עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hararim,

אני מחפש למישהי מחשב לשימושים קלים בלבד, אינטרנט , סרטים , אופיס וכאלה. תקציב גג 3000 ש"ח אשמח לקבל המצלה וגם חוות דעת על המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. היי לכולם, אני מחפש מחשב ניייד לעבודה בבית על כל מיני פרוייקטי תוכנה שאני מפתח בבית. המחשב אמור להיות מספיק חזק כדי להריץ מספר מערכות הפעלה וירטואליות במקביל (linux וגם גירסאות שונות של windows). כמו כן אמורות לרוץ עליו סביבות פיתוח קצת כבדות כמו intelliJ. הנושא הגרפי פחות חשוב לי מבחינת הרצה של דברים אבל אני מחפש מחשב עם מסך טוב שיהיה אפשר לעבוד איתו גם בנסיעות רכבת וכו'. המסך אמור להיות בין 14" -15". משקל בסביבות ה 2.5 קילו - עדיף פחות כמובן... זמן סוללה אמור להספיק ל 6 שעות בערך. אמור להכיל גם בלוטות וגם צורב DVD כונן קשיח לפחות 640 GB 7200 rpm התקציב הוא באזור ה 4000 אם יש דגמים טובים בקצת יותר אני מוכן להתגמש. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  3. אוקיי הנה המפרט.. הדעה שלכם מאוד חשובה שלי.. CPU - Intel Pentium 4 3000MHz 1M Cache 800FSB LGA775 Motherboard - GIGABYTE GA-8I915PLG Memory - GeIL Original 512MB - 2x256 DDR400 with cooling VGA-Card - GIGABYTE GeForce 6 FX6200 256MB TurboCache PCI-Express HDD - Western Digital SATA 120MB 7200rpm 8M Cache DVD-RW - LG DUAL LAYER DVD+/-RW x16 GWA4161B Sound - AC-97 8-channel o/b LAN - Marvell 10/100/1000 o/b USB2 - 8 units: 2 front- and 6 backside Case - Foxconn TLA 436 Silver/Black CPU VentTube - Intel Aproved *עריכה* המחשב הוא בשביל אינטרנט, תוכנות כבדות ומשחקים בקטנה..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס , דפדפן יוטיוב וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672 אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לו תודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדש זמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר.. חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVO מערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10 מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן. גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256 תדירות שינוי מיקום…

6. שלום אם למישהו יש הערות מה להחליף\לשנות זה מאוד יעזור התקציב גמיש אבל עדיף באזור ה 5K ומחנויות עם אחריות נורמלית(זמן ואיכות) לא צריך כ.קול ,מסך ומע" רמקולים . צריך מקלדת\עכבר אלחוטי וגם צורב DVD זה מפרט חלקי : [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by spon83,

שימושים עיקריים: סרטוט ב-CAD. (לעבודה) אינטרנט. ועבודה/שימושים יום יומיים/רגילים. אם אפשר שיהיה בעל צג של 17" 1GB זיכרון (2GB יהיו מבורכים אם יכנסו בתקציב) כרטיס מסך לא מובנה גם הוא יהיה מבורך אם יכנס בתקציב. הרד דיסק גדול ככל האפשר. תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K מקס! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  9. הנה המפרט --------------- ?Core2 Duo-E6300-1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache? ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 2 גיגה זיכרון!!! ?1GB Twinmos? 667 MHZ X 2 GALAXY ?7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E? ??Chieftec Bravo Black +2 מאוורים 1 של 120 מ"מ ואחד של 92 מ"מ ספק כוח ?PSU 500W MAX (400W True) (24pin כולל הרכבה במעבדה+אחריות סה"כ 4570 ש"ח!!!! מה אתם אומרים?!?!?............שווה?!? האם אוכל לעשות OC עם המערכת הזאת?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gaoshun,

מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא: מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: msi G31M4 מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר,רמקולים- LOGITECH סה"כ (כולל מע"מ) :3,300 ש"ח חשובה לי דעתכם על המחיר ביחס לחומרה המוצעת? על החומרה גופה- האם יש רכיב שכדאי להחליף, לוותר? המחשב מייועד לצרכים סטודנטייאלים, אינטרנט, סטיטסטיקה אודה על תגובותיכם

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. בניתי שני מיפרטים לחבר שלי שלא מבין כלום במחשבים אחד שלINTEL ואחד של AMD בניתי אחד של AMD בגלל שקראתי שהסידרה השנייה של הפאנום טובים הם ב45NM ואוברקלוקרים יחסית טובים המפרט של AMD זול ב800 מזה של אינטל בגלל שבחרתי בלוח אם עם ציפסת 790 שיש לו לוח אם מובנה והרבה פונקציות אוברקלוק רציתי לשאול אם שווה לחקות לקיץ שיצאו כרטיסים חדשים ולבנתיים לחסוך את ה800 שקל בגלל שהוא ממלה לחוץ בכסף והוא גם לא משיק במשחקים עם גרפיקה הוא משחק במשחקים כמו CONTER STRIKE נ.ב. איך האוברקלוק מSKYPC והאם המפרטים שקטים ולאיזה כרטיס משתווה האון בורד והינה המפרטים AMD מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤774 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA790GP-UD4H…

