עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם. טוב, הבעיות של אינטל בפי כל. עד שיצא המיקרוקוד המושיע בעדכון ביוס ללוחות האם, זה די רולטה רוסית לקחת I9 של אינטל. מנגד, AMD יצאה בהכרזות מפוצצות לגבי מעבד הדגל שלה - 7950X3D. הכצעקתה ? על מה ללכת ולמי מה יותר מתאים ? כל התשובות בסרטון הבא - https://www.youtube.com/watch?v=W0wYgImW7NA לידיעתכם .

2. הייתי רוצה לשים רק SSD במחשב הנייד אך חשובה לי האחריות התוכנה , לכן הייתי רוצה שתיהיה לי בול את המערכת ההפעלה עם אפשרות לשחזור להגדרות יצרן במחשב כשהוא עובד רק על הSSD.. והאם יש אפשרות אם הוצאתי עם תוכנה כלשהי את מפתח המוצר של הווינדוס שהגיע לי עם המחשב ועל הHDD,האם יש אפשרות להשתמש במפתח מוצר הזה על מחשב נוסף או להתקין מערכת הפעלה על הSSD ואז להקליד את מפתח המוצר של הווינדוס במקום המתאים? וכשאצטרך לממש אחריות אחזיר את הHDD כמו שהוא... תודה

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. כבר פעם שנייה הופיעה לי ההודעה הזו והמסך עבר לרזולוציה נמוכה מאוד לאחר restart הכל חזר לקדמותו! מה עושים????

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. השאלה היא לא האם ניתן לתקן אלא האם כדאי לתקן, אמרו לי שהתיקון יקר במיוחד והמחיר של המחשב כולו 2500 ש"ח המחשב חדש ויפה וכואב הלב לראות אותו סובל...

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  5. Started by amirimon,

ברצוני לקנות ASUS M5AE , אשר גם מופיע בסקירת האתר. לפי סקירת האתר המחשב אינו מגיע עם יציאה לכבל רשת סטנדרטי RJ45 איך עלי לחבר אותו לרשת חוטית כזאת ? האם אפשר בכלל ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. Started by blackmore,

זה הדרישות של המשחק מה אני צריך לשדרג Minimum: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.) Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz Memory: 6 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 DirectX: Version 11 Hard Drive: 25 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD58…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום. מפרט המחשב שלי הוא: (מהתוכנה sisoft sandra) System Host Name : H-DEHW7KRYOLXIK User : Itay Domain : H-DEHW7KRYOLXIK Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.50GHz Speed : 1.50GHz Performance Rating : PR1646 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : Compaq 686Y2 v1.04 Mainboard : Compaq 077Ch Total Memory : 255MB SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845 Brookdale Host-Hub Interface Bridge (A3-step) Front Side Bus Speed : 4x 100MHz (400MHz data rate) Total Memory : 256MB SDRAM Memory Bus Speed : 1x 133MHz (133MHz data rate) Video System M…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ISmile4U,

??? :רציתי לדעת מה ערכו של המחשב הבא: ATX 2.03 לוח Gigabyte 8PE667 ULTRA 2 מעבד אינטל פנטיום 4 2.4Ghz 533Mhz זיכרון Kingston 512mb ddr pc 2700 דיסק קשיח פנימי Seagate Barcuda III 20GB ATA/100 7200 RPM דיסק קשיח חיצוני ACOM DATA 40GB 5400RPM FIREWAIRE כרטיס מסך: ATI RAGE FURY PRO 32MB VI/VO כרטיס קול SOUND BLASTER AUDIGY PLATINIUM EX צורב סקאזי: YAMAHA 16X10X40 כונן Pioneer DVD-A06 X16 ATA/66 כונן LG DVD X12X40

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by אורן1,

שלום לכולם, זה המחשב שיש לי: מעבד: AMDPhenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz קירור: ArcticCooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוח אם: ‏M4A88T-MAM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E,CrossFireX‎ שני זכרונות: DDRIII 1333Mhz 2GB KINGSTON דיסק קשיח: Samsung1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: SapphireHD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E ספק כוח: SeaSonic620W S12II-620 המחשב נמצא בתקופת האחריות עם מסכים כחולים ולכן הוא בתיקון כרגע, אני אשמח ללמוד איך אפשר לשדרג את המחשב שלי ואיפה להבנתכם נמצא צוואר הבקבוק. *בימים הקרובים אני אדע אם אחד החלקים במחשב פגום וצריך להחליף אותו, אני מבטיח לעדכן כאן ולבדוק אם מישהו המל…

