הפעלה אני מניח 8.1 או 10. אם יש כרטיס רשת מובנה במקום הUSB הזה שתופס את הרשת בבית מה טוב. לא מתוכנן OC. שלא יהיה רועש צדי. נדרש גם מסך. מהסתכלות חשבתי על dell p2414h / u2414h / u2412m שקופצים במדרגות של 200 ש"ח ורציתי לדעת מה באמת ההבדל לגבי תקציב אז זאת השאלה בעצם, בכמה הכי פחות תקציב אפשר לבנות את זה. זאת אומרת לקחת קצת מעל לדרישות המקסימליות של GTA V אבל אין באמת צורך ביותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מקלדת של המחשב נייד, שמתי לב שישנם מקלדות למחשבים מסויימים שדולקות בחושך ואפשר לראת את האותיות, אני היתי מוכן לקנות כזה גם למחשב שלי זה יקל על הקלדה בלילה... מישהו מכיר או יודע האם דבר כזה קיים למחשבי DV6 בכלל? חיפוש באיביי לא נתן לי תשובה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי חברים, מה נשמע? צריך את עזרתכם: 1. התקציב המקסימאלי הוא כאמור לעיל- 7000. במידה ויש סיבה טובה אפשר לחרוג ממנו. מעדיף לחסוך. 2. המחשב ישמש לעיסוק עם התוכנות: מאיה (תלת מימד), זיבראש (תלת מימד), פוטושופ, לייט ווייב, פרימייר פרו, אפטר אפקטס. שימוש יומי למשך הרבה שעות. המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות כמובן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רעשים הם לא דבר ממש קריטי אבל אני לא רוצה טרקטור. 5. אני גר ביבנה (25 דק' דרומה מתל אביב). מעדיף חנות / מעבדה מהאיזור אבל בשביל משהו מומלץ במיוחד מוכן לנסוע לאן שצריך. 6. מתכנן לקנות עוד שבועיים. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודי…
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחשב הכולל AMD 64 3000 939 לוח אם k8nfc n-fore 3 (לא רשמו לי חברה אני מניח שזה הגיגביט וגם נראה לי הוא לא רשם את הסוג נכון) זיכרון 512 digma (הוא רשם לי גם משהו כמו 2.5 crok או משהו כזה לא הבנתי את הכתב( ומארז xb-ade כל זה 1950 ש"ח רציתי לשאול עם זה שווה וגם אם הלוח אם והזכרונות טובים או שכדי להשקיע עוד כסף כי החברה של הזכרונות לא נראת לי מוכרת
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש חוות דעת עבור המפרט הבא,זה מחשב שאמור לרצות ילד בן 8 האים זו בחירה נכונה של חלקי מחשב? Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 X2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LG GH24 SATA x 24 Black LeadTek GeForce GTS450 1024MB GDDR5 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי, אשמח להתייעצות. זה המפרט שלי: I7 2600K @ 4.0Ghz | AC Freezer 7 Pro Rev.2 Sapphire Pure Black P67 Hydra - Motherboard G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz 1TB HDD Gigabyte GTX970 G1 Seasonic 620w m12ii Thermaltake Wing RS 100 - מארז מסך 24 - Asus vg248qe משרת אותי נאמנה כבר 5-6 שנים (מלבד הכרטיס מסך והמסך שנקנו בשנה האחרונה). חשבתי לקנות מארז טוב יותר, להוסיף SSD של 250-500GB, עוד 8GB זיכרון (היה לי 16 במקור אך סטיק אחד התקלקל) ולמכור את ה970GTX ולהמתין ל-1080GTX אך אני שואל את עצמי אם לא עדיף להשקיע כבר במחשב חדש? האם יהיה הבדל משמעותי? האם כדאי להמתין למעבדים חדשים וכד'? רוב השימוש…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידידה שלי מתחילה ללמוד לימודי עיצוב בבצלאל וצריכה לקנות לפטופ. * מטרות המחשב- בעיקר עריכה גרפית- דו מימד,תלת מימד- פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש וכו'.. וגם עבודות משרדיות- אינטרנט ואופיס. * גודל מסך- 15.6" * משקל רצוי- עדיף שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי זמן סוללה ארוך, 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות- רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? – לא משהו מיוחד * כונן CD/DVD? צורב?- רצוי. * כונן Bluray- לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אולי Dell תקציב - 4000-5000, אבל עדיף לחסוך מלקחת אקסטרה. כמו כן היא קיבלה כבר שתי הצעות: http://h10025.www…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני קונה בחול מחשב נייד שלהם, למשל את הBLADE, יש אפשרות לתיקונים בארץ? אני מאמין שאין פה אחריות רשמית. מומלץ לסמוך על טכנאים פרטיים? יש כאלו בכלל? מיותר להביא כזה לארץ? אשמח לשמוע את דעתכם תודה! אגב, אני מודע ליחס בין המחיר לתכלס, השאלה אם באמת שווה, (אשמח לשמוע על ניידים מומלצים באותה קטגוריה סתם אם עולים לכם לראש)
