עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dano,

שלום! אממ התקציב 4000, 4100 גג גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. זיכרון 1024 כמובן אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. (לוח אם שיהיה פשוט..) לכלול הרכבה בתקציב! אני קונה בכרטיס אשראי אז להתחשב בזה.. וזהו תודה!

• 65 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by avivboker,

אני מחפש להרכיב את המחשב הכי מינימלי שיריץ וינדוס וסרטי full hd בסלון שיהיה שקט והכי קטן שאפשר (הכי קרוב למיימדים של לפטופ למשל....) שיחיל יציאת HD ו אופטית אין צורך בכונן אופטי והרד דיסק גדול רק שיכיל מערכת הפעלה לא יהיה לו שום שימוש מעבר להרצת סרטים שיעבדו חלק בלי תקיעות כמובן

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  3. היי, אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים: מבוסס AMD: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 691.73 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 691.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 181.07 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 103.54 ] 1 Hard Discs : Western Digital Raptor 36.7GB 10000 rpm Serial ATA HDD [ ¤ 946.51 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card [ ¤ 1155.08 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/…

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  4. תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח. נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי. לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר. מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluet…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן עכשיו הזמנתי מחשב מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 CORSAIR DDR CMX 512MB 3200C2 400mhz X2 1720 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 ASUS A8N-SLI 939 1090 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9730 הנחה 5% 9244 מה אומרים?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  6. תמליצו לי בבקשה על מעבד לוח וזיכרון(יש לי DDR 400 256MB) אני מעדיף אינטל אז אם אפשר מפרט אחד של אינטל + מפרט של AMD תודה יונתן

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  7. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (משחקים ״קלים״ בסגנון NBA, FIFA על הגדרות גבוהות ככל שאפשר, עדיף שאפשר יהיה להריץ משחקים נוספים בצורה טובה), מדיה סנטר, ועבודות פיתוח (VM אחד או שניים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42״, 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מנסה לכוון לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  8. המחשב הוא של MSI אז ככה, שמתי את הדיסק של הXP בCD, כמובן שקודם הגדרתי שה CD/DVD יהיה ראשון... המחשב זיהה את הדיסק ויש את העמוד הראשוני של התחלת טעינת הקבצים של הווינדוס מהדיסק, אבל לאחר מכן.. הוא רושם לי שגיאה מסויימת ומשוה שעלול לפגוע במחשב.. יש לציין שהדיסק של ה XP מקורי, אז ניסתי בעוד דיסק שיש לי בבית של XP ושוב אותה בעיה... הוא לא רושם בדיק מה הבעיה, אלה פשוט שגיאה ומשהו עלול לפגוע במחשב וצריך לעשות ריסטרט למחשב. מה הבעיה מישהו יודע? תודה, ויום טוב :]

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  9. חברים שלום רב! אני אומנם חדש ממש בפורום אך אני צריך עזרה..... ביום שישי קניתי מחשב של fujitsu lifebook ah530 מחברת ksp עכשיו הפעלתי אותו הכל היה טוב ויפה פתאום שמתי לב שמיום שישי מד הסוללה שלי יורד באחוז בכל יום, כלומר אם ביום שבת הוא כתב לי סוללה טעונה 100% היום הוא כותב לי 97%זמינה (מחוברת, לא נטענת) מה אתם מציעים לי לעשות להחליף סוללה בksp? לפנות לfujitsu? כל דבר אחר

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום, המחשב נועד לילדים בני 14-15 שבמחשב הקיים(ישן מאד),רוב המשחקים שהם משחקים הם משחקי ישנים ומשחקי דפדפן...לכן אני רוצה להכיר להם קצת משחקים חדשים ושיוכלו לשחק ... החנות שאני רוצה לקנות ממנה(אך ורק בגלל הקרבה והנוחיות) היא KSP. מניסיון שיש לי עם DELL מסך U2711 אז המסך שאני רוצה לקנות להם הוא : http://ksp.co.il/?uin=13765 המסך שקיים אצלהם הוא CRT 19 אינץ' אבל אם יש לכם להציע מסך אחר שעולה יותר זול אבל איכותי אז בשמחה... המפרט הבא נראה טוב:http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137599&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 כשמתוכם 900 מוקצבים עבור המסך כך שנשאר 2600שח א) האם לנ…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  11. התקציב עד 2500, מחשב ביתי לצרכים משרדיים, חשוב לי שיהיה אמין מאוד , ושיציג ביצועים טובים. (גלישה מרובה, אופיס וכו')

