עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nestt8,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5700 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים לעריכה ולגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מקצועי אבל לא לפרנסה תוכנות:photoshop,unity.3DMAX,unreal engine3 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי מושג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים (BF,COD) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Roni_[S]upestaR,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב למשחקים ואינטרנט, ברשותי כבר יש CD ROM וצורב DVD, כך שאני זקוק למפרט של מחשב (כולל מארז וספק) ללא הפריטים הללו. אולי אני עדיין קצת מיושן אבל יש לי העדפה מסוימת למעבדי INTEL, אבל מצד שני יש לי ראש פתוח גם למפרט AMD אם תגלו לי דברים שאני לא יודע. בתודה רוני

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by gilp123,

שלום, ביומיים האחרונים מופיעה לי תופעה שאני לא יכול לפתוח שירים - הסיבה לכך הוא רושם שהוא לא מזהה את הכרטיס קול. עשיתי כמה בדיקות ואני רואה שהכרטיס כן מותקן . יש לי מחשב Dell inspiron 1520 . מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל ? אשמח לקבל עזרה . גיל

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  4. ;D CPU : Intel 775 3.0 GHZ 800 2MB 64BIT MB : ALBATRON CHIPSET 925 INTEL MEMORY : TWIMOS 256*2 DUAL CHANNEL HARD DISK : WD SATA 120GB 7200 8MB LG DVD RW GSA-4165B-B +16x8x/-16x4x 1.44 כ.מ. 256MB DDR, 64Bit, 400MHz, Clock 350MHz, DVI PCI-E NVIDIA CASE : GSMART ===> https://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8097&PcatID=308 מסך - MAG 17' CRT מקלדת - GSMART עכבר LOGITECH

5. Started by raz2058,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם אפשר פחות מה טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב אלה עבודות באופיס, מדי פעם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אלא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Ssd לפחות 256 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך, צריך רק מחשב שאוכל להתקין דרך usb …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by MamaOff2002,

אני מבקש מפרט למחשב עד 6000 מיועד למשחקים החלקים שאני כבר רוצה: זיכרון 512 RAM DDR x2 600 ש"ח סה"כ מעבד AMD64 ATHLON 3000 860 ש"ח אני מבקש שתשימו במפרט כרטיס מסך איכותי וציוד כולל של המחשב (מסך,מקלדת,עכבר וכו').

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  7. 1 Intel Core 2 Duo E7500 3.0GHz 1066FSB 3Mb 638 ש"ח 1 ASUS P5N7A-VM N GeForce 9300 Socket 775 675 ש"ח 1 A-DATA Vitesta 4GB DDR2 800MHz Kit CL4 (With Heatsink) 390 ש"ח 1 Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS 469 ש"ח 1 Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 161 ש"ח 1 ANTEC NSK2480 Desktop case 380Watt 540 ש"ח 1 Hauppauge WinTV PVR150 MCE w/Microsoft Remote 424 ש"ח סה"כ 3,297 ש"ח איו צורך להציע AMD, אני הולך על אינטל... האם זה מספק ל-FHD בלבד?

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום רב. לפני הכל, רציתי לציין שהייתה לי התלבטות ענק בין PC לבין איימק \ מק בוק פרו, אני נמצא המון במחשב, אני עובד דרך המחשב, הצרכים שלהם בין היתר הם : תוכנות : - עריכת מוסיקה (תוכנת עריכה, פלאגינים וכו) - פוטושופ - עריכת וידאו ועוד.... משחקים : - אני לא גיימר כבד, אבל אני תמיד אהבתי ותמיד אוהב משחקים, המחשב שלי כבר לא סוחב את מה שהשוק היום מציע. עבודה שותפת באינטרנט \ ווינדוס : - אני עובד באינטרנט, אבל מן הסתם גם חשוב לי שכל מה שקשור להתקנות מהירות, העברות קבצים מהירות, וכמובן תפעול מהיר. אז לפני שתתנו לי המלצה למפרט, רציתי לשאול, האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני בוחר בPC חזק ולא באיימק ? רציתי את האיימק בדגם הכי יקר אבל משום מה אני לא מבין למה לעזאזל זה כל כך יקר, הבנ…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  9. שלום, כרגע חבר טוב נמצא בחו"ל ואני מעוניין לרכוש מחשב משם.. (הוא בהונג קונג.. גן עדן האלקטרוניקה; שם גם קניתי לפני שנה את ה-Note 2 שלי). בכל אופן, אני מתחיל באוק' הקרוב לימודים, ומעולם לא היה לי לפטופ. לטעמי, הגודל האופטימלי הוא 14" - מה דעתכם על המפרט הבא? (המחיר הוא בדיחה יחסית לכל מקום בעולם..). שימושים: לימודים (צפייה בהרצאות מוקלטות, מצגות וכדומה), סרטים, משחקים פה ושם, אינטרנט. אני נורא אוהב את Dell ואת המוצרים שלהם.. מה דעתכם? (המחיר הוא דרך האתר הרשמי של Dell הונג קונג; מחיר - 2975 שקלים). [TABLE] [TR] [TH=bgcolor: transparent, align: left]Processor[/TH] [TD]3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache,up to 3.1 GHz,with Discrete Graphics Card)[/TD] [/…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kartman,

