ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
כפי שרשמתי בכותר המחשב יהיה מיועד לעריכה גראפית (לא משהו כבד במיוחד) בפיינט שופ ועוד כל מיני עיסוקים הקשורים בתמונות, חוצמזה שיהיה יוכל גם להפעיל קצת משחקים. חוצמזה הוא יהיה מחובר למערכת לשמיעת מוזיקה. המחשב יהיה דלוק בחדר השינה שלי 24/7 בערך מטר מהראש שלי במיטה אז הוא חייב להיות ממש שקט התקציב הוא בערך 3000-3600 שקל אולי קצת יותר אם זה שיפור משמעותי... טוב, אז הנה המפרט שלי Athlon XP 1700 450 Epox 8RGA+ 780 Seagate 80GB 7200 rpm 650 DVD Liteon x16 (Black) 240 Thermaltake Smart Case Fan 2 X2 160 Zalman 6000 for AMD CPU 190 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 290 מארז ג'נרי מעפן MS Internet + MS Mouse Optical 140 כל הנ"ל יוצא בערך 2650 שקל חוצמזה עוד ש…
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כמה להערתכם שווה? (במלואו או בחלקים) מעבד - AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) BOX - FM2 Socket לוח אם - Gigabyte GA-F2A75M-HD2 FM2 מארז - SilverStone Redline 1 USB 3.0 ספק כח - Silverstone Strider 500W זכרון - Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כונן קשיח - WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כונן מדיה - LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כרטיס מסך - Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail תודה
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני כנראה יקנה את המחשב הנ"ל של ASUS: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= אני חיפשתי הרבה באינטרנט סקירה עליו או ביקורות ולא מצאתי שום דבר עליו. אפילו לא חוות דעת באתר מחו"ל. חייב שתגידו לי עליו אם הוא מומלץ או אולי מישהו קנה אותו ויכל להביא לי עליו חוות דעת . תודה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום יש לי Inspiron R13 מלפני כמה שנים (מעבד I5, שודרג ל SSD, שודרג ל- 8 גיגה) ועדיין כוחו במותניו, אבל סוללה כבר הוחלפה ושוב גמורה, והוא כבר לא נראה נייד ביחס לניידים של היום. מה גם שהייתי רוצה מחשב שאוכל לקחת לשיעורים באוניברסיטה (ניידות + זמן סוללה). יש טרנד כרגע של מפתחים לעבור למק, מהסיבה שהוא רץ על unix/linux, אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון הזה. אבל בינתיים הספקתי להתקין linux על המחשב שיש לי כרגע, ובינתיים זה נראה טוב, ואני מרוצה. התכנון הוא להתקין לינוקס, ולהרים מכונה וירטואלית של ווינדוס בפנים לצורך האופיס ופיתוח ב Visual Studio. כל זה אומר הרבה זיכרון, ואם אפשרי אז גם SSD מכובד. ואחרי ההקדמה הארוכה: 1. מה התקציב …
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי למתוח את התקציב מ3000 לעוד טיפה לטובת מסך fhd מצאתי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=23683 איך המחשב, והאם הוא יצליח לעמוד בעריכת גרפיקה קלה/ משחקי מחשב?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן 6-7 שנים שלפני שנה החלפתי לו כרטיס גרפי ל GTX660 וספק כוח חדש 620W של Seasonic. לאחרונה המחשב החל להיתקע לעיתים ופירמוט מלא לא עזר...ולכן אני חושב לקנות חדש. בשל העובדה שהכרטיס גרפי חדש יחסית וגם הספק, אני מחפש מפרט בלי שני החלקים האלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים, מדיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעבד i5 3470 לוח אם gigabyte b75m-drv זכרון 2 סלוטים של 4 כל אחד במהירות 1333mhz ספק SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET vכרטיס מסך gigabyte hd6850 1gb מארז coolermaster cm 690 ssd crucial 128gb m4 Western Digital WD5000AAKX 500GB מאוורר למעבד של זלמן
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקניה מחו"ל, ואחת האופציות הכי מוצלחות כרגע היא הMSI GT725. מצאתי שIvory הם היבואניים הרשמיים של MSI בארץ (נראה גם שהם החנות היחידה שמוכרת מחשבים שלהם... ) והתקשרתי כדי לשאול איך הם יתיחסו למחשב שלא נקנה אצלם. חזר אלי (די מהר) נציג כלשהו ואמר שהם יטפלו במחשב שנקנה בחו"ל עם הצגה של קבלה במסגרת האחריות. אני רואה שהם לא מופיעים בסטיקי של היבוא האישי, אז אני שואל - האם כדאי לסמוך על זה? למישהו יש נסיון?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ורציתי לדעת בכדי שאני אוכל להתקין עליו WIN 7 64 BIT למה צריך לשים לב במפרט שלו ?
