עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אנשים , קניתי מחשב נייד ממישהו... הדגם הוא Sony Vaio PCG 662p ניסיתי לחפש ולא מצאתי... דרייברים\תוכנות. אם מישהו יוכל לעזור... יהיה מצויין, תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי ברשותי מחשב dell 1537 האם יש דרך להאריך את הזמן שהמחשב יכול לעבוד ללא חיבור לחשמל?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by VanGuard,

אני מעוניין להחליף הארד דיסק לmacbook a1181. מחיפוש באינטרנט עושה רושם שמה שיש בשוק כרגע מתאים למאק אבל לפעמים אני מוצא איזכורים של משתמשי MAC שלא הסתדר להם עם הארד דיסק כזה או אחר. הדגמים שאני שוקל הם: 1. Momentus 500GB 16MB 7200RPM Sata II ST9500420AS 2. Travelstar 7K500 500GB 16MB 7200RPM Sata II 3. Travelstar 5K500.B 500GB 8MB 5400RPM Sata II 4. Scorpio 500GB 16MB 7200RPM Sata II WD5000BEKT 5. Scorpio 500GB 8MB 5400RPM Sata II WD5000BPVT למישהו יש נסיון עם אחד מאלו ב-MAC? בחנות לא מוכנים לקחת אחריות אם הוא יתאים או לא אז כבר אין לי כל כך את מי לשאול.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by Psy,

כן, מחשב זקן מאוד אבל גם ההארדיסק שלו סיים את התיקון שלו.. אני מחפש הארדיסק חדש או משומש קצת שתואם לסדרה הזאת של hp pavilion dv1000 , איזה עוד הארדיסקים יכולים להתאים לדגם הזה? אשמח לקישורים , גם בארץ ויותר עדיף מחו''ל, שם בטח זול הרבה יותר.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. אהלן, ראשית, אני יודע שאחרים כבר חיפשו מחשבים בסגנון דומה ומסיבות דומות, אבל אולי הדברים שכתבתי כאן יובילו להמצלות אחרות. ולעניין, בסוף החודש אני מתחיל לימודי תקשורת חזותית (עיצוב גראפי) ואני מחוייב לרכוש מחשב שיתאים למפרט הטכני שבצלאל מגדירים שהוא מה שמתאים ללימודים (הוא מצורף למטה). אז כבר כמה שבועות שאני מחפש את המחשב שיתאים לי בצורה הטובה ביותר ות'אמת שאני כבר קצת מתחיל להתייאש... כפי שניתן לראות במפרט הטכני המצורף, בצלאל ממליצים על מקבוק פרו, הבעיה היא שהמלצות לחוד ויכולת כלכלית לחוד. בקיצור אני מחפש מחשב שיהיה קרוב כמה שניתן למפרט הטכני המומלץ (לא המינימאלי) אך בטווח מחירים יחסית שפוי של 5000-6000 ש"ח פחות או יותר. יש לי אופציה לרכוש את המחשב באילת * מטרות המח…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך הלימודים לפי העדפות: שימוש: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, SPSS זיכרון: 4GB + מעבד: לא משנה אבל שלא יהיה מיושן תוך כמה חודשים. ווינדוס: עדיף שיבוא עם אבל אם לא יהיה - לא קריטי. מסך: 13.3 לא מבריק. משקל: עד 1.8 עם עדיפות ל 1.3-1.5. סוללה: מינימום 6-8 שעות. "מקלדת ועכבר" : איכותיים שלא נתקעים או עם כל מיני בעיות. חברה: אמינה עם שירות טוב (דל, לנובו, אסוס, מה אתם חושבים על סמסונג?) אחריות: 3 שנים. מחיר: 3-4 אלף אבל אם יש הצעה ממש ממש טובה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות. אני כל היום מסתובב עם המחשב ממקום למקום ולכן חשוב לי שיהיה באמת נייד, נוח וקל, ושכניסה למצב שינה וקיפול המסך הרבה פעמים ביום לא תזיז לו. אני לא לחוץ עליו ויכול לחכות כמה שבועות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכם, אני בעוד כחודש עובר לאיטליה ומתחיל ללמוד שם רפואה אני אצטרך מחשב שישמש אותי כסטודנט לרפואה (פחות גרפיקה או תוכנות כבדות כאלה או אחרות) אך גם מחשב שישמש אותי לתקשורת עם הבית (ואולי אפילו לצפות בטלויזיה דרכו כדי להיות בקשר עם הארץ) אלה השימושים העיקריים ביותר. ולכן רצוי שיהיה לו חיי סוללה ארוכים משקל נמוך (זה בונוס אבל אני לא "כוסית") ומסך לא גדול מדי אבל גם לא פיצי - משהו באמצע - סביבות ה13 גג 14 אינץ אני חושב שיהיה אחלה משהו מאוד נחמד שיכול לעזור (אך לא חובה!) זה כניסת USB3 שימו לב שכרגע התקציב פחות משנה לי ויש לי אופציה לרכוש אותו באירופה ואפילו דרך ארה"ב (במידה ואני מוכוון על דגם ספציפי!) ככה שאם יש מחשב יותר טוב שאפשר לרכוש באירופה\ארה"ב בתקציב של כ1100 $ או …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. היי, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדמ"ח, מחפש המלצה ללפטופ. בעקרון אלה הדגמים שנראים לי - אשמח לחוו"ד. [h=1]HP ProBook 430 G2 L3Q50ES - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902303[/h][h=1]Asus X302LJ-R4004H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898534[/h][h=1]Dell Vostro 5480 VM-RD33-8935 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901200[/h] מצרף גם את הפורמט הקבוע על מנת שתוכלו להציע גם אתם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט למדמ"ח – אופיס, אינטרנט, IDEים, youtube, כמובן שאשמח להשתמש בו גם בשעות הפנאי, לא צריך לתמוך במשחקים משום שאיני משחק אבל סרטים (האמת בע…

