עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימלי- 3-4K 2מחשב למשחקים ללא ציוד היקפי 3. השקט חשב במידה בינונית. 4. לא מתוכנן אוברקלוק. 5. ללא מערכת הפעלה. 6. מעדיף חנות באיזור רמת גן, ת"א וכו'. 7. עדיף מחשב שיחזיק כמה שיותר ללא שדרוגים נוספים. תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by K1ko,

שלום! קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חשובים על המפרט ואם יש משהו שצריך לשפר/להוסיף (כמו קירור וכו'). המפרט: [TABLE=width: 640] [TR] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD] [/TD] [TD]שם הפריט [/TD] [TD]אחריות [/TD] [TD]מק"ט [/TD] [TD]כמות [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Box [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] inti54460B [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Gigabyte GA-B85M-D2V Socket 1150 B85 Chipset VGA+DVI [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] GBGBB85MD2V [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Kingston 8GB (8GBx1) DDR3 1600MHZ CL11 KVR1600/8G KVR16N11S8 [/TD] […

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  3. שלום לכולם. מנסה לבנות מפרט מאוזן עבור הצרכים הנ"ל. העיקרון הכללי - מחשב חזק מרכיבים איכותיים שיחזיק מס' שנים ללא OC וללא שידרוגים. המחשב האחרון שבניתי בעזרת האתר החזיק בערך 4-5 שנים (אבל עליו אני לא מריץ מכונות וירטואליות) לגבי האיזון, אני בעיקר מתלבט לגבי המעבד ומה שנגזר מכך (7 או 5) מול ההשקעה בכרטיס מסך (הכיוון הכללי הוא Radeon R9-280X 3GB, אבל פתוח להצעות) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. לצורך לימודים \ ניסיונות אני רוצה להריץ עד 3-4 מכונות וירטואליות חלשות (בעיק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by talevi,

שלום אני צריך מפרט למחשב HTPC לסלון חשוב לי שהמארז יהיה קטן כמה שיותר ושיהיה מינימום 200 גיגה ושהיציאות למגבר ולמערכת קולנוע ביתית יהיו הכי איכותית שאפשר תודה=] אופס בטעות פתחתי פה תעבירו בבקשה למפרטים סליחה.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  5. בקשה בקשה בקשה כמה שיותר זול לא צריך מסך lcd אפילו תירדו ל3k אם זה אפשרי אני רוצה intel805 +BT חובה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by Oded.Dwek,

אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3200 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV Modern Warfare 3 Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  7. שלום אנשים, אני מחפש לחבר [אני עצמי אינני צריך כי רכשתי לפני כשנה את הVOSTRO 3450 ] מחשב נייד בתקציב של כ-3500 ש"ח. דרישותיו לגבי מפרט המחשב: -כרטיס מסך חיצוני - ברצונו שיהיה במחשב כרטיס מסך חיצוני, בנוסף לכרטיס המובנה [בדומה למה שיש במחשבי הווסטרו בדגמיהם היקרים יותר] למטרות גיימינג. [call of duty,bf3 וכו'.. אין צורך במשהו היסטרי, גם GF630GS יעשה עבודה בסדר] -אחריות ל-3 שנים: אחת הסיבות שלא רצה לרכוש את הDELL VOSTRO 3450\3460 היא שדל המירו לאחרונה את אחריות ה-3 שנים באחריות לשנה בלבד, ובאם הלקוח מעוניין בהרחבת האחריות - עליו לשלם עוד כמה מאות שקלים :\ -מסך 14-15 אינצ', לא 17. -תקציב שלא חורג מ-3500. -יציאת HDMI. [למרות שאני לא חושב שיש היום מחשב שאין לו כזו..] …

