ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד יותר טוב? E6*** P8*** T8*** ד"א: זה למחשב נייד(לא יודע אם זה קשור תגידו לי אתם) תודה
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן HWZONE אז הגיע זמני להתחדש. אני צריך מחשב בעיקר לעבודה וכמובן אשלב משחקים פרטים בפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 ש"ח (אפשר מאילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן אם ניתן לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עבודה בתוכנות עריכה גרפית ADOBE למינהם, ובנוסף אנימציה AE, PRIMIER ובהמשך 3D MAX MAYA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע סטודנט לעיצוב מדיה, ובהמשך מתוכנן קריירה.. עבודה בתוכנות שנירשמו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה לאנטרנט ולתכנות(Visual Studio 2008) וגם קצת משחקים כמו Fifa 2009 ו- Pro חשבתי על שני הדגמים הנ"ל, יש הפרשים של מחיר בינהם ואני מבקש את עזרתכם, האם כדאי להוסיף את ה- 1000 ש"ח ולקנות את ה- Toshiba או שיספיק לי ה- DELL? בהנחה שיצא בעתיד זיכרון של 4GB בכרטיס אחד האם ניתן להרכיבו ל- DELL? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד, באזור ה4500 שקל. עכשיו, הדולר מאוד נמוך בימינו, ואני תוהה האם אני אקבל תמורה טובה יותר אם אני אקנה מחו"ל. אני מניח שהתשובה היא כן, ולכן, כמה שאלות. מה אפשר לקנות בארץ ב4500 שקל?. אני בור במחשבים ניידים, אז פירוט ולינקים יעזרו. ומה אפשר לקנות ב1000$ בחו"ל, והאם בכלל כדאי, אם אני לא נוסע לשם. האם זה חכם לעשות משלוח למחשב נייד? האם בכלל יש חנויות ששולחות? ומה עם אחריות בינלאומית? אני יודע שזה הרבה שאלות, אבל אני אודה למי שיושיע.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למפרט עד 3700 בלי חריגה קטנטנה במחיר, המסך יהיה SAMSUNG T220, ככה שאם כבר תוכלו לשים מעבד חזק יותר וכרטיס פחות, כמו HD4870, זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשרות של חריגה עד 4500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. היום נהרס המחשב הנוכחי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? אין…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם :] למרות התקציב הדל, השימושים במחשב הם בעיקר למשחקים, ואינטרנט. ( לא מתוכנן OC) אני לא צריך שום ציוד היקפי רק מחשב נטו. הרד דיסק יספק 250. תודה לעוזרים :]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני בונה מפרט לחבר ללא ציוד הקפי וללא OC, ובינתיים חשבתי על משהו כזה החנות היא פאנדס: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 789 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 505 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 225 ש"ח PowerColor HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E 829 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem 139 ש"ח ANTEC NSK4480B Mini Tower Case 380Watt 395 ש"ח Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 293 ש"ח מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי ביקש שאקנה להם מחשב חדש. מגבלת המחיר היא כ-2000 ש"ח, עם עדיפות לפחות (1800 + מחיר להרכבה + משלוח- הם רוצים שזה יגיע אליהם הביתה). הסתכלתי במפרטים, והרב תכליתי ב-1900 ש"ח לערך נראה מתאים להם. הם משחקים קצת במשחקים, אבל לא הכי חדישים, ככה שלא צריך יכולות גרפיקה מופלאות. מעבר לזה הם גולשים, וקצת Office. אין צורך בציוד היקפי. חיפשתי בחנויות באינטרנט, אבל לא מצאתי חנות שמכילה בדיוק את הפריטים שמופיעים כאן באתר, ואני לא יודע לעשות את ההתאמות הנדרשות. אודה לכם על העזרה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני לפני רכישת לפטופ וחשוב לי שאוכל לחבר רמקולים בסראונד (לפחות 4 רמקולים - 2 אחוריים ו-2 קדמיים) כמו כן שמעתי כי T7200 של DELL חזק יותר מ T7300 ומ T7250 שמתי לב ש T7250 באמת בעל 2M קאש אך T7300 בעל 4M קאש.. והמס' שלו