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by din707b,

האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הנ"ל טוב? הכוונה ליישומים פשוטים כגון הרצת וידאו על מסך 32 inch ברזלציית 1366X768 והרצת משחקים 3D פשוטים ? למעשה הכרטיס מצוי במחשב נייד LENOVO G550 2958-99G NTD99IV ויתר המפרט עושה רושם טוב לצרכי (זכרון 4GB DDR3 ו דיסק 320 GB חיבור BLOOTOOTH וכל מה שאני צריך. האופציה השניה שלי היא HP Pavilion dv6-1310ej VJ704EA שהוא מפנק יותר אבל בעל זכרון עבודה של 2GB וקשיח קטן יותר. שני המחשבים באותו מחיר. אודה מאד אם מישהו שמבין יוכל לעזור בבחירה בין שני המחשבים הללו.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by DIPSET,

הזיכרון שבחרתי הוא טוב? בלוחות אם אני לא ממש מבין, האם הלוח אם הזה תומך בממשק NCQ של ההארדיסק שקניתי? האם למארז הזה יש USB 2 מקדימה? איך הכרטיס מסך שלקחתי? איך הכרטיס טלוויזיה? ואיך המעבד? תודה! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום, אז ככה הציעו לי מחשב נייד בסהכ 6אלף שח ורציתי לדעת עם זה משתלם ואם אפשר למצוא בקצת פחות ויותר משתלם כי אני קצר בתקציב ואשמח לקבל חוות דעת על מה שהביאו לי כי אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב נקרא - Lenovo Ideapad Y700 Touch המפרט שלו הוא: מעבד- i5 3.2GHZ זיכרון-16GB DDR3 1600Mhz אחסון פלאש-SSD 275GB מסך מט- המסך הוא בגודל 15 אינץ' אם אני לא טועה כרטיס מסך- Geforce 960Gtx 4GB VRAM אני בעיקרון צריך את המחשב נייד לתוכנות של גרפיקה מאוד חזוקות כמו: photoshop,illustrator,IL desing ועוד.. התוכנות מיועדות לפרנסה אין צורך בציוד הקפי השקט של המחשב דיי חשוב לי לריכוז אז אם אפשר כמה שיותר שקט יותר טוב בסולם ש…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by ranranran,

מחפש נייד לאשתי שתתעסק בעיקר בעבודה משרדית. גודל מסך 15.6, מעבר לזה אין דרישות נוספות. חשבתי על המחשב הזה Acer Aspire 5 slim 15.6 אשמח להמלצות על מחשבים נוספים, תודה

16. Started by rroonnii,

יש לציין שאין ברצוני בזוג כרטיסי מסך (אין לי כוח להתקל בבעיות,אם בכל זאת תשכנעו אז רק נוודיה ) . 1. מה התקציב המקסאלי?4500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לציין:BF3 וכל משחק ברמה הטובה בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. 1920X1080 גודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by corneli,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8.5K, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר MMO's, Dota ומשחקי Open world 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 אינצ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הגודל פחות קריטי, מעדיף לא צבעוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר עם זה טוב אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשיםםםםםם ושיעבודו חלק ומהר בגרפיקה בינונית עד טובה מאוד (high) תוכנות בקטנה.... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיעוד לבית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך אני שמח לראות שיש במפרט מספיק כסף בשביל מסך טוב בעל רזולוציה full hd עם אין מספיק כסף אפש…

19. Started by tft0,

AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 475 ABIT AT7 - MAX2 VIA KT400 - 1181 Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz - 978 WD 120GB 7200RPM 8MB - 1140 Hercules 3D Prophet 9700 PRO - 2255 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 - 447 Lite on 48x12x48 Retail - 447 PANOASONIC FLOPPY 1.44 - 51 SUNTEK VIVID TH-655 - 537 HEC 475DVD WATT PSU - 375 Hercules Prophet view 720 - 2741 = 10630 מה דעתכם... - ועוד משהו אל תגידו לי עכשיו שעדיף GigaByte כי הם בהפרש של איזה 100 שקל!