8. שלום, יש ברשותי 3 מחשבים ישנים, ואני רוצה למכור אותם אלו המפרטים של כל אחד מהמחשבים (החזק הכי למעלה, החלש הכי למטה) הראשון: MotherBoard: MSI 845GE Max CPU: Intel Pentium 4 2.4GHz GPU: nVidia GeForce4 MX440 64MB Memory (512MB Total): 2x 256MB DDR Network: Intel 10/100 HardDisk: Western Digital WD800JB-00JJA0 80GB 7200 RPM Philips PBDV1640P (DVD-RW) Atapi CD-RW 52XMax Diskette ROM 1.44MB PSU: G. Data 500W בעיות קיימות: 2 כניסות USB מאחורה לא פועלות ולכן יש להשתמש ב2 כניסות USB של המארז הנמצאות מקדימה שני הכוננים נתקעים לפעמים (אני יכול להחליף לכונן שפועל ונמצא במפרט אחר) הערות: הספק כח חדש ועלה 150 ש"ח, זאת בעקבות תיקון שנעשה השני: Build: Compaq Evo D310 MotherBoard: C…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, אלא אם הזול יותר הוא טוב יותר או זהה ביכולות... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאד שלא, אבל אם ההבדל הוא שמיים וארץ אני אשמח להצעות כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, לימודים (מכל הסוגים, אולי גם עבודה עם כלים מסויימים לדיבאגינג או דיסאסמבלי...), קצת ויראוטליזציה כנראה ולא חושב שהרבה יותר מזה, מבחינתי סרטים וכאלה לא ממש חשובים, ובטח לא משחקים. חשוב לציין שבמידת הצורך אני אחבר מסך נוסף(לנוחות העבודה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כמו שאמ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. אשמח להמלצב למחשב שכזה, שיתאים לצרכים הבאים: 1. המחשב נועד להיות "תחליף שולחני" עבורי, כלומר זה יהיה המחשב היחיד שלי. בכוונתי להשתמש בו לצרכי: גלישה באינטרנט, סקייפ\מסנג'ר (כולל שיחות וידיאו במידת האפשר), צפייה בסרטים, וכתיבת תוכנה (כך שארצה להתקין עליו Visual Studio 2008-2010, MATLAB, Eclipse ואולי גם תוכנות נוספות, וברצוני שהם ירוצו ללא היתקעויות). ארצה גם שבעת הגלישה באינטרנט יוכל לפעול אנטיוירוס (הגנת "זמן אמת"), בלי שזה יאט את המחשב. מה שכן - אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים. 2. מהירות וגודל זיכרון, וכן גודל מסך - כפי שנדרש מהרשום מעלה. כך שאוכל לעבוד בו בלי היתקעויות ובלי שהעיניים יתעייפו (כולל בעת צפייה בסרטים). חשוב גם שהמקלדת תהיה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת מחשב שישמש בעצם לכל הפעולות שציינתי למטה ,זה המחשב המרכזי בבית. אני יודע שבמעבד קפצתי מעל הפופיק וכנראה שאוכל להסתדר עם מעבד חלש יותר יחד עם זאת זה המעבד שאני רוצה (_9550 ) לגבי שאר החלקים יש לכם יד חופשית להציע ולהתאים, אני איני מבין גדול אם בכלל בנושא החלקים. חשוב שיהיה שקט ולא יתחמם יתר על המידה תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים הורדות משחקים (לא העיקר הרוב הולך לPs3 בנוסף הזרמה של וידאו למכשיר…

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  12. המפרט בשביל חבר, וכן אני יודע שהתקציב לחוץ משהו... אבל זה מה יש :-\ בלי מסך \ ציוד הקפי מבוסס C2D כונן קשיח 250GB כרטיס מסך 8600GT / GTS (או משהו אחר שיכנס לתקציב ויוכל להריץ משחקים חדשים) הייתי עוזר לו בעצמי, אבל לצערי אני יותר מעודכן בשוק ה-highend וצריך קצת עזרה כי אני ממש משתגע פה עם תקציב שכזה, ועוד למשחקים... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by orel13orel,

1. מה התקציב המקסימלי5000 עם חריגה של 500 2) גיינינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?בינוני 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. פ"ת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?D…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by oded6188,

HP Pavilion DV6514ej הרצתי SpeedFan במצב מנוחה.... ואלו הנתונים: GPU 60C HD0 50C Temp1 62C Core0 49C Core1 50C Core 60C Ambient 0C אין לי מושג אפילו מה מאלו מייצג את החום של המעבד

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. אני לא ממש מבין בכרטיסי המסך של מחשביםן ניידים. * מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק. * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. לא מבין בכלל בתחום הניידים אז תמליצו מה שאתם חושבים, כמובן שאם המחיר לא הגיוני אז תמליצו את המחיר הזול ביותר למפרט הזה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  16. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? 7000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרת לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק). 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +. 6. יציאות מיוחדות? HD, esata לא קריטי 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. עדיף יותר. 9. צורב כןDVD? 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא דרישות חומרה: מעבד penryn של אינטל (45 ננומטר). כרטיס מסך חזק: ati mobility radeon 36xx ומעלה או nvidia 9600m gs ומעלה. בהתאם לבנצ'מארק הזה: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Card…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rlord,

בבקשה מישהו יכול לעזור לי שלום רב לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ומסך למטרת משחקים וזה המפרט שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪496 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪26 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כר…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by TGA,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים לא כזה משנה, סרטים, פוטושופ CS6, ויזואל סטודיו ועוד תוכנות דומות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שהסטנדרט זה 15 אינצ' אז לא פחות מזה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD אבל אם צריך להתסדר עם HD אז סבבה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה נוח לשימוש * משקל רצוי? משקל ממוצע למחשב נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA/HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD אבל יש אופציה לSDD זול אז טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, אני מנסה למצוא מחשב או לפטופ לעבודה של מעצב מוצר, הצלחתי להגדיר דרישות למחשב - פנטיום 4, 1GB RAM, OPEN GL, וכמובן מסך טוב 17 אינץ' וזה לפי התוכנות בהן משתמשים (3dmax, solid works). אין לי מושג מה עוד צריך, אבקש את עזרתכם והמלצותיכם. תודה

