עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, צריכה עזרה בבנית מפרט מתאים למחשב. התקציב המקסימלי הוא 6 וחצי אלף. אפשרי לנצל את כל התקציב. מעדיפה לא לחרוג מעל 100 שח. (התקציב כולל קנית מסך). השימוש העיקרי שלי הוא לעריכת סרטים בavid, תוכנות אפטר אפקט, תוכנות עריכת תמונות פוטושופ. השימוש בכל תוכנות אלו בשימוש כבד (זאת הפרנסה שלי). כך שהמחשב צריך להיות עם יכולות גרפיות טובות ומסך ברזולוציה גבוהה. יש צורך בציוד הקפי מקלדת, עכבר, ורמקולים . השקט חשוב ברמה 7. יש לכלול מערכת הפעלה של אופיס. אני גרה בתל אביב. אני בימים הקרובים רוצה כבר לקנות ת'מחשב. חשבתי להוסיף קורא כרטיסי זיכרון. תודה!.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז Gigabyte TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב סביב ה 3000 ש"ח. 1. ראיתי שיש מחשבים עם זכרון SSD 256GB ומחשבים עם זכרון של 1TB. ברור לי ש SSD זה יותר מהר. השאלה מה המשמעות של זה בפועל? 2. ראיתי שבטווח הזה יש זכרונות RAM של 8 GB. ראיתי שיש מחשבים שזה זכרות אחד של 8 GB ויש מחשבים שזה 2X4GB. מה ההבדל בינם? מה עדיף? תודה!

4. Started by koof,

הי, אני מתענין במחשב שאלה נתוני המסך שלו. אני מבין שזה די נמוך - אבל עיקר השימוש יהיה בבית סרטים ואינטרנט. זה מסך LED, לא IPS, והוא גם מבריק בנוסף לכל... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by flash_mx,

אני יודע שזו נראית שאלה מוזרה אבל בכל מקום רשום משקל אחר. שאלתי היא האם מישהו יודע את המשקע האמיתי של המחשב כולל הסוללה (אחרי הכל מה צריכים מחשב נייד בלי סוללה) באתר הרישמי של HP הם החליטו להחסיר את הנתון הזה, וכנראה שמשם כל אחד חשב לרשום מה שהוא רוצה. דרך אגב הוא יותר כבד ממחשבי הLG שנמכרים במבצע של בזק בינלאומי ? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by wta,

חריגה גג של 300 שקל

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. התקציב קצת פחות קריטי כי הנטבוקים הכי יקרים זה באזור ה-2700 ממה שראיתי חשובה לי הניידות של המכשיר, השימושים יהיו בעיקר מדיה אינטרנט חשוב לי הזמן סוללה איזה הכי יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

בלי להתמעמע הרבה, מה הכי טוב בעולם

9. אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. הבנתי שלמחשבי DELL יש פונקציה יחודית במערכת ההפעלה שמאפשרת ניטרול טעינה, מה המצב בשאר החברות ?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  11. והאם יש הבדל בתאימות בין מעבדים אלה לכרטיסי מסך של ATI ? או של GEFORCE?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. Started by David-Z,

זקוק למפרט ב-1000 ש"ח לעבודה משרדית בלבד, אבל עם אפשרויות שדרוג לעתיד... עדיף מעבד נורמלי DUAL, אבל אם לא אז לא... הארד-דיסק מינימלי... כרטיס מסך מינימלי אבל עדיף לא אונבוארד... תודה רבה על התשובות! יום טוב...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  14. כמה ליבות הם? פחות טוב או יותר טוב ממעבדי ה-i ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נתונים רשמיים בלבד.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך תוצרת Gainward מבוסס GTS450 עם 1GB של זיכרון GDDR5. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=429〈=en אני אשמח לדעת מהו לדעתכם הערך הכספי שלו בימינו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בארץ אומנם לא רלוונטי, אבל אם אני מזמין מחו"ל האופציית בחירה הזאת תמיד שם. מה זה אומר לגבי משתמש מהשורה? gracias