מחפש נייד אמין ומאוד חזק למטרות עבודה (פיתוח web application server) האם Lenovo T61 T8300 מומלץ? http://www.zol.co.il/Product.aspx?productid=144 האם יש אלטרנטיבות יותר טובות (7K~)? תודה

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by yopser,

שלום, אשמח לקבל מפרט לפי הצרכים הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. רק רציתי להודיע שהזמנתי את הדגם מחו"ל תוכלו לקרוא עליו עוד כאן : http://www.slashgear.com/msi-gx620-gx720-gaming-notebooks-with-turbo-overclock-control-0413352/ או בגוגל ... בחרתי בדגם הזה ספציפית כיוון שבאמת שלא מצאתי ביקורות רעות עליו . מבחינת משקל - הוא פחות מ 3 קילו - בסביבות ה 2.7-2.8 עם הסוללה שזה עומד בדיוק באותה קטגוריה כמו שאר הניידים באותו מחיר. מעבד - אין מה לדבר בכלל - חדיש 45 ננומטר. הדבר היחידי שבאמת מטריד אותי הוא הכרטיס מסך והצריכת חשמל שלו והחום שהוא יזרוק עקב כך, בעקרון המחשב בנוי מציפוי אלומיניום קליל מה שאמור להפחית את החום - כמו כן התאימו למחשב 5 מצבי צריכת חשמל בלחיצת כפתור שאמור להפחית את הצריכה של כל המערכת בתמורה לביצועים נמוכים יותר, אני …

• 22 תגובות
    • 6k צפיות
  13. הרכבתי בעצמי לפי הנסיון החודשי שלי פה בפורומים של מחשבים. המפרט מיודע בעיקר לגיימינג כבד כגון GTA 4 Dead Space או בקיצור רוב המשחקים החדשים שיצאו.. יתחבר למפרט מסך "19 מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ₪1169 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P43-ES3G ₪423 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 - TITANIUM EDITION : OCZ2T800C44GK ₪408 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1219 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ₪213 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  14. אני צריך מחשב לאינטרנט לימודים (בעתיד לחבר מוצרי compy לילדים אולי ) השאלה שלי איזה לוח אם כדי לקנות למפרט הזה (כאשר אני רוצה שהיה כ.קול מובנה ללא כ.מסך) ואיזה מארז כדי לקנות למחשב הזה ואשמח לשמוע טיפים לשינוי אם יש תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  15. תקציב: 1500 ש"ח אני צריך כרטיס מסך טוב, כרטיס זיכרון טוב, מעבד טוב, ולוח אם. ותביאו לי מחירים ובאיזה חנויות. תודה לכל העוזרים. ושיתמוך במשחקים COD 4, CRYSIS

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by ArielElia95,

שלום, רציתי לדעת איזה מהמפרטים הבאים יותר טוב. ל-Gaming כבד ועבודה משרדית (אינטרנט, מסנג'ר וכו') אחד זה עם HD5870 ואחד עם HD5850 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש! נ.ב. את השאלה הפנתי לפורום רשתות, אך המליצו לי לשאול גם כאן. מצ"ב הלינק לפוסט בפורום רשתות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292843.new#new

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by Monstalicious,

אז ככה חברים, אני כרגע מחפש מחשב נייד איכותי בתקציב של עד 3200, השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט, מוסיקה, ומשחקים קלים פיפה למינהם עוד פקטור שצריך לקחת בחשבון אבל הוא לא כל כך רלוונטי המראה של הלפטופ, למרות שרובם דומים, משהו שיראה Fancy עוד חשוב שהמסך יהיה גדול ושהמחשב עצמו יהיה עמיד ואמין, הוא הולך לזול הרבה אני חושב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל את המלצתכם לגבי המחשב של חברת HASEE דגם FU542 וזה המפרט שלו: מעבד: אינטל DUAL CORE T4200 במהירות 2.16GHZ , זיכרון מטמון 1MB | זיכרון: 2GB, ניתן להרחבה עד 4GB , מהירות זיכרון 667MHZ | דיסק קשיח: 320GB, במהירות RPM5400 | מסך: "15.4, מסוג WSVGA LED, ברזולוציה של עד 1280X800P. החסרון הקטן פה הוא אחריות של שנה אחת בלבד. אני מעוניין לעבוד עם המחשב בעיקר באינטרנט ובתוכנת WORD, כמו כן יהיה שימוש בתוכנה SOLID ADGE לשרטוט טכני (לומד כרגע הנדסאי מכונות).כמו כן על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP PRO. האם החברה הזאת ידועה כחברה בעלת איכות חומרים והרכבה סבירה(יחסית למחיר) ולא נשקפות תקלות בעתיד? האם המחשב הנ"ל יספק את הדרישות שלי? בתודה מראש, אלעד.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by kolsad,