גבוה יותר, גם הבנתי מבעלי חנויות מחשבים כי T7300 (סדרת 1520) מחליף את T7200 וטוב ממנו, למרות שמחבריי שמעתי כי עדיף T7200 מה ההבדלים המהותיים ביניהם ? תודה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני רואה המון תלונות על אחריות ASUS עד כדי שאנשים פונים למעבדות לא בהסדר האחריות בשביל לקבל שירות נורמאלי. נתקלתי בחנות laptopworld אשר משווק הרבה דגמים של אסוס (לדעתי מדובר על יבוא אפור\מקבילי) במחיר אטרקטיבי ועם 5 שנות אחריות (כנראה במעבדות שלהם) לרוב נהוג לפרש יבוא אפור ושירות לא במעבדות של יבואן רשמי כמו משהו שלילי. אבל לאור טיב השירות ואחריות של היבואן הרשמי, מה כבר אפשר להפסיד? מה דעתכם? למישהו יש ניסיון עם השרות של laptopworld?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המפרט הוא לכל הדברים שציינתי למעלה. כשאני אומר משחקים אני ממש לא מתכוון ל-F.E.A.R אלא מקסימום פיפא 2006 אם ממש בא לי להשתולל. המפרט חייב לכלול מסך LCD 17 אינץ' וצורב DVD רצוי של NEC. כרטיס קול ורשת יכולים להיות מובנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4 - 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות (לא וידאו), תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיוצאים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על המפרט לכלול גם מסך 23 - 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לי לפטופ (Acer Aspire 9424) עם ווינדוס XP עליו. מלפני מספר ימים, ללא שום טריגר נראה לעין, הוא נכשל ב-boot ומבצע אתחולים חוזרים בלולאה. ניסיון להעלות אותו ב-safe mode כשל גם, אבל ברשימת הקבצים שנטענים בביצוע safemode, הקובץ האחרון שנטען לפני האתחול הוא agpcpq.sys מה שיכול להצביע על בעיית תצוגה כלשהי. ניסיתי להעלות אותו מדיסק של ווינדוס XP, אבל הוא טוען "No Operating System Found" אע"פ שאותו דיסק מאתחל מחשב אחר ללא בעיות. לשם הניסיון, בדקתי גם דיסק נוסף של Win7 (לא הצליח) ושל Win98 (שם אני מצליח להגיע לתפריט האתחול של הדיסק שמבקש לבחור בין אתחול מה-HD לאתחול מהדיסק. אם אני מאתחל מהדיסק כלום לא קורה ובמקרה השני, אני שוב נכנס ללולאת אתחולים). לפני שהוא מבצע אתחול מופיע מסך כח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש מפרט בסכום של 4000 ש"ח לחבר כולל ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, אוזניות ומסך - שהכל יהיה זול ופשוט)... מטרה: משחקים. הערות: מעבד בעל ליבה מרובעת (אני מניח שזה קשה בתקציב הדל אבל תנסו...). לא צריך להשקיע במראה חיצוני, ציוד היקפי וכו'. שהמסך יהיה WIDE, ככה הוא אוהב. תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני אקצר.. יש לי מסך 19 של LG המחשב הוא לצורך משחקים + סרטים וכולי. תקציב עד 3500 ש"ח מעבד: [table][tr][td][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray לוח אם: Asus P8H67-M LX B3 H67 CHIPSET Socket 1155 זיכרון: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz דיסק קשיח: SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש כולל משחק DIRT3 מארז + ספק NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V עכבר גיימרים GigaByte M6900 Optical 3200DPI הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים …
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אחרי התלבטויות החלטתי שעדיף לרכוש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג מאשר נייח. מאחר ואני לא מבין גדול בעסק, רציתי לשמוע את דעתכם: - כיצד נעים המחירים בניידים? האם למשל מחשב נייח למטרות דומות עם תקציב של 6,000 ש"ח שווה למחשב נייד בשווי 4,000 ש"ח (בגלל זה למשל אני לא בטוח לגבי התקציב שלי. אני לא רוצה להוציא מעבר לנדרש אם יש לי אפשרות לחסוך ולהבין קצת יותר לעומק את הדברים). - הבנתי שחופש הבחירה של חומרת הנייד היא מוגבלת יותר מאשר נייח. במידה ובכל זאת זה אפשרי, אשמח להצעות של מפרטים או חברות ניידים איכותיות. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה מראש עד העזרה בבחירת מפרט למחשב, מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-HD והדמיות 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVIS MEDIA COMPOSER - כבד, AFRER EFFECTS - תדיר, 3D MAX - תדיר. הכל לצורך פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנוכחי כבר בין 6 שנים ולא עומד במשימתו...(dell studio). מחפש: תמיכה בתוכנות: ת ADOBE (פרמייר אפטר אפקט ופוטושופ), סקטצאפ ותוכנות רינדור. כניסות ויציאות סטנדרט כונן אופטי צריך משקל וגודל מסך: הייתי רוצה שיהיה יותר קל מ2.5 ק"ג אך אני מבין שזה יגביל את גודל המסך. בכל אופן בעבודות הרציניות אני מחבר אותו למסך חיצוני אז זה לא קריטי. מה שאני בא להגיד זה שאם ניתן לשלב 15.6 עם משקל של עד 2 ק"ג מה טוב, אחרת, ניתן לרדת למסך קטן יותר. נפח אחסון- לא קריטי. מחיר: 4-5K תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: M.B:ASUS M2NPV-VM מעבד: AMD Athlon 64 processor 3500 זיכרון DDR2 667 1GB(512*2) כ.מסך: GeForce 6600 אני חושב על לשדרג את המחשב על בסיס של אותו לוח אם. האם כדאי ואם כן לאיזה מפרט אתם ממליצים
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1 890 890 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 1 510 510 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Twinmos 2 260 520 כרטיסי מסך? Palit כמות מחיר סה"כ X550 128MB PCI-E, TV, DVI 1 250 250 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1 420 420 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 1 195 195 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 1 240 240 מקלדות? Logitech כמות מחיר סה"כ Logitech Keyboard + Optical Mouse SET (Black) 1 120 …
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בעיקרון לפני שאתם קוראים את המפרט יש ארבעה דברים שאני לא סגור לגביהם והייתי מאוד שמח אם הייתם עוזרים לי איתם .. 1. אני מתלבט בין שלושה המארזים האלה Lancool K62-B / Coolermaster 690 II Advanced / NZXT Tempest EVO 2 . האם הCoolerMaster Hyper 212 Plus יספיק לי כקירור למעבד לOC יחסית רציני ? (אני מנסה לחסוך כמה שאני יכול מכיוון שהכיס לא עמוק מספיק ) 3 . הספק 550W יספיק להחזיק לי את המערכת + OC ? 4 . הHD6870 החדש יריץ לי משחקים ברזולוציה 1920X1200 על הגדרות מרביות ? ושווה לקנות אותו אם הוא מחברת Powercolor ? (המסך שלי הוא Samsung T260HD ) מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪936 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2 ₪424 כמות: 1 http://ww…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בהמלצה לשני מחשבים שולחניים, אחד לגיימרים, והשני לא לגיימרים, אבל צריך להיות מסוגל להריץ לדוגמא football manager 2009. נכון לעכשיו יש לי מחשב עם: CPU: AMD athlon 3000 (socket 939) 64 bit MB: gigabyte k8nf-9 (נשרף) RAM: 2x400mhz 512mb DDR CASE: COMPUCASE CI-6A19-midi tower PSU: HEC 475W GPU: Gainward Radeon 9800gtx+ 512 PCI-E בעקרון, אני מתכוון לשמור למחשב הגיימרי את הכרטיס מסך, ואת המארז. ואני רוצה לקנות לוחם אם חדש (במקום זה שנשרף) + מעבד + 2 סטיקים של גיגה ראם (DDR3?). (יש התנגדות נחרצת לזה?) HD, לא גדול מידי, אין צורך... וספק שיחזיק את הכל (אלא אם לא צריך, ואז אני לא אחליף את הספק) בעקרון זה בשביל אח שלי, הוא לא גיימר מט…
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק למחשב בתקציב של 5500 - 6000 ש"ח המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים , משחקים וקצת עריכה גרפית ברמת התחביב. אני מעוניין גם שהמחשב יכלול מסך דק 17" LCD וגם יש כמה חלקים שכבר יש לי ואני לא זקוק להם במחשב החדש כמו : צורב דיוידי ורמקולים. תודה! ואם תוכלו לתת לי מפרטים של חנויות באיזור המרכז כמו: KSP / PANDAS זה יהיה אחלה !
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-