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. Started by romansah9,

שלום לכולם. לפני איזה שבוע בעבודה שלי רצו להיפטר ממחשבים ישנים. אני מחוכמתי פירקתי אותם ולקחתי אלי רק את הדברים הטובים. מדובר על לוחות אם של פנטיום 4 ו 3 עם מעבדים, כרטיס מסך כלשהו, זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת. כולם במצב טוב יצא לי גם לקחת מסך LG Flatron L1970hr-wf. המסך מרובע ואני לא אוהב כאלה. הוא במצב טוב מאוד רק עם בעיה אחת: המסך מהבהב בערך 15 דקות ואז נדלק כרגיל (סה"כ עובד מעולה פרט לזמן הדלקה ארוך). המסך לבן, ואין אליו אפילו מכה אחת. אני יודע שאי אפשר לעשות מכל זה הרבה כסף (מצדי גם לחלק חינם), אבל בכל זאת מעניין אותי הערך האפשרי. מי שמעונין בפרטים הטכניים שישאל ואני הנסה להחזיר תשובה (מוגבל בידע, אבל הנסה). תודה מראש. רומן ס.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  19. שלום לכולם, אולי זה לא המקום הנכון אם זה כך אבקש להעביר למקום הנכון. יש לי מחשב בן חודש שקניתי HP Pavilion מסדרת DV6000Z בעקבות קבלת מחשב ממקום העבודה אין לי צורך בו ואני שוקל למוכרו. הנתונים הבסיסיים הם 15.4 widescreen bright view מעבד TL-60 TURION x2 Dual 2GHz x2 2GB 667MHz(2x1GB 120GB SATA 5400RPM צורב דיוידי שלט אינפרא אדום 256MBנפרד מזיכרון המחשב geforce 7200 Bluetouth wireless abg+pre-N סוללה כפולה 12תאים מצלמה מובנית שעובדת ללא דופי מיקרופון מובנה. קורא כרטיסים מובנה חיבורים הסטנדרתיים שיש בנייד 3usb, dvi, mic, אוזניות+יציאה למערכת סטראו,s.video וכו' זה מה שנראה לי בינתיים. אשמח לקבל הערכות מחיר לנתונים אלה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by smdsjd,

רשת עולם הקולנוע מוכרים מחשב נייד LG X130 ב-1300 ש"ח. אני קניתי לא מזמן את הדגם הזה בבאג תמורת 2000 ש"ח. המחיר הכי זול שמצאתי בזאפ הוא 1700..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by meirdor,

אני כידוע מחפש LAPTOP לסטודנט עם אפשרות לעתים לשחק במשחקים לא כבדים FIFA ןאןלי משחקים קצת ישנים .חשבתי על GIGABYTE שעולה ממש זול על TOSHIBA שעולה ממש יקר ועל DELL שגם עולה יקר נכנסתי לאייבורי וגיליתי תמחשב הזה של ASUS שלא רואה את כל החברות האלו ביחד עם נייד במשקל 2.4 מסך 14 מעבד T7500 וכרטיס שפחות או יותר שווה ל 8400GS שנקרא HD2400 שגם מסוגל להריץ משחקים עם מערכת הפעלה הכל..........מה הקאץ??הוא מחודש?הוא מעודפים?במקומות אחרים דגמים דומים עולים בין 6 ל 7 אלף www.ivory.co.il תכנסו שם לנייד asus z99sr

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. Started by juliafe,

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=LT-RD33-4497&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 הדגם הזה נמכר בדרך כלל בסביביות 7000 - למה כאן הוא ב-3000? נראה קצת חשוד. לא מצאתי שום איזכור שזהו מחשב משומש.מחודש.. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dog,

במפרט מפרטים מספר סוגי רזולוציה. יצאתי מבולבל. מה הרזולוציה הממשית של המסך שלו? מה זה " רזולוציה פנימית" , "רזולוציית סריקה" , " מצב וידאו פנימי "- כל אלו רשומים כ- ‎1,366 x 768 ורק " מצבי וידאו חיצוניים מקסימליים רזולוציה מרבית : ‎1,920 x 1,200 http://fre.co.il/items/362518

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי בעיית תקציב לקניית מחשב, לכן אני צריך לדעת במה להשקיע ועל מה לוותר בקניית מחשב לצורך עיבוד וידאו ופוטושופ?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by LeftRight,

HP Pavillion dv6 core 2 dou t5450 1.66ghz 3gb ram geforce 8400m gs 250gb שנה וחצי בשימוש.. מה המחיר השקלי שהייתם נותנים עליו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.