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  21. טוב המחשב שלי הגיע כבר יום שני שעבר פשוט לא היה לי זמן לכתוב דיון עליו... אז המפרט הסופי של המחשב הוא: מעבד- amd athlon 64 3500 s939 לוח אם- abit av8-3rd-eye דיסק קשיח- wd 120sata gb כרטיס מסך- leadtek 6800-400tdh זיכרונות- geil value 512mb צורב דיוידי - lg gsa4160 x16 מארז+ספק- antec 1080b amg+antec 430w truepower כונן CD רגיל כונן דיסקטים 1.44 רגיל אם שכחתי משו תגידו... המחשב עלה לי 7000 שקל בחנות ד.ד אומנות המחשב במרכז סאדאב בחולון... בינתים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 והשבוע אני מקבל ת-6800 שלי... בכלליות המחשב טיל והמשחקים עולים במהרה ... כמובן שאני מרוצה ממנו והכל בזכותכם שעזרתם לי המון ועל זה אני מודה לכם מאוד לכל מי שעזר מהפורום תודה רבה... ועכשיו בקשר לתמונות צילמ…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  22. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 4000 ש"ח אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 100 וזהו. שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. COD MODERN WARAFE 2 GTA IV \ Assassin's creed 2 אני צריך מחשב שהגרפיקה של השחקים בעוד שנה-שנתיים יהיה אצל על High באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? 64 BIT כי אני רוצה 4GB RAM \6GB RAM . שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול. לא יודע מה זה :\ האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ב…

23. Started by liorgadidi,

ראיתי את השאלות האלה ועניתי עליהן למטה. א. מה התקציב? ב. מטרות המחשב?(לדוגמא: OC, עבודה משרדית, משחקים[קלים/כבדים] - ניתן לבחור יותר מאחד). ג. האם אתה צריך ציוד הקפי?( כגון מסך, כונן DVD, צורב DVD, צורב CD, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה וכו'...). ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך?(על מנת שנוכל להתאים לך מארז או אביזרים אחרים). ו. האם צריך מערכת הפעלה? ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה?(לרוב התקנה של מערכת הפעלה כרוך בתשלום נוסף). ח. מהי שיטת התשלום?(ויזה, מזומן, תשלומים - לעיתים מעלה את המחיר הכללי). ט. הערות- ? אז ככה: א.עד 5000 בערך ב.אני אמור לשחק על המחשב הזה משחקים(כבדים)וסרטים. ג.אני …

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  24. שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש: מהיר וחזק, המסוגל לחישובים מתמטיים מהירים. המחשב לא נועד למשחקים ולכן אין צורך במאיצים גרפיים או בכרטיס מסך משוכלל ויקר. כמו-כן אני מעוניינת בצורב (האם הוא יכול לשמש עבורי גם כ-CD-ROM?). על המסך להיות מחברה טובה (שטוח). לוח אם טוב בעל יכולות שידרוג. ומעבד מתוצרת Intel. כרטיס קול טוב ורמקולים. זכרון RAM גדול. נפח דיסק כ-80GB. אם אני מעוניינת להתחבר לאינטרנט בכבלים, האם כדאי שארכוש בכל מקרה גם מודם? הסכום שאני מעוניינת להוציא הוא עד 5000 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות מה כדאי לקנות ואיזה חברות לכל פריט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Home Boy,

המפרט הבא הוא למטרת מחשב ביתי, סרטים אופיס, אינטרנט, מעט משחקים, מוזיקה וכד'. הלכתי על מחשב יחסית חזק כי אני רוצה שיהיה מהיר ויישאר לאורך זמן. מה דעתכם? רכיב פרוט לוח אם GIGABYTE INTEL GA-EP43-DS3L DDR2 1066MHZ 1600FSB מעבד INTEL E7400 2.8GHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 D.DVI 128BIT HDMI דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA זכרון DDR II 4Gb 800MHZ SAMSUNG צורב DVRW NEC SONY 7220 X 22 SATA BLACK BULK מסך ללא מארז CASE BLACK MULTIMEDIA 500WATT 20/24PIN רמקולים ללא עכבר ללא מקלדת ללא מפרט: מקורי חדש WINDOWS XP HOME Hebrew + מחיר : 3280 ש"ח כולל מע"מ

• 5 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.