עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה הולך אנשים... אני מחפש לקנות נייד עד סביבות ה4K (ומטה :-)) למטרות של בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים ברמה גרפית לא גבוהה (לא מעבר לפרו וGTA שגם בהם לא כזה חשוב לי האיכות הגרפית...) העיקר שירוצו בלי בעיות ושהמחשב לא יצטרך לקרוע את עצמו כל הזמן בנוסף אני לא מתכנן לקנות עוד אחד בשנים הקרובות אז שהמחשבה הזה יהיה אמין על אף שהצרכים שלו לא הולכים להשתנות אולי רק הוא יצטרף אלי ללימודים אז נתמצת לפי הפורמט שאתם אוהבים: * מחשב לעבודה משרדית, סרטים ומשחקים בלי טירוף של גרפיקה * אין צורך בכלל במסך גדול כי המחשב יהיה מחובר קבוע לטלויזיה * אין בעיית משקל... מה שבא לכם * סוללה-לא קריטי, שוב המחשב יהיה מחובר לטלויזיה ובנוסף לחשמל רוב הזמן * לא ידוע לי על צורך ביציאות מיוחדות פשוט…

2. מה שלומכם? רציתי שתעזרו לי למצוא מפרט שמתאים לצרכים שלי... אני לא צריך ציוד נלווה כלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבה זיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by shon10030,
    • 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by Bear Cub,

לקוח מחנות מוכרת ואמינה 3144 ש"ח יעוד מחשב בעיקר לעבודה עם כמה תוכנות במקביל, עריכת סרטים (כולל Rendering), פוטושופ. או מה תציעו לשדרג להגיע ל 3500 ש"ח. כרטיס מסך שיהיה סביר לא יותר

5. המחשב מיועד בעיקר לשימושים משרדיים....ועריכת מוסיקה פה ושם Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB ASUS P5LD2 SE Westren Digital WD1600JS TWINMOS 512MB DDR2 667MHz cd 4 PC5300 שתי סטיקים COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT לשנות פה משהו? הספק יחזיק? ועוד משהו...יש על הלוח כרטיס מסך מספיק טוב? לא משחק במשחקים בכלל נבנה בחנות סקיי פי סי עוד משהו קטן...אני מתכוון לעשות המהרה למעבד עד 3+ אז המערכת תוכל להיות יציבה נכון?

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by tototo,

compaq presario cq61-140 ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ זה כרטיס טוב?‎ ‎NVIDIA GeForce G 103M המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי אופיס,אינטרנט. קצת משחקים.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by ltv,

