עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי פשוט ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסק קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. קיים דיסק קשיח כפי שציינתי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 7, חשוב שיהיה מפרט שקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? ללא OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה כלש…

2. Started by Computer577,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ורציתי להתייעץ עם מבינים בתחום לגבי המפרט הרצוי והמשתלם (מחשב טוב וזול). אני סטודנט שמעוניין להתקין עליו מספר שפות תכנות, וכן להשתמש בו לאינטרנט, בעיקר למיילים ועבודות. מה לדעתכם אני צריך (מבחינת מהירות, זכרון, מערכת הפעלה וכדו')? תודה רבה וכל-טוב!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  3. שלום, רכשתי לפני כשבוע את הנייד הנ"ל ובאריזה לא היה דיסק של מערכת ההפעלה. זה אמור להיות ככה? כעקרון אין בנייד כונן דיסקים, אבל בכל זאת הייתי רוצה דיסק..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לצרכים בסיסים (לא משחקים ולא עבודה בגרפיקה) הכנתי מפרט ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם ואם למישהו יש המלצה אחרת מעבד: AMD Athlon II X3 435 Processor 2.9Ghz 1.5Mb BOX AM3 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AMD 760G+SB700 AM2/AM3 Model 950760/GMA78LMS2 זכרון: Transcend 2Gb DDR2 800Mhz דיסק קשיח: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS מארז: Compucase 6C60 Black Midi Tower True 300Watt PSU כונן אופטי אני לא צריך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. האם קיימים בארץ/בחול(אבל עם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ) ניידים קטנים (11-13) עם כרטיס מסך טוב לגיימינג? כשאני מדבר על טוב אני מתכוון למשהו שמריץ FPSים עדכניים ברזולוציה הטבעית של המסך של אותו נייד על הגדרות מלאות...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום! מישהו במקרה מכיר דרך לפתור את התקלה הקיימת במסכים מהבהבים של מחשב טושיבה מדגם A500-1GH?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by avihai_o,

שלום... הזמנתי צחשב מחברת דיקל שבב"ש אם משהו מכיר המפרט שלו הוא מעבד i5 זיכרון 4 ג'יגה כרטיס מסך גיפורס 240 GT ג'יגה1 דיסק קשיח של ווסדטרן דיגיטל 500 ג'יגה לא זוכר את המארז כל זה עלה לי 3500 שקל מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן וסהלן חברים וחברות יש לי מחשב שמפרטו הוא מעבד e7400 זיכרון 2 גיגה DDR 2 667 ספק כוח 300W ezcool לוח אם p5q-em asus G45 כרטיס מסך HD3400 לשדרג את המחשב הזה ??ומה לשדרג?? בשביל שיריץ משחקים או לקנות מחשב עד 3000-3500 למשחקים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש קופסא בלבד בלי ציוד היקפי. אני מחפש מחשב לעבודה בסיסית בעל מארז שוכב (כמו HTPC ) בעל אוורור יעיל. אין צורך בצורב , כ.מסך(הנוכחי כ.מסך בעל hdmi אז אין צורך לשדרג) חובה לפחות 4GB זיכרון . (אם יהיה מעבד quad במחיר סטייה נורמלי אז יתקבל בברכה) יום טוב ותודה.

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  10. שמסך יהיה בגודל 15 אינץ . מה לפי דעתכם יותר טוב: 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. היי אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על מחשב נייד איכותי שיענה על הצרכים שלי 1. קל - פחות מ 1.3 קילו 2. יציאת HDMI 3. מספיק חזק כדי שיוכל להריץ photoshop לעיתים רחוקות 4.שהמחיר לא יעבור את ה 6000 ש"ח 5. עם צורב DVD - (אני עדיין מתבלט אם אוכל להסתדר עם חיצוני אז אשמח לשמוע גם על כאלו בלי) תודה רבה גיא