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by sron,

שלום וברכה! קניתי מחשב, הדגם הנ"ל, של טושיבה. במחיר 2600 שקלים בוואלה שופס. אני מקווה שעשיתי את הבחירה הטובה והמתאימה, אשמח לקבל את חוות דעתכם :-) .. אני צריך אותו בעיקר לצורכי פיתוח, visual studio 2008 ולכן חשוב שיהיה לו זכרון טוב. המפרט: מעבד intel T4500 DualCore 2.3 Ghz. זכרון: 3 ג'יגא, DDR 3 .1066 MHz. עד כמה צריך להפריע שהמעבד שלו הוא DualCore ולא Core2Due או משהו יותר מתקדם? האם באופן כללי מחשבי טושיבה טובים? אייך השירות שלהם בארץ? נ.ב. עם המחשב הגיע ביטוח לשנה שאמור לכסות גניבות במסגרת האחריות של טושיבה "לא משנה מה", מישהו יודע עד כמה זה שווה? תודה רבה!

13. Started by nati.menash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…

14. שלום, אני מחפש מחשב מיני i3 6100I. המחשב יריץ חלונות 10, יותקן עם קודי. דרישות לשליטה מרחוק ע"י שלט הרמוני של לוג'יטק. בין היתר: הדלקת המחשב ע"י IR ממצב שינה כניסה לתוכנת קודי ניווט בתפריטי קודי כניסה לכרום כיבוי למצב שינה בתחילה הייתי די נעול על NUC NUC6i3SYK המגיע עם IR מובנה. מחיר, כולל זיכרון 8GB וכונן SSD 120GB עולה כ 1,900 ש"ח. מפרט מפלונטר. אח"כ ראיתי שניתן להזמין מחשב איגלובל עם מפרט זהה, במחיר של 1,200 ש"ח. בעבר ניתן היה לרכוש מודול IR שהיה מדליק את המחשב ע"י IR, אך לצערי מודול כזה לא נמכר יותר (ביררתי עם המוכר) שאלות: 1. האם פרט לנוק, ישנו מחשב מיני התומך בהדלקה ממצב שינה? אם כן - אשמח …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן, איש חסר מזומנים רוצה בכל זאת מחשב חדש.... עד 2000 ש"ח ללא חריגה משמעותית. גיימינג קל עד בינוני (GTA IV, TOTAL WAR, אולי FPS אך אין צורך בהגדרות גבוהות מאוד). Windows 7 ככל הנראה 32. אולי 64 בעתיד. כרגע מעדיף סטיק של 2 גיגה עם אופציה להוסיף סטיק של 4 אח"כ (ולכן יותר משני סלוטים מיותר לדעתי). ללא OC. ללא SLI. ללא ציוד היקפי. כרגע עם מסך 19 CRT. בעתיד מתוכנן מסך 20-22, לא בטוח שיש צורך ב HD. קיימת מערכת רמקולים 5.1. יש צורך בצורב, דיסק של 500 יספיק (אלא אם כן התוספת מחיר זניחה..). גר במרכז. בשביל דיל שווה במיוחד מוכן לנסוע. כולל הרכבה. המפרט שאני נותן כאן נראה טוב מכדי להיות אמיתי... יש להם טעות? AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by בזיק2,

לצורך הרצת orcad דרוש שיהיו למחשב ביצועים גרפיים טובים. לכן דרוש שיהיה כרטיס מסך שאיננו onboard. כמו כן שיהיה קל (עד 2.5 ק"ג ואם אפשר פחות), לא צריך כונן אופטי, מעבר בתדר 2.4 גיגה ויותר, זיכרון של 4g ואפשרות ל8g. ראיתי בזאפ את שני המחשבים הבאים: Dell Vostro 3500 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 Dell Inspiron N3010 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 כמו כן מוכר בחנות כלשהי הציע את samsung r580 ואת del studio 1558 - 5900 אודה על המלצות ודעות

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  17. שלום, אני זקוק בעקרון למחשב שיהיה רב תכליתי אבל שיהיה מסוגל לעבד נתונים כמה שיותר מהר ושיהיה עם הרבה זכרון RAM חשוב שיהיה SSD אחד או שניים וכונן קשיח גדול לא חייב להיות מהיר לאכסון סרטים, משחקים, וכו. בלי ציוד היקפי, צריך כרטיס מסך שתומך בכמה מסכים שכל אחד מהמסכים ברזולוציה של 2560 על 1440 לפחות תודה רבה לעוזרים! שהמפרט יבנה במקום הכי זול כמובן