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל גם נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לצערי לא ניתן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משקי רשת ועבודה כללית אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by פנחס:),

שלום לכולם לפני כמה חודשים התייעצתי עם הפורם ובעזרתו קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128ssd+hddהמקורי במתאם ו 16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי בן 4 i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם עם כול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by SABONIS,

שלום לכולם. לאחרונה יש לי בעיה עם הסוללה, היא לא רוצה להיטען מעבר ל28 אחוז. פרקתי אותה לחלוטין, הטענתי מחדש, וכלום, היא פשוט לא עוברת את ה 28 אחוז לא משנה מה. השארתי אותה לטעינה למעלה מיום, ושום דבר לא עזר. לא עשיתי שום שינוים שזכורים לי, ולפני כשבוע (כשהתופעה עדיין לא קרתה) הסוללה הייתה נטענת ל100 אחוז ומחזיקה מעל לשעה וחצי. התקנתי את הBATTERY MAXIMISER של IBM, והוא רושם לי שהסוללה תקינה, ברגע שאני מכניס את השנאי הוא לא כותב לי זמן טעינה מוערך, וגם לא רוצה לטעון אותה מעבר ל28%. הוא פשוט כותב NO ACTIVITY. ראוי לציין שהסוללה בת חצי שנה (סוללה תחליפית), ככה שהיא לא ישנה ועדיין לא "גמורה". ברגע שאני מחליף לסוללה המקורית והישנה, היא כן נטענת ל100 אחוז, לכן אני משער שהבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by DAN_S,

שלום אני מחפש כבר המון זמן מחשב ובאמת שיש מבחר כלכך גדול שאיבדתי את עצמי כבר. השימושים שלי במחשב הם אינטרנט(פייסבוק,יוטיוב),הורדות(טורנט)סרטים ומשחקים לאקסבוקס,וצריבה של שירים משחקים וכו'.. באמת שהשימוש הוא מינימלי לא משהו מיוחד. ממש תודה על העזרה ההצעות יכולות להיות גם הרבה פחות מסכום המקסימום שאני מסוגל להשקיע. שוב תודה רבה לכולם.

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  24. תקציב: 5500 ₪, אפשר לחרוג אם יש הצדקה לזה שימושים: גיימינג (פעולה, רשת, שיריץ את המשחקים הכי חדשים בזמן הקרוב), תיכנות ודברים אחרים שדורשים הרבה RAM. יש לי מסך 23'' של סמסונג, זאת אומרת משחק על רזולוציה של 1920x1080. אין צורך בציוד הקיפי. מספיק הארד דיסק אחד צנוע של 250 GB (להרצת מערכת ההפעלה), אפילו פחות, יש לי מספיק הארד-דיסקים בבית. אם אתם חושבים שכדאי לעבור ל-SSD, לכו על זה, אם זה באמת עדיף מאשר להקצות יותר כסף לחלקים אחרים במחשב. התרגלתי לרעש של המחשב הנוכחי, אז השקט לא קריטי עבורי. אשמח שתהיה אפשרות לאוברקלוק למרות שאין סיכוי שאעשה זאת בעצמי. בכל מקרה מעדיף שהמחשב יהיה יותר קר ממה שצריך. אין צורך במערכת הפעלה, אבל שירכיבו את המחשב. מתכוון להשתמש בו עם Windo…

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום. יש לי בעיה קצת סבוכה, שלא כ"כ הצלחתי למצוא לה פיתרון. מדובר על Dell M6600 עם כרטיס מסך ATI FirePro m8900. הכרטיס התחיל לעשות בעיות, ולאט לאט המצב התדרדר. עכשיו המצב הוא כזה: על מסך המחשב לא רואים כלום. כשמחברים אותו למסך חיצוני, הוא מגיע ל-Starting Windows, וזהו. מסך שחור. אפשר להיכנס עם SM. כשאני נכנס בSM, ומסיר את הדרייבר, המחשב כן עולה, ונכנס לWIN, אבל רואים גרוע ועם קצת פסים על המסך. כשאני מתקין מחדש את הדרייבר, וניסיתי הרבה דרייברים, התופעה חוזרת על עצמה, המחשב לא נכנס לWin. מסך שחור. בהתחלה זה היה עוזר כשהייתי מתקין את הדרייבר מחדש. אבל לזמן קצר. עכשיו גם זה לא עוזר. יש לציין שנתקלתי בדיוק בתופעה זו בעבר, ב-2 מחשבים נייחים, עם אותו כרטיס מסך שהיה בשניהם, והבע…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.