עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד עד 3,000 ש''ח לסטודנט. השימושים שלי הם בסיסים : צפייה בסרטים, דפדפן ואופיס. הייתי שמח לגודל מסך של כ14 אינצ' וזמן סוללה גדול ככל הניתן (סטודנט) חשוב לי גם איכות החומר של המחשב והאמינות (כמה שפחות פלסטיקי) אם הגזמתי עם הדרישות לעומת התקציב אשמח לדעת! תודה רבה מראש לכולם!!! שלומי :)

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by MtK,

הי, יש לי מחשב עם המפרט הבא: [TABLE=class: grid, width: 350] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GA-Z77h-D33H[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7 3770K[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר מעבד[/TD] [TD]Scythe Mugen[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Raedon HD 7850[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון​ (x2)[/TD] [TD]8GB G.Skill[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD]SeaSonic 750W M12II-750[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]Fractal Design Define R3[/TD] [/TR] [/TABLE] הכל טוב ויפה, מלבד העובדה שהמחשב נמצא בחדר שינה ועושה רעש שקצת קשה לישון איתו המחשב עצמו, לא במאמץ וגם אין לו ממש פיקים של מאמץ, פשוט שומעים את המאוורר שלו בצורה חזקה. בדיקה פשוטה מעלה שמדובר דווקא בספק עצמ…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  3. שבוע טוב לכל משתמשי HWZone אני רוצה להתחדש במחשב נייד ולכן אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי הוא 3K-4K שקלים. אני מצרף גם טופס בהתאם לחוקי הפורום: * מטרות המחשב: תכנות, עיצוב בפוטושופ פעם בכמה זמן, עבודה עם אופיס, גלישה רגילה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים (די שימושים סטנדרטיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינטש. לא משנה לי המסך. * רזולוציית המסך? 1366x768 יתאים לי מאוד. אך למעשה לא כ"כ משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, של מספר שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש במ…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום יש לי מחשב ואני מעוניין להחליף בו כרטיס מסך ולהחליף לו את המעבד כי פיזית זה לא נכנס מה שאני רוצה לקנות...ברעיון כרגע יש לי את הלוח M הזה http://img5.imageshack.us/img5/6885/13230686.jpg ויש לי כוננים וזיכרונות והכל אני רק רוצה להחליף כרטיס מסך כרגע וכן מעבד לפי מידת הצורך בשביל משחקים חדשים מה עלי לעשות? תודה

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום! ידידה שלי מחפשת מחשב נייד ללימודים. היא נתקלה בשני הדגמים הללו שמוצעים באייבורי: Dell Vostro 3360 i5-3317U 13.3 Dell Inspiron 13z i5-3317U 13.3 כפי שניתן לראות שני המפרטים כמעט זהים (ל-inspiron יש יותר זכרון ואין כניסת eSata), כולל המחיר. לא ממש הצלחנו למצוא מה ההבדל ביניהם, ואיזו סדרה עדיפה... מישהו יודע? חוץ מזה, נתקלנו גם ב-Vostro באתר של notebookclub, במחיר הרבה יותר זול (גם אחרי שמוסיפים מערכת הפעלה): http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203360/vostro-3360-3317um.htm אבל פה מצוין שהמעבד הוא i5-3317UM ולא i5-3317U. האם יש הבדל, או שזה אותו מעבד? לא הצלחתי למצוא באתר של אינטל מידע אודות ה-UM, אלא רק אודות ה-U.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by feffer,

* מטרות המחשב? צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט* גודל המסך? בתקציב כזה אני מבין שיש אופציה רק למחשב קטן, אבל הגודל לא משנה* משקל רצוי? אין העדפה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתים+* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב. בגדול המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים כך שאני מעונין באיכות טובה שלא תאכזב אותי. בנוסף הוא ישמש לגלישה קלה באינטרנט לא משהו ממש מסובך..

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by desheh,

http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 חוץ מהספק כח והמארז, שיכולים להיות ג'נריים, למה לעזעזאל המחשב הזה כ"כ זול?!

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  8. לאחר השוואות רבות ושאלות שנראה כאילו לא יגמרו לעולם, בניתי לעצמי מפרט שעומד בתקציב תביאו חוות דעת, אם יש לכם הצעות לשיפורים/תיקונים וכולי במפרט , אל תתביישו אולי אני יעשה OC בעתיד, אחרי שתיגמר האחראיות או אולי קצת לפני .... בסך הכל יש לי כבר ציוד הקיפי ואני ישחק על 1024-1280 יש צורב דיוידי ועוד כונן קשיח של 120GB... בקשר למארז, אולי אני יוסיף עוד 50 שקל ויחליף לזה http://tms.co.il/product/2854

9. * מטרות המחשב? פוטושופ חובבני אינטרנט ומשחק פוטבול מנג'ר * גודל המסך? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין דרישה אבל עם אפשר למה לא אני טס לניו יורק חודש הבא יש סיכוי למצוא מחשב במחיר 3000 שקל תודה רבה

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  10. יש לי אפשרות לרכוש במחיר ממש טוב את המחשב הנייד של סמסונג שבכותרת. אם נתוניו כוללים זיכרון 4 ג'יגה, מהירות 1066, HD500GIGA, מסך 15.3 LED כ. מסך אנבידיה 315M 512MB, מעבד I5CORE ווינדוס 7 כלול. הוא נחשב טוב ורציני (לא כגיימר, כמובן, אלא לשימוש ביתי, אופיס וסרטים)?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן עכשיו הזמנתי מחשב מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 CORSAIR DDR CMX 512MB 3200C2 400mhz X2 1720 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 ASUS A8N-SLI 939 1090 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9730 הנחה 5% 9244 מה אומרים?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  12. אורח Rodzila
    Started by אורח Rodzila,

שלום רב, אני מתעניין ברכישת מחשב נייד של חברת DELL. מהסתכלות בזאפ אני רואה שהרשתות הגדולות לא מחזיקות בדגמים שאני מעוניין בהם כגון VOSTRO . האם האתרים הנמצאים בזאפ אמינים? האם יש רשימה של משווקים מורשים כי באתר של דל רואים רק את המשווקים לחברות כמו יעל פתרונות וכו'. תודה.

13. היי קודם כל רציתי לציין מספר דברים, המחשב שיש לי כרגע ממשש ישן ולא החלפתי אותו די הרבה זמן (I3 2100, 4GB RAM וGTX 650) עם המחשב הזה אני משחק רק במשחקים ממש קלים ועריכות גראפיות זה קוץ בישבן ואני מעוניין לשחק במשחקים יותר כבדים ובמחשב יותר מהיר ויותר חזק והחלטתי לשדרג ובגדול, לא משנה לי מאיפה אני מזמין העיקר שהחנות תהיה אמינה וזולה, אני לא FANBOY אז לא אכפת לי אם זה AMD או INTEL ולא אכפת לי ממותגים של כרטיסי מסך גם(GIGABYTE, ASUS וכו') בנוסף אני רוצה שהמחשב יראה טוב וידבוק לצבעים מסוימים (אדום שחור, שחור לבן וכו') תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): עד 12000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: אם החריגה תניב שיפור משמעותי (כמו כ"מ/מעבד/רכיב חשוב אחר יותר…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Rudo17,

שני מפרטים: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315 והג'יגה בייט: http://skypc.co.il/pl_product~71611~14~0.htm מה יותר כדאי ?

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  15. שלום, לפני קניית לפטופ, ולאחר חיפוש וקריאת מאמרים רבים, התמקדתי על ארבעה דגמים. הבעיה היא שאת חלק מהם אי אפשר לראות לפני שקונים, לפחות אני לא מצאתי איך, ובשבילי איכות הבנייה (בעיקר במקלדת) חשובה מאוד. רציתי לשמוע על הנושא מאנשים שיש להם את הדגמים הבאים: Asus U35JC חיפשתי באינטרנט, וברוב המאמרים כתוב שלמרות שהמחשב מעולה, איכות הבניה לא משהו. בווידאו שמופיעה בעמוד הבא אפשר לראות, ב-1:16 http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2010/10/09/Asus-U35Jc/p1 זה מאכזב, הדגם הזה היה מושלם בשבילי. זה באמת כזה גרוע? Samsung Q330 לא מצאתי איפה לראות אותו, וראיתי שיש אותו לכמה אנשים פה. אשמח לשמוע על הנושא. Acer Aspire Timeline X AS3820T רק מצאתי חנות אחת שמוכרת אותו, "שופלה". התקשר…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by DIPSET,

הזיכרון שבחרתי הוא טוב? בלוחות אם אני לא ממש מבין, האם הלוח אם הזה תומך בממשק NCQ של ההארדיסק שקניתי? האם למארז הזה יש USB 2 מקדימה? איך הכרטיס מסך שלקחתי? איך הכרטיס טלוויזיה? ואיך המעבד? תודה! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  17. אז ככה... לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM לא יודע כמה MHZ ולא יודע איזה DDR דיסק קשיח 250GB ספק כח גנרי 350W אני רוצה לשדרג בכרטיס מסך וזיכרון {לעבור לויסטה...} אם תוכלו לעזור לי -זה בהחלט יעזור לי יש לי מסך 21" ישודרג ל-24" כניראה אני רוצה לשחק במישחקים {השורה הזאת ערכתי מאוחר יותר.. יש תגובה עם הסבר בהמשך} תודה רבה

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by ag43,

אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כNAS. המחשב יריץ FREENAS ולא יהיה מחובר למסך לאחר ההגדרה הראשונית. דרישות מרכזיות: 1. תמיכה ב(לפחות )6 כונני SATA. 2. תמיכה בRAID 0,1,5 3. גיגהביט לאן. 4. תמיכה בSATA3 - יתרון, לא חובה. 5. מארז קטן ככל האפשר (אבל עם מקום ל6 כונני 3.5). 6. שקט ככל האפשר. הדרישות מסודרות לפי רמת החשיבות (מהגבוהה לנמוכה). אני יודע שאי אפשר לעמוד בכולן, אני מחפש שיקלול של כל הגורמים הנ"ל. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (ללא הכוננים). כמובן שעדיף בפחות (אם אפשרי). תודה מראש.

19. צריך מחשב למשחקים וסרטים ללא עכבר מקלדת מסך ורמקולים ! ב2300 שקל תודה ביי...

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by assaf181,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד השנה פיזיקה, ורוצה לקנות מחשב. לגבי התקציב אני לא לגמרי בטוח, ראיתי שרוב ההמלצות פה נעות בין 3000-3500 שקל. זה אפשרי, אך כמובן שאם יש משהו זול יותר שיספיק לצרכים שלי אני אשמח. * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות פה ושם. * גודל המסך? 13-14". מקריאה קצרה הבנתי שמסך מבריק עלול להיות מציק, אז עדיף מאט. * רזולוציית המסך? אין לי דרישה מיוחדת, אם אני מבין נכון הסטנדרט הוא 1366x768? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה - סביבות ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן - בעדיפות שיספיק ליום לימודים ללא טעינה, לכן לא פחות מ-8 שעות (אם זו דרישה הגיונית). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Shlonglor,

אני מחפש מחשב נייד לקניה מחו"ל, ואחת האופציות הכי מוצלחות כרגע היא הMSI GT725. מצאתי שIvory הם היבואניים הרשמיים של MSI בארץ (נראה גם שהם החנות היחידה שמוכרת מחשבים שלהם... ) והתקשרתי כדי לשאול איך הם יתיחסו למחשב שלא נקנה אצלם. חזר אלי (די מהר) נציג כלשהו ואמר שהם יטפלו במחשב שנקנה בחו"ל עם הצגה של קבלה במסגרת האחריות. אני רואה שהם לא מופיעים בסטיקי של היבוא האישי, אז אני שואל - האם כדאי לסמוך על זה? למישהו יש נסיון?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by j,

שלום לכולם, אז כמו תמיד ובשל תקלה במחשב הקיים, אני פוזל לרכישה של מחשב חדש.. כונן SSD, מסך דל 22-24" - המסך יהיה בתקציב נפרד אם נצטרך... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, תלוי התמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד דו מימד, סקצ'אפ, תכני HD וכמו כולם.. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by finish,

יש לי נייד של MSI דגם EX620 אחלה מחשב באמת אבל אני רוצה להתחיל לקחת אותו לצבא והכרטיס מסך לא ממש מספק(RADEON 3470) ראיתי בEBAY הרבה מכירות של כרטיסים ומחירים סבירים של עד 500 שקל נגיד ל9600M GT. לשני הכרטיסים יש את אותו חיבור MXM 2 ורציתי לדעת מה דעתכם על העניין ואם יכולות להיות בעיות בשדרוג תודה

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  24. היי חברים, מחפשים המלצה למפרט למחשב למתנת בר מצווה עד 4k תשובות לשאלות מהפוסט הנעוץ: 1. תקציב 4,000 ש"ח. אפשר לחרוג (בכמה מאות) בשביל משהו משמעותי. 2. משחקים. למשל: Valorant, Fortnite, FIFA, Counter-Strike 3. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. אין רכיב שיש ברשותי 5. שקט לא חשוב 6. גודל לא משנה 7. מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות 8. איזור חולון 9. בחודש הקרוב תודה רבה!

25. מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כגון The Sims 3. מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 11 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13117 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13595 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996768 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9844 דיסקים קשיחים: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14068 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.