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  18. קודם כל תודה לעוזרים ולאלה שניסו.. העניין הוא כזה - אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לאינטרנט תוכנות כמו סקייפ מוזיקה וסרטים. אני חשבתי על מפרט מסויים ורציתי לראות את דעתם עליו..כמו כן חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב. מעבד: Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1333 כרטיס מסך: לא מובנה - צריך המלצה דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כונן אופטי: צורב dvd יציאות: USB 2.0 x 3, D-Sub, Audio, eSATA, HDMI קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תקשורת: כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth תודה רבה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  19. היי לכולם אני מעוניין במחשב מיני קטן שישמש כמחשב העיקרי שלי אני מחפש מחשב שיהיה מהיר לאורך זמן ולא 'יתעייף' כמו שקורה להרבה מחשבים אחרי שנתיים-שלוש, ושאני אומר מהירות אני פחות מתכוון במובן של של משחקים, אלא במובן של תגובתיות, העלאת תוכנות, מעבר בין חלונות וכו'. הכיוון היה על משהו כמו NUC של אינטל עם המעבד i5-6260U שעל פניו יכול לספק ביצועיים ראויים למחשב בגודל כזה. (הלכתי לכיוון ה-i5 משום שהבנתי שיש לו מעבד גרפי טוב משמעותית מגרסת ה-i3) אני מתלבט גם על העדיפות של NUC לעומת סדרות דומות של חברות אחרות (למשל Cubi,Brix, Vivo) ושלחלקם גם עיצוב נחמד יותר נחמד. למרות שחיפשתי באינטרנט לא ממש הצלחתי למצוא השוואות טובות בניהם. פירוט של המפרט והצרכים: …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. עד היום עבדתי רק בסביבה של P4 3.0 PRESCOTT וזה היה גדול עליו (התחמם מהר ל 80 מעלות), די איטי ולא מאפשר הרבה חלונות פתוחים (DB , סביבת פיתוח , טקטס אדיטור פיירפוקס והשרת) עם PENTIUMD 3.4 עם 1GHZ זה היה סביר אני צריך מחשב חדש כולל מסך שיהיה אפשר לעבוד עליו חלק ובלי בעיות , משחקים לא מהווים פקטור בכלל שום דבר יותר מטטריס או MAME ככה שכרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט (עדיף לא על הלוח) , 2G זכרון 800MHZ . המחשב יהיה דלוק 24X7X365 . אין עדיפות ל INTEL או AMD מבחינתי , אם אתם רואים סיבה אשמח לשמוע . עדיף מסך 19+ ככה שיהיה נוח להסתכל עליו שעות מהירות לא משנה . ב KSP קיבלתי את המפרט הבא , נראה לי שהמעבד אפילו יותר חזק ממה שאני צריך : E6600 ASUS P5B KINGSTON 2X1GHZ 800MHZ SEGATE 250G…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 3d7,

אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני. הסיבות הן מקום ומעברי דירה. תכונות חשובות: מעבד חזק שיפעיל מספר תוכנות כבדות, כולל Corel Draw 4GB זיכרון דיסק קשיח של לפחות 500GB במהירות של 7200RPM כרטיס מסך טוב (לא מיועד למשחקים כבדים, אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה). מסך רחב בגודל של לפחות 17.4 אינץ'. עיצוב שחור ויפה. רצוי מקלדת מוארת לעבודה בחושך. מערכת הפעלה Windows 7, או שלפחות יהיה אפשרות להתקין את הWindows 7 שיש לי בדיסק-און-קי בלי בעיות עם הביוס. רצוי מאוד מחשב של Dell. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, בבקשה בבקשה עזרו לי ! מה אתם אומרים על המחשב הבא למטרות הבאות? זה המחשב - Dell Vostro 3560 VM-RD33-6373 למי שמכיר ויש קישור: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21065&cf=zap 1. מטרות המחשב - שימוש נרחב בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, לייטרום, תוכנות עריכה לוידאו, תוכנות עריכה למוסיקה - קיובייס, פרוטולס אין לי תקציב למחשב מפלצת, השאלה אם מה שיש כאן יכול להספיק. 2. גודל המסך - לא פחות מ-15.6 אינץ' , חשוב לי שיהיה FULL HD , וחשוב לי שיהיה מט 3. משקל רצוי - לא משנה לי 4. לא קריטי לי זמן סוללה 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מעבר לאלה שיש כבר במחשב החדשים (HDMI , USB3 וכו'...) 6. בלוטות' + ווי פי - כמובן חובה, גם ככה מגיע כמעט בכולם 7. כונן קשיח - …

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת סרטים חובבנית, משרדי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA/NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. אהלן תודה מראש לכל העוזרים! . מה התקציב המקסימאלי?5K-7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך כמובן לא על חשבון ביצועים/איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10 אחוז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE PREMIER וגם בתוכנת AVID לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר עם ואפשר בלי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. אני מחפש מפרט תקציבי לחבר (ללא מסך ) הבחור קצת לחוץ בכסף (סטודנט) ולכן המפרט צריך להיות בהתאם חשבתי ללכת על סוקט 939 אבל זה מייקר את המחיר ולכן אולי עדיף ללכת על סוקט 754 (מבוסס מעבד בעל ליבת פלרמו) אל אם כן תמליצו אחרת נ.ב. מאחר והחבר מאד התרשם מהביקורת כאן http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100e_11.html וכאן http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html . הוא לוחץ לכיוון הזה . השאלה אם הגיעו כבר סמפרונים בעלי תמיכה ב 64 BIT לארץ או בעלי REV E ? מודה מראש על העזרה ;)

• 5 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.