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום לכולם, בימים אלה אני שוקל לרכוש מחשב נייח חדש למשרד, רוב העבודה שלו תהיה בשימוש באינטרנט ובתוכנות של הנהלת חשבונות. למרות שהצרכים שלי על הנייר לפחות, לא דורשים מחשב בסכומים שבהם ציינתי, אני צריך את המחשב לעבודה של שנים (לפחות 3-5 שנים), ולכן אני חושב שעדיף ללכת על מפרט יקר יותר. הייתי שמח לשמוע את עצתכם, כי מאחר ומדובר במשרד, אני תמיד הלכתי על מותגים ולא הרכבתי מחשבים (לשימוש ביתי זה משהו אחר), ראיתי בבאג מחשב של DELL בעלות של 6600 שקל (ללא מסך), עם מעבד I7, עם שמונה ג'יגה DDR 3, ועם כרטיס מסך סביר, השאלה אם אני לא קופץ קצת מעבר למה שאני מחפש? כמובן שאני רוצה חלונות 7 מותקן על המחשב, לצד המלצות על מסכים (גודל 22-24 WIDE). תודה רבה מראש, אשמח לשמוע כל המלצה והצעה. אור…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום לכם ,עוד מספר ימים אני קונה מחשב לצורך HTPC לסלון מעבד : intel Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray‎ 295₪ לוח אם : JETWAY G31-GM4 s775 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 195₪ זכרונות : DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value *2 280₪ כרטיס מסך עוד לא יודע, יש לי ולויזיית CRT, אז מן הסתם שאני חייב SVIDEO, אבל כדי להיות מוכן גם לאחר קניה של LCD, שיספיק גם לו יש 9300 ב א"א מחשבים (ככל הנראה יש להם גם 9400 ו 9500 עם החיבור הנ"ל אך איני בטוח), עם יש המלצה למשהוא אחר, אני ישמח דיסק כשיח : יש לי אחד של 20GB שאני צריך רק למערכת ההפעלה, ואחד של 2TB חיצוני שעליו כל המולטימדיה שלי צורב: יש אחד חדש של סמסונג שקניתי לא מזמן ,שלא הולך להיש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yaronzi,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר להרצת תוכנות סרטים, משחקים לא כל-כך אבל מעדיף שיוכל להריץ את המשחקים של היום על LOW לפחות. מצאתי את המפרט הבא, אשמח את דעתכם אם יש פה מבינים: aspire 7738G intell core 2 duo t6600 ( 2 x 2.2ghz 800mhz fsb) nvidia geforce GT 240 M Up to 2815mb ( 1gb cuda ) turbocache 17.3'' HD+ LED LCD 4GB ddr3 intern geheugen 640GB Hard Drive אם יש לכם הצעות אחרות אז מוזמנים להציע

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. שלום, מצ"ב מפרט למחשב גרפיקאי מקצועי, כמה הוא אמור לעלות? והאם הוא מספיק טוב לעבודות גרפיקה בתוכנות דו מימד והדמיות בתוכנות תלת מימד. מארז THERMALTEK VL80001 ספק כח Thermaltake TR2 550W לוח אם אינטל WHITESBURG BLKDP55 מעבד INTEL CORE I5-750 8MB CACHE מאוורר למעבד ZALMAN 10X PERFORMA זכרון 8GB DDR3 KINGSTONE 1033MHZ כ. מסך PNY QUADRO FX1800 768MB DDR3 צורב LG DVD X 24 דיסק קשיח פנימי WESTERN DIGITAL 1TB 64MB CACHE כ. קול 128 WAVE מובנה כ. רשת כרטיס רשת מובנה (10/100/1Gb) סט מקלדת+עכבר מיקרוסופט אלחוטי מקורי רמקולים SBS A35 מסך SAMSUNG SyncMaster 2494LW תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dipon,

המחשב מיועד לגיימינג כבד יחסי ופעולות רגילות לא כולל מסך וציוד היקפי גמיש במחיר אם צריך לגלוש מעבר בשביל שיפורים משמעותיים אז אין לי בעיה מלבד זאת שום בקשות מיוחדות, תודה (:

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  17. מארז - Thermaltake V3 ספק - In Win Power Man 450W Real (שלוש שנות אחריות) מעבד - Intel® Core™ i5 750 2.66GHz (+ קירור מקורי של Intel) לוח אם - GA-H57M-USB3 GIGABYTE כ. מסך - Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 דיסק קשיח - Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer / Samsung 1T HD103SJ המחיר יצא 2540 (כולל הרכבת מחשב) ** זיכרונות אני מוסיף בנפרד (מיד 2 - זה משנה? יש אחריות לכל החיים) ** המחשב מיועד לעבודה בייתית משרדים כבדה (אין משחקים כלל, אין OC) כמה שאלות: 1. איך המפרט באופן כללי? אני חושב שהמחיר טוב 2. הספק הוא ג'נרי? הם טוענים שזה יבוא אישי שלהם ומספקים 3 שנות אחריות ורושמים שהוא מותג. העלות של זה היא בסביבות ה-220 שקלים, מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון? הוא נשמ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מה דעתכם חברה על הנייד הבא? אני צריך להזמין היום מארה"ב תקציב שלי זה עד 850 דולר השימושים שלי זה לימודים, אינטרנט, משחקים פשוטים כמו פיפא ומנג'ר, סרטים. אני די סגור על זה שאני רוצה 14 אינץ מה דעתכם על המחשב הבא של סוני: http://www.buy.com/prod/sony-vaio-vpccw21fx-w-14-laptop-intel-core-i3-330m-2-13ghz-4gb-500gb/q/loc/101/213753266.html או זה של אסוס http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5648467 מה עדיף? יש המלצות אחרות? תודההה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  19. היי חברה, לאחרונה התקנתי בביתי מצלמות אבטחה. כידוע, בכדי שהמצלמות יקליטו יש צורך במחשב שיקבל את האות. היות ויש צורך במחשב שכזה והיות והוא ישב בסלון, החלטתי שכבר אתן לו נטיות HTPC ואנצל את החומרה שארכוש. אני מתלבט בין שני מפרטים, האחד מבוסס DC רגיל והשני מבוסס אטום 1: E6500 + Alpine 7 Pro gigabyte G41M-ES2H 2X1GB ddr2 800mhz Signature Heatshield Caviar Green 500GB Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W XGENE Remote Control התענוג עבור 1890 ש"ח (לא כולל מתאם WIFI) עריכה: אחרי בדיקה מחודשת, התלבטות נוספת : asus P5QPL-AM GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E זה מיקר את העסק בכולה 70 ש"ח... 2: AT3N7A-I Atom 330, Nvidia ION 2X1GB ddr2 800mhz Signature Heatshield Cavia…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. Started by elay007,

מה אתם אומרים על המחשב הזה? שווה קניה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm#4 אני משדרג ל4GB זיכרון + סוללה 8 תאים

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by broy,

האם מישהו יכול להמליץ על מעבדות אמינות לתיקון מחשבים ניידים בחיפה או אזור חיפה? אני צריך מעבדה שיכולים לעשות שם החלפת רכיב BGA (כרטיס מסך) או Reballing/Reflowing מצאתי די הרבה מעבדות באזור מרכז אבל לא באזור הצפון...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. שלום ! אני צריך מפרט למחשב למשרד שהשימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט ובOFFICE בקשר לחנויות, אפשר משלוש חנויות רק: TMS, NOACOMP, PANDA. שיהיה HD לפחות 500GB, לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. שמהחשב יהיה הכי טוב שיש עד 3000 שקל. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. בטעות נבחר השפה האנגלית למערכת ההפעלה 7. איך אפשר להחזיר את הבחירת שפה בין האנגלית עברית ורוסית, שאבחר את עברית? גם כשאני מפעיל את השיחזור מתוך הביוס להתקנה מחדש של המערכת זה מפרמט אבל לא נותן את הבחירה בין השפות אלא מץקין את האנגלית שוב. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by gsmaof,

אני צריך מחשב נייד עבור עבודות תכנות, אינטרנט ואופיס. על המחשב להיות קל ובעל מסך של 12 - 13.3 אינטש. לא צופה בסרטים ומישחקים. ולא צריך דיסק של יותר מ 320GB. תקציב של בסביבות ה 3000 ש"ח. אמנם לצרכי תיכנות צריך מחשב חזק (אני מריץ כמה ורסיות של visual studio וכן sql server) אבל יש לי מחשב נייח שבו מתבצעת מרבית העבודה, הנייד ישמש ל 30% מהזמן. אני מתלבט איזה מתכון של מעבד, דגם וזיכרון יתאים לצרכי. אשמח לקבל המלצות על מכשיר קונקרטי.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by arielyaroker,

שלום עד לא מזמן קניתי מחשב נייד. וכרגע אני רוצה להרחיב את הRAM שלו ל4GB מ2GB. אז הנה כמה שאלות: 1- איך אני יכול לבדוק כמה סלוטים תפוסים אצלי בנייד (מבלי לפתוח את המארז) 2- הנה הנייד שקניתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm אז האם יש צורך להתאים זכרון מיוחד? ואם כבר איזה בדיוק? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים