ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אופיס אינטרנטט ומשו לא חזק לאחותי בלימודים במכללה....... עם מסך וכל הציוד
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לוח: Asus P5K-E (עם קופסה מקורית וכל העניינים) מעבד: Intel Q6600 ללא אוברקלוק קירור: Scythe Ninja 2 במצב פסיבי זיכרונות: (Mushkin XP-Series 4GB (2x2 כרטיס מסך: Gainward GT210 512MB (חדש באחריות) הארדיסק: Hitachi 500GB 7200RPM SATA2 כונן אופטי: Pioneer DVR-215D זוג מאווררים למארז: Noctua NF-S12B ומאוורר Scythe S-FLEX 12/800 מארז: Antec P182 עם המאווררים הנ"ל ספק כח Antec NEO HE430W לפי מה שניתן לראות מהמפרט מדובר במחשב שעלה מיליונים או אפילו מיליארדים באפריל 2008, והיה באותה תקופה המחשב הטוב ביותר על כדור הארץ או אולי אפילו ביקום כולו. בלי להגזים כמובן. מאוד כואב לי להיפרד ממנו, אך הגיע הזמן להתקדם לLGA2011 ואני כנראה נאלץ למכור אותו כדי לבנות את המחשב התותח הבא שלי. השאלה…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן... חבר שלי ביקש להרכיב לו מפרט למחשב עד 4000 ש"ח... בעיקר לגיימינג, אינטרנט וסרטי HD... 1. מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב בעיקר למשחקים חדשים ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים חדשים כמו battelfield, gta4, cryiis, red faction... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יש לי מסך של 19 אינץ' * באיז…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בנוגע לבחירה של מחשב נייד לעריכת וידאו. שימושים: עריכת וידאו בתוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: עד 1500$ - קניה מארה"ב. אני צריך מידע איזה רכיבים אני צריך והכי כדאי לי מבחינת עלות-תועלת לשימוש של עריכת הוידאו דיסק קשיח ודאי צריך 7200RPM השאלה בעיקר לגבי 3 הרכיבים המרכזיים הבאים איזה מהם הכי כדאי מבחינת עלות תועלת: 1) מעבד - Core i7 יש לו כל מני דגמים (2nd Gen) 2) כרטיס מסך - GTX560M, 570M או בכלל AMD או דווקא רק Quadro 3) זכרון - 8GB או 12GB ומה לגבי התדר 4) האם יש דברים נוספים? האם משנה מה הצ'יפסט? ברגע שיהיו לי את התשובות לגבי המפרט אוכל לחפש כראוי בין כל החנויות וחברות המחשבים ולבחור את ההצעה המשתלמת ביותר. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מתכנן להזמין את המחשב הזה היום, אבל הרכיבו לי את המפרט הזה לפני כמעט חודשיים, ואני רוצה לדעת אם יש שינויים וכו'. אני מקווה שכל מה שאני עושה פה חוקי... אני חדש פה... נ.ב. מסתבר שהמארז עם הספק שהיה לי פה, כבר לא זמין בחנות... אתם יכולים בבקשה לתת לי אחד אחר באותו המחיר בערך? אמור לצאת בסופו של דבר 4100 ש"ח +-. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4150+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג כל כך... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 42 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לחברי/ות הפורום, מה שלומכם/ן? שמי טום, בן 28, מתגורר בגוש דן. אני פונה לחברי/ות הפורום בבקשה לרכישת מחשב שולחני מרשת מחשבים אמינה בישראל. המחשב שברצוני לרכוש הינו לשימושים מסוגים הבאים: גיימינג כבד | עריכת תמונות בסיסית | יישומי Office | צפייה בסרטי Blu Ray וגלישה באינטרנט. ראוי לציין שאינני מרבה להנות מהתחביב של לשחק במשחקי מחשב, עקב לו"ז יום יומי צפוף. אם כבר יוצא לי לשחק במשחקי מולטימדיה מדובר על תקופות של פעמיים - שלוש ב - שבועיים עד שלושה. אני חפץ לרכוש מחשב חדש שבעתיד אוכל להקדיש זמן לתחביבי. טופס לבקשת רכישת מחשב שולחני: 1. שימושיי: גיימינג כבד | עבודה משרדית | עריכה גראפית וגלישה באינטרנט. שמותיהם של משחקי מולטימדיה עכשווים ועתידים בהם אשחק כגון: Th…
-
- 38 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
המליצו לי לקנות מחשב של ibm צריך למטאלב ואוטוקאד אם יהיה אפשר גם שיריץ משחקים מה ההבדל בין גרסאות R ו T? אמרו לי שהוא יותר אמין מבחינת רכיבים ויותר קשיח למקרה של פגיעה פיזית לא מכוונת
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי הפנה אותי לפורום הזה, אז זוהי הודעתי הראשונה, סלחו לי אם עשיתי משהו לא בסדר (כן קראתי והשתדלתי לפעול לפי חוקי הפורום) אני מריץ מחשב נייח ביתי בן 4-5 שנים, שבזמנו, כשקניתי אותו, הוא הריץ משחקים ברמה הכי גבוהה שלהם בלי בעיות, זה אמנם תקף גם להיום, באמת מחשב מעולה, אבל אני יותר ויותר נתקל בעובדה שהמחשב כבר לא עומד בדרישות המינימליות (מבחינת דרישות, על הנייר בעיקר. בעיקר לגבי מערכת הפעלה ו RAM) של משחקים כיום. בנוסף כבר הצטבר בו יותר מדיי קבצי זבל, ומי כמוני שונא לפרמט. הגעתי למצב שאין לי מקום וזיכרון מיותר על המחשב, אני יותר ויותר מוחק קבצים ואפילו מתפשר על כאלה שאני צריך, הRAM כבר נכון להיום עומד בדרישות המינימליות בלבד, ואני רץ על ווינדוס XP. (מתוך העדפה, אב…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, זקוק לעצתכם: את הדרישות כתבתי בנושא, אבל לשם הנוחות אחזור עליהן: מעבד אינטל סלרון (איזה סוג?) עבודה משרדית ואינטרנט (הרבה) בלי מסך עם צורב, מקלדת, רמקולים, כונן דיסקטים חשוב שיהיה אמין ולא יתפגר מהר... תקציב: עד 2500 רצוי פחות. מגורים: אזור ראשון-לציון אז שיהיה ממקום קרוב. צריך שירכיבו לי את המחשב. לא צריך תוכנת הפעלה. המחשב יעבוד על XP. תודה מראש נ.ב. אני יודע שיש כאן העדפה ל- AMD אבל ההוראות שקיבלתי היו לשלב אינטל.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ללא אינטרנט , משחקים לא הכי כבדים ,מסך אופציונלי (יש לי 17 ישן), אמינות חשובה מאוד.... תודה[br]פורסם בתאריך: 15.03.2007 בשעה 17:08:22 קיבלתי מפרט כזה , ב- 2900 ש"ח- מה דעתכם?Intel® Pentium 4 Dual Core LGA 775 2.80 GHz 820 1MB x2 Board P5VD2-MX <GREEN> 775 VIA P4M890 1066/800/533 2xDDR2 533/400 ATA133*2 6-CH(HD) SATA*2(RAID 0, 1, JBOD) PEGx16 10/100 microATX Chassis ASUS TA861 ATX2 300W 8cm Silver/Black ASUS Midi ATX Intel & AMD Certification RAM PQI DDR II 2 X 512MB 533MHz PC4200 Hard Disk Seagate ST3802110A 80GB IDE 2MB ATA/133 7200 RPM DVD-R LG GSA-12NBA E-IDE/ATAPI DVD-RW DL Super Multi X18 KB+Mouse Microsoft USB/PS2 Microsoft Desktop Set Speakers CRE…
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד דיי סטנדרטי עם קריצה קלה למשחקים. תודה רבה לעוזרים . * מטרות המחשב? משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, ושאר ירקות שלא משנים. * גודל המסך?14 או 15 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא ממש, אבל אם יש מחשב עם סוללה טיפה יותר טובה או מעבד יותר חסכוני אפשר להגמיש את התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד ביותר. * בלוטות? נחמד, אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * צורב DVD? יש בלי? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה מחשב נייד ליומולדת.. הצרכים שלו הם ממש לא בשמיים... קצת אינטרנט.. סוליטר עכביש ושאר חבריו.. וורד האוטלוק ושאר עבודה משרדית.. איזה מחשב אתם יכולים להמליץ לי שלא יהיה עם מחיר בשמיים ויעבוד לו כמו שצריך או כמו שהוא אומר "אני רוצה שהכל יההי לי מהר" חח תאנקס
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי. להלן המפרט הקיים: cpu amd athlon dual core 3800+ 64 bit motherboard ASUS m2v (כולל יציאת PCIEXPRESS) chipset VIA k8t900 ram 4giga (2X2) ddr2 800mhz - OSZ REAPER cl4 היום יש לי כרטיס מעפאן.. אני חושב לשדרג ל9600 או 9800.. האם אתם חושבים שיש צורך וארגיש שיפור ביצועים? האם אוכל לשחק משחקים שנחשבים כבדים (FARCRY לדוגמא)? האם כן שווה לי להשקיע ב9800GT או להסתפק ב9400GT ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל את האפשרות לקנות מחשב HTPC ולהציבו בסלון, ולכן אני זקוק לכם כדי להתייעץ. ראשית, כל האשכול יהיה מיותר אם אני לא אקבל תשובה מדוייקת לשאלה: האם אני אוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה שיש לי בסלון? זאת טלוויזיה של Sony, שטוחה, 29 אינץ', נקנתה לפני כ-3 שנים. כשאני אומר לחבר, אני מתכוון לזה שאני רוצה לראות את מערכת ההפעלה על הטלוויזיה. במידה והתשובה לשאלה למעלה היא כן, אשמח אם תעזרו לי לבחור מפרט טוב (למחשב HTPC כמובן) בתקציב של עד 3000 ש"ח. במחשב אני מתכוון לצפות בסרטים, לשמוע מוסיקה ואולי לגלוש באינטרנט (אם זה אפשרי, שמעתי שלא רואים טוב את האותיות), בקשר למשחקים - אם זה אפשרי ונכנס בתקציב וכמובן שאם זה יהיה שווה את זה. חובה לכלול צורב DVD, סט אלחוטי של מקלדת וע…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך מיפרט עד 3000k לצורכי משחקים בעיקר.. ללא מסך.! מעדיף מעבד אינטל! תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לקנות מחשב שחדש שיריץ לי Counter Strike Source בגרפיקה גבוה המעבד שאני רוצה הוא INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E6850) 1333MHz/FSB 4MB - BOX את השאר תרכיבו לי אתם בסכום של 3 וחצי אלף תודה לעוזרים ללא ציוד הקפי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
גוף קירור למעבד הוא - Thermaltake Golden Orb II נראה לי שגוף הקירור הנ"ל לא מתאים למעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty בדקתי את תאור גוף קירור בחנות pccenter golden orb ii בחנות glabs golden orb 775 בשתי החנויות לא נזכר התאמה ל socket am2
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.... תנסו להכניס כמה שיותר בתקציב הדל הזה, שמתמקד אך ורק בעריכה גרפית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים ולמעט עריכת תמונות ווידיאו. אני חושב על לעשות OC קטן, אבל לא משהו משמעותי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. כלומר קירור שהקירור למעבד יהיה שקט, שהספק יהיה שקט, שההרדיסק יהיה שקט והמארז ישמור על השקט. אני לא צריך ציוד הקפי/מסך. תודה!
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם הרכיבים הבאים: לוח אם: ASUS P5N-D CPU: Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 זכרון: 1GB Kingston Value DDR2 800MHz x2 כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800GT GV-NX88T512HP אני צריך דעה על מפרט המחשב בנוסף אני צריך המלצות על מארז ,ספק מתח, CDROM DVD. בנוסף אני קונה את המפרט בחברה KSP אם יש דעות על החברה אשמח לשמוע תודה מראש ski_farm
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עדיף מחיר כמה שיותר זול. המחשב הוא לצורך עבודה משרדית בלבד (Office, Browsing). גודל מסך: "15 כונן קשיח לפחות 160GB צורב DVD WIFI. כולל מערכת הפעלה WinXP. המליצו לי עד מחשבים של DELL. חשוב שהמחשב יהיה אמין. (מחשב קודם של Compaq החזיק יפה מאוד ~7 שנים - לא היה במעבדה פעם אחת) שאלה: מה המשמעות/חשיבות של אחריות בינלאומית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ'. ישמש בעיקר ללימודים: תכנות, קומפיילרים ותוכנות של בסיסי נתונים. כמובן גם אופיס ואינטרנט. מחפש משהו עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומשקל נמוך. כרטיס מסך חזק ויציאת HDMI הם דברים שאני יכול לוותר עליהם. בגדול אני כמעט סגור על ה3300. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15392 מה שמשך אותי בעיקר במחשב הזה זה המעבד החזק ואחריות של 5 שנים. הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה זמן הסוללה שהבנתי שהוא סביבות ה3 שעות. קראתי שאפשר לקנות סוללת 8 תאים, אבל היא תבלוט מהמחשב. עד כמה זה מפריע? לא מצאתי ברשת איפה אפשר לקנות סוללה כזו, מלבד באתר של דל, שם היא עולה 180$. אלה באמת המחירים? אם למישהו יש קישור לאתר שמוכר את הסוללה אודה לו. אשמח לשמוע דעות על ההתלבט…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4000שקל כולל מסך למשחקים. המסך רק צריך להיות 17" ומסוגל לרוץ ב1024 על 768 ב100 או 85hz תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-