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. שלום, אחותי מתחילה ללמוד שנה הבאה לתואר הנדסאי בניין, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי בניין. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות עריכה ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם …

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (לסטודנט) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 הגודל הרגיל, לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) שיהיה טוב לקריאת עבודות וכתיבתם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת עם Numpad * משקל רצוי? שיהיה דיי קל בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות שיהיה ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI , אם ניתן HDMI אבל נ…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by lior_oo7,

ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  12. Started by doom26,

שלום אני מתעניין לקנות לפטופ של חברת GIGABYTE משהו מהסדרה W576V אבל אני שומע כל הזמן יש בעיות מקלדת, פלסטיק זול וכו וכו אני לא מכיר אף אחד שמשתמש במחשב נייד שלהם ,כך שאני לא יכול לבדוק בעצמי זה עד כדי כך רע ? המחיר יחסית נמוך למה שהם נותנים זה די משונה. בגלל זה באה השאלה "משהו מסריח פה ?" מישהוא פה עובד עם זה ? תודה

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  13. שאלו את אחותי בעבודה איזה מחשב נייד היא רוצה. היא לא יודעת תקציב... דגשים: מסך גדול ומקלדת נוחה. הארדיסק גדול. יש המלצות? אני יודע של-DELL יש שם טוב....

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  14. שלום, תוכלו בבקשה להמליץ על 2 ניידים..? שניהם בתקציב של עד 3500 ש"ח: 1. מחשב עם אופי עסקי.15". ישמש להרצת יישומים פיננסיים. רצוי יותר מ 2 גיגה זכרון (3 נראה לי מתאים). אין חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים). 2. מחשב לשימוש ביתי. 14". ישמש בעיקר לאינטרנט ומוזיקה. אין דרישה מיוחדת לזכרון. יש יותר חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים). בשני המחשבים אין חשיבות למשקל. בשני המחשבים יש עדיפות למסך מאט. תודה רבה, איתי.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by mike666,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד Notebook לסטודנטית שצריכה Office ואינטרנט אנחנו אני יודע ש Notebook יספק את הסחורה אבל אני לא מכיר את הדגמים שיש היום ומה מומלץ יותר, אשמח להמלצה על דגם וחברה מכם. תודה לעונים, מייק

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  16. אחרי אי הבנה לא נעימה פרסמתי מחדש אשכול קצת יותר מדוייק, מצטער אם התגובה שלי לא הייתה במקום אני מתכנן לקנות 2 ניידים, אחד בתקציב של 5K מהארץ בשבילי והשני בתקציב של 3K בארץ (נקנה אבל מאר"הב) מחשב ראשון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 14.1 או 15.4 - מעדיף מחשב חזק יותר מאשר קטן יותר * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, רק שיעביר את היום (בשימוש נורמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB לפחות * צורב DVD? כן אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שהמחשב יראה סב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בגדול אין דרישות מיוחדות, רק שיהיה עם מערכת הפעלה ווינדוס ושיוכל להריץ סדרות טלוויזיה (לא HD). גודל מסך 10-12. תודה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. שלום ! אז ככה : אני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לאופיס וגלישה מרובת חלונות. יכול להיות גם תכנות קליל בעתיד.. די נסגרתי על הדרישות הבאות : 1. מעבד i5 2. זיכרון משולב HDD ו SSD (כמה SSD אתם ממליצים ? יהיה באמת הבדל בין 24 ל-32 GB ?) 3. כמובן 4 GB RAM 4. מעדיף זמן סוללה ארוך יחסית, לא חובה 5. מעדיף גם מסך מגע, לא חובה 6. מסך 14 אינטש חשוב לציין שאני יחסית גמיש במחיר, מכוון לאיזור ה5000, אם יהיה משהו מפוצץ עד 6000 אני גם אזרום יש את הTOSHIBA SATELITE U940 ואת ה LENOVO IDEALPAD U410 שנראו לי מתאימים. אם מכירים משהו דומה ל LENOVO YOGA רק בגודל 14 אינטש זה יהיה מעולה ..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחשב המלצה לבורד + מעבד. יכול להיות הכי פשוט וחלש שיש, כיוון שזה אמור להיות שרת שרץ עליו FREENAS. דרישות - 4 מחברי SATA 2. מומלץ - כרטיס רשת GIGA ETH. אין צורך בצורב, מארז, או זכרון או כוננים קשיחים. אפשרי בהחלט כל סוג של באנדל של לוח ומעבד ביחד (אפילו סלרון או ATOM יתפסו), דרישות המערכת באמת מאוד צנועות. תקציב - עד 500 בתודה מראש, רועי

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שלום לכולם , אני מחפש מחשב HTPC לצורכי סרטים (HD) , מוסיקה ואינטרנט . המחשב יחובר לטלוויזיה LCD טושיבה חדשה 42AV500 . מערכת הפעלה אשר תותקן היא VISTA ULTIMATE לאחר גלישה מקיפה בפורום זה הרכבתי מפרט שנראה לי מספק לדרישות ולתקציב שלי. מה שהיה לי חשוב במפרט הוא נפח של כוננים גדול(הרבה חומר לאכסן) ושהיה יחסית שקט (אין צורך במחשב הכי שקט שאפשר). הדבר היחיד שחסר לי הוא מקלדת HTPC משולבת עכבר. השמח להמלצה למקלדת ואם יש איזה שהן שינויים שאני צריך לעשות במפרט הנ"ל (במידה ואפשר לחסוך מעולה) : מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤400 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-M78SM-S2H ¤478 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כ…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by me007haha,

היי! אני שמח להיות פה בפורום ולכתוב את ההודעה הראשונה שלי כאן, שמעתי שזה המקום לשאול אז רציתי להתייעץ בסוגייה הבאה: אני נפרד בצער רב וביגון קודר מהpowerbook G4 שהיה לי הרבה שנים כי אני צריך מחשב לאוניברסיטה שיכול באמת לעבוד עם אופיס.. מחשב מאק-אינטל הוא קצת מעל למה שאני יכול לשלם ולכן רציתי לשאול איזה דגם של נייד יהיה לי הכי טוב למה שאני מחפש : - פחות או יותר ultra portable - לא חייב להיות מהשנים האחרונות, העיקר שיאכל עבודה משרדית, קצת פוטושופ ושלא יתקע בסרטונים ב youtube - סוללה שתחזיק לפחות 3.5 שעות - מבנה קשוח במיוחד- שאני לא יצטרך לדאוג אם הוא יקבל מכות פה ושם, ושלא יקבל כמה חודשים אחרי כתמים ופיקסלים מתים במסך. כעיקרון מאוד התרשמתי מהthinkpad האחרונים לפני…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by motie,

בוקר טוב, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי ל דיסק קשיח מסוג SSD. שאר המידע, ימשיך להיות על ההארד דיסק הנפרד. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10. אשמח לקבל המלצות על התקן טוב, וכמה הוא אמור לעלות, ובכלל מה לשים לב שרוכשים התקן מסוג ssd. תודה Sent from my LG-H850 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by GLP,

שלום, 120GB, ממשק IDE. יש הרבה דגמים שונים, איזה מהם מומלץ?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  24. כמו שכתוב בכותרת. הוא לא נתן לי עוד דרישות. אני מניח שלא מדובר בוידאו HD והמשקל הוא לא קריטי.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. כוונתי לחנויות שידועות כמוכרות ציוד מצוין ולא תקול מכל בחינה שהיא. ושהשרות שלהם ידוע כמצוין. לא מאלה שאתה קונה ואחכ אם יש בעיה עם ציוד מעיפים אותך. מיותר לציין שאייבורי או קיי אס פי אינני מעונין. כל אחת אחרת באזור ת-א/ רג והסביבה, שידועה כאיכותית יהיה אחלה. תודה. שאלה נוספת - אני מחפש מארז עם ארבע USB קדמיים ואשמח ללינק למי שמכיר. לא מצאתי בינתיים בתוך קטלוגים של חנויות , וראיתי בפועל אחד כזה אצל מישהו.

• 10 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.