-------------------------------------------------------------------------------- הצורך שלי הוא בעיקר לסרטים, אינטרנט וכו, מעבד: Intel Pentium M 725 1.6GHz, 400MHz bus speed, Level 2cache 2 MB מסך רחב: 14" WXGA דיסק: 60GB 4200 rpm זכרון: 256MB DDR 266MHz ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: CDRW Combo DVD Digital Media Reader (6 in 1) שלט רחוק להפעלת ה -DVD במחשב, לצפייה בסרטים. נגן DVD/CD ייעודי מבלי להפעיל את מערכת ההפעלה. מודם מובנה: V92 56K,כרטיס רשת מובנה: 10/100 Intel תקשורת אלחוטית: Intel Pro Wireless 802.11b/g קול - 3D Sound Blaster Pro compatible with Harman/Kardon גרפיקה: Up to 64MB Intel extreme Graphics מערכת הפעלה Windows XP Home יציאות: VGA ,3XUSB 2.0…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  8. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4?utm_source=cliqa&utm_medium=cliqa_deals&utm_campaign=dailyDeal_1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4 בקצרההמחשב הנייד שאנחנו מציעים לכם היום, Acer Aspire מדגם AS7551-7422, מציע את הטוב ביותר מכל העולמות: מהירות וביצועים של מחשב שולחני עם ניידות של לפטופ, מסך HD בגודל 17.3 אינץ', מעבד חזק וחדיש עם 4 ליבות AMD Phenom II, משקל נוח, כרטיס מסך גרפי שמתאים למשחקים, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון של 4GB, זמן בטריה ארוך ועוד ועוד - הכול ארוז בגוף מעוצב, דק ומהמם ובמחיר חסר תקדים של ₪2490 בלבד, במקום ₪4500! נשמע טוב. הבנתי שהמעבד הזה מקביל לINTEL I5 ויתר הנתונים נשמעים ג"כ מצוין. (כן ראיתי שמדוב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. או קיי, אז שלום לכם המחשב עומד להפוך לשרת בייתי שיריץ מספר מערכות הפעלה Win@Linux (ככל הנראה בעזרת XEN ואם זה לא יילך טוב אז נתפשר על GSX) הרעיון הוא שהמחשב ישמש גם כשרת בייתי (איחסון, web החוצה, eMule & BT, מכונה וירטואלית!, ssh החוצה, וגם IDS & FireWall פנימה) דרישות חומרה : מעבד Dual Core זיכרון 3 גיגה (1 לכל מערכת ו1 ל host) חושב שעדיף DDR2 לוח אם תומך raid 5, כאשר הבקר מזוהה גם בלינוקס. חושב שעדיף SATA2 כרטיס קול טוב מובנה כרטיס מסך בעל ביצועים טובים למשחקים החדשים של שיוצאים היום. PCI-X כמובן. הרד דיסקים - 3 דיסקים פיסיים של 160 GB שיחוברו ב raid5 כמובן ספק שקט. מארז יפה אבל זה בעדיפות אחרונה. וגם עכבר מקלדת ומסך LCD למשחקים (אבל כל זה בתקציב נפ…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by bla7,

לא מצאתי את הדגם הנ"ל באתר הרשמי של טושיבה, אבל יש אותו בהרבה חנויות מקוונות בארץ (סביבות 4500 ש"ח). אם אני מחפש A300 בלי 20F אני מוצא דגמים זולים בהרבה (סביבות 3500-4000). מישהו יודע אם יש בכלל דגם כזה, ואם כן מה היתרון שלו על האחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  11. היי, מהו אורך חיי הסוללה המקסימאלי הקיים כיום במחשבים ניידים? תודה רבה מאוד מראש . יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ממש אין לי 12000 לקניית אחד מאותם ניידים עשויים ממגנזיום ,טיטניום ושאר ירקות. מוכן להתפשר על מישקל , ומצידי שישקול גם 3 קילו ,העיקר שיהיה קטן במימדי האורך והרוחב (עובי לא חשוב ,מסך כמה שיותר קטן ) ושיחזיק כמה שיותר שעות עם סוללה עבה במיוחד (השאיפה זה שיחזיק כמה שיותר קרוב ליום עבודה מלא של 8 שעות) wi-fi + חריץ pcmcia גם הזמנה מחו"ל באה בחשבון . ראיתי את הדגם הזה : msi s270 באתר הבא (בחלק התחתון של הדף ,בצד ימין) http://ivory.co.il/ ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם הוא עונה לדרישות שציינתי למעלה ? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים האם יש אתר חומרה אמין (גם באנגלית) שמיתמחה ספיציפית במחשבים ניידים ? בסך הכול אני מחפש נייד שמילבד הדברים הרגילים (גלישה ,…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. איזה מבין המפרטים הבאים הכי מומלץ ? 1. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W כל זה 6אלף ! 2. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8SG667 sis 648 Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W שזה יוצא 6900 בערך ככה שיש לי 100 שקל לבזבז על משהו או לחסוך 3. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Mushkin 512MB DDR 2700 / 333 WD…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני מחפש נייד בטווח שעד 1000$ . מהו לדעתכם הדגם בטווח הזה שנותן את היחס עלות/ביצועים הגבוה ביותר.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by RazKaziRo,