שלום המסך שלי של הלפטופ נסדק ורבע ממנו כבר השחיר. (מסך 15.4'') מה אתם ממליצים? האם יש מעבדה של אסוס בארץ? יש לציין שהוא בן 3וחצי שנים ככה שאין אחריות מן הסתם... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by nivrob123,

יש לי עכשיו מחשב ישן E8400 HD4870 P45 GIGABATYE 550VX CORSAIR לאני רוצה לשדרג [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23617[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFF…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  22. היי, צריך מחשב נייד חדש, ואישתי בארה"ב עוד שבועיים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000-1500$ לקניה מקומית בניו יורק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני 4K בפרימייר זה האינטסיבי ביותר, ללא משחקים. מניח שכדאי שיהיה כרטיס מסך לא מובנה. חובה לפחות 16GB זיכרון, רזולוציה לפחות 1920x1080 ומתלבט אם 4K גם נוח לעבודה. כמובן שמסך עם צבעים מדוייקים עדיף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמ…

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. שלום חברים ותודה! אני בתחום הצילום, כרגע אני עובד עם הנייד שלי מחובר למסך SAMSUNG 971P אבל הנייד כבר עייף ה CD לא עובד וכול פקודה בפוטושופ לוקח שנה לבצע. אני רוצה לקנות מחשב שולחני בלי מסך כי כבר יש לי אחד מצויין. לא מעניין אותי בכלל גרפיקה 3D אני עובד על המחשב רק עם התמונות שלי בקבצים מאוד גדולים לפעמים 40 MB אבל כן חשוב לי הכיול של המסך אם זה קשור לכרטיס המסך? אני בעיקר עובד על פוטושופ ו LIGHTROOM וקצת פילטרים לעיבוד התמונה. וזה מה שאני מחפש, מחשב שיריץ את האפליקציות שציינתי וחיבור לאינטרנט. אני קראתי שאנשים פה מחברים מחשבים מכל מיני חומרות שונות, אין לי מושג איך זה עובד בדיוק אבל אם אני צריך לקנות כל חלק בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב הכל ביחד זה קצת "גדול" עלי עם הזמנים …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מעוניין בחוות-דעת למפרט שהרכבתי עבור מכונת לינוקס. ייעוד עיקרי: התקנת מספר הפצות לינוקס 64 ביט ותכנות (הרכיבים צריכים להתאים להפצות לינוקס 64 ביט, להתאים למארז שציינתי, ולצרוך כמה שפחות חשמל). אני רוצה לקנות את המחשב מורכב מחנות אחת. Case ANTEC NSK1380 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2759 520 ש"ח MoBo GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2980 310 ש"ח או GIGABYTE GA-M68SM-S2L http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=572 285 ש"ח CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3277 370 ש"ח CPU Cooler COOLER MASTER HYPER TX CP…

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  25. אני עומד לפני רכישה של מחשב ראשי לבית שמיועד לשימושיים מעורבים, תכנות, גיימינג בינוני עד כבד, תכני HD ויישומי אונליין שונים. המחשב לא ישמש ליישומי עריכת וידאו למיניהם וישמש לצורך עריכה גראפית קלה ומינימאלית בלבד. המטרה העיקרית שלי היא בניית מערכת יציבה ומהירה שתחזיק 4 שנים לפחות באופן יציב וללא קרטועים (בדומה למערכות קודמות שבניתי), ותריץ משחקים כגון GTA, FIFA החדש, ומשחקי שוטר ואסטרטגיה שונים ללא בעיה, בהגדרות הגראפיות המקסמיאליות או הכי קרוב לזה, תתמוך בריבוי משימות תוך ריצה חלקה ומהירה. את המפרט הבא ערכו עבורי באייבורי לאחר שתיארתי פחות או יותר את הדרישות שלמעלה: מארז: arctic silentium T11 עם 2 מאווררים 12 ס"מ – 365 ₪ ספק: seasonic eco600 600W A.PFC 12CM – 360 ₪ לוח: …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.