ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין דגמים של אסוס שרשום בהם 3D וכאלה שרשום בהם 3DE. שמתי לב שהמחיר של ה 3DE יקר משמעותית, עשיתי חיפוש והבנתי שההבדל הוא שהאות E ב 3DE מסמלת את המילה embedded (משובץ). חוץ מלהבין את זה לא כזה הבנתי מה תכלס ההבדל בין השניים. תודה, מאיר
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה ההבדל ביו 2 הדגמים asus zenbook BX31LA-C4041H לבין UX31LA-C4020H מצורף קישור למפרטים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23755 http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=899651,902303 זה נראה שאחד מהם יותר טוב בגלל שהוא עם יותר אחסון וכונן SSHD אבל הוא דווקא יותר זול מהשני. אני לא מצליח למצוא בשום מקום מה ההבדל ביניהם.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב, בגדול זו כל השאלה שלי. קניתי מחשב נייד עם AMD Turion 64 X2 Mobile והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה לבין המעבד השני של AMD. ובכלל, הוא כל-כך שונה מה INTEL Core 2 Duo? בתודה מראש, שבוע טוב. דימה.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט על נטבוק בסביבות ה 1500-1800 ושמתי את עיני על הasus eee. יש שני דגמים בעלי תג מחיר כמעט דומה, ומפרט זהה לחלוטין, רק השם שונה. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=eee יש את הAsus 1005p ו הAsus 1015p מה ההבדלים בינהם? במה לבחור..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרט של 2 המחשבים וראיתי שהבטריה של ה x5 חלשה יותר. האם יש עוד הבדלים פרט לכך (אני לא מבין גדול בניידים וזה רק מה שראיתי), והאם הם מצדיקים הבדל של 35 דולר? עוד שאלה קטנה האם המחיר באמזון כולל מס/משלוח? או שעל המחיר שרשום שם צריך להוסיף תוספות אלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות נטבוק ונתקלתי בשני המעבדים הבאים,מה ההבדל בינהם?כמה ליבות יש למעבדים מסוג כזה או דומה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL. אחריות: Parts only warranty - שנה בלבד Base warranty - שלוש שנים. האחריות של שנה כבר מזמן הסתיימה. האחריות של שלוש שנים, Base warranty, נשאר לי מזה כשנה וחצי. המחשב הנייד שלי מאוד מתחמם לעתים קרובות, במנוחה הטמפ' של המעבד מגיעה ל70+ מעלות, ו- "במאמץ" בגלישה בדפדפן אינטרנט הטמפ' של המעבד מגיעה ל90-100 מעלות. השאלה שלי היא כזאת: האם יטפלו לי במחשב עם הבעיה הנוכחית עם ה- "Base warranty"?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג מכאנית ואני לא יודע מה ההבדל בין סווצ'ים Cherry MX Red לסוויצ'ים Cherry MX Brown. אשמח עם תענו לי מה ההבדל ומה הסוויצ'ים העדיפים לגיימינג. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין core duo ל core 2 duo . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה שינוי רק במהירות המעבד? 533 במקום 667? האם שינוי זה יורגש?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בשביל אח שלי למטרת הצגת תמונות ( ללקוחות שלו כך שחשובה מאוד איכות המסך) גלישה באינטרנט , אופיס ואולי אם אפשר אז autocad ( רק אם זה אפשרי מבחינת התקציב) קראתי בפורום שבתקציב שלו (עד 3500 ש"ח ) אלו הניידים המומלצים. חשוב גם שהעיצוב של המחשב יהיה מרשים ( שוב בגלל הלקוחות). נ.ב הוא כנראה ישתמש בזה במשרד . תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DELL VOSTRO 3490 ל- DELL VOSTRO 549? נראה שהמפרט הטכני אותו דבר. האם בכל זאת יש הבדלים? אם כן, האם זה משמעותי? ובמה זה מתבטא
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שיש הבדל בין DESKTOP ל-WORKSTATION ואני לא מבין מה ההבדל מישהו מוכן להסביר ואם כן צריך מחשב מיוחד לזה?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין latitude 5490 לבין 7490? באותה הקונפיגורציה אותו המעבד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד קטן שישמש אותי בעיקר לסרטים/אינטרנט/ מטלות תכנות. רוב הזמן המחשב ישמש כמחשב נייח ויתחבר למסך חיצוני. נתקלתי בשני המחשבים האלו [h=1]Lenovo IdeaPad M30-70 MCF27IV[/h] [h=1]Lenovo IdeaPad S310 5943-5390[/h] ההפרש במחירים זעום (בסביבות 5 שקלים), אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בניהם. חוצמזה, מאחר ורוב הזמן המחשב הזה הולך להיות באותו מקום, התלבטתי אם לא כדאי לקנות intel NUC במקום מחשב נייד. תודה רבה, מאיר
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי שניי ניידים הראשון ASUS G51-J3D נקנה בחו"ל (קנדה ) מחפש סוללה דגם A32-M50 לASUS של 9 עד 12 תאים עם כמה שיותר mAh - דגם A32-M50 והשני Toshiba Satellite A200-10W מודל סוללה PA353U-1BRS - של 6 תאים האם אתם מכירים אתר אמין לקנות ממנו/משווק המורשה/ מעבדת שירות של היצרנים /אתר שאפשר לרכוש ממנו בארץ במחירים שפויים בדקתי ב AMAZON ובאתרים בחול צריך לעלות עד 130$
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני עובר כבר איזה חצי שעה ומשווה בין הדגמים ולא מבין מה עושה את ההבדל בכלל, ואת ההפרש הגדול במחיר בפרט.. יש מחשבי T בעלי מפרט איטי יותר מ-R וכן להפך, אז חוץ מהמשקל מה בדיוק שונה ביניהם? מה הופך את ה-T ליוקרתי ואת ה-R לזול?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני קראתי קצת על ההבדלים ומה שמצאתי זה של 7700 יש זכרון מטמון גדול יותר (4 לעומת 3) וש8300 יש ארכיטקוטורת מעבד שונה שנותנת לו יתרון בחיסכון בחשמל. ובאופן גורף האתרים ברשת כותבים ש7700 יותר מהיר במעט. השאלה האם זה נכון? האם מישהו מצא הבדלים בביצועים שלהם? ואני שואל מבחינת ניסיון שלכם כמשתמשים. ומה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מסתכל עכשיו על 2 מחשבים: Dell Vostro 1400 DELL Inspiron 1525 (חוץ מהמסך- אני מודע שבדגם הזה של ווסטרו הוא 14 אינץ' וזה לא חסרון בשבילי). ב-NOTEBOOKCLUB ההבדל במחיר 5 שקל, יש להם אותו מעבד,הרדיסק,זכרון,כ.מסך.. מה בעצם ההבדל? הווסטרו שוקל קצת פחות אני מניח כי הוא 14 סוללה 53/56 זה משמעותי? בגלל שאני לא רואה הבדלים ברכיבים העיקריים אולי יש משהו ברכיבים הקטנים (WIFI וכו... ) שלא שמתי לב אליהם.. תוכלו לכוון אותי להבדלים?
-
- 13 תגובות
- 22k צפיות
-
-
ראיתי בחנות EILAT SHOP מוכרים מחשבי INSPIRON 6400 ודגמי 1525, יש הבדל בדגם המעבד, (ויש בטח עוד הבדלים קטנים - לא בדיוק הבנתי) אבל הפרש של 400 ש"ח במחיר. יש הבדל עקרוני בין הדגמים? דגם יותר מוצלח, או פחות מוצלח? איזה עדיף? תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-