שלום, נתקלתי ב2 סוגי הכרטיסים הנ"ל [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]535 שח http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]425 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13485 רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בניהם מדוע יש הפרש מחירים כלכך משמעותי? שמתי לב לנתון שנקרא Unbuffered - בדגם ה blue האם הוא רלוונטי לנושא? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yotam360,

מהו זמן הסוללה של ה-MacBookPro 15'' ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by card,

שלום אני צריך מחשב קטן לניסויים. הניסויים כוללים תוכנה, וגם חומרה, לכן אני מעדיף שזה יהיה מנותק לחלוטין מהמחשב Desktop שעליו אני עובד. אז החלטתי לקנות טאבלט קטן, שיהיה עליו Windows. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shadtal,

אני מחפש כונן בין 500GB ל1000GB הלוח אם שלי כולל USB 3.1 Gen2 Type-A. ומחפש את הכונן במהירות הכי גבוהה שניתן יהיה להשיג לחיבור זה. תודה!

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  19. Started by LadyWind,

שלום, כבעלת השכלה כללית במחשבים, אשמח לשמוע המלצתכם ללפטופ טוב, מקצועי, אמין וקל, שמיועד לצרכים סטנדרטיים (לימודיים, אופיס, מצגות וכדומה), בתקציב די נדיב. הבנתי שהמחשבים הניידים של דל ו-IBM נחשבים לטובים ביותר, אבל אני לא יודעת לאיזה דגם לפנות, כי כל המספרים לא אומרים לי כלום.... תודה רבה! ;D

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. יש לי תקציב של בערך 7000 שקל +- מהו המחשב הכי חזק שאפשר לקנות במחיר הזה... תוכלו להמליץ לי אולי על דגם ספציפי ? הדרישות די כבדות.. סטודנט להנדסת חשמל אני צריך שהוא יחזיק לי לפחות 4 שנים ושיוכל להריץ תוכנות כבדות יחסית חלק מהם גם גרפית עבודה רציפה ובלי תקיעות בתודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by aviv00,

עם מסך 12-13 אינצ מעבד C2D עם צריכת חשמל נמוכה תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד 17 אינצ' (אני אוהב מסך גדול ולא אכפת לי מהמשקל) שיעשה שימושים רגילים: אינטרנט, סרטים, אופיס וכד', לא מעבר לזה. אכפת לי רק מהדברים החשובים - מהירות, מסך טוב, מקלדת וטאצ'פד מעולה, אמינות, שלא-יעשה-בעיות. לא אכפת לי מכל השטיקים של אם מאלומיניום או מפלסטיק, כמה בדיוק זכרון פנימי, אם איי5 או איי7 וכדומה. עד היום היה לי דל הרבה שנים שהיה מעולה ומצויין, כמעט 0 תלונות, אבל הבנתי שעכשיו הדלים פחות טובים. אז בשורה התחתונה - לשימוש רגיל, 17 אינצ', עם 0 אכפתיות לשטיקים, בסכום בין 2 ל-4 אלף שקל - מה הכי טוב שיכול לקנות? דרך אגב, אהיה עוד מספר שבועות בארצות הברית ובקנדה, ואוכל גם לקנות שם אם אקבל הצעות טובות. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי אני מעוניין להוציא את המיץ מהנייד שלי ויש אפשרות לרכוש רכיבים ממש בזול מEBAY להלן הרכישות: כרטיס גרפי HD3650 256MB DDR 3 ב174$ זיכרון 2GBx2 PC5300 800MHZ HD (ארכוש בארץ) של WD 320GB בכ380ש"ח נשאר רק המעבד. הלוח שלי מבוסס על צ'יפסט של nVIDIA מסדרת nFORCE 560 ואינני בטוח איזה מעבד ניתן לשים עליו,כרגע יש עליו TK55 1.8Ghz

24. ערב טוב. מחשבי נייד מגיעים עם מעבדים שונים בתוכם, איזה מעבד נחשב לטוב ביותר? [לחזק ביותר?] תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.