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הנה הגיע גם תורי להשתדרג 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? N/A 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואוברקלוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC4 / BF4 / COD GHOST 2 ETC (כרטיס מסך ירכש בהמשך למטרה זו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24"/1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 זהו המפרט מה דעתכם? אני סטודנט ולא צריך מחשב לגיימרים אבל, אין פה כלל כ.מסך האם קריטי...? יתרון בולט- 3 שנים אחריות, 4 GB זיכרון, מעבד I3 חסרון אין בלוטוף תנו את עמתדכם.... בתודה, עדי
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שח, רצוי לא לחרוג אבל אם חייב אז אפשרי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, תכנים 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםאני רוצה לקנות מחשב ללימודים אקדמאים בלבד (מה שיריץ וורד אקסל דפדפנים למינהם וכו' לא משחקים בכלל)הגעתי ל3 מחשבים עם מפרט זהה פרט למאיץ הגרפי 1. מאיץ גרפי של NVIDIA® GeForce® 940MX, 2GBhttp://ksp.co.il/?uin=32906&select=....580..853..1793.2. מאיץ גרפי של Intel® HD Graphics 520 http://ksp.co.il/?uin=32901&select=.268..271..214..2183..580..855..1793.3. מאיץ גרפי של AMD Radeon R5 M430 2GB http://ksp.co.il/?uin=33939&select=.268..271..214..2183..580..854..1793.אני רוצה שהמחשב ירוץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת הדרישות שלי וורד וכו'..מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ¤743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold ¤895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3602K כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe ¤1001 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44444 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=VC3000BWS ספק כח Ther…
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש שאבנה לו מפרט עד 2000 ש"ח. השימושים שלו הם רגילים . לגבי המשחקים : הוא משחק רוב הזמן WOW . לגבי משחקים נוספים לא ידוע לי כרגע , אבל כנראה משהו בסגנון של WOW אולי בהמשך לגבי מסך עד כמה שאני זוכר מדובר ב- CRT 19/17 . רציתי לדעת איך המפרט שהכנתי עבורו אם הוא מתאים או האם יש צורך לשנות \ להוסיף משהו מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX - זמין במלאי ₪388 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪294 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5670 1GB DDR3 GV-R567D3-1GI ₪394 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COMPUCASE 6C…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, רכשתי את ה- Lenovo Ideapad u430p. חשוב לי מאוד לדעת להתנהל נכון עם הסוללה ויש לי 2 שאלות בעניין: 1. האם כשיש לי שקע חשמל נגיש לידי, עדיף להוציא את הסוללה מהמחשב ולעבוד ישירות מהחשמל? האם פעולה כזו שומרת על חיי הסוללה או גורמת לה להתבלות מהר יותר ופוגעת בה? 2. מעבר להשפעה (לטובה או לרעה) של פעולה זו על הסוללה, איך היא משפיעה על המחשב עצמו? המחשב לא מעדיף לעבוד עם סוללה מאשר עם חיבור לחשמל? תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד, סקטצ'אפ, תכני HD, סרטי תלת מימד, ושאר דברים רגילים חיבור הרבה כוננים קשיחים, זה משמש כסוג של NAS לשאר הקליינטים בבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכת קבצי טקסט גדולים באקרובט * גודל המסך? 15" עדיפות למאט (עדיפות ל17" אם נמצא דגם העונה לדרישות ובמחיר הנדרש) * רזולוציית המסך? דווקא רזולוציה לא גדולה מידי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, מחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI וHDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא בטוח בזה לגמריי. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדי…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
מקט שם מוצר מחיר כמות inti75930KB מעבד אינטל Intel Core i7 5930K 3.5Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 2,899 1 SCMG-4000 קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 218 1 GA-X99-UD4P לוח אם Gigabyte GA-X99-UD4P LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 1,290 1 F4-3000C15D-32GVR זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-V 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit F4-3000C15D-32GVR 1,585 1 WD2003FZEX כונן קשיח Wes…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מחשב, מבוסס אינטל, עד 6000 ש"ח (6500 ש"ח גג). המחשב יהיה מיועד למשחקים וצפייה בסרטים (צפייה בסרטים לא עבודה איתם) וגלישה באינטרנט. הוא לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים, כבר יש לו אותם. לפי מה שאני הבנתי כרטיס קול (לא מובנה על לוח האם) מיועד קצת למקצוענים שמשתמשים בכרטיס הקול למקצוע שלהם, אז אני בטוח שהוא יסתפק בכרטיס קול שמובנה על לוח האם. זה גם יחסוך כסף. ואין צורך במחשב שיהיה בצבע שחור, כי זה יוסיף כסף מיותר. ובבקשה אל תביאו מפרט AMD. הוא לא מעוניין ב-AMD ואני לא רוצה להמליץ לו על AMD כי אם יתקלקל המחשב או משהו כזה הוא יבוא בטענות אליי. אז רק אינטל.
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כפי שכולם יודעים בתצוגת CES2011 בלס ווגס הוצגו מספר טבפטים של חברות כמו אסוס, אייסר, דל מוטורולה, ארכוס ועוד מה דעתכם? מי הכי טוב למשחקים? לשעות עבודה? מערכות הפעלה? מי נותן תפוקה טובה ביחס למחיר?
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו תמיד ובשל תקלה במחשב הקיים, אני פוזל לרכישה של מחשב חדש.. כונן SSD, מסך דל 22-24" - המסך יהיה בתקציב נפרד אם נצטרך... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, תלוי התמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד דו מימד, סקצ'אפ, תכני HD וכמו כולם.. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-