10. שלום, צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לאירועי קריוקי, על מה לשים את הדגש כאשר בוחרים נייד לקריוקי? אשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  11. לאחר סיום המחקר והזמנת המחשב החדש, מה צריך לבדוק כאשר באים לקחת את המחשב מהחנות (המערכת כוללת מערכת הפעלה ויסטה חדשה). שלושה דברים שעולים לי לראש: 1. מה צריך לבדוק לעניין איכות ההרכבה הפיסית? 2. מה צריך לבדוק לעניין התקנות התוכנה והדרייברים לחומרה? 3. איך מוודאים תאימות ומקוריות של כל החלקים שהוזמנו?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום ברשותי מחשב HP7560N הכולל ( לאחר שידרוג ) : > מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ > כרטיס אם מתוצרת Asus , A8M2N-LA > 2G זיכרון 240 pin, DDR2 SDRAM > HD 320G 7200RPM של Seagate ( מערכת ההפעלה XP וכל הקבצים יושבים על אותו כונן - כונן נוסף של WD משמש כגיבוי ) > כרטיס המסך ל NVIDIA GeForce 8600 GT של חברת EVGA > ספק 500W של CORSAIR ברצוני לשפר את יכולת עריכת סרטים על מחשב זה בתקציב של עד 1000 ש"ח ( תוכנות window movie editor ו - Pinnacle rev 10.0 ) במה להשקיע ?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. אני טירון בחומרה, ולאחרונה רציתי לקנות מחשב לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. בהמלצת חבר נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים" שבאתר, ובחרתי בשימוש "משחקים" ויצאו 8 מפרטים מהזול ביותר (מס' 1) עד ליקר ביותר (מס' 8) בתור אדם ממוצע (בעל משאבים ממוצעים) החלטתי ללכת על מפרט מס' 5 (כמו שהוא) כמעט בכל מקום שפניתי אליו, לא יכלו להציע לי מחיר למפרט זהה. תמיד היה חסר להם איזה חלק כזה או אחר. לבסוף, הלכתי על ספק מחשבים שהיה הכי קרוב למפרט 5- השינויים שלו היו: מעבד AMD Athlon 455 (במקום 450) גוף קירור למעבד סיפק לי ZALMAN CNPS7000V-ALCU OEM (במקום ARCTIC COOLING FREEZER 7 Rev.2) וכרטיס מסך Gainward GeForce GTS450 1GB GDDR5 (בשעה שבמפרט הופיע כלל השם הארוך הזה אבל עם השם Nvidia בהתחלה...) כל …

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. אני יושב שבמחשב שולחני אפשר לכוון בביאוס טמפ כיבוי כדי לא להזיק למחשב, ממה שניסיתי לא מצאתי אותה האופציה בלפטופ שלי, אז מה בדיוק קורה שם עם המחשב מתחמם .?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. Started by bono_71,

לפני כמה חודשים כל ההמלצות כאן היו מבוססות AMD מה קורה היום שהכל INTEL ??? הייכן כל משתמשי AMD נעלמו???????? :s05:

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by zone51,

הי, כל פעם שרציתי לקנות מחשב חדש, המקום הראשון שהגעתי אליו זה המפרטים המומלצים באתר HWZONE עכשיו הלינק לא עובד האם זה ירד סופית? אני מבין שיש את הפורום , אבל שם ההמלצות הן בדרך כלל על ידי חנויות

17. אני חושב לקנות מחשב חדש. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), וגם קצת למשחקים (אני נוטה לשחק במשחקים ישנים יחסית, בני שנתיים-שלוש ומעלה). התקציב שלי הוא סביב ה-3000 ש"ח (לא כולל מסך). לצערי אני לא מבין יותר מדי בחומרה... נתקלתי במערכת המורכבת הזו: http://www.skypc.co.il/pl_product~skygamer~13~0.htm תהיתי אם המחיר הזה לא זול מדי במקרה... אם כן, איך אפשר לשפר את המפרט (נניח עד 3500 ש"ח)? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני מתכנן לקנות נייד חדש ורציתי לקבל קצת הסבר לגבי ההבדל בין מעבדי ה CORE של אינטל לעומת המעבדים המגבילים של AMD אשמח להשוואות בין סדרות ה I-5 וה I7 למקבילהן של AMD בנוסף אשמח לדעת האם צריך לקנות מערכות קירור נוספות כאשר בוחרים במעבדי AMD (האם הם נוטים להתחמם יותר?) הסיבה שאני שואל היא כיוון שאני רואה שמעבדי AMD משמעותית זולים יותר וחשבתי שאולי כדאי לשקול אותם ברצינות אך בשביל זה אצטרך לדעת את היתרונות והחסורנות שלהם כנגד מעבדי אינטל בתודה מראש מיכאל.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by DRM,

אני לפני קניית מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה הערך של המחשב הזה: M478LMT-S2 CORSAIR 4G DDR3 1333 AMD PHENOM LLX4 PROCESSOR 3.2 TRUEQUAD-CORE DESING 8.0 MB TOTAL CAOHE SOOKET AM3 1TB דיסק קשיח כרטיס מסך מובנ

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by sha1823,

מה שווה יותר???

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  21. שלום לכולם פורום מעניין פתחתם פה.. אשמח אם תיעצו לי אם כדאי לי למכור ובכמה והאם מישהו בכלל קונה מחשב יד 2 לא עדיף להם לקנות מחשב חדש? המפרט שלי הוא : מעבד : Q9550 2.83 Ghz לוח האם : GIGABYTE EP43-DS3L זכרונות : ocz 1066 mhz 4 giga (2x 2-giga) כרטיס מסך : radeon HD 4870 512mb 256 bits כרטיס טלויזיה : wintv itvc16 כונן קשיח : WDC WD1600AAJS-07WAA0 149 GB מארז : nzxt לא זוכר ממש את הדגם (מארז FULL TOWER 6 מאווררים וחלון גדול) ברצוני למכור אותו כדי להתחדש (בחדש כמובן ) מה אתם אומרים שווה למכור? כמה אני יקבל עליו? ואם בכלל כמו ששאלתי בהתחלה יש קונים למחשב כזה.... תודה לכם...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני רוצה לדעת בכמה למכור דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד) קשיח: wd 1tb כרטיס מסך nvidia gtx 660m . גודל מסך: 17.3 אינץ רזולוציית מסך:1920x1080 אחריות לעוד שנתיים וחצי.(אחריות בינלאומית לא משנה איפה אתה מתקן אתה משלם למעבדה שולח את הקבלה ומקבל את הכסף בחזרה) נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 Bit ועם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwin8

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by efi89,

אז ככה חבר'ה אני מעוניין לדעת בשלב זה לא בכדי למכור אלה כדי לדעת הוא די ישן אבל מתפקד כחדש amd athlon 2 645 X4 gigabyte GA 880m ud2h DDR3 1600mhz 8gb thermaltake litepower 460w DUAL X saphirre radeon r9 270x sandisk SSD 128gb hiatachi 1tera sharkoon mask atx case לגבי הSSD לא זוכר איזהדגם בידיוק זה מהפשוטים כמה בערך שווה מחשב שכזה ואם הוא טוב למשחקים עתיידים כגון GTA 5?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by DimRah,

היי לכולם, רציתי לדעת מה שווי המחשב שלי שנמצא במפרט מימין... המחשב נקנה ב-20/10/11, 5 ימים לפני יציאת BF3. יש לי עדיין את כל הקופסאות של כל הרכיבים. הייתי רוצה לדעת בכמה הוא יימכר אם אמכור אותו כפי שהוא, לא כולל ציוד היקפי. והאם שווה פשוט למכור את ה"משולש"+כרטיסי מסך ולקנות יותר מעודכנים...? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by darkrule88,

אני עובר למחשב חדש ורציתי לדעת כמה המחשב שיש לי כרגע שווה : מעבד: i5 750 2.67ghz לוח אם: Intel DP55WB AAE64798-205 כרטיס מסך: Sapphaire HD5850 1GB GDDR5 זכרון: kingston 8GB ddr3 1800mhz דיסק קשיח: Western Digital Blue WD6400AAKS 640GB 16MB cache 7200RPM מארז: CM690 I ספק כוח: chieftec A-135 550W קירור למעבד: CM Hyper TX3 מבחינת קירור, יש לו שלושה מאווררי Intake שלושה Out, שניים מהם הגיעו עם המארז, שניים הם CM long life LED Silent Fan 70CFM 120mm, ועוד שניים שאני הוספתי corsair air series sp 120mm high performance edition.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.