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולכם! לא למשחקים ולא אפילו לסרטים. רק לעריכת תמונות וגלישה באינטרנט מחפש להרכיב מחשב מתאים בבקשה. [glow=red,2,300]בגלל שתלת מימד לא ירוץ על המחשב, אני חושב שכרטיס מסך מובנה בלוח אם יספיק לי, נכון ?[/glow] במחשב המיעוד ירוצו רק תוכונות מסוג פוטושופ וכד' בנוסף רוצה לרכוש מסך איכותי. תקציב 4,000 ש"ח למרות שאני אשמח לא להוציא יותר מ 3,000 ש"ח תודה מראש על התגובות.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית, OFFICE, גלישה באינטרנט... AMD Athlon64 3200 AM2 ECS RS485 64 DDR2 (אני לא מכיר את הלוח אם הזה, הוא אמר לי שיש בתוכו READON X300).. איך הלוח? super talen usa 512 DDR 533 WD 160 SATA 2 NEC 3550 מארז+ספק פשוטים.. 2250 ש"ח 4 תשלומים. או זה... AMD 3500 AM2 GIGABYTE 6MA51GMS2G OCZ 667 1GB NEC 3550 WD160 SATA 2 מארז+ספק פשוטים 2450 ש"ח.. (שזה קצת יקר..) או שעדיף לי ללכת על המבצעים של KSP! http://ksp.co.il/hmain.php למשל זה! מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך 64…
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קבלתי הצעה למחשב DELL Inspiron 6400 המכיל מעבד T7200 של Intel במהירות 2.0GHz 4MB L2 cache עם 2GB זיכרון כללי במהירות 667MHz כונן של 120GB מסך 15.5 אינץ' ברזולוציה 1440X900 כרטיס מסך RADEON X1400 עם 256MB זיכרון. כניסות סטנדרטיות ללפטופים, משקל של 2.8 ק"ג ו 3 שנים אחריות. האם זה שווה את המחיר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי את המחשב Acer Aspire 5740G שנקנה לפני חודש.. באופן עקרוני אני מרוצה ממנו מאוד, המשחקים החדשים עובדים בהגדרות גבוהות , והמחשב ממש סבבה. אך דבר אחד אני לא מרוצה ממנו : ההארידסק שהוא 5400 , ולעיתים בהתקנות ,העברות ממש מרגישים את זה. זה הנקודה החלשה של הלפטופ הזה לדעתי , חוץ מזה למחירו הוא יחסית חזק מאוד , לכן אני רוצה לשדרג לו את ההארדיסק. חשבתי אם כבר ללכת על ההאריסק חצי ssd של סיג'ייט : Seagate Momentus XT 500GB 4GB SSM 32mb ST95005620AS http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=29934 הוא עולה בערך 660 שקל. מצאתי אותו גם באיטרנט בחנות עם משלוח ב420 שקל כולל משלוח. הגיוני? http://www.digital-fusion.co.uk/Inu_products/INU_ProdDetailsL9.a…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להחליף את המחשב... אני צריך את המחשב לצורך עבודה עם התוכנה SolidWorks... זאת תוכנה לשרטוט של מהנדסים. לפי מה שראיתי באתר של התוכנה אני צריך כרטיס מסך nVidia Quadro הייתי מעדיף שזה יהיה מעל 550FX, אבל אם משהו מכיר משהו יותר טוב, הצעות יתקבלו בברכה... בעקרון הסכום המקסימלי שאני רוצה להשקיע במשחב זה 4500 ש"ח, אבל אם משהו יכול להציע לי משהו טוב בפחות, אני אשמח לקבל את זה... חוץ מזה אין לי צורך במקלדת, עכבר, מסך וכרטיס קול... אודה לכם מאוד על עזרה מהירה... תודה! Trout
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חברים שלום רכשתי מחשב דל חדש אשמח לסיוע ממכם איזה תוכנות רצוי שיהיה במחשב נייד מעבר לOFFIC אשמח לקבל הדרכה האם יש תוכנות לייט למחשב נייד ??? בברכה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
גם אתם כועסים על המחירים בארץ לעומת חו"ל? גם לכם נמאס לשלם הרבה יותר ולקבל גם הרבה פחות? לפי דעתי אפשר להקים פה בפורום התאגדות של מס' אנשים - לפחות 10 אנשים שמחפשים מחשב לגיימינג או לכל צורך אחר. המפרט צריך להיות פחות או יותר זהה ועם זה לפנות למס' חנויות ולקבל את המחיר הזול ביותר שאפשר!! יש לנו כל כך הרבה כוח בידיים ביחד וכלום לבד. בוא ננצל את זה! אם הנהלת הפורום תמצא את זה לנכון אפשר להרים פה פרויקט שיצור באז רציני ברשת, שלא לדבר על המון משתמשים שיצטרפו לפורום. אפשר להשיג פה מחירים ממש טובים !! מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-