עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי כולם, אני בונה מפרט למחשב שולחני לשימושי אינטרנט, אופיס, תיכנות על ויזו'אל סטודיו 2010, קצת עריכות וידיאו ומעט מאוד משחקים (לא כבדים). אני מכוון למעבד QUAD או CORE2 חזקים (העלתי שאלה בברנץ' של מעבדים לגבי i5 מול סדרת ה-Q). לדעתי כרטיס מסך של חצי ג'יגה יספיק לי. חשוב לי גם פייר-וויר למצלמת וידיאו (יש לי כיום כרטיס אבל הוא PCI). בנוסף חשוב לי שיהיה מארז שקט כי זה במרכז הבית וכרגע מה שיש לי מתחרה יפה מול המזגן ברעש שהוא מייצר. חצי טרה הארד דיסק נראה לי מספיק. מקסימום אני אקנה חיצוני אח"כ. אה - והמחיר - ככתוב למעלה. עד 2500 (מסך כבר יש לי). יש מפרט שעולה 2650 אבל אני לא שקט לגבי החנות (לא חשוב שמות): מארז + ספק כח ספק כח מותג In Win Power Man 450W Real הכולל 3 שנות אחריות …

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by wwll soldier,

AMD 3500+ 939 WINCHESTER+THERMALTAKE TR2 COOLER FOR AMD K8 64 BIT COOPER BASE GIGABYTE K8NU9 NFORCE ULTRA PCI-E מארז: frontier delux front usb midi tower atx ספק: thermaltake 420w silent כ"מ: gforce 6600gt extreme leadtek 1 gb ddr לא יודע עוד איזה חברה המחשב הזה מספיק טוב למשחקים כבדים מאוד? הכל ינצל את היכולות אחד של השני? אם יש הצעות אשמח לקבל תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by sollito,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגרפיקה בעיקר תלת מימד , התקציב קצת נמוך , אבל בהתחשב שהמחשב הנוכחי שלי (toshiba satellite l300) הוא dual core בן 4 והוא מצליח להחזיק את התוכנות (קצת איטי) * מטרות המחשב? גרפיקה, תלת מימד solidworks, 3dmax, rhino דו מימד פוטושופ וחבריהם... * גודל המסך? 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 20 דקות חובה (לשירותים) כל דקה נוספת ברכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף מעל 500 (מהיר, 7200) * כונן CD/DVD? צורב? מישהו עוד משתמש בכאלה? לא חבל על המקום? בכל מקרה אני יקבל אחד הא? * כונן Bluray? לא …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by jack77,

אני רוצה את המפרט מהחנות FOXPC.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by supercars,

תקציב: 5000 ש"ח. שימושים: עבודות משרדיות בלבד. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן בהחלט עדיף. (חשוב). חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא בעיות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה של לפחות 8 שעות ביום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , VISUAL STUDIO , הרבה דפדפנים במקביל , אולי מכונה\ות וירטואלית. - הכל באופן שימוש גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים 22 אינץ' 1680X1050 בהמשך מתו…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. אני זקוקה למפרט לרכישת מחשב לעריכת וידאו ותוכנות גרפיקה, ולשימוש ביתי, כולל מסך 22", ssd 24G, ספק כח... אם אפשר גם כולל עלויות. תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. Started by ptyahoo,

תקציב: 3500 ש"ח. מטרות שימוש: צפייה בסרטים ועריכה גרפית. ציוד היקפי: אין צורך. דברים ספציפיים שלא צריכים: אין, צריך מחשב חדש בכל רכיביו. העדפה לחברה: אני כבר שנה לא ממש בעיניינים, אז אין לי מושג ממש מי החברה היותר שולטת פה ושם, אני מאמין שמעבד אינטל צריך. נושא הקירור: אינו חשוב במחשב. מערכת הפעלה: יש כבר מערכת בבית. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by naortal,

שלום אז ככה מחפש מחשב נייד לעבודה פגישות וכו ...המחשב חייב להיות קל ובעיקר מרשים ויפה !!!!! * מטרות המחשב-לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14 ומעלה * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? חייב שהיה כונן SSD מעל 80G * כונן CD/DVD? צורב?לא מעניין * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO DELL HP וחברות חזקות בתחום

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by אני1,

שלום אני קונה את ה- vestro 3500 330m שמגיע עם 250 ג'יגה. האם יש טעם להגדיל ל- 320? (תוספת של 150 ש"ח) שאלה נוספת- הדגם של המחשב מגיע רק עם 3 שנים אחריות. האם יש טעם לשלם עוד 600 ש"ח בשביל לעלות ל- 350m ולהרחיב אחריות ל- 5 שנים? (העלייה בדגם לא משפרת את הביצועים). תודה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  11. אז ככה, מה המחשב הכי כדאי בשוק בישראל ברמה הזאת? (בדגש על יכולות 3D לתוכנות Autodesk למינהם ומשחקים :s05: בקיצור כרטיס מסך חשוב לי). 1) הראשון של ASUS מחיר : כ-5000 ש"ח דגם: Asus N55SL-S1021V מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB DDR3 VRAM מפרט: http://ksp.co.il/?uin=15046 2) דגם של HP, מחיר: כ-5500 דגם: HP Pavilion DV6-6B19EJ מאיץ גרפי: AMD Radeon HD 6770M 2 GB GDDR5 dedicated מפרט: http://ksp.co.il/?uin=14102 3) TOSHIBA, מחיר כ-5500 ש"ח דגם:Satellite P755-11Q מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GT 540M מפרט: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=AMT-P755-11Q&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he משהו אולי מכיר את הדגמים הללו? אשמח לשמוע ביקורת (-: כרגע…

12. מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by benr,

הדרישות מבחינת ביצועים הם לא גבוהות: אופיס, אינטרנט, סרטים (אולי גם משחקים לא ממש כבדים). הדרישות האחרות הם מסך 13.3 (גם 14.1 ניתן לשקול אם הוא מוזיל את המחיר). יציאת S-VIDEO חובה (עדיף HDMI). והדבר הכי חשוב שיהיה לו בוודאות את כל הדרייברים שיאפשרו שינמוך לXP מVISTA שמותקן עליו. יש טעם לשקול מחשב מהחברות היותר זולות (MSI, ג'יגהבייט וכו') או שאני יכול למצוא משהו של לנובו או דל?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by naoriko,

אז ככה יש לי מחשב נייד של MsI כבר שנתיים בערך ובאמצע עבודה פתאום הוא מהבהב כאילו הוא נכבה ניהיה מסך שחור לשנייה וחוזר ככה כמה פעמים וזה בא והולך מזה יכול להיות? תודה לעוזרים שבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by talelisapov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אבל רצוי לחסוך בהתאם אם יש במה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב כבדים, ורצוי שהוא יריץ משחקים שיצאו עוד כמה שנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO BF3 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שאני קונה את ה DELL 2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by gabriel6,

הי למחשב המזדקן שלי בעל מעבד i5-2500K נשרף הלוח אם - בותו זמן אני רוצה להתחדש עם ספק ומארז חדשים (אני רוצה שהמארז ייכנס בתוך נישה מאוד צרה - כי למעשה אין לי כמעט נגיעה בו כאשר הכל כבר מחובר אני מבקש לדעת האם המפרט הבא עושה sense או שאפשר לשפר באותה מסגרת תקציב לגבי מערכת הפעלה - אני הולך לרכוש בכל מקרה (תמיד רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה) תודה, גבריאל הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מארזי מחשב - מארז עם ספק P50-NE550M - Antec - P50 mATX case, With 550W Antec NE550M NeoEco 80Plus Bronze Modular power supply - 2x USB 3.0 and 2x USB 2.0 - 2x Fan controller - 2x 120mm and 2x 80mm fans included - …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. כמה לדעתכם שווה למכור את הלוח אם + המעבד הבאים: מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz לוח אם: Intel Corporation D915GEV Socket 775 LGA הלוח תומך PCI EXPRESS X16 הוא תומך גם ב DDR2 עד 667 MHZ תומך SATA כמה לדעתכם שווה המערכת הזו למכירה?? תודה רבה לעונים..

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. Started by onlyhuman,

שלום רב. אני מחפש מחשב נייח לבית בשביל סבא שלי. הוא משתמש כרגע במחשב שלי שהוא בן עשר שנים בערך והמחשב התחיל לעשות בעיות (כן גם לכאלה זה קורה). אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר. סתם זרקתי סכום מקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ,אינטרנט,משחקי דסקטופ. לא צריך משהו מיוחד-רק שיעבוד נורמאלי. מדובר באדם מבוגר שלא דורש הרבה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by ROOSOGUY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ועוד כמה שבשלב זה לא ידועים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה אותו למשחק GTA V ויש לו גרפיקה גבוהה לפי מה שהבנת…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, אופיס, לראות סרטים, אינטרנט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אזור ה 21' (צריך המלצה למסך טוב גם כן שטוב לעיניים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים , מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה + הרכבה. בלי אופיס בלי דברים נוספים…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  21. קודם כל תודה רבה לכל העוזרים. להלן המפרט הפוטנציאלי: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪585 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪987 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1995 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 Sams…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני צריך לבחור בין שני דגם GL552VW-CN404T או N551VW-FI251T מה כדי לקחת??? יש מפרט של מחשבים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Windows Vista Ultimate ומחשב נייד של DELL, כאשר מכניסים התקן כלשהו ב USB, כגון Disk On Key, דיסק קשיח נייד חיצוני וכו', הוא עובד מצויין. אך כאשר רוצים לנתק אותו, בוחרים להפסיק את ההתקן, מקבלים את האישור שכעת בטוח לנתק את ההתקן, אבל ההתקן עדיין פועל ! ממש מרגישים (ושומעים) שהדיסק הקשיח (למשל) עדיין פועל. (עד אשר מכבים את המחשב) מישהו יודע מה הפתרון ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אחרי השנה ראשונה באוניברסיטה הבנתי שלהמשיך במצב הנוכחי אני לא יכול ולכן אני מתייעץ איתכם. לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על 13.3". 15.4 גדול לי מדי, ופחות מ 13 זה נראה קטן... דברים שחשובים לי במחשב זה שהמסך יהיה מט (לא מבריק, עושה לי כאב ראש), כמה שיותר קל עם סוללה שתחזיק כמה שיותר, אחריות לפחות שנה, רמקולים כמה שיותר "סבירים", ושלא ירעיש... מבחינת חומרה? רק שיהיה לו wi-fi, ודיסק 160gb לפחות. אשמח לשמוע הצעות (אם הן קיימות)...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ido Wallach,

קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם מעבד i5 שמונה גיגה של ראם דיסק טרה וספק 500 וואט אשמח לקבל חוות דעת לגביו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.